iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Csinálod a dolgaidat a való életben (mosogatás, takarítás, stb...), és ezekért kapsz majd XP-t a játékban és tudod fejleszteni a karakteredet 😊
Bocs a tripla postért ...
Már lassan egy hete próbálkozom de nem megyek semmire 😞
Viszont a következõ probléma áll fenn: \private\var\ ...mobile könyvtáram nincs...
Mi van ha létrehozom?
Az install0us-nak a könyvtára elérhetõ t-pot-al, a \private\var\mobile\downloads könyvtárból dolgozik.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
De nekem egy olyan megoldás kellene ami az én letöltött ipa filejaimat installálja ...
Vagy ha valamivel betudnám másolni az installous mappájába ezket.
iPhonebrowseren nem találom ezt a mappát winSCP vel kellene még megpróbálni de egyelõre nincs wi-fi routerem ...
Ami roszabb hogy ahogy alant említettem egy 3.1.3 as Jb firm van rajta, nincsenek meg az SHSH fileok, iTunes kéri hogy restoreoljak de minden restorenál valaimlyen más hibát dob, tehát iTunes kizárva, restore kizárva, firmcsere kizárva és még az iTunes al egyetlen alkalmazást sem tudtam telepíteni ...
Még egy kérdés: hogyan tudom megmondani pl az installousnak vagy bármilyen más alkalmazásnak hogy a wifit és ne a mobilnetet használja?
elindítod az appstore -t a telefonodon, és letöltöd onnan az alkalmazást
😊
Bazinga!
DE, nemtom, én lehet rossz verziót szedtem le, vagy alapból ilyen a dolog, de nálam hazavágta a telefont... használat közben egyszercsak újraindult a telefon, alma logón nem jutott tovább, próbáltam mindent, de semmi... restore segített csak
szóval csak saját felelõsségre, ezenkívül más módszert nem ismerek
Bazinga!
Ha valakinek van bármilyen módszere az .ipa fileok telepítésére iTunes nélül azt kérem ossza meg velem !
Nem mert crackelt applikációkat szeretnék telepíteni hanem mert az iTunes restoret kér de azt nem tudja végrehajtani ...
Köszönöm elõre!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

De ha már egy ekkora szart viszek magammal akkor inkább egy rendes fényképezõgép...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez mekkora baromság. Kinek jut ilyen az eszébe?! Ki az a hülye aki ilyent vesz?!
Mivel hogy azokat a cydián belül sehol nem találom <#szomoru1>#szomoru1>
Ha ez áll fenn töltsd le innen az iREB et és kövesd az utasításokat ...
De azért mindenféleképpen jó kezdeményezés és dícséretet érdemel, reméljük javulni fog!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Olvasom, hogy Neked sikerült Ireb-el restore nélkül feltámasztanod a telefonod! Le tudnád írni, hogy pontosan milyen lépésekkel, mert sajnos én most hallok elõször errõl a program-ról. Van egy iphone 3gs-em, OS 3.1.2., Jailbreak-elt (Blackra1n) és Unlock-olt (Blacksnow), amivel eddig nem volt gondom, de tegnap újraindítás után már nem kapcsolt be. Ha nem muszáj, akkor nem restore-olnám.
Válaszodat elõre is köszönöm!
posse t.w.d.
Viszont adott egy új probléma :
iTunes üzenete: iTunes cannot read the contents of the iPhone "iPhone". Go to the Summary tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings.
Ez valszeg azért van mert a mobilt mielõtt iTunes al használtam volna kipróbáltam CopyTrans Control Center el, feltettem rá némi zenét ...
Egy 3.1.3 as Jailbreakelt Firmware (3G S) van rajta amit nem szeretnék most elveszíteni ... esetleg cserélni egy 4.0 as Jailbreakelt Fw vel, de nemtudom ez megoldaná-e a problémát ...
Elkellne ide egy kis segítség ... Kösz elõre!
almamánia
Elsõ sorban teszteket (Apple, vagy ahhoz kapcsolódó hardver, OSX szoftver, iOS alkalmazás) olvashattok majd rajta, persze a fontosabb hírekrõl is beszámolunk, de nem akarjuk sem a beszeljukmac, sem az Appleblog hírportálok szerepét átvenni. Inkább azokat kiegészíteni. Egyelõre a cikkek, tesztek feltöltése még folyamatban van, de addig is ismerkedhettek az oldallal, illetve ha észrevételetek, javaslatotok van a mûködéssel, funkciókkal kapcsolatban, azt örömmel vennénk!
üdv:
az almamánia csapata
(Ja, és ne ébresszétek fel az alvó almát...! 😊))
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Benne foglalt, havi belföldi adatforgalom " BELFÖLDI alatt azt érti, hogy Magyarország területén belüli internetezés vagy csak magyarországi szerverrel rendelkezõ (legtöbb esetben .hu) oldalak megtekintése és ha én pl facebook vagy twitter / youtube oldalakat szeretném megnézni azért plusz költségeket számláznak?
xP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem kielégítettük egymást. <#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2>
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
Nem is olyan régen folyt itt egy teljesen kulturált vita, amit szintén elfojtottak az illetékesek. Nem biztos, hogy ez a helyes reakció. Ettõl függetlenül egyetértek abban, hogy a stílus kritikán aluli.
de szerintem tök mindegy, ki van-e takarva egy-egy hsz vagy sem, akit érdekel úgyis megnézi, akit meg nem, az átugorja takarás nélkül is.
-- Épeszû helyeken is büntetik a rendbontókat, lázítókat. Te pedig még álszent is vagy. 😉 Avagy az elcsépelt variáció: "a szólásszabadság nem azt jelenti hogy bármit bármikor kinyilváníthatsz". Egészen biztos vagyok benne hogy Greg le fogja venni a tiltást ha kicsit nyugisabbak lesznek a körülmények.
masok torolnek? akkor torolj te is. de hogy valakinek moderald minden egyes hozzaszolasat mielott BARKINEK eselye lenne egyaltalan vegigolvasni, az nem hiszem, hogy barhol is kovetendo moderatori hozzaallas lenne. ilyet valami utolso fereg spam-bot ellen lehet csinalni, egyebkent foleg teljesen indok nelkuli modon ahogy te csinaltad, abszolut nem.
#17805: nem latom hogy ez hol lenne szemelyeskedes. apple buzi aka. apple-szereto, ami az itteni viselkedese alapjan nyilvanvalo teny.
"ez egyebkent is meglehetosen ellentmond itt mindenfele moderalasi elvnek, nem hiszem h valaki ennyire jatszhatna a kiskiralyt a sajat szabalyai szerint"
Mások ilyenkor már rég törölnek. Ez egy csuwwi által fejlesztett script, több topicban is alkalmazzák, tudnak róla a moderátorok. De ha gondolod menj nyugodtan panaszkodni valamelyik modihoz, majd kapsz még egy elakadásjelzõt a nicked mellé a személyeskedés miatt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
sztem nyomj egy teljes restore-t és jb/függetlenités
milyen iphone kül? 3G ? 3GS?
vegyél fel msn re ott egyszerûbb lenne
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !