iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Es neked van esetlek itunes match elofizetes? Vagy esetlek aktivaltad az iCloud Music Libraryt?
robotnyk
én egyet adtam hozzá, de azt látom iTunesban is a saját zenék között.
Bercy
Aki mar kiprobalta az Apple Music-ot:

Ha beteszel egy zenet mondjuk telefonon a "my music" koze akkor nektek ez szinkronizalodik tobbi eszkozre is?
Nalam ugy tunik a iphone, ipad, macbook kulon eletet el.
Lehet erre az iCloud Music Library-ra kene feliratkozni? Azt se tudom az micsoda.
Jim Morrison
hm köszi, gyorsan le akartam csekkolni az árát, hogy kb tudjam mire számítsak (az az oldal, meh...), akkor csak azt találtam, hogy évi 99USD. Akkor egy kicsit jobban utána nézik, köszi az infót.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Van egyébként egy ilyen oldal is:

http://applemusic.tumblr.com/

GregSB
1 nap használat után a "For you" menü nagyon tetszik. Az ízlésemnek megfelelő zenéket dob fel, találtam pár új érdekeset is.

Néhány zenész pedig elkezdett egyedi tartalmakat kirakni Connectre. Trent Reznor pl kirakott 90-es évek albumaiból nyers stúdióváltozatokat, meg olyan zenéket is amik soha nem kerültek ki albumra.(ami nem csoda, hiszen ő a szolgáltatás egyik igazgatója, példát kell mutatnia 😊

GregSB
Holabusz:
Holabusz by Bitnet.hu Informatikai Szolgaltato Kft. https://appsto.re/us/mqky7.i

Végre valaki megcsinálta amit mar rég bele kellett volna rakni a Futár appba: notif centerben mutatja a közelben lévő indulási időket. + Watchon is.

Tikal
szar.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
spotifyon megy<#hehe>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Beats 1 nálatok is le van halva? 😊

GregSB
Na en is beelesitettem a Musicot. Ami pozitív hogy végre engedi az Apple hogy akkor is feliratkozzunk szolgáltatásra, ha nincs bankkártya kötve acchoz. US Accal be tudtam aktiválni, annyi volt hogy $10-nyi kreditnek kellett rajta lennie.

Tikal
Jaja, a Spotify-t majd ma kipróbálom, el is felejtettem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
Az szerencse, spotify (majd) a tempódnak megfelelő bpm ű számokat fogja játszani :p

Tikal
Ja, nekem is bejön egyelőre, futás közben hallgattam és pont egy tempósabb adást kaptam el, úgy hogy nagyon jó volt 😊

robotnyk
megvan, ne keressétek, egy kicsit bugos. hiába vannak kikapcsolva a korlátozások, az explicit kapcsolót úgyis figyeli. beállítások, általános, korlátozások, korlátozások bekapcsolása. utána a zenéknél be kell kapcsolni a szókimondó engedélyezését, utána kikapcsolható az összes korlátozás.

amúgy nekem tetszik, de le van terhelve, így random átugrik bizonyos számokat egyelőre, vagy többször meg kell próbálni, mire azt indítja el amit kiválasztottam.
robotnyk
arra valaki rájött, hogy a blokkolt explicit számokat hogy lehet "feloldani"? a korlátozásoknál ki van minden kapcsolva.
Tikal
aha

Rage47
Na tesztelitek mar?
GregSB
Ma jön iOS 8.4 és az Apple Music.

GregSB
Tegnap volt 8 éves az iPhone. Repül az idő

robotnyk
most vettem észre, hogy magyar a support oldal :o
GregSB
Azt tudod hogy a WWDC óta ingyenesen lehet appokat fejleszteni, "csak" akkor kell a $99-os membershipet megváltani ha ki akarod rakni az AppStoreba az appot, és használni akarod a Testflightot?

http://www.pcworld.com/article/2933052/apple-frees-casual-ios-developers-of-membership-requirement.html

Tibi7
Sziasztok! Egyik ismerősömnek a viber frissítette magát, és eltűnt az összes eddigi beszélgetés. Vissza lehet valahogy hozni ezeket?
Alapvetően nem szeretek minden egyes weboldalhoz külön appot használni, de én is szívesen feltenném ha jobb lenne mint a webes felület.

&#63743;

Jim Morrison
Ha addig nem hegesztik meg a mobil oldalt, akkor ezt garantálom 😊

Tikal
ha jobban függ müködni mint a mobil oldal akkor biztos használni fogom...

robotnyk
mert ezt ő csinálja, nem hivatalos
Tikal
Nem hiszem, hogy használnám, én már annak is örülnék, ha a webverzioja menne az oldalnak rendesen, de az se megy... miért nem azt hegesztik inkább??

Jim Morrison
Készülőben az sg.hu mobil kliense,jön majd iosre is. Alkalmazás topikja, ha valakit érdekel. A dev acc ide 99 USD / év, ami elég húzós, főleg ha azt nézzük ki tudja hányan fogják használni... Ezért ez vagy nagyon csúsztatva lesz vagy elég sokat bukok az egészen (tekintve az android play egyszeri 25USD-t és 8EUR amit annó fizettem windows dev accért, szintén egyszeri befizetés). Mindenesetre értékelném a visszajelzéseket, hogy mégis hány ember használná ios-en (ha jelentkeztek tesztelőnek csak ios-t írjátok be, onnan tudni fogom, mert ios béta odébb van jócskán).

Sickness
Az... 😊

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

robotnyk
ott kell lennie...

phone doctor plus?
Sickness
Nincs ott... 😞

robotnyk
meg, app storeban is a megvásárolt alkalmazásoknál (app store, frissítések, megvásárolt), akkor is ha ingyenes volt
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.06.27. 14:29:25
Sickness
Pár hónapja volt iHungary-n az app store leárazások között, de nem jut eszembe a neve... Letesztelt mindent, a wifi-től kezdve a képernyőn keresztül még a fülhallgatót is. Leszedtem anno, de nem találom. Meglehet nézni valahol, hogy miket szedtem le eddig?

Jim Morrison
pontosan milyen hibára gondolsz? gombokat ellenőrizheted, csakúgy mint a képernyőt, ha accelometer rossz akkor valszeg beragad landscape/portrait módban, ha a hangszóró vagy mikrofon rossza akkor az is simán kiderül.
google első találata egy ilyet dobott ki.

Sickness
Olyanra inkább ami a telefon hibáit deríti ki, ha van.

Botond
3d markból van ios meg android verzió is, ha ilyesmire gondolsz.
Sickness
hello. Létezik telefon tesztelő app?

Bercy
Most kiprobaltam egy keppel es mukodik. Azt mondjuk teny, hogy sok nagy kep eseten (pl fenykepezovel lott majd Photosba importalt kepek) kinosan lassan tud feltoltodni.
Botond
Onedrive-ra se mennek fel a képeim pár hete. 😞
Tikal
icloud photos. 80 fotóm vár már hetek óta arra hogy feltöltődjön a szerverekre.

Bercy
Melyik reszevel van baj az iCloudnak? Maga az iCloud Drive? Szerintem mar nem beta ez. Csinalok egy tesztet ha megmondod mi nem mukodik.
Tikal
nem segít semmi, és ahogy nézem ez elég nagy probléma, tele vele az apple support. Oké, hogy béta még csak ez az egész, de ez egy elég nagy hiba a rendszerükben, tulajdonképpen az alapja az egésznek...

dzsegameló
Lehet, hogy app-ja válogatja. Van aminél nem lehet visszakérni a pénzt (mert van pl light verzió) és ezeknél feldobja. A többinél meg nem.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

robotnyk
jól van, van itt szórás, refund nélkül feldobja, refund után feldobja, refund után sem dobja fel... lehet rákérdezek a supportnál hogy mi a franc ez...
Rage47
én is kapom ezeket 2 refund után
szánalom, mert mindig jogos volt a refundom, 1db használhatatlan játék meg még valami szar app
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2015.06.24. 07:32:45
Kongy
Én eddig 2-szer refundoltattam, és még én sem láttam ilyet. Sima fiókom van. Ahány hulladék játék megjelenik kellene lennie végtelen számú lehetőségnek, csak elég gáz az a kiskapu, hogy a refundoltatott játékot továbbra is tudod használni, csak nem tudod újra letölteni, ha letörlöd.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.23. 23:58:56

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

robotnyk
köszi. csak azért kérdeztem, mert egy havernak fejlesztői fiókja van, és vagy 5ször használta már a refundot is, magyar storet használja ő is, mégsem látja az üzenetet, és nam kap ilyen emaileket...
Dzsega
Nálam is dobta fel, pedig még nem tettem ilyent.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!