iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült megoldani egy Files Lite nevû progival 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

passatgt
itunes-on keresztül szerintem, úgy mint az ebook-okat

Megnyitni megtudom, csak az a probléma, hogy hogy rakjam rá a telóra? Rosszul fogalmaztam meg az elõbb, sry.

passatgt
az apple ebook olvasója tud pdf-et is megnyitni nem?

SmartCity, énis azt használom.Az enyémen (3g) kicsit lassan fut, de profi!

Hogyan tudok PDF dokumentumokat (jailbreakelt) 3G-n nézni? Utána kerestem neten de valami wifis módszert írt amit nem tudok hogy kell csinálni, meg azt hogy küldjem el magamnak emailben és mentsem le, de sajnos 40 megás fájlokat nem tudok küldözgetni 😞

LoDMaSt
budapestre a smart city, vagy simán a google maps. net nélkülit így most nem tudok.

@ Hellomarci

HD JOHNNIE
köszi!

Másik kérdés😊 Láttam ezt a OffMap-os alkalmazást. Tudtok olyan app-ot ami sétára van kitalálva? Jól jönne majd egy, mert nagyvárosba megyek majd dolgozni ha minden jól megy.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

LoDMaSt
Ha jön egy leveled gmailban, rögtön látod a telón is. Külön app nem kell neki, alap mail programmal a legegyszerûbb.

@ Hellomarci

HD JOHNNIE
Sziasztok! Ha minden jól megy akkor holnap vagy holnapután én is 1 iphone tulajdonosa lehetek 😊 Ez lesz az elsõ tehát jócskán kezdõ vagyok még a dolgokban.
Mindjárt lenne is 1 kérdésem. Keresgettem Gmailes alkalmazást és láttam, hogy van olyan ami push-al van. Ez mit akar pontosan takarni? Üdv!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Arcor

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Arcor
Nekem vásárlás óta csak ennyit bír a gs akksija :/

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

GregSB
Nem kell kiabálni 😄

És a válasz: nem.

wolfaud
FEHÉR IPHONE MEGJELENÉSÉRÕL SENKI NEM TUD SEMMIT?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

offline térképet nem tud valaki mondani? annyi nekem elég, hogy benne legyen ausztria és németország és csak az aktuális helyzetem elég, nem akarok tervezni útvonalat.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

chicco
En magamnak csereltem. 2g .Nem volt veszes de a fem hatuljat leszedni csak nagyon ovatosan ajanlom
Bar finoman vissza is lehet hajllitani ha vhol megnyomodna.

Nem ér meg egy próbát, ha elrontom..😊
Katun
Most csak azért írtam ezt, mert azoktól a icipici csavaroktól hidegrázást kapok, ha meglátom õket. Nincs nagy kezem és ujjaim, de alig bírom õket megfogni <#hamm>. Hát egy próbát megér, próbáld ki.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Fúú én nem vagyok vállalkozó szellemû..😄 Félek😄
Az akksi nem örök életû sajnos, nem tudom iphone-nál mi a teendõ ha kezdi megadni magát. Amúgy meg 3G-seknek elvileg 4.1-es szoftver lesz megváltás. Legalábbis Steve góré szerint 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Katun
Szervusz!
Sajnos normális dolog. Nekem is ilyen 3 havonta szét kell szednem és kitakarítanom, mert az agyamra megy a dolog. YouTube-on vannak videók, hogy kell szétszedni az iPhone-t és hogyan kell a képernyõt leszedni. Csak vállalkozó szellemûeknek ajánlom.

Amúgy nekem egy 3G-m van, és 3-4 napja elkezdte azt mûvelni, hogy maximum ilyen 3-4 órát bír ki, tehát játszol picit vagy épp csak sms-t írsz, telefonálsz, e-maileket nézel és kész. Lemerül a francba. Szerintetek a 4.0 miatt lehet? Vagy mert van rajta 40 alkalmazás meg 1100 kép, meg 3 gigányi zene? Cydiából alig van telepítve pár dolog.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

LoDMaSt
nekem is van ilyen.. csak reménykedek, hogy ahogy bejöttek, úgy ki is mennek.. 😊 sztem szét kéne szedni hozzá, az meg nem lehet egyszerû.

@ Hellomarci

Az normális, hogy a telefonomon a képernyõ és az üveg közé porszemek szorultak? Utoljára ilyet a Nokia 3310esemnél láttam. Mit tudok csinalálni?
Tikal
ilyen csufságot se tennék a telefonomra az tuti....<#wow1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BADE
Eladó Switcheasy CapsuleRebel M védõtok szett Iphone 3G ill. 3GS-hez!

A Switcheasy CapsuleRebel tokban iPhone-ja teljes biztonságban érezheti magát.

Jelenleg a legjobb és legbiztonságosabb tok a piacon!

3 féle színben!

Ára:
4999Ft

Tartozékok:

- * Anti-static Screen Guards (antisztatikus képernyõvédõ)
- * Microfiber Wipe (microfiber törlõkendõ)
- * Universal Dock Adaptor (universális dock adaptor)
- * Video Dock Stand (1 video dock állvány)
- * Power Jack Connector Protectors (töltö csatlakozó védõ portól való védelemért)
-* 3.5mm Headphone Jack Protectors(füles csatlakozó védõ a portól való védelemért)

Gyártó honlap:
Welcome to SwitchEasy
http://www.switcheasy.com/

Kép:

Bevezetõ áron!
Érd.:
[email protected]

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Aquir
jó design

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

neevous
nemtudom,iagzából így találtam de nagyon zavar h be van törve illetve repedezve.
passatgt
aztakurva milyen termékkapcsolás😄

Persze, nekem megy rajta, sõt ha jól látom, most még nyerni is lehet náluk egyet:
(http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Ismerkedj/153335478013805?ref=ts
5c0rp330n
gondolom olyan oldalt amin flash van, akad "1-2" ilyen 😊
egyebkent van egy (nem eppen hivatalos) megoldas elvileg, de ahhoz legalabb 3gs kell, szoval ez igy egyelore szopo. hivatalosan: a legtobb 2.2-es androidos telo flash player 10.1-el jon.

passatgt
szerintem igen

Szerintetek Ipad-en lehet az Erste internetbankingot futtatni?

harlond
kb a honlapba beépitett flashek közül semmit??

oneal1
köszi jó lett!

!Forza Ferrari!

passatgt
pl mit nem tudsz megnézni?

harlond
hali!
Létezik már flash iphone ra? 3Gre? jo lenne mert sokmindent nem lehet igy megnézni és ha igen akkor h lehet feltenni?? elõre is köszi!!

REPS0L
igen a 4.1 bejelentése után erre már magamtól is sikerült rájönnöm, azért köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

AntiHero
"Megvan az iPhone hazai launch dátum! Pontos napot nem mondhatok, de szeptember végén mehet mindenki a T Mobile üzletekbe beszerezni az új telefonját. "

\o/

Ha a 2 éves szerzõdésem novemberbe jár le akkor azzal átmehetek az új telefont venni (persze megint 2 év hûséggel)?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Aquir
hogyan tört el? beton?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

van egy ilyen telóm 16g-ás,sajna betört az elõlapja a képernyõnek semmi baja nem lett,azt szeretném kérdezni h annak az elõlapnak a cseréje mennyibe fájna?
Epic Citadel tényleg EPIC 😄 végre kezdik kihasználni a hardver kapacitást 😊 3GS-en teljesen jól fut, nem vészes a ritka akadás

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

5c0rp330n
kosz, igy egyelore jonak tunik. ugy tunik megsem az itunes hibaja volt, bocs mindenkitol akinek a lelkebe tiportam ezzel 😊

Tikal
jaaa, hogy tört a telefonod? 😊 abban nem tudok tanácsot adni...
így lehet nem is az itunes a szar...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pyrohun
lehet akkor mégsem az itunes a szar -.- 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Biztos van rá egyéb megoldás, de legegyszerûbb hogyha az Installous-ban állítod be. Legújabb változata a hackulo.us repoban van és nagyon pofás, sok beállítással

5c0rp330n
hm, lehet h ez lesz a dolog mogott. appsync-be hogy allitasz be barmit? az nem egy kulon futtathato progi..

Nálam is, csak jailbreaknél kellett beállítani Appsync-be hogy iTunes-al ne szinkronizálja a tört progikat

Tikal
?
ezzel még sose volt problémám... ha valamit a telefonra töltök, aztán sync akkor az átkerül a gépre...

5c0rp330n
a kurva istenit mar ennek a buta szar itunes-nak sync-nek, mi a faszert van az hogy amikor syncre nyomok, kerdes nelkul kitorol minden alkalmazast (annak minden mentesevel egyutt) ami nincs meg gepen is? legutobb amikor csinaltam, megkerdezte hogy mi legyen, es legalabb volt egy olyan opcio hogy atmasolja a gepre a cuccokat es megmaradnak a telon is. most kerdes nelkul torolte. hol a faszban elnek ezek? es ha abban az alkalmazasban epp olyan adatot taroltam ami potolhatatlan es eletbevago lehet? beszarok.