iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
4.0 szoft + multitask + régebbi backup vissza - lassú és problémás
4.0 szoft új telefonként + multitask - valamivel gyorsabb
4.01 szoft multitask nélkül (4.0-ás backup-al)- teljesen rendben van eddig
tehát 4.0-ás szoftra csak backup nélkül érdemes, egyenként kell visszarakni a programokat, kontaktokat stb.
és ha valaki 3G-n kényelmes webezést szeretne, én továbbra is az operát ajánlom.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Sima 3G-m van, viszont a 4.0-val nagyon belassult!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
de mûködik, push-t használ.
egyébként a nimbuzz, ami totálisan ios4 kompatibilis az is újracsatlakozik a netre ha visszamész rá, kvázi nem mûködik párhuzamosan.
a 3G meg nem belassul, hanem nekem mondjuk kilépett az opera a kevés mem miatt, ami multitask nélkül sose fordult elõ.
vki: adatkabelt (ami ugye tolto is) hol lehet kapni ocsoert joat?
Emiatt viszont jóval cyorsabb a teló az új fw-vel, pedig tele van pakolva (lockinfo, sbsettings,stb).
(pl amit a mai napig nem értek: a google earth)
itunes-ra magyar/uk/us accot erdemes inkabb csinalni? szokott olyan lenni h valami csak az egyiken van fent? foleg ingyenes cuccokra gondolok, nem valoszinu h sok fizetos cuccot fogok vasarolgatni.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Egyébként érdemes megcsinálni utánna a dupla-hard resetet (home+power gomb lenyomva tart míg ki nem kapcsol a teló és megjelenik az alma logó- ezt kell 2x egymás után). Eleinte hunbugnak tûnt, de sok haveromnak én törtem fel a 3G-jét, és tényleg gyorsabb lesz utánna a telefon.
Ja és a multitaskot + hátteret nehogy aktiváld, mert iszonyatosan be tud lassulni tõle..(a 3G).
szifon-on azt olvasom ugyanugy hackelheto redsn0w-al (0.9.5b5-4 jo? vagy van/kell ujabb?)
ugyanugy csinaljak mindent mint 4.0-val kellett volna csak 4.01 official fw-t toltsek le melle es azt tallozzam be redsn0w-bol?
Van egy 8Gb-os iPhone 3G-m. Végrehajtottam rajta egy resetet ( erase all content and settings ). Azóta nem tudom bekapcsolni. A logó megjelenik egy pár percre, majd a kör alakú töltés ikon, együtt a logóval. Ez így marad kb. 20 percig, majd villan egyet, és elõröl kezdõdik.
Hogyan tudnám megoldani a problémát ?
Elõre is köszi
Peti
"Iskola kezdésre nálunk is lesz micro sim, reméljük velünk maradtok addig!" Telenor_HUN
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Valami baja van a telefonomnak, tegnap feltöltöttem és beszéltem vele 2x 5 percet meg böngésztem az appstoret 10 percig és reggelre lemerült. Sztem lehet benne egy kis kontakt hiba, mert ha felrakom töltõre nem érzékeli egybõl és néha meg-meg szakad a töltés, de nem mozgatom a kábelt, csak úgy random zizzen 2-t hogy tölt. Ez lehet szoftveres vagy egyszerûen csak beszart az akksi?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Tényleg, most lehet kapni minden országban gyári független? Vagy ez a Handras csóka hogy használja a T-s kártyával a Franciaországban vásárolt iPhone4-et?