iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

srácok nyugi ! pls

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

msn re felveszel és segítek mindenbe !
[email protected]

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

precision
"az egy dolog hogy applebuzi vagy"

ez simán személyeskedés...

Bazinga!

komolyan mondtam hogy persze !
bemész a beállitásokba
mail, kontaktok, naptár
alul sim kapcsolatok importálása

5c0rp330n
hat, en nem igazan emlekszek szemelyeskedesre a reszemrol, legfeljebb a velemenyem szoktam kimondani (hozzateszem az sem szokott tul megalapozatlan lenni), amit nem igazan szokas buntetni epeszu helyeken.

egyebkent az idozites is zsenialis, mivel par napon/heten belul meglesz az iphone-om, igy a hozzaszolasaim 90%-a is valoszinuleg relevans lesz sokmindenki szempontjabol.

nem biztos h igy kene javascriptben gyakorolni, h masok hozzaszolasait eltunteted, szerintem ez egyebkent is meglehetosen ellentmond itt mindenfele moderalasi elvnek, nem hiszem h valaki ennyire jatszhatna a kiskiralyt a sajat szabalyai szerint.

crazyclone
Ja és még egy kérdés ... SIM en volt az összes számom de iPhone nem lát egyetsem ... valami megoldás?

crazyclone
Nehülyéskedj bazz ... teljesen komolyan gondolom ...
Segg hülye vagyok iphone ilag most kaptam a kezembe 2 órája kb ... de elõször gondoltam CopyTransManagerrel felrakok rá pár zenét még azelõtt hogy iTunes al próbáltam volna mostmeg az iTunes asztmondja Cannot read the contents of the iphone. Go to the Summary tab in iPhone preferences and click restore to restore this iPhone to factory settings ...

persze

crazyclone
Emberek ha Jailbreakelt mobillal restoret nyomok iTunes on az veti a Jailbreaket ?

precision
lál, moderált felhasználó 😄

Szkorpi... én nem ítélkeznék e dolog felett, de ha jól tudom nincs iPhone -od, mégis elég gyakran írogatsz ide, ami nem is lenne gond, de ha te megszólalsz akkor mindig megy a személyeskedés meg a flame

szal.

Bazinga!

5c0rp330n
"Moderált felhasználó! Az üzenete megtekintéséhez kattints ide: Eredeti üzenet"

diszkriminaljuk azokat akik olyan igazsagot mondanak ki, amit faj hallanunk. fuck yeah.

Tikal
Kereslet-kínálat...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

megcsinálom neked szivesen, ingyen és bérmentve.
vegyél fel msn re és megbeszéljük ha gondolod.
[email protected]

precision
kicsit erõs azért egy telefont a Mona Lisa -hoz hasonlítani
persze az analógiát értem és elfogadom, mármint, hogy nem (csak) a belepakolt cuccok ára határozza meg az értékét, hanem még jópár egyéb dolog

mindezek mellett azért drága az iphone (személyes vélemény) és míg az idõ elõrehaladtával csökken az értéke (mert egyszerûen egy tech cucc) addig a Mona Lisáé nem nagyon 😊 kb. mint a bor, ott is pár ft az a szõlõmennyiség ami egy üveghez kell, mégis évek után többszörösét éri
ezzel szemben bármilyen tech cucc kb 30-40% -ot veszít az értékébõl 1-2 hét alatt
kivétel az apple termékei persze, amelyek viszonylag jól szokták magukat tartani ilyen szempontból (az most más kérdés, hogy megérdemelten e vagy érdemtelenül😊)

Bazinga!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Ezt próbáltam, de nem nagyon válaszolnak. 😞

@ Hellomarci

precision
[email protected] -ra írj
(ez a szifon.com ilyen célú mailje, vállalnak szervizelést és jb -t is)

Bazinga!

LoDMaSt
Akkor gyorsan felteszek egy kérdést, hogy nem tud valaki olyan szervízt/embert, aki jb-zné nekem a telóm? Nincs nagyon idõm utánaolvasni, mit kéne tennem, hátha ismertek olyat, aki vállalja.

@ Hellomarci

precision
na már megint kezdõdik... 😊

Bazinga!

5c0rp330n
"200$-ért elhozhatod"

akkor hozz nekem is annyiert 😊
egy haz megveheto ingyen. csak utana 100 evig a borodet is lehuzzak rolad. tipikus vak-fanboy szoveg megintcsak.

5c0rp330n
hihetetlen h ennyire bedolsz a faszsagoknak, az egy dolog hogy applebuzi vagy, de a szemed kinyithatnad neha azert.

somdav95
függetlenrõl beszélek 😊

#17785: Persze megértemén, csak kicsit meglepett 😊

GregSB
Errõl már szó volt a fõoldalon lévõ hírnél. Ne csak a gyártási költséget vedd. Ahogy írtad van reklám (marketing), terjesztés, elõtte fejlesztés (K+F), stbstb.. Jóval többre jön ki egy telefon költsége mint $171. Persze még nyilván így is nyernek rajta sokat, dehát nem máltai szeretet szolgálat az Apple 😊

passatgt
200$-ért elhozhatod a telefont, ez hol az ötszöröse?

somdav95
"Egy felmérés szerint az iPhone 4 alkatrészei kb. 171 USA Dollárba kerülnek, ami a jelen árfolyamot tekintve kb. 39.400,-Ft."forrás
Megértem én hogy adók, szállítási költség, reklámok stb,stb, de azért hogy a gyártási költség ötszöröséért próbálják eladni az kicsit meglepett,tudom hogy más gyártók is ugyan így dolgoznak, csak hát még nem láttam olyat h nyilvánosságra hozták volna...

Azt meg vegkepp nem ertem, hogy a feheret miert nem tudjak meg gyartani...
Nekem az kell, de mar unom a varakozast😞

http://gaborszantai.co.uk/

somdav95
50% azt nem nevezném pont jónak..

GregSB
Külön-külön nem lehet, megadsz egy master-passcodeot amit a program minden elindításnál kér, és minden a programban tárolt adatot + képet csak úgy tudsz megnézni ha tudod ezt a kódot.

GregSB
Én is kettõt próbáltam, és egyiken se tudtam eldobatni a térerõt. Akkor statisztikailag a telefon pont jó 😄

wolfaud
Ezzel képeket hogy lehet jelszóval levédeni ?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Korabban irtam, kettot probaltam, mindketton lemegy a terero egy csikra maxrol, tehat ott ahol a 3G-m meg epp mukodik (metro allomas), ott a barataim 4-ese mar nem.
Oket pont nem erdekli, hogy van akinek jo, mikor van akinek nem.

Ez nem sajto, ezt nem mastol olvastam, hanem kiprobaltam. Igaz csak ezt a kettot es mindketto szar volt.

GregSB
Volt már?

"Nem mintha ez bármit bizonyítana, mert ahol alapból gyenge a térerõ, ott nyilván le lehet árnyékolni a vételt (mint minden telefonon), talán azért annyit mindenképp lehet látni, hogy nem olyan durva a probléma mint amennyire a sajtó felkapta. Lifteben is direkt telefonálgattam, és ahol eddig megszakadt a hívás, ott az iPhone 4-el simán lehetett telefonálni, ezért nekem az a végsõ verdiktem, hogy az iPhone 4 fejlõdött az elõdjéhez képest, a reception probléma pedig a bulvársajtó által felfújt hülyeség."

GregSB
Wallet.

wolfaud
Tudtok olyan programot ajálani amibe pinkódokat meg képeket tudok tárolni és csak kóddal lehet megnyitni?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Attól függ hogyan. A google maps le akarja majd tölteni hogy éppen hol vagy és megmutatja vizuálisan, de ha van olyan szoftvered amiben fenn van az aktuális úthálózat/térkép akkor tényleg csak a gps chip kell, a netkapcsolat nem.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Arcor
De.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

crazyclone
Télleg és akkor mobilnet vagy wi-fi nélkül abszolúte nemtudom használni a GPS -t?

pyrohun
Teljesen nyugodt vagyok 😊 Csak rávilágítottam, hogy hibásan ítéled meg a dolgokat.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt
ipad verzió is van belõle

somdav95
Látom nem tudod nyugodtan elmondani, rögtön támadsz, oké elhiszem, igazad volt, remélem lenyugodsz <#vigyor2>

Tikal
Mi az a kis plusz jel néhány app ára mellett?

pyrohun
Mondjuk volt 100 különbözõ telefonnál ilyen hiba.
Mennyit adtak el a megjelenés óta? Hány milliót?
A 100 darab az az X milliónak hányadrésze?

Ennyit errõl...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

crazyclone
Valahol valakinek van egy rövid kis leírása hogyan lehet pl Cydiaval Jailbreakelt iphonera net nélkül applikációkat telepíteni ?

somdav95
nincs szemellenzõ, de láthattad hogy a jel dobálás soknál kijött, sok oldalon írták, sok ember, ha szoftveres a hiba szavam nem volt, és ha kijavítják akkor veszek is, addig nem 😊 nemkell rögtön lehurrogni 😊

HD JOHNNIE
igaz! Én kigyuladni is láttam egyet, mmint bmw-t 😊 na de ez már off.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Ne nekem írd 😊 Én hó végén tuti veszek egyet 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

pyrohun
igen, mert MINDEN iphone 4 dobálja a jelet és MINDEN iphone 4 sárga -.- (szemellenzõ forever)

A GPS-hez kell net?Ha felrakom mondjuk az iGO-t vagy valamelyiket, mert nekem nicns mobilnet elõfizetve.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /