iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiburon26
ertem.hol kell ezt megnezni xp-n?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

LoDMaSt
ha a neve vége .ipa.zip, akkor az átnevezõs megoldás játszik, függ attól is win alatt, hogy az 'ismert fájlkiterjesztések elrejtése' be van -e kapcsolva, és ha kitörlöd a végét, valóban .ipa-ként kezeli -e.

@ Hellomarci

tiburon26
kiprobaltam mindegyiket de nem mukodik
nem latja az itunes

precision
*HA NEM 😊

Bazinga!

precision
1. nevezd át a zip -et ipa -ra és próbáld úgy
2. tömörítsd ki a zip -et, hogy mi van benne, lehet hogy maga az .ipa, hanem akkor ld. 1. pont

😊

Bazinga!

tiburon26
sziasztok
erdekelne hogyan lehet nem .ipa fileokat felrakni a telora.talaltam par jo alkalmazast ami .zip de itunes nem ismeri fel

Arcor
Ha szeretném újra JB nélkül használni a telóm és restoreolom a backup nem kavar be neki?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

precision
az iTunest is érdemes frissíteni a 10 -es verzióra
lehet azért nem ajánlja fel a 4.1 -et mert 9.x -es iTunes -od van

Bazinga!

SZIA!

Kattints a CHECK FOR UPDATE-ra és láss csodát.

Üdv:Zoli 30
HD JOHNNIE
No megjött a telefonom 3 napja, nagyon király meg minden, de egyelõre a bõség zavarával küszködök.
Olvastam, hogy megjelent a 4.1 szoftverfrissítés, azonban amikor csatlakoztatom a telót, akkor az Itunes a 4.0.2-es verziót ajánlja fel. Fel kell nekem ezt tenni ahhoz hogy a 4.1-est feltehessem?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ombika
Es most buszkek magukra? 😄

Yoda001
Signal app nincs meg valakinek törve? találtam egy linket sinful fórumot olvasva, de már nem elérhetõ..

http://9gag.com/gag/5135249

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Arcor
Aminek a legegyszerûbb módja, hogy rányomsz egy free appra és amikor kéri az adataidat a bankartyás sornál lesz None opció.

GregSB
Regisztrálj be bankkártya nélkül.

tiburon26
sziasztok.tegnap kaptam meg az uj telomat 3g 16gb de nem megyek semmire vele itunes nelkul pontosabban itunes account nelkul.mivel nincs bankartyam nemtudok regisztralni.ilyenkor mit lehet tenni?

Igen.

REPS0L
iOS4.1, • Bluetooth audio bug fixes
Ez mit jelent? Mostmár szerintetek tudok majd váltani zenét a kocsimba a beépített bluetoothon keresztül? 😊
Még várok a jbre ígyhát nem tudom még kipróbálni 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Tikal
nem biztos 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
majd ha jailbreak+ultrasn0w lesz akkor szoljatok, az szerintem tobbmindenkit erdekelne 😊

Kijött az iOS 4.1.
chicco
ja ramasolni.AHA bocs olyat meg nem csinaltam.

de látom,ott is rá lehet másolni? De ha itunes-al szinkronizáltatom akkor a telón nincs a fényképeknél,meg sehol se. Olvastam valami olyat a kézikönyvében h photosop kell hozzá h rárakjam vagy valami hasonlót.
Majd még próbálkozok vele 😊

Idegesítõ h nincs olyan opció h összes kontakt törlése,egyenként kellett kitörölgetnem a 400 bejegyzést örültem neki 😊
chicco
Sajatgep alatt nem latod a telcsidet? Vagy Total commanderrel T-pot plug in.

Tikal
képeket itunes-al tudsz felrakni... kiválasztod melyik mappát szinkronizálja és kész...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

képeket ha felrakok telóra akkor hol találom meg õket? ert raktam fel de sehol nem találom,esetleg nem scak simán itunes-al kéne rámáslni? Mert ha csak úgy rámásolom akkor a fotóalbum üres holott mutatja h 1 gb fotó van rajta!
Tikal
Ma kéne frissítésnek jönnie vagy csak álmodtam? 😊

Biztos ez?

wolfaud
Nem kiabáltak csak a macbook fos amirõl irtam ugy érzi be van nyomva a shift pedig nincs vihetem majd szervizbe

Barátom vett Iphone4 nyomkodtam es nagyon jo a cameraja ég es föld a 3GS hez képest az upplod is sokkal gyorsabb jobb bene a wifi modem a kijelzoje is mesés az apróbb betûket is simán lehet olvasni ami 3GS-en mar mosottnak tûnt!
A fogása is sokkal stabilabb masszívabb viszont nehezebben tûnik!

