iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
amúgy valszeg azért van, mertnem szabad felvenni hívást, kivéve akkor, ha mindkét fél tudtában van annak, hogy felveszik, és mivel iphoneból usa-ban van legtöbb, usában perelnek mint állat, iphone meg nagyon sok van, tuti beperelték volna már õket😊

Köszi, megnézem.Alapból multitaskkal próbáltam, ahogy elindul a hívás, leáll.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

passatgt
elég frappáns neve van: Recorder
ha jailbreakelt a telód, akkor meg van olyan, hogy spoofapp
multitaskkal se megy amúgy a voice recorder?

Van valami program amivel fel lehet venni a telefonbeszélgetést?A voice recorder leáll beszélgetés közben, az nem jó.

passatgt
vissza lehet kérni a progi árát, volt korábban róla cikk, valahol az apsstoreba van egy link, amin lehet írni applenek

Sziasztok
Azt nem gondoltam volna hogy egy akkora cég mint a gameloft kepes ennyire kicsinyes lenni. Az os 4 elott 1 nappal megvettem 5$ ert a sport Pack nevu játékukat. Rajtam kivul rengetegen irtak hogy nem megy os4 alatt, persze nem tortent semmi. Ma pedig azt latom hogy kihozták a lite verzios a 4 este is mig a fizetõs meg mindig nem mukszik persze ok bõszen reklámozzák hogy vedd meg a teljes verziót. Hat meg is hogy teheti ezt egy cég ráadásul miert teszi? Megdobbento

Ombika
Figy en evente cserelem legujabbra es 1 ev huseggel 137.000 -ert vettem, 1 ev mulva 120.000-ert adtam el, ezeknek a teloknak nem esik le az ara ,mint a tobbi ratyi telonak!! <#eljen>

Fuggetlen nincs, szolgaltatoknal van - en O2-s vagyok, de a feheret akarom megvenni, igy egyelore targytalan, pedig feketebol azonnal lenne...

http://gaborszantai.co.uk/

3G-vel video recorderrel felvett videóval lehet kezdeni valamit hogy ne oylan legyen mint egy képregény?kurvára szaggat

Az a baj, hogy ha megjelenik a 4, akkor nem akarok majd 3GS-t venni én se 😄 Karácsony körül lesz rá csak pénzem, talán akkor már nem lesz olyan vészes a 4 sem.

somdav95
ne vedd most meg 80-ért, lefog rettentõen menni az ára ha bejön a 4, mint ahogy a 3g-nek is lement vagy 30 ezerre ugyan ezzel akét éves hûséggel, mikor bejött a 3gs. Várj kicsit.

Mikor várható? Szerinted / szerintetek mennyibe fog kerülni? A 3GS-t most 80-ért elvihetem 2 éves hûségnyilatkozattal az engem érdeklõ csomagban. Milyen árak várhatóak a 4-re hasonló konstrukcióban?

Londonban érzékelhetõ a készlethiány az új iPhoneból?

Hiányzik egy érdekvédelmi szervezet, és az állami felügyelet. Mi vagyunk a hülyék, hogy ezt eltûrjük.

neevous
Persze, hogy nincs...elég a külföldi díjszabásokat összehasonlítani. Nem is kell messzire menni:

"Szomszédainknál a Red Bull Mobile két tarifát kínál: 19 euróért 1000 perc beszélgetést, 1000 sms-t, 100 MB internetezést ad, és korlátlan hozzáférést a Red Bull TV-hez, a 29 eurós csomag 2000 percet, 2000 sms-t, 2 GB internetes adatforgalmat ad, és 15 osztrák tévécsatorna mûsora korlátlanul elérhetõ (DVB-H mûsorszórás és online stream)."

vs.

"A két díjcsomag közül a SimplyAll csomagban 200 belföldi hívásperc, 200 SMS/MMS és 200 megabájt forgalom van 5500 forintért, a SimplyAll+ pedig ezeknek a dupláját nyújtja havi 10500 forintért - a beszédforgalom számlázása percalapú+ hozzáférés a Red Bull Mobile portálhoz és a Red Bull TV-hez, ezek igénybe vétele díjmentes, persze az elérhetõ tartalmak közül több emelt díjas."

neevous
Az egy frankó New Balance cipõ 😄

Srácok volna egy kérdésem az iPhone 3g mennyire kompatibilis egy Apple Wireless Keyboard-al? Tudnám együtt használni a kettõt?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

gagax
Na jó srácok😄 én lemaradtam😄 ki és mit hoz?😮😄 iPhone 2G re tudok vmi jó védõtököt v vmit ajánlani?😄 még jó állapotba van de azért szeretném ha így meg is maradna 😄 ja meg jött vmi hasznos progi mostanába? nem nagyon figyeltem...:S

Ombika
En nem birom ki addig mar vadaszok kinttrol, aztan itthon ugyis megveszem feherben egybol!!!😊

somdav95
Mire ide hozzánk elér, lehet hogy hozzánk nem is fog jutni a hibás készülékekbõl. De egy tokot ingyen elfogadnék 😊

GregSB
Nem mindenkinek, csak aki kéri.

