iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
iTunes: http://itunes.apple.com/do/app/desert-rally/id382417158?mt=8
Video: http://www.youtube.com/watch?v=aw5FVNAd4SA
Itt egy új magyar játék, nagyon szép és izgalmas. Új vizekre evezi a vonal húzogatós játékok kedvelõit a több chekpointos rendszer.
A játék neve: desert rally
iTunes: Desert Rally for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store
Video: YouTube - desert rally iphone game.avi
Próbáljátok ki, támogassuk a magyar fejlesztõket...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vagy már javítottak valamit és hozzánk nem kerül ilyen?😄
Egyébként nem teljesen vágom, hogy egy progi, jelen esetben a skype honnan tudja, hogy az egy JB-s teló vagy sem.
Ha nem a skype hibája akkor viszont a JB van elcseszve, csak akkor azt nem vágom, hogy a többi miért mûködik rendesen?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Mondjuk ikon 600 csak annak éri meg aki egész nap a telefonon lóg, de azért gondoltam szólok 😊
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Úgy néz ki jailbreakelt telókon télleg nem megy a háttérben. Marad a nimbuzz.
Más is ezt tapasztalta?
http://9gag.com/gag/5135249
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
"In light of that, we no longer have plans to charge a supplement to make calls over 3G. We’re delighted to make it easier for you to talk for even longer and do even more together using Skype."
Helyes!
Sztem ráugrott az iOS használók nagy része az updatere, és szarakodik most a rendszerük a terhelés miatt.
Próbáld meg holnap. Ha akkor is szar lesz akkor lehet nem megy 3G-n...
btw mikor ajánlott akksit cserélni?!? lassan 2 éves a telóm, és kb 9-18h-ig bírja...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ezért sztem tényleg használhatatlan 3g-n.
szoval valami beta feltehetoen letezik. de jol gondolom h az almajuzereknek semmilyen beta jellegu progit nem engednek elerni? 😊
Április 8 óta kint van az SDK, azaz kb 3 hónapja és 2 hete. Azóta nem bírták "lepogramozni". De mondok jobbat: Push-t se támogatja még a Skype app, pedig az már több mint egy éve elérhetõ.
pl a hibernalt uzemmodrol amirol beszelsz, nem nagyon beszel a cikk ahogy latom, de feltetelezem h az ilyen cuccok azert a ram-ban nem annyira jelentektelenek. hibernalt cuccok nelkul meg el tudom kepzelni h tenyleg jelentektelen eroforrasigenyuk vannak a "hatterben maradt" cuccoknak, ha sok is van beloluk. es ha csak ilyeneket hasznalhat egy alkalmazas es igy tenyleg ilyen kis eroforrasigeny lenne, nem nagyon ertenem h 3g-n alapbol miert nem engedelyeztek. a hibernalt progik amik tobb helyet foglalnak a ramban meg egy ertelmes magyarazat lenne erre..
Persze ha 3G-n lassulást okoz, akkor meg tudom érteni hogy zavaró lehet...
de lehet ezek a problémák a 3gs dupla memóriájával elõ sem jönnek.
Ami egybõl visszajön és ugyan abban az állapotban ahogy hagytad az se fut teljes egésszében, egy csökkentett, "hibernált" üzemmódban megy.
Szóval nem kell kilõni semmit. Persze 3G-n ez lehet gondokat okoz, de 3GS-en és 3. gen Touchon amikor próbáltam, nekem már volt a multitask listában több mint egy tucat progi, (köztük sok olyan ami támogatja az iOS4-et) és meg se rezzentek.
Itt van egy leírás hogy pontosan hogy is mûködik.