iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Hehe...
Induláskor a netre csatlakozik és letölt egy hitelesítést, ami ha nem t-s hálózaton történik akkor nem fog elindulni.
Telenorral használtam volna de nem megy.
Ügyes. Le van írva a leírásba is de hát ki olvassa azt el...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

ez nem létezik h ilyen olcsó O.O
Hogyhogy?

every damn day

Tikal
de egy év múlva ha el akarod adni, senkit nem fog érdekelni hogy fizetted ki, az értéke akkor is ugyanannyi lesz 😊
Minek vegyem meg egyszerre, mikor havidíjba el tudom hozni? Nekem nem jött ki az elmúlt másfél év többre mint ha független vettem volna... dupla ennyibe került volna függetlenül...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsega
jipííí!<#vigyor>
Remélem ez jó lesz mert az igo elég gány...
ha kikapcsol a képernyõ akkor is tölti tovább vagy teljesen alvó állapotba kerül? azért ez a 2gb nem kevés...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

zsír...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hali!

Adott 3GS teló 4.0.1 JB. Cydia szerint 3.1.3, 4.0.0, 4.0.1 SSHS elmentve. Hogyan rakom vissza a gyári 4.0.1-et a telóra?

Elõre is köszönöm
HD JOHNNIE
Nem, persze hogy nem, a lényeg, hogy most fizeted ki érte az 500 fontot és nem 1 év múlva amikor mondjuk ér 400-at. Valaki írta, hogy jól tartja az árát, igen, de az is amortizálódik.
Egyébként mostanában majdnem beleugrottam itt (anglia) egy O2-s ajánlatba, de kiszámoltam: 850 font körül jönne ki a vége. Inkább gyûjtögetek még 1 kicsit 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

AntiHero
Mivel tudok mindent lementeni a telefonról? Elég egy backup? (Telefonszámok és sms-eket is leakarom.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

És én, mint vodás, nálam nem menne?😄 Nem tudom elképzelni.😊
Na ez királyság 😊 szedem is le a warez verziót és rakom fel 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

LoDMaSt
Ingyen magyar navigon a T-seknek:

http://itunes.apple.com/hu/app/id383085011?mt=8#

@ Hellomarci

Nekem is bõven elég az 1GB Soha nem sikerült még elérnem..😄 Bár megjegyzem keveset lógok a YouTubeon és itthon nincs 3G csak WiFi.
Tikal
miért, ha nem szerzõdéssel veszed akkor többet fog érni egy vagy két év múlva?<#ravasz1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szia!

Nekem IKON 200-s csomag van, és nem tudom az 1Gb-t forgalmat elérni.
Nekem bejött ez a csomag.
Üdv:Zoli30
Arcor
Az iPhone elég jól tartja az árát.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Arcor
A díjcsomagot értelmetlen beleszámolni a telefon árába mert azért kapsz szolgáltatást. Ha a kártyáshoz árához is hozzácsapsz mondjuk egy havi 2000 ft-os telefonszámlát máris megközelíti az ikonnal kiszámolt összeget.

Mobilnet 3990 - Ikon200 4990

Aquir
Világrekord-esélyes (nem hitelesített) gyorsgépelés, iPhone 4-el
Elõzõleg egy brit nõ - aki ezzel bekerült a Guinness rekordokhoz - swype bevitelt használva vezette az alábbi szöveget Samsung Galaxy S-en:

"the razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human."

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
Péntektõl kapható az iPhone 4 Csehországban és Szlovákiában. Mindkét országban ma, 2 nappal a forgalmazás beindulása elõtt jelentették be a hírt.

Szlovákiában kártyafüggetlenül is meg lehet majd venni, az árakat holnap jelentik be.

Itthon a Trémobil kussol...

