iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

REPS0L
tényleg nem lehet...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

crazyclone
Hello emberek !
Néhány alap kérdésre várom a választ mint jövõbeli iphone 3gs tulaj ...
Nagyon eltérõek a válaszok és módszerek a kérdésekre és nem nagyon találom a helyes megoldást ...
Elsõ kérdés a Jailbreak -el kapcsolatos lenne, hogy mivel érdemes ezt végrehajtani, honnan tudom beszerezni és körülbelül mi a rövid menete ... bár amint látom ez firmware függõ így a második kérdés rögtön ezzel kapcsolatos ...
Melyik firmwaret érdemes használni, hol találom ezeket? Bár elég egyértelmû hogy az Apple oldalán ... és ami fontos hogy Jailbreak elõtt vagy után érdemes frissíteni? Hogyan?
Ezekután egy kérdés marad, hogy hol találom a Cydia vagy az Installer forrás fájljait és hogyan, hová teszem ezeket hogy indításra bírjam ?
Végül azért megkérdezném hogy nem-e létezik egy tutorial szerû site mindezekre mert nagyon sok összevisszaságot találtam ...
Elõre köszönöm a segítségetek ...
Üdv Kellys!

webibebi
télleg nem lehet?

msn:[email protected] bárki felvehet

REPS0L
sehogy

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

webibebi
sziasztok.h tudom visszarakni a korábbi software-t?

msn:[email protected] bárki felvehet

GregSB
Csodálkoztam volna ha a perelések mekkájában nem játszotta ezt volna be valaki.

http://gaborszantai.co.uk/

precision
ezen azért felnevettem 😄DD

Bazinga!

wolfaud
Nehezen tudom elhinni hogy ilyen kedvezmenyeket adnanak meg ha 9-et vesz az ember! Kiváncsi leszek mennyi kedvezményt adnak mert mi 4-en akarunk venni kartya függetlet Ausztraliaból

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Nem egyszerû elvárások vannak az biztos 😊 nem bízzák a véletlenre

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Arcor
Settings-General-Usage

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Balazs15
értem köszi szépen😄 nincs vmi adatforgalom figyelö program telora?😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Sziasztok segítséget szeretnék kérni nagyon fontos lenne. Ma be akartam nyomni az ipodon zenét mikor playra nyomtam volna közben megcsörgetett haverom. A zene elindult de hangja nincs:S belassult meg gyorsan elkezdett merülni:S le is merült persze hogy dolgoztam... oszt most itthon feltettem de nem úgy néz ki mint ami tölti, okés látszik a villám jel, hogy be van dugva töltõre de nem megy feljebb a tölöttségi szint és bekapcsolni sem bírom. A teló 3GS újbootos Jb-s 3.1.2-es szofttal. Restoroljam vagy mi kellene tegyek?

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

precision
mivel nem leszedhetõ kézzel a hátlap így nem lesz
max veszel rohadt drágán és szervizben felrakatod, vagy veszel utángyártottat (ki lehet belõle fogni a jobb minõségûeket), amit szintén csak szervizben tudnak felrakni

Bazinga!

Dzsega
most elolvastam a cikket is... ehh. nemolcsó.
de ez nem is tetszik, tiszta mázli! 😄
maga az elv tetszik remélem lesz olcsóbb (max 5eFt-os) változat is és akkor beújítok mert a gyári elég karcos már...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

precision
ennyi pénzért inkább csinálok magamnak dokkolót 😄
vagy olyan ravasz leszek, hogy mielõtt dokkolóba teszem, leszedem róla a hátlapot 😊

azért ez az ár kicsit húzós, akárhogy is nézzük, ez egy telefon
nyilván vannak olyanok akiknek ez nem sok, sõt olyanok is vannak, akik csak így veszik meg, merhogy õk szarják a pénzt, és nehogymár olyan legyen nekik mint a többieknek, holmi szaros negyedmilliós telefon érted... 😄

kicsi off:
Alee -ban bementem egyik üzletbe (nem emlékszem már a nevére) pólót venni. Nézegetem a pólokat, mondom jók az árak, 3-4ezertõl úgy 10 -ig. Mondom nekem tökéletes a 3ezres is, de nem találtam nekem tetszõt. Megláttam egyet, ami úgy messzirõl megtetszett. Odamegyek, nézem az árcédulát... és wtf beütött. Elõször azt hittem rosszul látok, de nem, a póló 99.990 Ft -ba, azaz SZÁZEZER forintba került. Én nemtom mibõl volt, vagy mi volt rajta ilyen kurva sok (gyémántszálas cérnával volt varva, vagy maga Jessica Alba varrta meg meztelenül miközben nyögdécselt? 😄DD) de egy picit lezsibbadt az agyam. Eladó kiscsaj pont mellettem állt és látta a megrökönyödést az arcomon, és odaszólt, hogy ja, megértelek, 3 db van ebbõl a pólóból csak, és vannak vevõk akik csak emiatt jönnek be és csak ez kell nekik. Hát nem gyenge 😊

Bazinga!

Dzsega
végre egy rendes hátlap.
Nem a színére meg a mintára gondolok, hanem arra, hogy már régóta akartam venni egy mintásat de eddig csak olyant találtam ami pluszban rakható rá a telefonra, ezáltal pl nem lehet belerakni a dokkolóba. Ezzel pedig cserélem a hátlapot...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Akárki akármit mond, FaceTime rulez 😊)

Arcor
Üzenet küldés fogadás természetesen adatforgalommal jár. Azt, hogy az ebuddy mekkora számlát csinál legegyszerûbben úgy tudod tesztelni, hogy holnap mondjuk amikor még nem neteztél egyáltalán a hónapban chatelsz ebuddyn keresztül vagy 10 percet majd sms-ben küldesz egy G betût a 1730-ra. Kilobyteban visszaküldik mennyi volt az adatforgalmad a hónapban ebbõl már nagyjából tudsz kalkulálni. (56 forint az sms)

Feltöltõkártyával nem tudom mûködik-e, 1777-en megmondják.

precision
Mér lenne kamu?
Tény: van egy hibás szériás iPhone 4.
Feltételezés: valaki hibázott egy nagyot
Következmény: kirúgják
Vonzata: keresnek új embert.

Tök logikus..😊
Tényleg segít !
Köszi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Balazs15
császtok

Szerintetek mennyibe kerül az ha én a T-mobilnál netstart csomagba vagyok..ami azt jelenti hogy ingyenes ugyan de 13 Ft / 10 kB - onként....és pl ha csak E buddyzok ami java alapu és nem böngészek...ugy pl ha kapok vmi üzenetet az nekem letölést nem?:S és akkor máris nincs ingyen

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

pyrohun
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ez mekkora self-pwn, ha nem kamu 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

foxpal
LOOOL 😄DDD <#idiota><#idiota><#idiota>

Lacee
én sem aggódom emiatt, de ha valakinek a telefonja mégis produkálja, annak segíthet. Szintén a T-re várok, most fog lejárni a két éves hûség, hosszabbítom majd.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
A térerõ parára, ami sok telefonon nem is létezik... (én eddig 2 telefonon próbáltam elõidézni, a haveromnén meg a szifonosokén, egyiken se ment).

GregSB
+1

Ma letapogattam a szifonosok telefonját is 😊
Próbáltam rajta elõidézni a #17562-ben látható dolgot, de nem ment, nem szakadt meg az oldal betöltése.

Bal kézzel rámarkolással nem ment el a térerõ...

Részemrõl ennyi, amint tudok veszek egyet magamnak 😊 Ami valószínûleg majd akkor lesz ha T elkezdi itthon forgalmazni 2 éves hûséggel.

passatgt
van benne valami, de nemhiszem

Lacee
ICram linkelte az apple topicba, elvileg mûködik: lehetséges megoldás a térerõ-parákra?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Arcor
Kösz a tippet!

MerlinW
Kollégám most jött haza Spanyolországból, meglepte magát egy 4G-vel. Most itt van elõttem, fincsi darab bár számomra nem ér többet 120k-nál, így nem veszünk még egy ideig😊

Mondanom sem kell, hogy elsõ dolgom volt markolászni a telefont, semmilyen antenna probléma nem volt. Szerintem az csak valamelyik (amcsi?) sorozat hibája lehetett.

Telefonnak jó nagyon, szuper jó hangminõsége van, szinte 0 háttérzaj - ismerõsömet hívtam vele aki kocsiban ült éppen. A kameráról millió szó esett máshol, azt nem részletezem - max annyit fûznék hozzá, hogy fel van fújva dolog, számtalan telefon készít szebb képeket. A videó megint más dolog, az valóban kellemes.

Szép, vékony, könnyû teló, de negyedmillióból inkább eltöltök egy hetet a Török Riviérán😊

[merlinw.org]

😄D😄DDD

Atika :o)
koszi 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

precision
csak tört telefonon megy
intelliscreen a program neve, cydiaban megtalálod

vagy csak írd be cydia keresõjébe, hogy widget és találsz biztos mást is

Bazinga!

Atika :o)
sziasztok meg tudna nekem mondani valaki, hogy mi annak a proginak a neve amivel a lockscreenre tudom kirakni a mail, sms, stb. infokat?? Koszi elore is.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Tikal
az.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

xxdani
láttátok vaterán azt a faszit aki 150000ért szerzi be a 32Gb-osat? Vajon mennyire átverõs?
Azt írja, hogy függetlenül ennyi. Nekem kicsit büdi.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

pyrohun
loooooool, hatalmas 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Van itt olyan aki készül rendelni 4-est? A szar forint miatt mennyivel fog felmenni az ára? Kösz

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Pfff... nincs Avatar-os, így sose veszek se ilyet se 4est 😞 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

elnéztem.. egyel utanad lévõnek ment 😛

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .