iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huhh bocsi de kérlek érthetõbben írjátok le mert nem értem
Arcor
iTunesban azt hiszem File menü (balról az elsõ):
"Add file to Library" - filmeknél és számoknál
"Add folder to Library" - albumoknál

Én így szoktam, nem töröl semmit.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

kérlek segítsetek!!!ez volt a levelem:

Sziasztok!

Van egy Iphone 3GS-em 3.1.3-al. Amikor teszek rá zenét itunes-al. Akkor letörli a videóimat. :S amikor felteszem azokat a videóimat amiket letörölt akkor az összes zenémet törli le. Hogyan kell feltölteni az Iphone-ra zenét,videót hogy ne töröljön le semmit???
Várom a válaszokat,fontos lenne.

Elõre is kösz
üdv
Arcor
<#gonosz1>

precision
installous-ban semmiért nem kell fizetni 😄 minden ott lévõ app tört verzió, ingyenesen tölthetõ

Bazinga!

Arcor
Az Installousnak mi értelme van, ha ugyanúgy fizetni kell mindenért? Legalul mindenhol ott van a price.

Sziasztok!

Van egy Iphone 3GS-em 3.1.3-al. Amikor teszek rá zenét itunes-al. Akkor letörli a videóimat. :S amikor felteszem azokat a videóimat amiket letörölt akkor az összes zenémet törli le. Hogyan kell feltölteni az Iphone-ra zenét,videót hogy ne töröljön le semmit???
Várom a válaszokat,fontos lenne.

Elõre is kösz
üdv
Dzsega
Visszaigazoltalak.
Álltalában ezt a nevet használom. Nem is tudom van-e olyan ahol nem ez van.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Felvettelek barátnak, hamár ugyanezt a nevet használod 😊

jaja enemypett

Arcor
Nekem állandóan error üzit dob a highscoresra, pedig toltam egy 6030-as falmászást.

Bajáról tolod? Mert onnan írja nekem elsõ helyezetet Mo.-ról. Ezek szerint tegnap éjszakai pontom nem sokáig állta a sarat :|

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

precision
6580, úgy hogy megcsörrent a telefon épp mikor játszottam, és mikor visszaléptem, picit belagolt, és nem tudtam idõben reagálni a közeledõ akadályra 😊

Bazinga!

Dzsega
Jah... Kicsit javítottam de még mindig nem elég.

Más:
nincs valamilyen könyvtáras megoldás 3.x re ami, olyan vagy hasonló mint az iOS4-é?

Yoda001
nincs mit<#smile>

már hétfõn is jelzett a telefon, hogy network update... akkor is laterre nyomtam, most 5 perce megint jelzett, megint kinyomtam... nem tudom mi ez, valaki találkozott vele a napokban?

http://9gag.com/gag/5135249

Arcor
<#worship>

Köszönöm a választ!

Hali!

4.0.2-re van/kell carrier fix?

Köszi
Ismét 1. 😊
Toljátok még egyáltalán?

Yoda001
minden mûködni fog, a jb nem igazán baszhat el ilyeneket, legalábbis nekem soha nem volt semmi, jailbreakes backup után szoktak érdekes dolgok lenni... Installoust tedd fel majd mindenképp, egyébként appsync, szifon sourceból a magyar billentyûzet fix, PDF Patch (feltétlenül tedd fel, ha a jailbreakme oldallal töröd), szintén szifon sourceból "reklamszuro" hosts file, és ennyi... ezek alapok, esetleg a billentyûzet fixet ellehet hagyni 😊

repo.woowiz.net, cydia.hackulo.us, sinfuliphonerepo.com, theiphonespotrepo.com/apt

Ombika
Azt tudja vki,h ingyenes tokot meddig biztositanak, mert telom meg nem erkezett meg es ,ha joltudom iTunes-rol kell vmi progit leszedni es ott kivalasztani, majd kuldik postan?!

Arcor
Segítsetek legyszi a JB-vél kapcsolatban! Utanaolvastam de van ami meg nem tiszta.

A jailbreakme.com os jb után mûködni fog minden? (push, YouTube, wifi stb)
Miket érdemes feltenni JB után, valamint milyen sourceok vannak a szifon.fokon kívül?

Nemár hogy 75 ponttal megelõztél 😄 wáááá

Sn00thy: személy szerint én még nem csináltam FW restore-t, de annyit tudok, hogy DFU módban kell betallózni. Nyugi, van a neten anyag róla rendesen, úgyhogy Go google go 😉 többet tényleg nem tudok segíteni sorry

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

szemét... 😊

MerlinW
http://apptrackr.org

[merlinw.org]

Dzsega
most ingyenes az 1
még annó commodore on mennyit toltam...<#vigyor0>

Régi custom fw-t le tok tölteni valahogyan? Hogy rakom fel rá?
Backup bukta sajna :-(
BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Dzsega
Már csak a harmadik...
6190

Nincs mese, rá kell dugni gépre és restore nem jailbreakelt állapotba, vagy régi custom fw betallóz. 4.0.2-nek pont az a lényege hogy befoltozza a jailbreak védelmi rést

Hali!

Nagy gond van. Ismerõsöm a 4.0.1-es jailbreakelt 3G-re feltette a hivatalos 4.0.2-es szoftvert. Most a telefon bekapcsolása után iTunes meg egy kábelt mutat és csak segelyhivast enged.

Mit tudunk tenni????

Elõre is köszi
Elsõ részben nem tetszett a kicsi pálya, itt már jobban kell taktikázni, meg a robbanások is élvezetesebbek.
Wifis problémáról már hallottam párszor, de csak garanciás ügyeknél edddig :/ úgy tudom régebben típushiba volt, de nem akarok hülyeséget mondani

5140el az ország 2.ja kb megyed óra játékkal 😊 Mondjuk nemsokan használnak openfeitet...

dzsegameló
4762 <#crazya><#vigyor>

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Tikal
Tesóm telefonja az új frissités óta nem találja a wifi hálózatokat sehol, volt már reset meg minden, de semmi... volt ilyen valakinek?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kopa1
Cydiából az cydia.xsellize.com repóból felteszed az Installous programot és ott az AppStoreod

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Arcor
thx

Ability
A mobilszolgáltatók beállításait frissíti. 😉
Arcor
Miez a carrier update? Ti feltettétek?

Lacee
jaja, a dinamitos nekem is tetszik... de 4470-nél tovább nem sikerült vinnem, pedig próblkoztam vele egy jó darabig 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tikal
az elsõ résszel sokat játszottam, a zenéje is nagyon ott van 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja, most nézem, itt benn sincs végig intro. Igen büntet pedig

Ez wááá mekkora game omg. jól felturbózták elsõ részt. Aki szerette régen a Scorched earth-t annak kötelezõ. Na meg ilyen brutál grafikájú krájzisz szintû introt se láttam még iphone-ra <#vigyor>

rooney8
kis utánajárással sikerült találnom egy ilyen cikket. haveromnak át is küldtem (mert igazából övé a masina), source-nak be is írta a szifon-t, de ott alig talált alkalmazásokat. nincs az appstore-nak vmi "feltört" verziója, hogy ne kelljen mindenféle source-okon keresztül telepíteni a dolgokat? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Yoda001
csak iphone netet lehet gépre, fordítva tudomásom szerint nem, sajnos.. régebben én is kerestem, de nincs ilyen.

próbálj meg utcán találni majd valami wifit, vagy internetkávézó ahol lehet, ilyenek...<#smile>

rooney8
üdv
ha jól tudom, cydia csak akkor mûködik, ha van net az iphoneon. de az enyémen nincs net, se wifi, se semmi 😄 azt nem lehet valahogy megoldani, hogy rádugom a gépre és azt a netet használja, legalább addig amíg programokat teszek föl? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

4327 😄 átalakulások nagyon jól meg vannak benne csinálva, fõleg a dinamitos 😄

Nosza, egész fain 😄 2915 eddig. azt hittem már ez is valami sablon jump játék lesz 😊

GregSB
Toljátok a NinJumpot. Ingyenes és addiktív 😄

Nekem 2286 a rekordom benne eddig 😊

Yoda001
nincs mit... azaz erroros dolog meg ha nem is normális, de nem vészes... nálam is összevissza csinálja 😊

gagax
Sikerült 😄 reinstall átsegítette a bajokon 😄 kösznöm szépen a tippeket😄