iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre testközelbe kerültem egy iPhone 4-el. A srác Kanadából rendelte eBay-en a bontatlan és gyári független telóját. Így volt 230ezer a 32 GB-os. Szerintem nem járt olyan rosszul, bár rizikós volt, hogy átverik-e. Meg ugye ha baja van akkor csak Kanadában csinálják meg. Na mind1, a vodás kártyáját házilag lefaragta microsimre és mûködik neki. A térerõ nem megy el, ha bal kézzel rászorítok és egyéb hibát sem észlelt, de ez a retina kímélõ kijelzõ beszarás. Bár nekem picit fura, mivel most már igazi PDA feelingje van az iPhonenak ezzel a szögletes designal. Külsõre jobban tetszik a 3G/3GS, de azért ha lesz a vodánál akkor azért lecserélem..😄😄
Épp elég hogy ingyen letöltik többezren, mégha csak 2 vagy 1 csillagot is kap (brühühü) 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

somdav95
volt ingyenes változata is ha jólemlékszem..

Dzsega
Ezekért fizzettek is?!?!?!?!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Ja meg kedvencem kimaradt 😄 az a "tükör" alkalmazás ami hetekig toplistás volt... na ott annyi volt hogy az iphone képernyõje feketére vált és így láthatod magad benne wowowow 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Pimple popper lite... gondolom van sima verzió is, ahol 0,79 euróért már akár vízhólyagot is ki lehet szúrni 😄 ez még a csomagoló buborék pattogtatót is übereli, de még talán az "elemlámpa" appot is...

Tikal
pattanás kinyomó!? 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Van egy gondom... Este lemerült a telóm (3Gs új boot 4.0.1 jailbrakeme.com) és mikor reggel bekapcsoltam azt kérte tegyek be egy T-s simet az aktiváláshoz. Beírtam a pint és restart. Megint írta kb 5mpig aztán eltünt, beírtam a pint és elindult. Utána csak a tört progik mentek ami appstoreos az indítás után rögtön kilépett. Ezeket letöröltem, majd iTunesból visszatettem és most jó. Gyári appok mentek. Láttatok már ilyet? Érdemes foglalkozni vele vagy hagyam?

LoDMaSt
Elég sok kevésbé hogymondjam.. szal buta ember van. 😊

@ Hellomarci

Akkor érdekes hogy hirtelen a semmibõl 1. helyre kerül 1 ilyen oltári agycsapás 😊

LoDMaSt
Nem hiszem, hogy egy progi fejlesztõje tudna annyit fizetni, hogy bekerülhessen a toplistára.

@ Hellomarci

Szerintetek ha valami full idióta agyameldobom agyrém app bekerül top10be vagy top25be AppStore-nál hirtelen, akkor az azért lehet mert a fejlesztõk kiperkálnak ilyenkor egy szép kis summát hogy egybõl toplistás legyen, vagy tényleg ennyien rácuppantak egybõl - és mégha csak kíváncsiságból is - de letöltik?.... gondolok itt most az új pattanás kinyomkodó app-ra... 😄

dzsegameló
jó kis game.
csak az a baj ha az elején elcseszed akkor buktad az egészet nincs lehetõséged újra kezdeni...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

5c0rp330n
inkabb remove lesz az 😊
amugy jonak tunik, sokat javit a kenyelmen h nem kell egyenkent baszakodni a bezarasokkal.

GregSB
Megjelent egy kiegészítõ az SBSettingshez. Akiket idegesít, azok 1 gombnyomással ki tudnak lõni minden progit a háttérbõl.

"remote background sbsettings" a neve, ésa bigboss repoban van cydiában!

