iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tanacskent annyit azert mondanek, hogy az igazsag kimondasaert csak azert mert nem tetszik a rozsaszin alma-atitatott alomvilagodnak nem fenyegetnek meg csak ugy mindenkit, mert ez ahhoz vezet, hogy olyan leszel mint egy diktator. ami mondjuk meglepoen jol passzol jobs es az apple filozofiajahoz is.
de egy diktatura, ahol csak azt szabad kimondani amit a vezer gondol, hosszutavon megbukik. mindig.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Akkor ezt megbeszéltük. Innentõl BÁRKI hozzászól ehhez a témához (applebuzik, applehaterek), automatice felkerül az ignore listára.
Nincs több figyelmeztetés.
ha nem tudnad, hogy igaz amit irtam, nem fenyegetnel.
egyebkent egy pillanatig nem eroltettem, csak megjegyeztem, amit nem art eszbentartani, ezen nincs is mit ragozni.
1. én nem vagyok apple fan, egy iPhone 2G -m van, semmi más
2. ha lenne pénzem vennék magamnak apple cuccokat, egy macbook pro -t pl biztosan
3. aki lenézi és burzsujnak tekint vkit mert apple terméke van, az b*zi... nyilván vannak olyan agysérült emberek akik csak azért vesznek apple cuccot, hogy menõzzenek vele... õk pusztuljanak is el :D nem kell általánosítani, az ilyen userek kb 5% -ot tesznek ki
4. a 3. pontból kiindulva az apple -ös emberkék nem szeretik ha leugatják õket... láttam én már sony vaio laptopot 600ezerért... mégsincs ez a sony topikban (ha van egyáltalán) mint ami itt
5. fejezzétek be pls, rohadt unalmas :D
Bazinga!
Kár, és ez nagy hiba, remélem mielõbb lehet majd minden nyelv szótárát szabadon szerkeszteni.
de hirtelen egy "pár" probléma jut eszembe
1. az appstore -on nem nagyon szoktak jóváhagyni emulatorokat, de ha véletlen 1-2 átmegy a rostán, utólag törlik
2. tegyük fel, hogy találsz emulatort (mondjuk snes -t, (super nintendo emulator), a játék rom -ját nem tudod felvarázsolni rá, mivel nem látod a fájlrendszert, és a program sem (mivel appstore -os)
3. gyárilag pedig nem hiszem, hogy lenne benne super mario
ez tipikusan az a dolog, amihez fel kell törni a telót
cydia, snes emulator, ssh -n keresztül (vagy tpot total commander pluginnal) felmásolni a telefonra a netrõl levadászott rom -ot, és megnyitni az emulatorral
de lehet hogy nincs igazam, írd be az appstore keresõjébe, hogy emulator, és nézz szét, de ne számíts szerintem sok jóra
Bazinga!
nyilvanvalo teny: az apple-buzik sokszor nem szeretik ha valaki kimondja az igazsagot, es kimozditja oket a jobs fele rozsaszin felhobol ahol ok mind tokeletesek, akik tokeletes termekeket hasznalnak. ezt tudomasul kell venni mindenkinek, mielott egy apple-topicba beteszi a labat.
Ennyi.
Undorito, amit a Gizmondo muvelt az Apple-val az utolso honapokban, de most igazuk van. Aki terel az az Apple. Mindegy, hogy hardver vagy szoftverhiba, egyszeruen rossz. Remelem megoldjak, de nem lehet behunyt szemmel elmenni mellette.
http://gaborszantai.co.uk/
akinek jól megy az tesztelgethet....
ennyi felesleges pénzük van ink adják nekem :D mit ártott nekik szegény?:D
ON:
Én visszagörgettem az elmúlt oldalt, hogy megnézzem miket is postoltam.
Hasznosak:
1. Leírtam, hogy utánanéztem alaposabban a jelesésnek és azt találtam, hogy nem minden hálózaton esik a jel és leírtam, milyen egyéb összegfüggéseket figyeltek meg a jelesés és a telefon, annak fogása, satöbbi között.
2. Leírtam, hogy milyen hír terjed steve jobs twitterérõl és az iphone-onk visszavonásáról
3. jeleztem, hogy az iménti hír kacsa annak ellenére, hogy a fél internetet bejárta
4. jeleztem, hogy a subbán is handras a téma, akit érdekel, figyelje
5. elmagyaráztam Dzsengának, hogy miért vélik úgy többen, hogy windowsos a skinje (többen is primitív stílusban lefikázták, de a kérdésére már senki nem válaszolt)
6. Tájékoztattam byzhouse-t az iPhone magyarországi árairól, privátban további segítséget is nyújtottam neki a vásárlással kapcsolatosan.
Haszontalanok:
1. OFF megjelöléssel reagáltam Ability személyeskedésére, sértegetésére (természetesen õ ezért nem potenciális ignore lista jelölt)
2. elmagyaráztam pyrohun-nak, hogy egy 0,7 megapixelbõl álló kép miért nem 5 megapixeles, miért kicsinyített, ezt hosszabban kellett részleteznem, amiért õ végül személyeskedett, sértegetett (természetesen õ ezért nem potenciális ignore lista jelölt)
3. megjegyeztem, hogy az iphone 3 és 4 képernyõjét összehasonlító screenshotok manipulatívak, mert direkt fel vannak nagyítva. Ezt se érzem hasznos postnak
4. Jóéjt kívántam precision-nak egy vicces szituáció után, eléggé odaillet, de tény, hogy totálisan OFF volt.
Alapvetõen egy 17ezer postos topikban szerintem semmi értelme releváns-irreleváns postok arányát figyelni, nincs az az ember fia, aki itt elkezd visszaolvasni hátha választ kapott már a kérdésére, a híreket pedig nem jellemzõ, hogy valaki egy napi 50-100 hozzászólást generáló fórumon kövesse, inkább megnéz egy témába vágó blogot.
Ide kérdezni járnak az emberek, amit szerintem szükséges lenne szem elõtt tartani az az, hogy ki mennyire hajlandó válaszolni az emberek kérdéseire és ki az, aki tényleg csak kötekedni jön, ebbõl a szempontból pedig úgy érzem, hogy nem volt szégyellni valóm.
Mindettõl függetlenül természetesen megértettem, hogy a házigazda és a neki privátban panaszkodók (amúgy õk nekem is nyugodtan megírhatják privátban, ha zavarom õket, nem kell egybõl a "hatóságokhoz" fordulni :) ) szemében nem kívánt személy vagyok itt a továbbiakban, csak rá szerettem volna világítani, hogy - annak ellenére, hogy páran ezt szeretnék sejtetni - nem csak a zavarkeltés miatt tartózkodtam itt.
Ennek pedig ezek szerint sokan örülni fognak:
További minden jót! :)
A szótárat hogy lehet szerkeszteni? Beraktam egy másik billkiosztást is, mert asszem kell hozzá, de nem találom
Köszi
Azért nagyon erõsen sarkítasz.
Én vitatkozós, kötekedõs fajta vagyok, ezt sokan tudják rólam itt az esgén, de egyrészt sose személyeskedek, másrészt tudom, hol a határ (ráadásul ha valakinél elértem, akkor jelzem is, hogy én abbahagytam, övé az utolsó szó joga, szerencsére ez nem sûrûn fordul elõ pont azért, mert nem személyeskedek, sértegetek, hanem érvelek), harmadrészt amellett, hogy offolok igyekszem hasznos infókkal, hírekkel, videókkal, ON-nal, válaszolgatással hozzájárulni a topikhoz.
Szeretném leszögezni, hogy én postokra reagálok és nem emberekre, nem skatulyázok be senkit. Ez persze nincs mindenkinél így, ezzel tisztában vagyok.
Ami pedig a sarkítást illeti: amellett, hogy valóban kötekedtem is eleget az elmúlt 3 napban hoztam ide infókat, poénokat, híreket, videókat, válaszoltam kérdésekre, illetve nem érzem úgy, hogy az összes erre járót sértegettem volna, nem is állt szándékomban. Neked összesen 2 (illetve most már 3) postod volt, mindegyik az én ócsárolásomról szólt.
Az, hogy az összes látogatót sértegetem nem igaz, ahogy írtam, postokra reagálok, nem emberekre. Ha ide sok olyan látogató jár, akik szerintem következetlen dolgokat írnak, akkor sokakkal fogok vitatkozni (nem veszekedni, sértegetni, személyeskedni), ha nem, akkor nem.
Konkrétan 3 ember vált ingerültebbé miattam:
Te, ahogy fentebb írtam abszolút read-only voltál a topikban, csupán azért postoltál, hogy engem sértegess.
Verseghy, õ szintén nem igazán irkált a napokban azon kívül, hogy engem kioktatott.
pyrohun, õ abszolút hasznos tagja a topiknak, nagyon sokat segít az embereknek, véleményez, nélküle nem lenne ugyan olyan a topik, mint amilyen. Sajnos szerintem rengeteg következetlenség van a postjaiban, én ezekre a postokra reagáltam, nem pedig arra, hogy pyrohun postolt, de õ éreztette, hogy elege van belõlem (holott legalább annyiszor kötött a postjaimba, mint fordítva, de engem ez nem zavar, erre való egy fórum, nyilván õ is kivetni valót talált az én postjaimban, mint én az övéiben), úgyhogy rövidre is zártam a dolgot a fentebb leírt módon, az õ postjaira a továbbiakban nem is fogok reagálni, amíg nem szólít meg újra, a látszattal ellentétben könnyedén meg tudom állni a dolgot, hisz ez csupán egy fórum.
Ezzel felsoroltam mindenkit, akirõl feltételezem, hogy úgy érezte sértegetem (még egyszer, semmi személyest nem írtam soha, postokra reagálok, ezzel szemben én kaptam hideget-meleget. Nem a postjaim, hanem konkrétan én. Inkább fel se sorolom miknek hordtatok el.), ez nagyon messze van a topik össze látogatójától. Na persze könnyen lehet, hogy sokan éreznek úgy, hogy sértegetem õket, ezektõl az emberektõl elnézést kérek így látatlanban is, nem szándékom az ilyesmi. Vitatkozni, kötekedni, megkérdõjelezni viszont nagyon is szándékomban áll (Szókratész 2.0, csak nehogy engem is kivégezzenek a végén emiatt :) ).
Az angol-német meccs után be fogok izzítani egy INGORE scriptet a topicban. Azok az emberek, akik tartósan el fognak térni a fõ témáktól, és csak az Apple bashingot (vagy bármi mást tartósan) nyomatják azokat kíméletlenül fel fogom tenni erre a listára, és csak egy extra klikk után fog megjelenni az üzenetük.
Itt most elsõsorban Pio-ra gondolok. Lehet szabadon véleményt nyilvánítani, mert ez egy fórum. De nagyon unalmas már amikor a 30. hozzászólásod is arról szól hogy így köcsög Apple-Handras meg úgy köcsög Apple-Handras, erre a topicban többen is felhördülnek, reagálnak, és hiába marad kultúrált a vita, mert nem anyáztok meg flameltek, de a LÉNYEGES üzenetek-hírek, amik az iOS-rõl, a telefon problémáiról / megoldásairól szólnak azok elvesznek ezek között a nyavajgó üzenetek között.
Szóval ez most egy figyelmeztetés volt. Este indul az Ingore script, még nem rakok bele senkit egyelõre, de ha azt látom hogy tovább megy a rinya és nagyítóval kell kibogarászni a releváns üzeneteket akkor Pio neve menni fog oda.
És nem, ez nem szemellenzõség, meg nem azoknak az embereknek a félreállítása akik "csak a tényeket akarják közölni". Ez azoknak az embereknek a "félreállítása" akik folyamatosan olyan viták irányába terelik a topicot, aminek már nem lenne itt helye: pl. most olyan _feltételezéseken_ alapuló dolgokot vontok kétségbe, minthogy ki manipulált mit vagy sem. Rohadtul nem érdekli az itteni olvasók 90%-át, és már több privát üzenetet is kaptam hogy én vagyok a házigazda, töröljek már.
Nem fogok törölni, max ignore listre rakni valakit (az üzenete elrejtve meg fog jelenni és csak 1 extra klikk után jön elõ), de mostantól tényleg kevesebbet az ilyenbõl légyszi.
De tovább megyek: akkor ugye ha öltönyt szeretnék készíttetni, ne a szabóhoz menjek, mert át fog vágni, hiszen neki az az érdeke, hogy mindenképpen õ varrja meg. Ha cseresznyét akarok venni, ne a zöldségesnél keressem, hanem talán pont a fehérnemû osztályon, hiszen a fehérnemûkkel foglalkozó kiscsaj nem fog átvágni cseresznyével, hiszen õ csak bugyikkal cseszi át a fejem, ugye? Legalábbis a te okos gondolkodásod szerint mindenki mindenkit átvág abban a témában, amivel foglalkozik. (Kikérem magamnak a cégem nevében is)
Öcsém hallod, ilyen hozzáállással kb. nem is lehetne élni. Nincs neked enyhe üldözési mániád? Szerinted handras, akinek dübörög a boltja a Duna Plazában, HOL ÉRDEKLI, hogy xyz éppen venni fog-e Apple terméket, mert elolvasta a blogját? Megvan a vásárlói közönsége, nyilván érdeke, hogy bõvítse, de így beállítani valakit pusztán egyértelmû irigység miatt enyhén szólva is gusztustalan kategória.
Alapból nem értem, hogy miért divat handrast (az Apple-t, a Microsoftot, stb, stb.) utálni?
Szar dolog látni, hogy õ megcsinálta az életét a saját erejébõl, igaz? -.-
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Röviden: csak azért vagy itt hogy burkoltan a topik összes látogatóját sértegesd. Személyeskedsz te is, csak kevésbé konkrét módon.
"Ha kenyeret akarsz sütni, akkor is majd egy hentest fogsz megkérdezni, hogy hogyan kell, mert neki nem fûzõdik semmilyen érdeke a kenyérsütéshez igaz? Okos!"
Ha kenyeret akarok venni akkor nem a péktõl tájékozódok, mert értelemszerûen - elemi érdeke - a saját portékája lesz a környéken a legjobb. Tudod a félig száraz kenyeret is el kell adnia, méghozzá mosolyogva.
Sejtésem sincs, hogy mi a célod ezzel, de biztos, ami biztos a múltkorihoz hasonlóan ismét igazat adok Neked.
Ha nem tudsz home-screen wallpapert beállítani akkor második generációs a Touchod.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha kenyeret akarsz sütni, akkor is majd egy hentest fogsz megkérdezni, hogy hogyan kell, mert neki nem fûzõdik semmilyen érdeke a kenyérsütéshez igaz? Okos!
Az Apple-höz ért nyuszifül, ne forgasd már ki az ember szavait, meg egyébként is: F*SZÉRT kötekedsz állandóan? Qrva unalmas ez az állandó nyávogás.
http://gaborszantai.co.uk/
"Az Apple-híreket összegyûjtõ oldal szerint azonban közel már a megváltás, hiszen hétfõn érkezik az iOS 4.01, ami állítólag megfoltozza a hibát. Igen, jól látjátok, szoftveresen hegesztik meg az elvileg hardveres problémát.
A probléma gyökere ugyanis összetett: az Appleinsider szerint az egész a frekvenciaváltásra vezethetõ vissza. A készülék ugyanis képes kiválasztani a kevésbé leterhelt, kevésbé zajos frekvenciát, hogy a beszélgetés minõsége minél jobb legyen. Az iOS 4-ben fejlesztettek valamennyit ezen a képességen, ezzel együtt benne hagytak néhány hibát is, és ez, nem pedig a hardveres probléma a valódi oka a jel eldobásának. A lap szerint ezt igazolja, hogy az iOS 4 telepítése óta az iPhone 3GS is többször dobja el a jelet. Más kérdés, hogy ha tényleg ennyirõl van szó, a hivatalos kommunikáció eddig miért arra szorítkozott, hogy elmagyarázza, hülyén fogjuk a mobilt."
Szerintem az igazság valahol a kettõ között lesz. Valóban rontani fogja a jelet ha lefogjuk bal alul a telót, de a SW update után nem fogja eldobálni a hívásokat és a mobilnetet a telefon...
.: mobilize.hu :.
Ehhez tényleg nem érdemes semmit hozzáfûzni.
Kíváncsi vagyok, hogy a T-offline mit fog produkálni e téren. Bár úgy tudom nálunk eléggé jó minõségû a mobilhálózat.
A kicsinyítés nem módosítás?
ÉRT IS HOZZÁ, de nem tudja megoldani, hogy átméretezés nélkül feltöltsön a netre néhány képet?
Iphone 4hez biztosan nem fog érdeke fûzõdni? (gyk. tele van a boltja iphone kiegészítõkkel, sõt, ha lesz nálunk független iphone azt apple boltban fogják árulni, lásd franciáknál is apple boltban vették)
Csak ismételni tudom magam, hagyjuk inkább, ennek így az égvilágon semmi értelme, lehet Tiéd az utolsó szó joga... :D
Az eszedbe sem jutott, hogy a blogmotor kicsinyíti a képeket igaz? Az eredeti, módosítatlant úgy kell érteni, hogy semmilyen effekt, élesítés, stb. nincs rajtuk, mint ahogy le is írta.
Inkább hiszek egy apple fanatikusnak, akinek ugyan üzleti érdeke fûzõdik a termékhez (bár konkrétan az iphone4-hez biztosan nem), viszont ÉRT IS HOZZÁ, mint egy péknek, aki esetleg képtelen használni valamit rendeltetésszerûen, majd leszarozza, hogy milyen gagyi.
"We may have to recall the new iPhone. This, I did not expect."
Hiteles forrás bármelyik tulaj, akinek nem fûzõdik üzleti érdeke a cucchoz. Szóval például egy pék, vagy akár egy utcaseprõ, ha van egy iphone 4-e és feltölt egy azzal készült 5 megapixeles képet, bónuszpont, ha személyes ismerõsöd és megbízol benne.
Ha készülök venni egy új kocsit, akkor nem a kereskedõtõl kérdezem meg, hogy milyen, hanem keresek ismerõst, akinek olyanja van. Szerintem ez alapvetõ tudatos vásárlói hozzáállás kéne, hogy legyen minden termék esetében.
De mindegy, hagyjuk is, mert csak ismétlem önmagam, ha elsõre nem voltam elég meggyõzõ nyilván másodikra se leszek... :)
Miért, szerinted mégis ki lenne hiteles a témában? Egy pék? Vagy egy utcaseprõ? Vagy egy villamosvezetõ? Ne beszéljünk már badarságokat... handras azt is leírja, ha valami SZAR - tessék olvasni a blogját.
Most gonosz leszek és kiforgatom a szavaidat (nem beléd akarok kötni!), ezek szerint az új iPhone windowsos mivel a hátulja is üveg és ez bizony a win arculatának meghatározó eleme...<#idiota>#idiota>
Na mind1. Egyébként azért ilyen mert nekem tetszik (ízlések és pofonok), számomra az volt az undormány és förtelem, hogy van egy naptár ami "aktív" ikonnal rendelkezik (írja a napot és a dátumot), míg az óra meg az idõjárás "passzív" ikonnal rendelkezik.
(Nem szándékozom kötekedni...)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Aero glass: átlátszó, üvegszerû felület, vista óta a win arculatának meghatározó eleme.
A háttérbe már ne tessék belekötni, azért mert az xp alap háttere egy mezõ volt?! Egyébként sem a téma háttere...
Az ikonok meg aero glass szerû?<#fejvakaras>#fejvakaras>
De mi ezen a Windowsos? Most tényleg nem vágom. Biztos bennem van a hiba mert már 2 is írtátok de tényleg nem vágom...
Lock screen-re nekem csak a naptár kell, a fõképernyõn pedig jól néz ki az idõjárás kis ikonja. Az ikonok pedig nem túl win-osak, legalábbis a miket én használtam (3.1, 95, 98, 2000, NT, XP, vista, 7) ott nem voltak ilyen ikonok...
sry, késõ van már, vagyis elég álmos vagyok már... nem figyeltem, hogy ugyanazt linkelted... :)
na megyek is aludni :D
Bazinga!