iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
maga a megoldás van elb*szva..ezt írtam, hogy kényelmetlen, mert mindent ki kell lövöldözni, ha meg elfelejted kifutsz a memóriából... a programok egy része támogatja,azok már tényleg visszajönnek egybõl, a többi (ami még nem) az úgy viselkedik, mitha elindítanád újra. ki kell várni a frissítést.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tikal
nem sok progi támogatja még, bár ahogy nézem amiket én használok progik már mind kijöttek a 4.0ás verzioval...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
en csinalok valamit rosszul vagy tenyleg alig tamogatja barmifele progi a rendes multitaskingot aminek ertelme is lenne? a fele progi ami elvileg a hatterben fut, amikor atvaltok ra, ugy csinal mintha epp akkor inditanam el.. meg az sem tetszik h alapbol minden a hatterbe megy es nincs is olyan opcio h bezarjam, csak utolag lehet. ennek igy tenyleg nincs sok ertelme, pedig a multitasking alapbol egy elegge jo dolog lenne, de igy tenyleg inkabb csak teher mint valami tenyleg hasznos dolog.. ez csak hackelt telokon ilyen vagy alapbol is ilyen elbaszottan mukodik?

Tikal
bocs, de emlékszem milyen volt mikor megvettem, és látom milyen most 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alien!
pedig 3g-n a safari amúgy sem gyors, sõt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tikal
nem azert lassu a net, mert a safari nem elég gyors... a telefon van belassulva, de már nagyon...

Alien!
ez szerintem baromság. némi 3g + ios4 tapasztalat (háttérkép nélkül):

4.0 szoft + multitask + régebbi backup vissza - lassú és problémás
4.0 szoft új telefonként + multitask - valamivel gyorsabb
4.01 szoft multitask nélkül (4.0-ás backup-al)- teljesen rendben van eddig

tehát 4.0-ás szoftra csak backup nélkül érdemes, egyenként kell visszarakni a programokat, kontaktokat stb.

és ha valaki 3G-n kényelmes webezést szeretne, én továbbra is az operát ajánlom.

sajtburger
Késõ. Amúgy meg mindegyik egy nagy rakás ló.... iPhonhoz meg Magyarországon nem értenek..

pyrohun
az apple azt akarja, hogy vegyél iphone 4-et 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
Tényleg lehet valami abban hogy az új szoftver frissités szándékosan ront a régebbi telók sebességén 😊 Egyszerûen olyan szinten belassult a 3G-m hogy már idegesítõ rajta böngészni, tegnap nem volt hajlandó megtalálni az itthoni wifi hálózatot, tesóm telefonja szintén, de az övé azóta sem, nálam segített egy restart... mi történik???

wolfaud
ja nem frissitettem a szofvaret de mukszik 😊

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

pyrohun
notifications-nél engedélyezd

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
ha be van kapcsolva a push, de nem használja semmi (egyáltalán nem biztos, hogy bekapcsolt push-sal az email-eket úgy tölti le, mert ott is külön be lehet állítani), akkor ne csodálkozz, hogy nem merül 😊

wolfaud
Én most kiprobáltam a nimbuzzt es ha kilepek belole hiába ir nekmem barki nem kapom meg csak ha ujra belépek!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

sztoncsi
Nekem a push állandóan be van kapcsolva, és mégesm merül le a telefonom 7 óránként... (igaz csak az email használja szerintem)

Sima 3G-m van, viszont a 4.0-val nagyon belassult!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

pyrohun
A beszélgetésen van a hangsúly. A PUSH meg amennyire jó, annyira aksizabáló is (amit nem nagyon értek, hiszen pont az aksi zabálásának a megelõzése lenne a célja ugye -.-)

Hivatalos Windows Live Messenger is bejelentkezve marad sima kilépésnél és küldi a push-okat szorgalmasan 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Alien!
tehát akkor ugyanaz mint multitask elõtt..... egyébként ha beszélgetsz rajta (voip) és mellette felveszel egy hívást akkor vonalban hagy a nimuzzon, de alapjáraton csak push van, és az újracsatlakozáshoz kell idõ sajnos(fõleg 3g-n)..a push meg megeszi a 3g-t 7 óra alatt.

pyrohun
"egyébként a nimbuzz, ami totálisan ios4 kompatibilis az is újracsatlakozik a netre ha visszamész rá, kvázi nem mûködik párhuzamosan."

de mûködik, push-t használ.

Alien!
IDE nézz be.

egyébként a nimbuzz, ami totálisan ios4 kompatibilis az is újracsatlakozik a netre ha visszamész rá, kvázi nem mûködik párhuzamosan.

a 3G meg nem belassul, hanem nekem mondjuk kilépett az opera a kevés mem miatt, ami multitask nélkül sose fordult elõ.

5c0rp330n
majd ha komolyabb lassulast tapasztalok, akkor lehet h ujrarakom nelkule.. ami szar h ahogy latom, skype sem frissult meg, kiirja elejen h 3.x szoftverekre keszult es amikor visszavaltok ra, megint bejelentkezik, vagyis nem is fut rendesen a hatterben ugy ahogy kene.

vki: adatkabelt (ami ugye tolto is) hol lehet kapni ocsoert joat?

Alien!
ha adhatok tanácsot, én ma raktem fel a 4.01-et 3G-re, és már inkább multitask nélkül..Bár az elején látszólag mûködik, elõbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy kevés a 3G. Eleve szivatás, hogy minden progi háttérbe kerül, ezért állandóan ki kell õket lõni, mert kevés a memória. Egyszerûen kényelmetlen..

Emiatt viszont jóval cyorsabb a teló az új fw-vel, pedig tele van pakolva (lockinfo, sbsettings,stb).

GregSB
Akkor érdemesebb az amcsi storeba regelned. Ott fent van minden ami a magyarban, fordítva ez már nem igaz.
(pl amit a mai napig nem értek: a google earth)

5c0rp330n
kosz, azota mar megvan (egyebkent sima 4.0 fw-t kell betallozni redsn0w-al elvileg), elotte csinaltam egy restore-t, hatteret nem aktivaltam, a multitasking-nak viszont adok egy probat, eddig teljesen jonak tunik, kerdes h mennyire marad igy majd ha tobb app lesz a telon.. apn beallitasok megvannak szoval jonak tunik.
itunes-ra magyar/uk/us accot erdemes inkabb csinalni? szokott olyan lenni h valami csak az egyiken van fent? foleg ingyenes cuccokra gondolok, nem valoszinu h sok fizetos cuccot fogok vasarolgatni.

a szifon.comon nem alalok faq-okat... be kell regelni hozza? vagy hol van?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

GregSB
Köszi, de nem az én érdemem, hanem Pyroé! 😊

Banner az überkirály lett, grat 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB
Igen, de ne 5-4 végû rs-t használj, van már újabb, 5-5 végû. (5-4el voltal gondok az Apn beállításokkal és a pushal).

Egyébként érdemes megcsinálni utánna a dupla-hard resetet (home+power gomb lenyomva tart míg ki nem kapcsol a teló és megjelenik az alma logó- ezt kell 2x egymás után). Eleinte hunbugnak tûnt, de sok haveromnak én törtem fel a 3G-jét, és tényleg gyorsabb lesz utánna a telefon.

Ja és a multitaskot + hátteret nehogy aktiváld, mert iszonyatosan be tud lassulni tõle..(a 3G).

5c0rp330n
nah, megjott a 3g-m, fuggo, 4.01 fw-vel.
szifon-on azt olvasom ugyanugy hackelheto redsn0w-al (0.9.5b5-4 jo? vagy van/kell ujabb?)
ugyanugy csinaljak mindent mint 4.0-val kellett volna csak 4.01 official fw-t toltsek le melle es azt tallozzam be redsn0w-bol?