Amúgy is beépítették már az installous-ba az updatr-t, úgyhogy már segáz, na meg legalább az nem abajog wifiért ha véletlenül 20 mb-nél több a cuccos 😊

Yoda001
megpróbálhatod, de nem fogja tudni frissíteni, azt mondja hogy kell az elõzõ verzió is...

http://9gag.com/gag/5135249

5c0rp330n
kerdes: installous-al feltett alkalmazasokra is felkinalja az appstore a frissitest ha frisebb verziot talal.. gondolom nem erdemes appstore-bol megprobalni frissiteni azokat amik nem onnan vannak? 😊

Ability
Arcor
Hihetetlen egyébként, hogy az AT&T-nek van külön programja az adatforgalomra és a hívásokra is, a T-Mobilenál pedig 56 FT a hálózatonkénti! hívásidõ lekérdezése és ha elküldök nekik 3 sms-t még akkor sem tudom meg hol jár a számlám mert nem vonják le belõle a kedvezményeket...

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Arcor
Már kérdeztem de nem emlékszem mit válaszoltatok :S

Tudtok olyan programot ami külön számolja a kimenõ és a bejövõ hívásokat?

GregSB
Mostmár szinte naponta van a kezemben egy 4-es is (nem az enyém sajnos 😊, és összességében sokkal folyamatosabb a mûködése mint a 3GS-nek. Lehet ez a JB miatt van, de nálam a 3GS-en néha akad a menü-animáció (nem vészes, mondjuk 10-bõl 2x nem folyamatosan nyit meg egy progit), 4-esen meg minden megy mint a villám, nem láttam még megakadni sehol, appok is sokkal gyorsabban töltenek. Ezen kívül a kijelzõje is brutál szép, és az egész telefon megjelenése sokkal masszívabb / elegánsabb / férfiasabb mint az elõzõké... csajoknak nagyon nem jön be, eddig szinte az összes lány ismerõsöm aki kipróbálta lefikázta, hogy az elõzõ szebb volt. Tény hogy sokkal férfiasabb lett mint az elõzõ, a csajoknak majd a fehér valami undorító színû bumperrel fog bejönni SZVSZ 😊

Igazából tényleg az van amit precision mond: minden szempontból jobb telefon, mint a 3GS, de jelenleg nem éri meg az árát, mert az üzérek importõrök k nagy haszonkulcsal adják majd itthon. Szerintem érdemes kivárni a T launchot itthon (Szept. 11. a pletykák szerint), és megvenni 2 év hûséggel, valamilyen ikon csomaggal. Úgy már nagyon is meg fogja érni szerintem.

Nekem már 3GS után is furcsa a 3G "tempója", dinamikája miután azt kipróbáltam... és szerintem hiába a 4es iphone, szerintem ennek még nem érték el a kapacitásának a határát, még közel sem.

REPS0L
azthiszem inkább megvárom mire ideér Mo-ra... csak közbe egy 550D-t is kéne vennem, ami szintén nem éppen az az olcsó befektetés

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

precision
az hogy mennyi pénzt ér meg valakinek, teljesen szubjektív dolog... neked kell eldöntened, hogy megengedi e a pénztárcád vagy sem
amúgymeg nem _kell_ 4 -et venned a 3Gs helyett, de tudnod kell hogy az iPhone 4 sokkal jobb telefon mint a 3Gs 😊
4x kijelzõ felbontás, jobb kamera, hd videofelvétel csak hogy 1-2 különbséget említsek 😊

hogy megéri e neked az árát, azt csak te tudod eldönteni

Bazinga!

REPS0L
Valaki tudna nekem mondani valami okosat, hogy ugyan miért kéne nekem 4-et venni 3gs helyett? Nekem úgy tûnik, hogy annyira nem éri meg... Perpill 3G-m van.

REPS0L
szomorú vagyok nagyon, nem is tudom hogy oldjam meg, szerintem nem is lehet, mert nem a sim kártyát párosítja a kihangosítóhoz, hanem magát a készüléket, így még át sem tudom tenni a simkártyát másba... 😞

Lest4t
Sziasztok. Tegnap megpróbáltam frissíteni a 3gs telefonom az új iOS 4.0.2-re, de a telepítés egy ponton megakadt, és tapottat sem mozdult tovább. A 2 gombos kombóval sikerült újraindítani a telefont, de egybõl kérte, hogy csatlakoztassam az iTuneshoz. Ezt követõen nem volt más választásom, mint újra telepíteni a legújabb szoftvert, de ugyan azon a ponton ismét megakadt. Ezt harmadjára is eljátszottuk, és kifogytam az ötletekbõl. Veletek történt már hasonló, illetve mit tanácsolnátok a probléma orvosolására? Válaszokat elõre is köszönöm.

De trágya megoldás akkor... már kezdtem volna fontolgatni én is hogy leszedem

Felraktam pár iPhone bugot ide.😊 Én loptam õket.
Ja vágom. Csak arra próbáltam rácáfolni, hogy csak iPod és iPhone-t lát.😊 De amúgy mint BT kihangosító látja. Gondolom..😊
Dzsega
mint autó kihangosító vagy mint bt headset persze, hogy látja.
De REPSOL szeretne névjegyeket küldeni BT keresztül az autós kihangosítójára, úgy nem látja.

Nekem van egy motorola autókihangosítóm. Azt látja, sõt mûküdik is vele, csak valamiért nagyon halk és nemtom hogy kell felhangosítani. Na mind1, lényeg hogy látja.😊
REPS0L
sajnos a "gyári" appok csak ipodot, illetve iphonet keresnek bluetoothon, más gyártók készülékeit nem találják 😞

REPS0L
köszönöm, remélem jó lesz! 😊 😊 😊

Neked meg asszem meg is találtam a megváltást 😄 van 1 új program, legalábbis appptrackr.org újnak mutatja.
Bluetooth Communicator - All in One

Ezeket a feature-öket sorolja:

★ Image/Photo Sharing
★ Contact Sharing
★ Text Chat
★ Voice Chat
★ Note Sharing("Open as note" feature of Text Chat)

Így legyen máskor is szerencséd... még magyar store-ban is fennvan 😊

Azt hogy a fogadott küldött adatmennyiség az edge/3g internetforgalmadon közelíti a havi díjcsomagod határát, tehát 1 figyelmeztetés csak.

Soldiers
Hello kaptam egy olyan sms-t a T-Mobile-tól hogy Értesítjük hogy az ön feldolgozott adatforgalma elérte a csomagjában foglalt mennyiség 80%-t hogy ez mit jelent mert nem jöttem rá?? (T-Mobile 200-as vok9

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Dzsega
ha a sima fifákat nézzük akkor új játék lesz.

Azon gondolkoztam, hogy ha lesz FIFA11 iPhone-ra is, akkor az vajon a FIFA10 frissítése lesz-e, vagy új játékot adnak ki? Remélem az elõbbi.
ok,kösz. Habár nekem nem windows-om van hanem macbook-om,tehát kicsit más de már megvan 😊
REPS0L
Mazda 3 (2010)

Arcor
Ott van az. Ha nincs telepítsd újra az iTunest.

Itt egy kép is róla.

Kocsi kihangosító külön névjegyeket tárol? Aztapicsa, az kemény 😄

de nekem a File menüpontban nincs olyan h Add file to Library. ez a gond
Arcor
1) Kábellel csatlakoztatod a telefonod a géppel, magától megnyílik az iTunes.

2) File menüpontot lenyitod (a képernyõ bal felsõ szélén találod)

3.a) (Ha csak egy számot vagy egy videót szeretnél felmásolni)
Rányomsz az Add File to Library... menüpontra és kitallózod amit fel szeretnél másolni.

3.b) (Ha egy egész albumot szeretnél felmásolni)
Rányomsz az Add Folder to Library... menüpontra és kitallózod az album mappáját.

4) Bal alul ráklikk az Apply vagy a Sync gombra.

REPS0L
de a kocsiba úgy tudom feltölteni a bluetooth kihangosítóba a névjegyeket, hogy bt-n kéne átküldenem :S

Yoda001
sose próbáltam, smsben viszont küldheted õket bátran 😊

REPS0L
bluetoothon keresztül semmilyen módja nincs a névjegyeim átküldésének? fontos lenne! 😞

Yoda001
aki kattint rá, az csak pontokat szerez a szerencsétlennek...