iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wolfaud
Nem tudom mi a külömbség a gps meg az a-gps között

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

kopa1
3G-ben van, 3GS-ben A-GPS, 4-ben pedig megintcsak A-GPS van! Hameg tudod mi az az A-gps akkkormeg miért kérdezed? ("!?")

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Tikal
ezt hol hallottad? van GPS, miért is vennék ki? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

wolfaud
valahol olvastam hogy az iphone 4 ben nem lesz gps vevõ az a kérdésem hogy mostanikba sincs?? mert tudom hogy cella információ alapján is meg lehet határozni a poziciót!?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Tikal
Dobálja a jelet az iPhone 4-ed? <#hehe>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Az Apple nyílt levelében ott a lényeg: "Ha nem tetszik, akkor 30 napon belül vissza lehet vinni és visszaadják az árát" (amennyiben nem sérült)

Nem tudom miért várnak el tökéletességet egyesek az Appletõl, õk is csak egy tech cég, náluk is elõfordulnak kezdeti gyártási hibák mint mindenkinél, mint más prémium-árú termékeket forgalmazó gyártóknál is.

Ha van komoly hiba akkor azt gariban megcsinálják, ha nem tetszik visszaadják az árát.

"valahogy nem akarok 200 ezres telefont hurcolászni vissza folyton"

Ez szép elv, csak manapság nem így mûködnek a dolgok. Prémium termék vagy sem, mindenhol ki vannak centizve a dolgok a gyártásnál, és mindenhol csúsznak be hibák. Ha ezt az elvet követném akkor soha nem vennék pl. BMW-t se, mert már láttam egyet lerohadni elõttem autómosóban. Letiltott az elektronikája, trélerrel kellett szervízbe vinni. 30 millió Ft FTW.

Bármilyen drága terméket veszel, mindig meg lesz az esélye hogy beleesel egy hibás szórásba. Ez igaz HTC-re, Applere, BMW-re, Audira stb... Ilyenkor nem kétségbeesni kell, hanem érvényesíteni a fogyasztói jogaidat.

Ombika
Es akkor mivan, gariba cserelik AMEN!!

HD JOHNNIE
már pedig elõbb utóbb meg lesznek oldva ezek a gondok is.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

somdav95
Nem vagyok idióta, egyszerûen nincs kedvem szervizeltetni folyton, volt touch-om, tudom mi az a nagy "felhasználói élmény", ha a problémák megoldódnak akkor szavam nemvolt, és veszek iphone-t. 😊

Istenem, ne legyél már idióta... Nyilván az összes iPhone kamerája sárga... Le is van írva a cikkben, hogy egyetlen fórumozónak sem volt hasonló problémája, és máshonnan sem érkezett ilyesmirõl szó.

Könyörgöm, ne legyél pont annyira buta, mint az irigységbõl iPhone-gyûlölõ plebs... HTC nagyon-nagyon jó telefonokat gyárt, de a felhasználói élmény még mindig nem az igazi - animációk hiánya, nyögvenyelõs scrollozás. Ha neked a feature-lista a legfontosabb, akkor inkább egy olyanra fizess be, de nekem személy szerint még felárat is megér az, hogy egy tökéletesen jól, könnyen és látványosan kezelhetõ készülékem legyen.

(a jeldobálásra elvileg jön a fix napokon belül, a kamera meg NEM SÁRGA)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

somdav95
Mióta fotózol? Vannak valahol képeid ahol meg tudnám nézni? 😊

REPS0L
én maradok inkább a 3G-mnél arra jöttem rá, inkább veszek holnap az árának töredékéért egy Canon 70-200 F4et, többre megyek vele.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

somdav95
legalább nem dobálja a jelet, meg nem sárga 😄

Tikal
Hibás HTC-t se látott még a világ, szóval vegyél azt <#hehe>

somdav95
valahogy nem akarok 200 ezres telefont hurcolászni vissza folyton, akkor már veszek egy normális HTC-t 😊

Thaison
Egyik nap biztosan ki fogom próbálni valami boltban,mert már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi igaz abból amit itt leírnak, amúgy ha a hátulja is üveg akkor az nem karcolódik szét nagyon hamar? Mondjuk tudom hogy ha az ember már lyet vesz akkor hordja tokban...de akkor is.

pyrohun
Mi a vicc kategória? Hogy találtak EGY darab telefont, aminek szar a kamerája? Szerinted a többi készülékben nincs hibás kamera, stb? Csak abból kb. egy év alatt nem adnak el annyit, mint iphone4-bõl az elsõ 3 napon, ergo senki nem fog foglalkozni azzal, hogy x eladott darabból 10-ben szar a kamera. Ki nem szarja le? Ha rossz, majd visszaviszed és kicserélik.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

somdav95
tényleg nem kell már iphone, ez már vicc kategória😄

Nagyon jó kérdés... én sem vágom..

Tikal
Hm, csak Gmail fioknal... Akkor ertem de miert teszi kukába?

Tikal
Mailben régebben ha torolni akartam akkor csináltam egy balra swipe-ot kiírta pirossal hogy delete, de most azt írja hogy archive, miert? Ugyanúgy kukába teszi a levelet

Yoda001
egyre jobb hírek... <#szomoru1>

http://9gag.com/gag/5135249

HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ombika
REmelem kivarjak 4.0.1 megjeleneset JB-vel!

Ennek örülnek az iPhone 4 tulajok..😄😄D
kopa1
Csak ne várjanak a 4.0.1-ig! Mert most az Apple is vár h megjelenjen a JB és befoltozhassa, viszont õk is várnak, hogy 4.0.1-en mûködjön

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

oneal1
jaja jöhetne! várjuk!😊

!Forza Ferrari!

Yoda001
"Pár percel ezelõtt @musclenerd írt twittere, hogy @comex tulajdonképpen készen van az iPhone 4 jailbreakkel. Aki esetleg nem tudná Comex volt az, aki a 3.1.3-as jailbreak-et is felfedezte. Mindkét jailbreak userland jailbreak vagy is egy szoftver hiba miatt törhetünk be az iPhone rendszerébe, így ezt az Apple a következõ frissítésnél betudja foltozni. Mivel 4.0 alatt találta ezt a hibát, nem számít milyen eszközön van a 4.0, az új “spiritjb” képes lesz kinyitni. Tehát iPhone: 3G/3GS/4/ Touch: 2g/3g -n is lehet majd használni."
forrás
na, reméljük kiadja minél hamarabb<#gonosz1>

csak akkor tudjuk meg ha kipróbáljuk! 😊
somdav95
Ha azt nézzük a mostani telefonom is már két éves ( e50 ) szobámba ezse nagyon talál jelet ( semelyik telefon se, jól le vagyok szigetelve ezek szerint 😄 ), de azért ha vennék egy 200ezer forint árkategóriáju telefont én nem azt szeretném nézni h van-e térerõm vagy nem 😊 marad úgyérzem a mostani, amíg nincs megoldás erre a térerõ dobálásra

Szerintem is csak az ájfónhéterek nevetségesen felfújt hisztije az egész. Nem tudtak már hogy fogást találni rajta, nesze, lihegjünk túl egy ilyen baromságot.

GregSB
Már írtam itt is hogy Budapesten 2db telefonnal sem tudtam eldobatni a térerõt és mobilnetet. Hardwares a probléma, de csak olyan területeken jön elõ ahol _nagyon_ alacsony a térerõ (1-2 sáv). Ha csak ez tánrorít vissza attól hogy vegyél vagy ne akkor egy másodpercig ne gondolkodj rajta, mert k. jó a teló és simán lehet használni.

Tikal
az eddigi hazai tesztelõknél nem nagyon jött elõ a probléma... technet, szifon.com plusz azok akik már hozzájutottak... persze az észt azok osztják a legjobban akik még a kezükbe sem vették... szerintem egy hónap múlva többet fogunk tudni, mikor már az európai eladások is nagyobbak lesznek...

5c0rp330n
biztos hogy hardveres..

wolfaud
Ezek a programok idáig is mûködtek meg ezek fizetosek

somdav95
Hát engem is érdekelne... Ha hardware-s akkor biztos nem veszek..

Thaison
Ez nagyon ott van😄😄😄

Kíváncsi vagyok mi lesz az új Iphone-al hardware-s a problémája vagy ténleg csak a soft hibája a térerõ...!

precision
a beázásos problémák nem mindig jönnek ki egybõl, hajlamosak randomszerûen jelentkezni 😊

nemtom mit lehet vele kezdeni, de a szervizesek biztosan tudják 😊

Bazinga!

Beejive, IM+

Na, akkor marad a szervíz, köszi!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

HD JOHNNIE
Láttam videokat állatokról akik ugye direkt a víz alá rakták a telót, hogy megnézzék mi történik. Az egyik írta, hogy a próba után 4 héttel halt meg a telefonja. Úgyh valószínû hogy annak az úsztatásnak köze van a dologhoz.

wolfaud
Van már valamilyen msn vagy skype amelyik mûködik multitaskba? mert a sima skype meg az imsn nem! eggyáltalán van már olyan progi ami megy multi taskban normalisan?

kopa1
Megugye szükséges egy 3.1.2-s SHSH amibõl ki kell halászni az iBSS-t! Sajna kéthete cserélte a t-mobile a telómat és 3.1.3-al adták, szóval nekem ez a JB kilõve... Pedig szerdán utazok Madridba (meccset nézni xD) és akkorra naggyon jó lenne egy JB az új iBoot-ra

Yoda001
elvileg tethered van, amihez ugye minden kikapcsolásnál szükség lesz a gépre... videó

De, egyszer bele esett a kádba 😄 De utána nem volt baja, ez pár hete jött elõ, az meg régen volt na mindegy.Tuti nem szoftveres hiba, mert most lett újra rakva az egész.

oneal1
3GS újboot 4.0 jailbreak ugyben van valami infó?

!Forza Ferrari!

Sziasztok!
Valaki véletlenül nem ismer olyan appot ami megmondja hogy mit mennyi ideig hasznaltam a legutolsó feltöltés óta? Esetleg meg ingyenes is.

precision
vmi érintkezési hiba lehet szerintem
nem ázott be véletlen a telefonod korábban? 😊
amúgymeg szervízben megnézni neked hogy van e vmi ilyesmi

szoftveres gond nemhiszem, hogy lehet... de egy restore és megtudod 😊

Bazinga!

Ja, egyébként még régebben feltettem a kérdést csak nem tudta senki, van valakinek ötlete arra hogy miért zárja le a billentyût ha meg nyomom a felhangosító gombot ?😄 Egy ideig nem csinálta, aztán most megint elõjött.