iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kopa1
Elméletileg igen... De itt azt hiszem 3.1.3 volt rajta. A jövendõbeliden már 4.0 van?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Cloud Browser bírja, de lassan és magyar store-ban úgy tudom nincsen, apptrackr.org és társairól lehet leszedni.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

drater
használt 3g-t vennék csak t mobile függõ. akkor házilag megoldható?

kopa1
Lehet, de egy-két hetet kell még rá várni! Ultrasn0w már tudja, csak a Spirit még nincs kész... De ha használtat akarsz venni, akkor más a téma, nagy eséllyel rögtön lehet majd

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

drater
Sziasztok. iphone vásárlás elõtt vagyok, és azt szeretném tudni hogy 4.0.1-es telót lehet e függetleníteni, vagy semmi esély nincs rá még jelen állások szerint.

kopa1
Ohh még mindig gõzerõvel dolgoznak! Ha találnak egy kis rést, nem lehet pajszerral nekimenni és felfeszíteni... Most éppen a pmap-ot próbálják visszafejteni, de már a vége felé járnak!

oneal1
nincs valami infó a jailbreakrõl?
igazán kiadhatnák már...

!Forza Ferrari!

5c0rp330n
ipad-re van, iphone-ra meg nincs tudtommal (nem eppen hovatalos valtozat), es jobs bacsi jovoltabol joesellyel nem is lesz soha hivatalosan.

foxpal
Van iPhonera ingyenes flash progi? Nembirok flash tartalmú oldalt megnyitni....

Bocsi lemaradtak a linkek 😊
iTunes: http://itunes.apple.com/do/app/desert-rally/id382417158?mt=8
Video: http://www.youtube.com/watch?v=aw5FVNAd4SA
hi,

Itt egy új magyar játék, nagyon szép és izgalmas. Új vizekre evezi a vonal húzogatós játékok kedvelõit a több chekpointos rendszer.

A játék neve: desert rally
iTunes: Desert Rally for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store
Video: YouTube - desert rally iphone game.avi

Próbáljátok ki, támogassuk a magyar fejlesztõket...
foxpal
Annak ellenére, hogy hibás a telefon viszik mint a cukrot de ha az kerül hozzánk az szívás mert bal kezes vagyok😄

pyrohun
így van

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Lacee
ha pedig mégis, akkor a vételkor megnézed, hogy a te konkrét készüléked eldobja-e a jelet, ha igen, visszaadod és kész. ha jól vettem ki a beszámolókból, bõven nem minden embernél fordul elõ a probléma.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

somdav95
kijavították elviekbe, csak szépen csendbe a háttérben, hogy ne kelljen visszahívni a telefonokat.. nagy valószínûséggel hozzánk már hibás nem fog kerülni ( ha nem az elsõ legyártott turnusbol kapunk, és hát nemhiszem h abból fogunk.. )

foxpal
Amúgy továbbra is az ilyen hibás iphone 4 készülékeket fognak forgalmazni?
Vagy már javítottak valamit és hozzánk nem kerül ilyen?😄

Dzsega
lehet csak õket sikerült "meggyõzni"<#idiota>

Egyébként nem teljesen vágom, hogy egy progi, jelen esetben a skype honnan tudja, hogy az egy JB-s teló vagy sem.
Ha nem a skype hibája akkor viszont a JB van elcseszve, csak akkor azt nem vágom, hogy a többi miért mûködik rendesen?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
Régebben keresett valaki biciklis programot, tessék:

http://en.pedalbrain.com:80/home

somdav95
3g-t ikon 200-ba két év hûséggel 30k-ért adták : ) ha bejön az iphone 4 a 3gs ára is le fog menni..

passatgt
vagy inkább a jailbreak😊

GregSB
"Mától kapható az iPhone 3GS 8 GB-os verziója is, T-Mobile ikon 600 csomaggal, 2 éves hûségnyilatkozattal 990 Ft-ért. http://bit.ly/jdMr2"

Mondjuk ikon 600 csak annak éri meg aki egész nap a telefonon lóg, de azért gondoltam szólok 😊

GregSB
Nem, mivel az összes többi progi tökéletesen mûködik. Ez a skype fassága.

Dzsega
te nem nézed ki Steve bácsiból, hogy "kényszeríti" a program írókat arra, hogy JB-s telón ne mûködjön rendesen a multitask? Simán kinézem belõlük...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

5c0rp330n
hat, mint mar irtam, 3g-n nekem ugyanez volt (azt nem mondtam, de nekem is beszolt az elejen h unmodified 3.xx fw kell - 4.0-t egyebkent nem emlitette ami szinten erdekes), es ha valoban ez volt 3gs-en is, akkor sanszos h tenyleg a jailbreak miatt van a dolog es nem is a telo tipusat ellenorzi. viszont hogy nekik ebben mi a jo, azt valahogy fel nem birom fogni. meg ha a fizetos progi lenne, akkor valami ertelmet latnek benne, de igy..csak sajat magukkal basznak ki.

4.0 jailbreak akkor igen cifra 😊 Spirittel el vagyok kényeztetve, úgy nézem jódarabig nem upgrade-elek 4-es iOS-re továbbra sem 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB
Teszteltem ma jailbreakelt ios4-es 3gsen a skypeoy, és ezen se maradt a háttérben. Be is szólt az elsõ indításnál hogy így nem fog tökéletesen mûködni. Ez gyári 4.0-n nem volt...

Úgy néz ki jailbreakelt telókon télleg nem megy a háttérben. Marad a nimbuzz.

Más is ezt tapasztalta?

Yoda001
cydia-ba a mai napon automatikusan bekerültek a 4.0 SHSH fájlok, ez mennyire normális, attól függetlenül hogy sose volt a telefonon, csak a 3.1.3?

http://9gag.com/gag/5135249

MerlinW
BSD az igaz, de nem a free, hanem a sima BSD Unix kernel a lelke.

[merlinw.org]

Alien!
jó is, hogy meggondolták magukat... bár hogy õszinte legyek, a nimbuzz-on magán jobb minõségben és tabilabban lehet beszélgetni, mint skypon keresztül legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

GregSB
Skype blogról:

"In light of that, we no longer have plans to charge a supplement to make calls over 3G. We’re delighted to make it easier for you to talk for even longer and do even more together using Skype."

Helyes!

GregSB
Mármint a nimbuzz-ban kilépett a skype acc, de a többi online maradt.

GregSB
Nem biztos hogy a teló a ludas. Elõbb nekem is kilépett a Skype miközben ment a háttérben, és nimbuzz alól is kidobott.

Sztem ráugrott az iOS használók nagy része az updatere, és szarakodik most a rendszerük a terhelés miatt.

Próbáld meg holnap. Ha akkor is szar lesz akkor lehet nem megy 3G-n...

5c0rp330n
hat en beszarok.. nem mukodik. ugyanugy kijelentkezik ha hatterberakom mint eddig, ha hivasom van, meg is szakad kozben. gondolom erzekeli a progi h 3g es direkt nem engedi? :S

5c0rp330n
azt meglessuk 😊

GregSB
Faszán mûködik. Push továbbra sincs benne, de legalább jelez ha valaki hív vagy üzenetet ír (kikapcsolt kijelzõnél is)

GregSB
LOOL

Emlegetett szamár!

Ebben a pillanatban jelent meg az iOS4 komaptibilis Skype 😄

Alien!
de legalább az akkut nem eszi meg...

btw mikor ajánlott akksit cserélni?!? lassan 2 éves a telóm, és kb 9-18h-ig bírja...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

5c0rp330n
hat, ha ennyit tenyleg meg tud enni, akkor viszont gecire semmire ertelme ennek a csokkentett multitaskingnak, siman lehetne rendes is.. legalabbis ram szempontjabol, proci szempontjabol valszeg jobb a helyzet azert.

Alien!
néztem, a nimbuzz így hibernáltan háttérbeküldve megeszi a memória felét (50-bõl 25-öt), ami azért nem kevés..

ezért sztem tényleg használhatatlan 3g-n.

5c0rp330n
viszont steve bemutatojan mukodott nem? 😊
szoval valami beta feltehetoen letezik. de jol gondolom h az almajuzereknek semmilyen beta jellegu progit nem engednek elerni? 😊

GregSB
Ha ettõl részletesebb leírás kell, akkor ezt olvasd el 😊

GregSB
Ja az viszont tényleg gáz hogy sokan még mindig nem voltak képesek elkészíteni az iOS4 kompatibilis appjukat. Fõleg egy akkora cég mint a Skype.

Április 8 óta kint van az SDK, azaz kb 3 hónapja és 2 hete. Azóta nem bírták "lepogramozni". De mondok jobbat: Push-t se támogatja még a Skype app, pedig az már több mint egy éve elérhetõ.

5c0rp330n
igen, errol eddig is tudtam h nem rendes multitasking van itt, csak h konkretan hogyan mukodik, abba eddig meg nem astam jobban bele magam.
pl a hibernalt uzemmodrol amirol beszelsz, nem nagyon beszel a cikk ahogy latom, de feltetelezem h az ilyen cuccok azert a ram-ban nem annyira jelentektelenek. hibernalt cuccok nelkul meg el tudom kepzelni h tenyleg jelentektelen eroforrasigenyuk vannak a "hatterben maradt" cuccoknak, ha sok is van beloluk. es ha csak ilyeneket hasznalhat egy alkalmazas es igy tenyleg ilyen kis eroforrasigeny lenne, nem nagyon ertenem h 3g-n alapbol miert nem engedelyeztek. a hibernalt progik amik tobb helyet foglalnak a ramban meg egy ertelmes magyarazat lenne erre..

GregSB
Én eddig nem tapasztaltam akadást / lassulást 3GS-en. Szerintem praktikus hogy ott vannak olyan sorrendben a progik, amilyen sorrendben elindítottam õket. Így egy idõ után az elsõ 2-3 "oldalra" felgyülemlik az összes olyan app, amit a legtöbbet használok, és nagyon gyorsan tudok váltogatni köztük.

Persze ha 3G-n lassulást okoz, akkor meg tudom érteni hogy zavaró lehet...

Alien!
egyébként a rock-on van egy features (for 3G) program, amivel winterboardon kapcsolgathatod a funkciókat(multitask, wallpaper) ide-oda, redsnow nélkül. Ehhez elõször újra kell futtani a redsnow-t, majd mind2 elõl kivenni a pipát, aztán fel a program, és már mûködik is.

Alien!
utánaolvastam, tudom, hogy miként mûködik, amit írtam az a 3g-re vonatkozik, és azért cseszték el, mert egyrészt lehetne mondjuk egy olyan opció, hogy a hosszan nyomva a home gombot kilép a programból és be is zárja, de azt sem bánnám, hogy ha megadhatnám, hogy egyáltalán melyik progi mehetne háttérbe és melyik nem(álá backgrounder).. mert egy settings-nek pl felesleges állandóan háttérben maradni.

de lehet ezek a problémák a 3gs dupla memóriájával elõ sem jönnek.

GregSB
Ja és egyébként egy idõ után maga az OS is elkezdi kilövöldözni azokat a progikat a listából, amiket már nagyon régóta nem használtál.

GregSB
Szerintem nem elcseszett. Olvass jobban utánna, még mindig nincs valós multitask az iOS-ben, hanem az Androidéhoz hasonló van. Amiket ott látsz nem futnak a háttérben, csak az egyik API-n keresztül tudnak kommunikálni a "külvilággal".

Ami egybõl visszajön és ugyan abban az állapotban ahogy hagytad az se fut teljes egésszében, egy csökkentett, "hibernált" üzemmódban megy.

Szóval nem kell kilõni semmit. Persze 3G-n ez lehet gondokat okoz, de 3GS-en és 3. gen Touchon amikor próbáltam, nekem már volt a multitask listában több mint egy tucat progi, (köztük sok olyan ami támogatja az iOS4-et) és meg se rezzentek.

Itt van egy leírás hogy pontosan hogy is mûködik.

5c0rp330n
hat jah.. es az csak az egyik fele a gondnak h csomo progi nem tamogatja (igy azoknal teljesen ertelmetlen), amire meg lehet varni h megoldodjon. viszont az h alapbol minden a hatterben marad es csak utolag lehet bezarni, az egyaltalan nem biztos h valaha meg fog oldodni. igy most erosen gondolkozok h turelmes legyek es varjak vele vagy inkabb meg most az elejen tegyem ujra multitasking nelkul. sebessegugyileg egyebkent eddig semmilyen hatranyat nem ereztem a dolognak ahhoz kepest h sokan mit mondtak. mondjuk nem is szoktam szuksegtelenul progikat futni hagyni.