REPS0L
restore, recovery mode által 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sziasztok!

Van egy 8Gb-os iPhone 3G-m. Végrehajtottam rajta egy resetet ( erase all content and settings ). Azóta nem tudom bekapcsolni. A logó megjelenik egy pár percre, majd a kör alakú töltés ikon, együtt a logóval. Ez így marad kb. 20 percig, majd villan egyet, és elõröl kezdõdik.
Hogyan tudnám megoldani a problémát ?
Elõre is köszi
Peti
GregSB
http://twitter.com/Telenor_HUN/status/18672371061

"Iskola kezdésre nálunk is lesz micro sim, reméljük velünk maradtok addig!" Telenor_HUN

Nagyon remélem..😄
GregSB
Jah, ez egy Június 8.-ai tweet. Kiraktam az appleblogon is, de nem reagált rá MCS. Ezekszerint a kontaktja infoó frissebbek és felülírák ezt a régi tweetet 😊

Arcor
Valamelyik nap nekem is merült este 20%-ot úgy hogy minden ki volt rajta kapcsolva kb, aztán reggel 1 óra alatt még 10-et. Unokatestvéremnek is fordult elõ hasonlo egyszer de meggyógyult mindkettõnké. Most ez asszem rajtad nem segit de jólesett leírni 😄

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Lacee
hümm, való igaz, csak gondoltam hátha megváltozott a dolog - ha már MCS forrásai szerint egyenesben van a deal 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Üdv!

Valami baja van a telefonomnak, tegnap feltöltöttem és beszéltem vele 2x 5 percet meg böngésztem az appstoret 10 percig és reggelre lemerült. Sztem lehet benne egy kis kontakt hiba, mert ha felrakom töltõre nem érzékeli egybõl és néha meg-meg szakad a töltés, de nem mozgatom a kábelt, csak úgy random zizzen 2-t hogy tölt. Ez lehet szoftveres vagy egyszerûen csak beszart az akksi?
GregSB

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

pyrohun
iPhone OS gyakorlatilag freeBSD alapú, ami elég biztonságos oprendszer.

Lacee
majd kijavít ha jobban tudja valaki, de az iPhone-ra tudtommal nincs világgarancia, oda (ahhoz a céghez) érvényes a jótállás, ahol az ember vette. legalábbis mintha ilyesmit olvastam volna régebben, de nem vagyok benne 100%ig biztos 😊

Az iPhone-ban (és a hasonló okostelefonokban) milyen beépített biztonsági funkciók vannak? Tûzfal, stb? Ezeknél a telefonoknál a vírus már valós veszély nem?

Lacee
nem tudom, hogy most minden országban van-e független, de a franciáknál az eddigi években is lehetett venni, hasonlóan Olaszországhoz és Belgiumhoz.

Nem értelek! Miért nem? <#kacsint><#kacsint><#kacsint>
wolfaud
Ez hülyeség lenne akkor minek van rá világ garancia?? Ha nekem Hoznak Ausztráliából egy független telót biztos ha beszarik nem fogok kiugrani megcsináltatni!

Nem. Abban az országban, ahol vetted. Nekem is olasz telóm van és már kérdeztem és azt mondták, hogy Olaszországban megcsinálják. (De hál'isten még nem volt vele probléma..😊 kop-kop)

Tényleg, most lehet kapni minden országban gyári független? Vagy ez a Handras csóka hogy használja a T-s kártyával a Franciaországban vásárolt iPhone4-et?
wolfaud
Az jó!! Tényleg ha veszek kártyafüggetlen Iphone-t külföldön mivel ugye itthon nem lehet kapni. És valami garis problema lép fel akkor hova tudom vinni a t-mobilba?

Még júliusban. De nem itthon.

wolfaud
Mikorra várható a fehér megjelenése?? Remélem már Augusztusban megjelenik!

GregSB
Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor szeptember 1.