iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, Arch írja a belinkelt handrasos képekre, hogy nem jók, mert kicsinyítettek, Te pedig írod, hogy nézze meg a handrasos képeket.
Végtelen ciklus? 😄

Hogy lehetne egy 1020*762 pixeles kép (ez volt a legelsõ az oldalon?) 5 megapixeles? 😊 Az barátok közt se több 0,7 megapixelnél.
Amúgy Handras egy Apple kereskedõ, és mint olyan akkor se lehetne hiteles forrásként elfogadni Apple témában, ha neadjisten valóban igazat írna. 😊
Egy adott termékbõl megélõ embert kritika nélkül hitelesnek elfogadni elfogultság.
pyrohun
hát ez förtelmes, már elnézést. Alapból windows témát rakni iphone-ra vicces, de ez még csúnya is. persze tudom, szubjektív. Kaszi46 által linkelt cuccoknak legalább van értelmük, legalábbis ami a lockscreent illeti.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
ezt linkeltem be én is 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
akkor nézd meg handrás képeit õ nem piszkált hozzá a képekhez

Bazinga!

Tikal
csodálkoztam hogy elég késõn lepték el a postot a fikázók, subbahoz képest elég soká 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
húú de undormány, már bocs, windows-so beütés...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

*nerdrage csak már írni se tudok.
Nézitek subbán a handrasos hír alatt a nerdrega-et? 😄
Dzsega
Engem az az almás háttér érdekelne.
Nekem ilyenem van:

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

pyrohun
Fizetõs Cydia-s programokat is nemfizetõs formában felnyomtak a saját source-ukra... azért ezt nem tweak-nek nevezném.

A Tweak-ekkel önmagában nincs bajuk, csak kb. a tweak-ek miatt szól a fórum arról, hogy "fagy a telefonom", "lassú a telefonom", "akad az animáció", stb, stb. Érdekes módon szinte minden embernek tört a telcsije, akinek szoftveres gondja van a telefonnal.

És minden nap 15 új vérpistike jön ide kérdezõsködni, hogy mi a baja az iphone-jának, holott csak az, hogy összevissza telepítgetett mindenféle fost a telóra.

Tikal
ugyan miért, kit érdekel a nexus one ( a geek-eken kívül), az nem egy jelentõs termék .... 😊

Yoda001
"Már ilyen ihatemyiphone oldalakra jártam sirdogálni. Aztán jailbreakeltem, és most már imádom szeretem, dugnám, vele fekszem,/kelek meg minden...😄" ez szép volt 😊
... annak jelerõsségtõl függõ színeket mutató programnak mi a neve?

http://9gag.com/gag/5135249

GregSB
Hmm, érdekes ezt miért nem verték nagy dobra anno? 😊 Pedig állítólag tele volt a Nexus One support fóruma a témával februárban.

Úgy látszik most visszanyalt a fagyi az Applenél, az óriási hype amit csináltak a temrék köré megbosszulta magát 😊

Kaszi46
Ha nem lennének a telefonnak alapvetõ szoftveres hiányosságai(még mindíg ios4ben is), ha nem tartanának szándékosan vissza olyan funkciókat a késõbbi modellek eladhatóságának érdekében amiknek már a 2.0ba is bele lehetett volna pakolni, ha nem kötnék makacsul magukat minden baromsághoz, akkor nem alakult volna ki ez, és nem kellene errõl szólnia a telefonnak, és a vele foglalkozó oldalak sokaságának.

Én nagyon nem komáltam az iphone-t, de hónapokig csodáltam róla a videókat, hogy mennyi jó progi van rá, aztán vettem 1et.
Az elsõ héten utáltam, hiába a csomó progi. Már ilyen ihatemyiphone oldalakra jártam sirdogálni. Aztán jailbreakeltem, és most már imádom szeretem, dugnám, vele fekszem,/kelek meg minden...😄

Olyan mintha lenne egy iphone-om, annak minden elõnyével, és egyben egy androidos készülékem is, annak is minden elõnyével.

kérdéseket megelõzve prá dolog amit alapnak tartanék, de még mindíg sehol:
-lockscreen, widgetes infók
-több info statusbaron
-témák, hang témák
-sokkal részletesebb testreszabhatóság
-részletesebb hívásszámláló
-kontaktlistánál thumb képek
-pendrive funkcio
-jópár kényelmi funkció
-tudom hogy itunes nélküli, zene, egyéb cuccok szinkronizálása nem elvárható apple-tõl, de ezt is ki lehet küszöbölni...

Namost ezeket, és ennél még sokkal többet meg lehet valósítani cydia/rock segítségével. Emiatt a jailbreak.

pár kép bizonyítéknak:

*Posse*T.W.D*

tomasz18
köszönöm szépen a választ!!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

AntiHero
Nekem is mióta 4.0 van sokszor eltûnik jel, nem találja stb.. (3G)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GregSB
Ja azt kifelejtettem hogy a videón is látható telefon 3.1.3-al nem produkálta ezt a térerõeldobó jelenséget!

GregSB
Érdekes hír az Appleinsiderrõl: állítólag rengeteg 4.0-ra felfrissített 3GS-is hajlamos a térerõ eldobására, mint pl ezen a videón is látható:

Ez azt jelentheti, hogy a térerõeldobálás nem konstrukciós hiba miatt jelenkezik az iPhone 4-en, hanem softwares hiba van a dolog mögött. Ez megmagyarázná hogy miért nem jelentkezik a hiba minden telefonon.

Állítólag hétfõn jönni fog a 4.01-es update, ami orvosolja ezt a bugot, és a 4-es szifonon is megszûnteti a "Death Grip" jelenséget.

Teljes cikk.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az iphone 4 vs 3 képernyõminõség összehasonlító képeket pedig mindig felnagyítják annyira, hogy a retinádba nyomva (az lenne az igazi retina display, höhö 😊 ) se látnád akkorának a telefonképernyõt.
Ez egy alapvetõ marketingfogás, mindenki így csinálja. 😊
5c0rp330n
aham, oks. kozben ugy nez ki sikerult az apn-es gondot kijavitani, itt lehet profilt csinalni amiben megadhatod az apn-t, igy azt alkalmazva meg lehet valtoztatni. szoval egyelore megsem downgrade-elek..

GregSB
3G-n nem kell átírnod semmit a hosts fileban. Mondom ott csak sima shift+restore kell.

3GS-en kell csak kimenteni ezeket a fileokat és utánna hozzáadni ezt a sort a fent említett filehoz.

Lemeretezve szinte minden jelenlegi telefon fotoja tudja ezt, eredetiben kellene latni...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Szifon.com amióta létezik foglalkozik a jailbreakeléssel. De nem elsõsorban a warez miatt, hanem a telefon tweakelése miatt.

Ha megnézed a cydia sourceukat akkor nem találsz ott semmi warezt. Csakik SBsettingset, magyarítást, carrier logókat - beállításokat, meg ilyeneket.

Szerintem ez egyáltalán nem szánalmas, sõt, riszpekt nekik érte hogy így nyomatják!

Magyarorszagon szinte minden.
Zenet, filmet, jatekot megvenni budos - de ez meg oke, de amikor a Photoshopot, moziszerkesztoket, egyeb penzszerzesre alkalmas programokat is lopnak es ezek feltorese cimlapon van kulonbozo IT oldalakon (pl. PS CS5 a BeszMac-en), akkor qrva anyjat ennek a vilagnak...

pyrohun
G_ArchAngel: iPhone 4 képek (mondjuk gondolom nem eredeti méretben, de állítólag a nyilvánvaló kicsinyítésen kívül nem lettek megpiszkálva) - szerintem azért nem rosszak, sõt.

http://handras.hu/stuff/paris_iphone4/

Véleményed?

pyrohun
Tudom, hogy az én anyámat, azt is tudom,h ogy sokan nem váltanak iPhone miatt T-Mobile-ra, meg sok mindent tudok még (hiszen anno én is törtem a 2G-met), de mérhetetlenül szánalmasnak tartom, hogy a magyarországi legnagyobb iPhone közösség oldala (szifon.com), 99%-ban csak töréssel és warezzal foglalkozik. Tényleg errõl szól az iPhone?

5c0rp330n
aha, thx. ha jol ertelmezem, a 2. link csak mac-hez kene, win-en eleg vegigcsinalnom az elsot, es ez akkor elvileg mukodik 3g-n is, nem csak 3gs-en?
szoval lenyegeben csak a hosts-hoz kell hozzaadni megegy bejegyzest (gondolom h a hivatalos szerveren ne lathassa h van ujabb), aztan DFU modba tenni a telefont es Shift-et nyomvatartva Restore-ra klikkelni (itunes 9.2 jo lesz ehhez?) es pl ezt kivalasztani? remelem jol ertelmezem 😊

GregSB
Szifon-os cikk a 4.0-ról.

Érdemes végigolvasni. Akik feltették a 4.0-t és lassult / szarakodik a telefonjuk azoknak megéri megpróbáliuk egy "clean install"-al feltenni megint. A legtöbb gond, lassulás azoknál az embereknél van, akik updateltek 3.1.3-tól, és volt backup + annak visszatöltése.

Érdemes minden fontos adatok kimenteni a telefonról amire szükségünk van, utánna pedig letölteni a 4.0-s SW filet innen, majd shift + restore-al feltenni rá. Ezzel gyakorlatilag legyalulunk mindent a telefonról, és egy gyári, szûz 4.0 lesz kerül rá. Utánna lehet visszapakolni manuálisan az adatokat iTunesból (pl a névjegyzéket az outlookal érdemes szinkronizálni).

GregSB
Link 1, Link 2.

Oldal, ahol szinte minden iPhoneal kapcsolatos hack le van írva lépésrõl lépésre.

Ja ez a SHSH-s downgrade csak 3GS-re igaz. 3G-n simán Shift-+restoreal vissza lehet tenni a 3.1.3-at.

5c0rp330n
aham. szifon.com-on olvastam egy ilyet:
"Nekem nem tetszik a 4.0, vissza tudom tenni a 3.x-et?
A DFU-módban ez lehetséges a már megszokott módon. De fontos megjegyezni, hogy a 4.0-ra való frissítéskor a telefon által használt adatbázisok (Névjegyzék, SMS, híváslista, stb) újabb verzióra frissül. Tehát a 4.0-ás készülék backup-ja nem állítható vissza 3.x-re!

Ugyanakkor még azt is tudni kell, hogy ilyenkor a baseband miatt a végén hibát fog dobni, hiszen a baseband-et nem tudja downgrade-elni. Ilyenkor a redsn0w vagy a blackra1n megoldja, vagy rslite segítségével ki lehet ugrasztai a recovery módból. Ha nem vagy biztos benne, kérj segítséget."

csak hat itt sem tudom, hogy a megszokott mod alatt arra gondolnak-e, amire te, es ahhoz is kellenek-e ezek a file-ok kulonben alapbol buktam, vagy valami egeszen masrol beszel..
nincs valami oldal a neten ahol minden ilyet lepesrol lepesre, vilagosan leirnak?

GregSB
Illetve ez lehet csak 3GS-re igaz. Mondom olvass utánna, mert én sem vagyok tisztában minden egyes részlettel.

GregSB
Most nincs idõm leírni a menetét, Gúgli a barátod. Ha holnapig nem találod akkor leírom majd mit hogy kell, de röviden a lényeg hogy ha Cydiában nem mentetted ki ezeket a fileokat mielõtt feltetted a 4.0-t, akkor már nincs rá mód hogy 4.0-nál régebbi OS-t tegyél fel a telefonra.

5c0rp330n
jailbreakelve volt es van, SHSH file-okrol fogalmam nincs..

GregSB
Egész pontosan szeptember végén fog megjelenni itthon a 4-es.

#17472: Csak akkor lehet visszatenni 3.1.3-at, ha jailbreakelve volt a teló és ki vannak mentve az SHSH fileok.

5c0rp330n
erre most tenyleg senki nem tudja a valaszt vagy csak basztok valaszolni? 😊 ilyesmi procedurat altalaban downgrade-nek hivnak, legalabb azt jo lenne tudni h lehetseges-e..

tomasz18
Sziasztok!

Megszeretném kérdeni,hogy mikorra várható a megjelenés MO?
Olvasgattam róla júni-júli között várható csak valami pontosabbat tudna mondani??

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

patyesz18
Sziasztok!Olyan problémám lenne, h nekem van egy ifon 2G-m és gamet akarok rá rakni a gépemrõl. Ezzel nem is lenne nagy problémám , csak ezt írja ki az iTunes amikor fel akaromõket telepíteni "Az iTuneskönyvtáradban történõ alkalmazások közül néhányat nem szereltek be az iPhone-on, mert egy vagy több hiba történt" (lefordítva). Ha tudtok nekem segíteni jó lenne me meghalok h nemtok vele játszani.-.-'
Elõre is köszi, BB all!😄😄😄

autoszimulator
NÁlam is gyorsabb maga a rendszer, sima 3G-n, az akksi is bírja, lehet nem jobb, de rosszabb tuti nem lett ebbõl a szempontból sem. Ami fura, az a görgetés a lapok között, és a lockscreen eltüntetésekor jelentkezõ akadás. Pedig semmi más nem akad, szóval nem feltétlenül memória gond. No meg a netet nem mindig találja, ott sem, ahol régen mindig ment.

.: mobilize.hu :.

GregSB
Én eddig egy 3GS-en és egy iPod Touch 3G-n "teszteltem". Nálam jobb / gyorsabb lett tõle mindkettõ.

Nem, en azt hittem Te voltal, en is twitteren talaltam, vagy plurkon... vagy tumblr-en?

Blasta
Jajjj, ezt a kepet nagyon tudom ertekelni 😊))))))))))
(te csinaltad-e?)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

oneal1
érdekes számomra amiket írsz.

nekem is újbootos 3gs-m van, és jobban bírja az akksi és még szerintem gyorsabb is lett tõle!

!Forza Ferrari!

WuFraZselic
nekem nincs 3G-m, se EDGE-em mióta feltettem. kb holnapig lesz rajta

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tikal
Nekem egyelõre semmi gondom vele 3G-n

3G-n én 1 nap után átkozom az egészet...
3GS-en valamivel jobb a dolog de azonse 100 as

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Yoda001
"Amint elerheto volt az iOS4.0, enis felpakoltam a 3GSre, de ma mar betelt a pohar. Downgradeeltem a jol bevallt 3.1.3ra. Ahogy ”MateszFly” is irja, nagyon eszrevehetoen akadozos mozgast vegeznek a lapozasok, a legutolso dolgot is kikapcsoltam amit meg lehetett, de akkoris ugy zabalta az akut es a memoriat, hogy szinte szabadszemmel lattam ahogy csokken a %.
Pozitivumnak csak azt tudom felhozni, hogy vegre folderokat lehet kesziteni, es vav karakter szamlalo. Ezen kivul minden szempontbol merfoldekkel szarabb OS mint az elodje 3.1.3
Lehet iphone 4en jol teljesit meg minden, de hogy 3G\3GS-re nemvalo az tuti."

...igaz hogy még új boot miatt várok a 4-re frissítésre...de ezekután? kinek mennyire akad, fõleg 3GS-en?

http://9gag.com/gag/5135249

passatgt
de, t-mobilnál 10.000 Ft

byzhouse
MO-n nem lehet olyan baráti áron(100$) beszerezni Iphone 3Gs-t,mint amcsiban? 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