3 hét alatt 3 millió 4-est adtak el. Ez idõ alatt ebbõl a 3 millió emberbõl 16500 (0.55%) hívta az AppleCare-t az antenna probléma miatt, és 51000 ember (1.7%) Vitte vissza a telefonját gogy cseréljék ki. Összehasonlításképpen a 3GS-t ennyi idõ alatt a vásárlók 6%-a vitte vissza.

Szóval ennyi. A probléma létezik, de a telefonok kis %-t érinti csak. Akinek baja van veke az jelentkezhet ingyenes tokért, vagy visszaviheti és visszaadják a teljes vételárat.

Szerintem ez korrekt, de már elõre látom hogy így is fikázni fogják az Applet.

Én a magam részérõl azonnal veszek egyet, amit a T elkezdi itthon forgalmazni.

Ombika
Nah ingyen tok mindenkinek, de kivi leszek itthon is be lehet e valtani?! 😊

gagax
OFF: Humorosból iPhone Antenna Song On<#vigyor1><#vigyor1>

van arra vmi megoldás, hogy a 4.01-es frissités után, 1 csomó fénykép helyett csak nagy feketeség van?

ha simán rájuk kattintok akkor minden rendben van veük...:S
kopa1
Triplán megnyomod a Home-t

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

sajtburger
sztem vmit összenyomkodtam. most az iphonom furcsa szímû és amire kattintok felolvassa, és többször kell rá kattintanom, hogyan tudom ezt kikapcsolni? :S

GregSB
Kár

Mondjuk nem 4G a neve, csak simán 4, szal az még forgalmazhatják (not) 😄

GregSB
"szifon.com: Karbantartás... nincs itt semmi izgalmas."

Ombika
Azt hittem nalam van a gond! 😊

Yoda001
szifon.com hova lett?

http://9gag.com/gag/5135249

Sephi
Adna az eg!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

somdav95
: )

#17924: na hát reméljük hogy ki jött a javítás, és akkor ha megérkezik hozzánk, veszem is 😊

Köszönöm

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ellenben Appleblogon irjak, hogy aki mostaban vett vagy csereltette a telefont, az mar akkor sem tudja megszakitani erintessel a hivast, ha nagyon akarja.
Sunyiban kijavitottak, akar hardveres, akar szoftveres volt a gond😊

Mindig is ezt mantrazom: elso szeriabol csak a beta teszterek vesznek...

pyrohun
Ennél sokkal fontosabb kérdés, hogy miért kellett ezt egyáltalán kiadni? 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Azt magyarazza meg nekem, egyszeru parasztgyereknek valaki, hogy egy ilyen jelentektelen valtoztatas miatt, miert 305,5 Mbyte-ot kell letolteni???

precision
3G -s verzió szted honnan "szopja" a mobilnetet? 😊

Bazinga!

iPad-ban miért van sim kártya?

pyrohun

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Arcor
house is ilyet hord 😛

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

precision
appleblog fogalmazta meg jól

ez amolyan "büszke vagyok, hogy szarok rá" hozzáállás 😊 legalább vmi normálisabb cipõt venne fel, mert ez a _kinézetre_ ilyen kínai piacos "recebook" meg "naiki" féle cipõ nem túl megnyerõ... a farmerral és a fekete felsõvel semmi gond

Bazinga!

somdav95
van stílusa az a lényeg...

precision
eheheheh 😄DD

Bazinga!

Ability
Az új szoftver telepítése után (legalábbis nagyobb kiadásoknál) vissza kell másolni a zenéket, képeket, szóval eléggé felejtõs. A Te gépeden úgysem ugyan az a tartalom van, sok dolog meg sem lenne, illetve el kellene barmolni hozzá a music library-t is. De a fontos adatok (beállítások, játékmentések, stb) rajta fognak maradni, frissítés elõtt csinál egy backup-ot, frissítés után visszamásolja. Para lehet viszont, hogy a játékokat, alkalmazásokat elõször fel kellene tenni a gépedre egy szinkronizációval. Ezt is csak utólag másolja vissza, ami nem is lenne baj ha valamelyik eszközön megmaradnának, de a gép bedöglött, a iPod pedig formázva lesz.

Somdav: tegyük hozzá hogy egy 3G-rõl van szó. Így még érdekesebb. 😄 Persze azt írták régi a hiba, de nekem eddig korrektnek tûnt a kijelzés szintén egy 3G-n.
somdav95
Egy kommentelõ onnan
"A 4.0 után - gyorsan végignyomkodva - reszponzívabbnak tûnik. Illetve az újdonság: a lakás azon pontján, ahol eddig mindig masszívan 5 pálcás volt a térerõ, most csak 3-at mutat. " 😊

erre nem tudja senki a valaszt?:S

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Itthon nincs verseny, a vak is láthatja, hogy a háttérben kertell jellegû megállapodások húzódnak.

Ability
Úgy látom még senki sem írta, szóval: iOS 4.0.1 kiadva
Elvileg csak a pálcikákat javítja. <#idiota>
http://twitter.com/Vodafone_HU/status/15691046632

passatgt
akár, meg ugye lehet függetleníteni t-nél is, meg külföldrõl is, meg máshonnan is lehet független iphonet venni