HD JOHNNIE
Én még mindig írtózok a szerzõdéses telóvásárlástól.
Legfõképpen mert nem fog az a teló annyit érni akkor mikorra kifizeted az utolsó részletét neki.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

kopa1
Akkor Díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül
Legelõször befizetsz 29 970 Ft-ot majd egy éven keresztül 12x 6 835 Ft részlet + Eco díjcsomag (2050 Ft 100%-ban lebeszélhetõ)

Szummázva:
Elsõ hó: 29 970 Ft
Utána: 12x 8 885 Ft
Összesen amit egy év alatt kifizetsz: 136 590 Ft
Ugyanez ikon 200-ban 2 év alatt: 197 750 Ft
És miután a törlesztõ letelt, rendelhetsz mellé mobilnetet, ha úgy gondolod havi 3 990 Ft-ért 3 GB/hó-t

Persze ezt csak akkor válaszd ha elég neked, hogy egy évig csak Wi-Fi-n netezel

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Hát a lehetõ legkevesebbet adnám ki érte(A lebeszélhetõ percek, smsek meg 3G nem számít😊))

every damn day

precision
ikon díjcsomagokban szerintem jobban megéri ) http://iphone.t-mobile.hu/ )
de persze ezt nem lehet egyértelmûen eldönteni, egy dologtól függ csak: a pénztárcádtól 😊

Bazinga!

Nem rossz ajánlat

Szerintetek hol, melyik csomagban és mennyiért éri meg legjobban?

every damn day

precision
bátor voltam és azóta már fel is raktam
mûködik most rendesen

thx a tippet 😊

Bazinga!

Leírást olvasd el azért, de mondom 4.0 OS kiadása után mindent újra cseréltek hackulo.us-n.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tikal
már ln is a hajam tépem, így néz ki most a netezés: oldalcíme nagy nehezen beír... elkezdi tölteni, kb feléig egész gyorsan, utána belassul, 90%nál megáll félpercre legalább, és nem tudok semmit csinálni, lefagy... aztán betölti az oldalt... ez összesen 3-4 perc.. már nem is netezem rajta, mert szenvedés

precision
egész pontosan itt olvastam

Bazinga!

precision
hát kösz, megpróbálom...
de ha hazavágja a telót morcos leszek... 😄DD

Bazinga!

precision
olvastam valahol hogy az apple dolgozik rajta, nemsokára jön majd frissítés 3G -re

Bazinga!

REPS0L
kezd már a tököm tele lenni a 3G + 4.0 kombóval, majdnem földhöz basztam valamelyik nap olyan gyötrelem az egész, a netezésrõl nem is beszélek.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Huh, ahhoz nem tudok segítséget, hacsak az Appsync nem bizonyul jó alternatívának. Amúgy Installous egyszer nekem is fatality volt, de már a legfrissebb van fenn hackulo repoban

precision
ja
iphone 2G, 3.1.3 -as OS

Bazinga!

kopa1
3.1.3-mon vagy?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

precision
installoust nem használom amióta egyszer teljesen hazavágta az iphone -omat

szifon sourceból van feltéve a 3.x -es mobileinstallation crack, de eddig mûködött rendesen, most viszont egyik appot sem akarja felsyncelni az iTunes, pedig eddig is így csináltam...

Bazinga!

Installous-al és iTunes sync-el sem? Nehéz elképzelni h az Apple a ludas ha nem frissült semelyik szoftver

precision
na mi az, apple beújított vmit? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem akarnak feltelepülni a crackelt appok... 😞 😊

Bazinga!

5c0rp330n
kosz, ez sok jot iger 😊 remelem amikor eljutok arra a szintre, mar tudok szerezni ujabbat olcsoert..

precision
nekem is így kezdte a home gomb, 10bõl 1-2 õt nem vett be, most ott tart hogy 10bõl 1-2 -õt vesz be normálisan, amúgy meg "izmozni" kell vele

de én erre nem költök 10 ft -ot sem, iphone 2g és szar állapotban van 😊

Bazinga!

5c0rp330n
jah ott is mondtak h home gombnal lehet h egy tisztitas megoldana az egeszet (sztem egyebkent erre mondtak azt az arat amit irtam, kulonben megtobb lenne), de ha komolyabb gaz van akkor cserelni kene..
igazabol tenyleg csak annyi h ha siman megnyomna az ember, sokszor nem veszi be amikor kattan. altalaban amugy beveszi siman is (fugg attol is h milyen iranyban, hol nyomom be), csak mondjuk 10-bol 1-szer-2-szer nem ezert jobb inkabb erosebben nyomni kicsit ha biztosra akar menni az ember. szoval kisebb kenyelmetlenseg az egesz, parezret esetleg megerne a dolog (egy tisztitasert mondjuk nem is adnek tobbet), >5-t sztem nem.

precision
a home gomb beszarása annyira nem apró hiba, ott nem csak a "mûanyagot" kell helyettesíteni mint a némító gomb esetében
a másik pedig, hogy helyi szerviz nincs itthon, a premium resellerek is vagy cserélnek vagy a küldik külföldre szervizre, ami nem 2 ft
(vagy ha ilyen "maszek" szervizt hívtál, õk se tudják itthon beszerezni az alkatrészeket, ami szintén nem 2 ft)

persze igazad van, két gomb 10k, én is sokallnám, nekem a 2G -men egy hátlapot és a króm keretet akarták 25ért cserélni, munkadíjjal együtt... mondtam, hogy kösz nem, ennyit nem ér 😊

de ha hozzáveszed azt, hogy a home gomb nélkülözhetetlen, és tényleg nem csak az van, hogy eltört és magát a nyomógombot kell helyettesíteni, annyira nem tûnik vészesnek

Bazinga!

5c0rp330n
1 nem mindig mukodo gomb es egy felig lejott csuszka 10k-ert nem sok? hat ha azt vesszuk h sokan tobbszazezerert vesznek iphone-t, akkor lehet, de en a telefonert alig ketszer tobbet fizettem mint amennyit ezert a 2 apro hibaert kernenek..

precision
annyira nem kaptál magas árakat szerintem

Bazinga!

Ilyen 2 hetes szervíz idõszakokra adnak amúgy valami normális cseretelefont vagy hogy van? 😄 én tuti inkább megnéznék valami normális szervízt. Nincs bajom a T-vel mint szolgáltató, de egyéb árakban nagyon lehúzós

Arcor
Szerintem érdemes lenne megpróbálnod más T üzletekben is. Jellemzõ rájuk, hogy mindenhol mást mondanak.

Ha mindenképp magad akarod csinálni:
Installing iPhone 3GS Rear Panel

5c0rp330n
egyebkent van 2 apro gond a telommal:
-home gombot nem mindig erzekeli amikor kene, csak ha erosebben nyomom (mar kb hozzaszoktam de azert zavaro, 2 gombja van a telonak es abbol is elbaszodik az egyik)
-nemito csuszka fele letorott, kicsiket kenyelmetlen igy hasznalni (korommel kell)
felhivtam egy szervizt es kb 5k-t irtak darabonkent a 2 hibara, annyit nekem nem er az egesz. mindenhol ilyen dragan csinaljak csak meg ezeket?

Kaszi46
Nekem töltõkábel, illetve füles probléma miatt is el akarták venni tõlem a kicsikét 2-3 hétre.... no comment

*Posse*T.W.D*

neevous
Ebay.

precision
ekkora marhaságot még nem hallottam 😄DD
70k egy hátlapcsere... pff 😄

ipodszerviz.com -on nézz szét szerintem, vagy google 😊 nagyságrendekkel olcsóbban megúszod a dolgot

Bazinga!

somdav95
nyíregyháza t-nél 10ért cserélték havernak a hátlapot..

Sziasztok!

Leejtettem az iPhone-t és egy pici repedés lett a hátoldalán. Bevittem a T-hez mondván kicseréltetem, még ha pénzbe is kerül (garos készülék). Erre mondja a T munkatárs, hogy õk nem tudnak hátlapot cserélni csak a gyártó ami kb 2 hét. Ha belefér a garanciába a gyártó szerint, akkor ingyenes, ha nem akkor 70.000 Ft. Dobtam egy hátast és nem kértem a cserét. A másik, hogy a hátlap kereszt irányban karcos (zsebben hordott)van valakinek hasonló problémája? A T munkatárs is nézett, hogy egy fél éves készülék hátlapja hogyan tud kereszt irányban sérülni, persze az elsõ kérdése az volt, hogy tõlük vettem? Na ekkor borult el az agyam és megfogadtam hogy lesz@rom a garanciát veszek egy hátlapot és magamnak kicserélem és a 70.000 ft-ot meg elköltöm másra.
Üdv:Zoli30