En viszont csak akkor veszek ha kijön a fehér!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

autoszimulator
nincs még JB értelemszerûen, hivatalosan holnap (azaz ma) jön majd ki, dev accról szedtem le. Ez egy GM verzió, szóval végleges, de fejlesztõknek szánt. amúgy neten már sok helyen fenn van így is, de JB és unlock még várat magára. JB nem létszükségletem, de a multitask miatt megint csak fogom használni.

.: mobilize.hu :.

GregSB
Jailbreakelt telón nem szabad rányomni az "erase all content & settingsre", mert kinyírja azt (csak restore kelti életre).

sztoncsi
Van több lehetõség...

A legegyszerûbb és legdrágább, ha jól földhöz vágod a telefont...

Annál kicsit bonyolultabb ha reseteled a telefont, így minden adatot törölsz...

Vagy ha a kontaktot szerkeszted, legalul ott van a törlés lehetõsége...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

a neveket hogy lehet törölni? mert törölném az összeset de egyszerûen nem tudom,van egyáltalán lehetõség erre?
5c0rp330n
jahh..meg nem at&t fuggo teloja, meg tud elni jailbreak nelkul is 😊 tores remelem hamar jon majd, valahol mintha olvastam volna olyat is, hogy mar van is par megoldasuk, csak addig nyilvan nem adjak ki amig hivatalosan nincs kiadva a cucc.

GregSB
Elvileg holnap jön ki. Törésre kell majd várni 1-2 hetet.

Viszont ha van developer accod akkor fel tudod tenni már egy ideje a GM (GoldenMaster) verziót. Gondolom autoszimnek dev acc-ja van.

tettem fel képeket a telóra de nem találom. Hova teszi fel az iphonra,vagy hol találhatnám meg,mert a fényképek menüben nincs semmi,ha meg rádugom gépre akkor az itunes mutatja h 2,2 gb kép van fennt,de holl?
5c0rp330n
hivatalosan nem csak holnap jon ki a 4.1? meg gondolom meg nincs is ra se unlock se jailbreak, se semmi (vagy ha van, meg nem adtak ki)

Arcor
Hûségre nem lehet plusz hûséget aláírni csak ha már letelt teljesen.

autoszimulator
kipróbáltam, tényleg nagyon gyors lett a 3G 4.1-el, igaz nincs az elõbb említett két dolog. De érezhetõen gyorsabb lesz, nem akad a lapozásnál, gyorsabban indul el szinte minden.

A dominos számomat váltanám át havidíjas konstrukcióra. Ez ugye két év hûséggel jár. Megtehetem azt, hogy három hónap múlva beruházok egy kedvezményes telefonra? Ha jól gondolom, akkor a letelt idõszak + 2 évre módosul a szerzõdés.

GregSB
Jelenleg ezek bekapcsolása nélkül is tetûlassú 3G-n a 4.0...

autoszimulator
de gondolom akkor a háttér és a multitask nincs bekapcsolva? mert azt elvileg csak JB-vel ezekre aktiválni... Lehet attól megint be fog majd lassulni.

Sziasztok!
Segítsetek abban, hogy mit kell csinálnom akkor ha egy teljesen új gépem van és azzal szeretném szinkronizálni az iPhone-t.Gondolom az Itunes-t felrakom az új gépre, de tovább mire kell figyelnem hogy az adatok,névjegyzék...stb ne törlõdjön az iPhone-ról?

Köszönöm:Zoli30
Feltoltam a 4.1-et a 3G-re, konkrétan újjászületett.
Legalább kétszer olyan gyors, pont olyan, mint a 3.1.2 volt. Bár most úgy érzem, hogy annál is gyorsabb, erre nem vennék mérget, mert valószínûleg csak azért tûnik így, mert fél évig ezzel a hulladék 4.0-val kellett tolnom. 😊

Összehasonlításként: Twitter kliens indítása 4.0.-val 10 másodperc volt, most KETTÕ. Settings pontosan ugyanez.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Hiszem, ha látom.😊
AntiHero
Elvileg szeptember 17. elõtt megjelenik itthon az iPhone 4. Azaz a pletykák szerint már jövõhét pénteken!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

LoDMaSt
igo? külföldön a data roaming off-on van, és mûködött simán.

@ Hellomarci

TopGun
Sziasztok! Tud valaki olyan terkep programot mondani, ami nem toltoget le a netrol? mert kulfoldon hasznalnam es nem akarom a gatyam is rafizetni a bongeszesre. Csak a helyzetmeghatarozast hasznalnam, es keresnek helyeket a terkepen, de nem navigalnek vele. az Offmaps nalam tolt a netrol, meg akkor is, ha nem is hasznalom a helyzetmeghatarozast, csak siman keresek egy kulfoldi cimet.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

FileApp szerintem jobb, csekkold azt is, ingyé van 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD