iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Induláskor a netre csatlakozik és letölt egy hitelesítést, ami ha nem t-s hálózaton történik akkor nem fog elindulni.
Telenorral használtam volna de nem megy.
Ügyes. Le van írva a leírásba is de hát ki olvassa azt el...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Hogyhogy?
every damn day
Minek vegyem meg egyszerre, mikor havidíjba el tudom hozni? Nekem nem jött ki az elmúlt másfél év többre mint ha független vettem volna... dupla ennyibe került volna függetlenül...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Remélem ez jó lesz mert az igo elég gány...
ha kikapcsol a képernyõ akkor is tölti tovább vagy teljesen alvó állapotba kerül? azért ez a 2gb nem kevés...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Adott 3GS teló 4.0.1 JB. Cydia szerint 3.1.3, 4.0.0, 4.0.1 SSHS elmentve. Hogyan rakom vissza a gyári 4.0.1-et a telóra?
Elõre is köszönöm
Egyébként mostanában majdnem beleugrottam itt (anglia) egy O2-s ajánlatba, de kiszámoltam: 850 font körül jönne ki a vége. Inkább gyûjtögetek még 1 kicsit 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
@ Hellomarci
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem IKON 200-s csomag van, és nem tudom az 1Gb-t forgalmat elérni.
Nekem bejött ez a csomag.
Üdv:Zoli30
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Mobilnet 3990 - Ikon200 4990
Elõzõleg egy brit nõ - aki ezzel bekerült a Guinness rekordokhoz - swype bevitelt használva vezette az alábbi szöveget Samsung Galaxy S-en:
"the razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szlovákiában kártyafüggetlenül is meg lehet majd venni, az árakat holnap jelentik be.
Itthon a Trémobil kussol...
Legfõképpen mert nem fog az a teló annyit érni akkor mikorra kifizeted az utolsó részletét neki.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Legelõször befizetsz 29 970 Ft-ot majd egy éven keresztül 12x 6 835 Ft részlet + Eco díjcsomag (2050 Ft 100%-ban lebeszélhetõ)
Szummázva:
Elsõ hó: 29 970 Ft
Utána: 12x 8 885 Ft
Összesen amit egy év alatt kifizetsz: 136 590 Ft
Ugyanez ikon 200-ban 2 év alatt: 197 750 Ft
És miután a törlesztõ letelt, rendelhetsz mellé mobilnetet, ha úgy gondolod havi 3 990 Ft-ért 3 GB/hó-t
Persze ezt csak akkor válaszd ha elég neked, hogy egy évig csak Wi-Fi-n netezel
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
every damn day
de persze ezt nem lehet egyértelmûen eldönteni, egy dologtól függ csak: a pénztárcádtól 😊
Bazinga!
every damn day
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Bazinga!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
szifon sourceból van feltéve a 3.x -es mobileinstallation crack, de eddig mûködött rendesen, most viszont egyik appot sem akarja felsyncelni az iTunes, pedig eddig is így csináltam...
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
de én erre nem költök 10 ft -ot sem, iphone 2g és szar állapotban van 😊
Bazinga!
igazabol tenyleg csak annyi h ha siman megnyomna az ember, sokszor nem veszi be amikor kattan. altalaban amugy beveszi siman is (fugg attol is h milyen iranyban, hol nyomom be), csak mondjuk 10-bol 1-szer-2-szer nem ezert jobb inkabb erosebben nyomni kicsit ha biztosra akar menni az ember. szoval kisebb kenyelmetlenseg az egesz, parezret esetleg megerne a dolog (egy tisztitasert mondjuk nem is adnek tobbet), >5-t sztem nem.
a másik pedig, hogy helyi szerviz nincs itthon, a premium resellerek is vagy cserélnek vagy a küldik külföldre szervizre, ami nem 2 ft
(vagy ha ilyen "maszek" szervizt hívtál, õk se tudják itthon beszerezni az alkatrészeket, ami szintén nem 2 ft)
persze igazad van, két gomb 10k, én is sokallnám, nekem a 2G -men egy hátlapot és a króm keretet akarták 25ért cserélni, munkadíjjal együtt... mondtam, hogy kösz nem, ennyit nem ér 😊
de ha hozzáveszed azt, hogy a home gomb nélkülözhetetlen, és tényleg nem csak az van, hogy eltört és magát a nyomógombot kell helyettesíteni, annyira nem tûnik vészesnek
Bazinga!
Ha mindenképp magad akarod csinálni:
Installing iPhone 3GS Rear Panel
-home gombot nem mindig erzekeli amikor kene, csak ha erosebben nyomom (mar kb hozzaszoktam de azert zavaro, 2 gombja van a telonak es abbol is elbaszodik az egyik)
-nemito csuszka fele letorott, kicsiket kenyelmetlen igy hasznalni (korommel kell)
felhivtam egy szervizt es kb 5k-t irtak darabonkent a 2 hibara, annyit nekem nem er az egesz. mindenhol ilyen dragan csinaljak csak meg ezeket?
*Posse*T.W.D*
70k egy hátlapcsere... pff 😄
ipodszerviz.com -on nézz szét szerintem, vagy google 😊 nagyságrendekkel olcsóbban megúszod a dolgot
Bazinga!
Leejtettem az iPhone-t és egy pici repedés lett a hátoldalán. Bevittem a T-hez mondván kicseréltetem, még ha pénzbe is kerül (garos készülék). Erre mondja a T munkatárs, hogy õk nem tudnak hátlapot cserélni csak a gyártó ami kb 2 hét. Ha belefér a garanciába a gyártó szerint, akkor ingyenes, ha nem akkor 70.000 Ft. Dobtam egy hátast és nem kértem a cserét. A másik, hogy a hátlap kereszt irányban karcos (zsebben hordott)van valakinek hasonló problémája? A T munkatárs is nézett, hogy egy fél éves készülék hátlapja hogyan tud kereszt irányban sérülni, persze az elsõ kérdése az volt, hogy tõlük vettem? Na ekkor borult el az agyam és megfogadtam hogy lesz@rom a garanciát veszek egy hátlapot és magamnak kicserélem és a 70.000 ft-ot meg elköltöm másra.
Üdv:Zoli30