iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
23:09 Pár fontos infó: Akinek lejárt a hûsége, az olyan, mintha új vásároló lenne, ha valakinek mostanában jár le (1-2 hónapon belül), annak is lesz upgrade opció (30 ezer Ft-os nagyságrendû összegért, természetesen ismét hûséggel), illetve aki kevesebb mint egy éve írt alá, az is válthat, és most már kaució sem kell. Lesz biztosítás a telefonra, havi 790 Ft-ért, lopásra, törésre, elvesztésre. Aki ma itt áll a sorban, annak biztosan jut iPhone 4, mert elkezdték a többi boltból áthordani a készletet, holnap reggelre elképzelhetõ, hogy nem marad máshol.
Itt egy video a sorról:
http://www.youtube.com/watch?v=f1ISeSgLLeM&sns=em
Azért kemény mennyien elmentek
http://www.youtube.com/watch?v=f1ISeSgLLeM&sns=em
Azért kemény mennyien elmentek
az normális h a telómat (3gs) naponta kell tölteni?? Kb 2,5 órát hallgatok rajta zenét meg kb 1 órát jástzom rajta esetleg 1,5 órát és az aksija már 30-40%-on van.
Am mennyi hozzá egy eredeti apple hálózati töltõ?
Am mennyi hozzá egy eredeti apple hálózati töltõ?
de gonosz : D valaki megy innen sorba állni? : D és ha igen akkor az majd nyom egy kis beszámolót róla nekünk? : )
meg 1 havi 17ezres csomagot sem tudnak elvallalni pluszban 2 evig h a gyerekuknek legyen iphone4-e? nem szeretnek a szuleid 😞
Ahoy!
Kérdésem lenne a következõ vagy kérésem😄
Van magyar honlap ahonnan megtudom rendelni iphone4-t?
A lényeg az hogy a drága szüleim már egy csomó hûségnyilatkozatot kötöttek T-fossal és még 1-t nemtudunk felvállalni...
Iphone oldalán nemtaláltam hol lehet rendelni:S
HELP?!
Kérdésem lenne a következõ vagy kérésem😄
Van magyar honlap ahonnan megtudom rendelni iphone4-t?
A lényeg az hogy a drága szüleim már egy csomó hûségnyilatkozatot kötöttek T-fossal és még 1-t nemtudunk felvállalni...
Iphone oldalán nemtaláltam hol lehet rendelni:S
HELP?!
ok.
Na, akkor rakd zsebre a laptopot és mobilt, és vidd mindenhová magaddal...
Mindegy, hagyjuk is. Már ezerszer lerágott csont, hogy mit lehet venni az iPhone árából.
Mindegy, hagyjuk is. Már ezerszer lerágott csont, hogy mit lehet venni az iPhone árából.
jo kerdes ez az appsync. egy ideje kikapcsoltam hogy szinkonizalja a torteket mert kulonben elofordult h amikor sync-re nyomtam, kerdes nelkul kitorolt alkalmazasokat. neha meg mukodott es siman backupolta, szoval abszolut nem ertem a logikajat, amig ez nem tiszta, inkabb nem kiserletezgetek vele..
Nem is ezt írtam. Én a sima restore-ra gondoltam, a backup-os opciónál jeleztem is hogy nem bántja a rendszerállományokat/partíciót. Mivel neki sima restore kell elõször, így az letúr mindent a telóról, de backup-ból csak a hivatalos forrásból származó cuccokat rakja vissza.
Egyébként ezzel az új appsync dologgal már lehet azokat is visszarakná, már régóta nem töröm fel a telefonom, nem tudom azóta mennyire fejlõdik a dolog.
Egyébként ezzel az új appsync dologgal már lehet azokat is visszarakná, már régóta nem töröm fel a telefonom, nem tudom azóta mennyire fejlõdik a dolog.
Robot unicorn attack-et simeritek? nagyon fasza, totál rákattantam. állítolag pc-n, flash-es verziója nagy siker volt.
rekordom:36026 van openfeit is...
rekordom:36026 van openfeit is...
*Posse*T.W.D*
nekem nem tûnt el egyetlen tört alkalmazás\játék mentése, egyéb dolgai "restore from backup" után.
*Posse*T.W.D*
"Tehát a tört alkalmazások és azok beállításai, mentései elvesznek."
aham, akkor itt van a kutya elasva.. ha nincs mod ezt kikerulni, akkor varok tovabb. mondjuk itunes honnan tudja h mi tort es mi nem? appsync-el fel tudom szinkronizalni a tort appokat is nem?
aham, akkor itt van a kutya elasva.. ha nincs mod ezt kikerulni, akkor varok tovabb. mondjuk itunes honnan tudja h mi tort es mi nem? appsync-el fel tudom szinkronizalni a tort appokat is nem?
gratulálok hogy ennyit sikerült felfognod,büszke lehetsz.
akkor úgy mondom,hogy te is megértsd... 180ért laptopot és 1 mobilt is lehet venni.
akkor úgy mondom,hogy te is megértsd... 180ért laptopot és 1 mobilt is lehet venni.
Mindened megmarad ami nem illegális forrásból származik. Tehát a tört alkalmazások és azok beállításai, mentései elvesznek. Továbbá a zenéket és az alkalmazásokat újra kell majd szinkronizálni, de azok ott vannak az iTunes-ban úgyis. A beállítások, mentések, névjegyzék, sms, minden egyéb dolog pedig benne van a backup-ban, amibõl mindent helyreállít.
Sima restore töröl mindent a telóról, a restore from backup pedig csak a személyes adatokat másolja vissza, állítja helyre.
Sima restore töröl mindent a telóról, a restore from backup pedig csak a személyes adatokat másolja vissza, állítja helyre.
szoval backupbol vissza tudom allitani minden beallitasomat, progimat, a progikhoz kapcsolodo menteseimet/beallitasaimat (beleertve sms-eket, note-okat, kontaktokat, stb), viszont megmarad a 4.1?
van ennek a custom fw-nek valamilyen hatranya ahhoz kepest hogy megvarok valami uj ultrasn0w-t/unlockot es rendesen redsn0w-val frissitenem?
van ennek a custom fw-nek valamilyen hatranya ahhoz kepest hogy megvarok valami uj ultrasn0w-t/unlockot es rendesen redsn0w-val frissitenem?
Restore után nyomj egy restore from backup opciót. Ez csak a beállításokat állítja helyre, a rendszerállományokat nem piszkálja.
nem rossz, viszont ehhez akkor mindenkeppen kell restore-olni, szoval minden cuccom elveszik ha jol sejtem..
Lehet hülye kérdés...de:
Nem elképzelhetõ az,hogy azért ilyen magas az ára,mivel a T-mobile most,ameddig Telenor és Vodafone nem rendelkezik az Iphone4-el,minél többet akar kaszálni? És majd mikor már November vége körül,mindenhol tudsz venni,akkor lemegy normális értékre...?
185 az kutya sok 1 telefonért,abból gépet,laptopot tudsz már venni.
Nem elképzelhetõ az,hogy azért ilyen magas az ára,mivel a T-mobile most,ameddig Telenor és Vodafone nem rendelkezik az Iphone4-el,minél többet akar kaszálni? És majd mikor már November vége körül,mindenhol tudsz venni,akkor lemegy normális értékre...?
185 az kutya sok 1 telefonért,abból gépet,laptopot tudsz már venni.
2 év hûséget arra vállalsz hogy valamilyen díjcsomagot fizetsz 2 évig csak nincs megszabva, hogy mit.
mert vannak ezek a media maniák amik 7-10eFt/hó nah ezeknél a tarifára is hûséget vállalsz, hiszen 1-2 évig fizetsz tutin 7-10eFt-ot ami miatt van hogy olcsóbb a telefon. a másiknál bármilyen olcsó havidíjas elõfizetést választhatsz.
#18889: a dominósat.
mert vannak ezek a media maniák amik 7-10eFt/hó nah ezeknél a tarifára is hûséget vállalsz, hiszen 1-2 évig fizetsz tutin 7-10eFt-ot ami miatt van hogy olcsóbb a telefon. a másiknál bármilyen olcsó havidíjas elõfizetést választhatsz.
#18889: a dominósat.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ezt ki tudnád fejteni?
én jelenleg dominós vagyok (jó rég óta, szóval vmi aranykártyás elvileg), és nem is tervezek váltani, mert nem használom a mobilhálózatot túl gyakran, nem kell havidíj. viszont a régi számomnál maradnék, és t-mobilt se hagyom el a következõ néhány évben. ebben az esetben a dominós szifont kell néznem, vagy ezt a "Díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül" csomagot?
