iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is most árulom az enyémet 16GB 80-ért és van rá vevõ, tehát sztem a 60 az reális.Csak szar belegondolni hogy meddig szenvedett az ember(legalábbis én) amíg összegyûlt az a 100 valahány ezer rá, most meg a feléért ha el lehet adni már jó :\

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

AntiHero
Nem a kijelzõ rossz?

Más: 3G 8gb-s mennyit ér? olyan 60körül láttam használtam az reális ár érte?

csak mert gondolkodom az enyém eladásán.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

precision
mit látsz a kijelzõn amikor rádugod a töltõre?
ha csontra le volt merülve, várni kell míg feltölti egy minimális szintre, hogy be tudd kapcsolni
a "gép is észreveszi" az mit takar?

Bazinga!

Érzékeli, vagy tölti is? Könnyen lehet, hogy elhalálozott az akksi.

Tiszteletem minden kedves iPhone "tudósnak" 😄
Tegyük fel h. van 1 iPhone 2G-m 8GB.
Felteszem töltõre érzékeli.
De viszont, bekapcsolni nem lehet sehogy se. :S
Ez valami szoftveres probléma lehet nem?
Jah és a gép is észreveszi.
HELP PLS.
elõre köszönöm.
Üdv.
gagax
Hali! meik program rögzíti a legjobb videot?😄 és ha több is van meik megy fel 2G re?😄

KÖszönöm HATALMAS SEGÍTSÉG VOLT!!!
RESPECT

HD JOHNNIE
Pont most olvasom az itt letölthetõ használati útmutatót.
Idézem:
Az
iTunes feljegyzi továbbá az iPhone sorozatszámát arra az esetre, ha szervizelés vagy
elvesztés miatt Önnek szüksége lenne rá.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Sziasztok!
Nincs meg külön papíron az Iphone IMEI száma, de ezt nem tárolta el a gép automatikusan valamelyik fájlban elrejtve?
Köszi ( ellopták a telót )

precision
😄DDD

de az ERÕ is összekavarhatja az antennákat, szóval ez sem biztos 100% -os megoldás
Jobs erre is azt mondaná, hogy Yoda meg úgy általában véve az ERÕ a szar, a telefon jó
"Just try not to use the force that way Yoda"

😄

Bazinga!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

crazyclone
Ezzel a kérdéssel úgylátom nem tudok továbbhaladni amíg nem kerül a kezembe a készülék, hiszen tudni kell hogy régi vagy új bootrommal rendelkezik ...
Kösz a segítséget!

crazyclone
Kösz szépen !
A kérdés már csak az marad 3GS 4.0 -t hogyan lehet egyszerûen jailbreakelni?
Vagy arra még várni kell?

LoDMaSt
itt, és a cikk alján a többi:

http://szifon.com/2010/06/30/frissult-a-redsn0w-apn-mms-megoldva/

Azért, mert nem csak arról szól az oldal, hogy pénzt keressenek vele..

@ Hellomarci

crazyclone
Szifon.com on hol van FAQ?
Miért tennének FAQ-t szifonék Jailbreakelésre stb ha pénzt keresnek vele?
Amit egyébként a bleakweather nagyon szépen megkért hogy ne tegyenek ...
... Now despite rumors of the ferocity of my legal team, they actually are pretty poor lawyers. And the scum who run these websites are the type who get off on legal battles. So we have to fight them in another way, and I'm asking for everyones help on this. Our weapon is information. Get the truth out, that all iPhone unlocks and jailbreaks are free, and if you are buying something, you aren't getting anything a simple google search couldn't get you, and are probably funding someones crack habit. ...
Megértem hogyha valaki segg hülye hogy megoldja akkor fizet egy sört a havernak hogy jailbreakelje, ami egyébként hogy precision t idézzem: egyklikkes történet ...

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

LoDMaSt
Akkor a szifon.com-on olvasd el a faq-okat, asszem a múlt hét környékén lett összerakva.

@ Hellomarci

crazyclone
Az itt leírtak számomra teljesen tiszták ...
A Jailbreak menetérõl is láttam jónéhány videót ... számomra az nem tiszta melyik módszerrel milyen Firm. versiont lehet feltörni ...
Hogy érdemes-e feltenni a 4.0-t egy 3GS re és hogyha igen akkor azt Jailbreak elõtt vagy után?
Azt sem vágom hogy a Cydia vagy az Installer stb honnan tölthetõ le hogy ne az iphone on keresztül a netrõl töltse hanem monjuk iTunes al vagy valamilyen file managerrel rakjam fel ...

HD JOHNNIE
Srácok!

Errõl az AppleCare Protection Plan- ról mit érdemes tudni? kell nem kell?

webibebi
igen? ez tutkó? és akkor megint kell authorize-álni?

msn:[email protected] bárki felvehet

HD JOHNNIE
hogy érted hogy nem jó?
csak azért kérdezem, mert miután felteszem az xp ba**ik elindítani utána.

itunes-t is vissza kell rakni a regit ! 9.2 nemjo

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

webibebi
rákerestem google-ban erre a fájl-ra de nem nagyon értettem h mivan:$

precision
az ilyen dll hibáknál az szokott probléma lenni, hogy az adott programot oda kell másolni ahol a dll van, mert így ugyanabban a mappában keresi ahonnan elindítod
de google biztos jobban tudja

Bazinga!

webibebi
igen úgy is.és utána megint kiírta a 1015ös hibát azt van 1 program ami kiléptet a dfu módból de az nekem nem ment mer hiányzik a libusb0.dll fájl

precision
dfu módban is próbáltad a shift+restore -os .ipsw betallózást?

Bazinga!

webibebi
nekem csak az a bajom h nagyon lassú:s fagyni még nem fagyott egyszersem! azt gondoltam visszarakom a 3,1,3-mat. dehát sajna nem sikerült pedig nagyon sok mindent kipróbáltam

precision
hát akkor passzolom <#nemtudom>

Bazinga!

nyomj 2x hard resetet ( kikapcsoló és a középsõ gomb egyszerre hosszan )
és mególdódik a fagyás,lassulás !

Nekem is ez volt és ez a módszer megjavította

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

5c0rp330n
aha. es ez megis hogy magyarazna azokat a videokat amiknel amikor megfogja azt a pontot, gyakorlatilag az adatatvitel teljesen megall es miutan elengedik, azonnal folytatodik? hihetetlen, hogy nyiltan ennyire hulyenek nezik az embert. ez valami kibaszott vicc. ilyenkor azert tenyleg azt kivanom, hogy rohadjon el az egesz kibaszott almajuk.

webibebi
na hát ez sehogy se megy😄 szal hagyom fenn a 4,0-át

webibebi
értem. hát próbálkozok😊 azt ha nem megy akkor hagyom a szoftvert. köszönöm a segítséged😊

precision
miért nem lepõdtem meg... 😊

Bazinga!

precision
nm😊
remélem sikerül

én még sosem csináltam downgradelést (szal régebbi firmwarre való visszatérést) és még 3G -m sincs (csak 2G -m, így 4.0 -m sincs) szóval csak a google -re tudok hagyatkozni 😊

Bazinga!

passatgt
webibebi
nagyon köszönöm😊

precision
ITT találod a megoldást hozzá

Bazinga!

webibebi
o_O vmi hiba van... azt írja ki h the iphone could not be restored. an unknown error occured(1015)
na ilyenkor mivan?:S

precision
okés, akkor nem lesz gond

Bazinga!

webibebi
jaja úgy csinátam csak i tunes-ban. azt már rakom is vissza a régit😊

precision
iTunes -ban frissítetted eddig, simán, amikor felajánlotta, hogy van újabb szoftver? ha igen akkor 100%, hogy nem lesz gond egy korábbi gyári szoftver visszarakásánál

Bazinga!

webibebi
tmobilos vagyok és eddig nem nagyon nyúlkáltam a telóban csak frisítgettem azt frissítettem 4esre és vissza szeretném állítani mer nagyon lassú. szal remélem menni is fog😊

precision
gond akkor adódhat szerintem, ha nem tmobile -os a kártya benne, és nem tudja aktiválni a telefont az iTunes
ilyenkor elõfordulhat, hogy nem jön be a rendszer, hanem egy "slide for emergency" képernyõd lesz csak

nem kell megijedni, asszem blackra1n -el tudsz jailbreakelni és aktiválni: link

google -n van how to videó hozzá, nem bonyolult, ilyen egyklikkes történet 😊

de ha t -s kártyád van, vagy gyári független telód akkor nem lesz gond szerintem

Bazinga!

webibebi
oké rendben.köszönö,! és ha netán vmi gond adódna közben akkor mit kéne csinálni?

precision
--> ITT <-- le tudod tölteni a gyári 3.1.3 -as firmware file -t. Ez a 3G -hez való.
Aztán iTunes -ban a restore gomb -ra nyomsz úgy, hogy közben nyomvatartod a shift -et. Ekkor bead egy tallózó ablakot, ott kell neki megadni ezt az .ipsw -t amit leszedtél (ha esetleg a windows átnevezné az ipsw -t mondjuk .zip -re, akkor nyugodtan csak simán nevezd vissza .ipsw -re).

És elvileg ennyi. Persze ezzel törlõdik az összes telepített program (bár azt késõbb iTunes visszapakolja, ha azt választod), eltûnik a jailbreak és függetlenítés. Szóval ha nem t-mobile -os a sim kártyád vagy nem gyárilag független a telefonod akkor nem fogsz tudni fellépni a hálózatra.

Bazinga!

webibebi
jaaa értem.iphone 3g-m van és 4.0ás szoftver van rajta. nem szeretnék se függetleníteni se jailbreak-elni(najó azt lehet) és szeretném visszarakni az 3,1,3as szoftvert mer a 4es-el nagyon lassú.mit lehetne csinálni?

precision
talán ha elárulnád, hogy melyik iphone -od van, hogy jailbreakelni is akarsz e, függetleníteni, ilyesmi
amúgy van rá mód, hogy visszarakj régi firmware -t, csak a fentebb leírtak miatt nem mindegy hogy mit akarsz pontosan

Bazinga!

webibebi
az klassz😄