én jelenleg dominós vagyok (jó rég óta, szóval vmi aranykártyás elvileg), és nem is tervezek váltani, mert nem használom a mobilhálózatot túl gyakran, nem kell havidíj. viszont a régi számomnál maradnék, és t-mobilt se hagyom el a következõ néhány évben. ebben az esetben a dominós szifont kell néznem, vagy ezt a "Díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül" csomagot?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Akkor ennél mire vállalsz 2 év hûséget? Hogy nem adod el a telefont? (miután 1 év után kifizetted a teljes árát?)
Az még csak oké, hogy a telefon ára ennyi, nem meglepõ, almás cuccok sosem voltak olcsók. De ez a szarházi T, meg úgy összességében az egész magyar telekommunikációs hálózat tagok hogy merik azt csinálni évek óta, hogy a csomagjaik díjait nem hogy csökkentik, inkább még növelik. Máshol kapod a rengeteg ingyen percet, sms-t, hûséged kedvezményekkel jár, itt meg, semmi. De nem csak a T-re igaz ez nálunk, sajnos.
.: mobilize.hu :.
Nem basztak el semmit: az egyik hûség a készülékvásárlásra, a másik pedig a díjcsomagra szól.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
teljesen jó ez
kb a 3Gs-ért is ennyit fizettem. Asszem 35 volt a beszálló és havi 7420Ft-ot fizettem (asszem a mostani volt az uccsó részlet <#wink>#wink>)
kb a 3Gs-ért is ennyit fizettem. Asszem 35 volt a beszálló és havi 7420Ft-ot fizettem (asszem a mostani volt az uccsó részlet <#wink>#wink>)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
50 ropi helyben, és a havi számla mellé jönni fog egy évig +10250. Ma beszéltem egy ügyfélszolgálatossal, azt mondták, hogy "gondoltak a régi ügyfelekre is", és aranykártyával a készülék olcsóbb lesz valamivel, de ezt csak holnaptól mondhatják el.
amúgy tényleg elég húzósak lettek az árak, talán a hûség nélküli részletfizetõs megoldás nem hangzik olyan rosszul.
amúgy tényleg elég húzósak lettek az árak, talán a hûség nélküli részletfizetõs megoldás nem hangzik olyan rosszul.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Srácok figyeljetek már, én soha nem voltam otthon ebben a T-Mobile táblázat témában. Nos adott egy Aranykártyás ügyfél (én), és ha megszeretném venni a készüléket, mondjuk Díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül és a 32gb-os modellt választom, akkor az 49 990 Ft
+12 x 10 250 Ft részlet. Tehát ezt értsem úgy, hogy 50 ruppó plusz 12*10250, tehát 172990.- -ot kell letegyek az asztalra hogy elhozzam? VAGY 49990.- ft-ot és akkor 12 hónapig fizetem a 10250-et? Az összes létezõ blogot körbeolvastam ahol kipostolták az árakat, de mindenhol mást írnak. Valaki erõsítse meg valamelyik alternatívámat.
Köszönöm!
<#wave>#wave>
+12 x 10 250 Ft részlet. Tehát ezt értsem úgy, hogy 50 ruppó plusz 12*10250, tehát 172990.- -ot kell letegyek az asztalra hogy elhozzam? VAGY 49990.- ft-ot és akkor 12 hónapig fizetem a 10250-et? Az összes létezõ blogot körbeolvastam ahol kipostolták az árakat, de mindenhol mást írnak. Valaki erõsítse meg valamelyik alternatívámat.
Köszönöm!
<#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Elbaszták. Az a "12 havi részletfizetéssel THM 0%" rész alatt van igazából, csak belelóg a 24 hónaposba (holott semmi köze hozzá)
Egyébként igen durván elszálltak ezek az árak, 1-2 csomagot leszámítva. Remélem igazak a pletykák, és bejelenti a Vodafone hogy õk is fogják forgalmazni, sokkal olcsóbban 😄
Egyébként igen durván elszálltak ezek az árak, 1-2 csomagot leszámítva. Remélem igazak a pletykák, és bejelenti a Vodafone hogy õk is fogják forgalmazni, sokkal olcsóbban 😄
Ezt most nem értem:
"Díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül", közben meg lefedi a táblázat "24 hónapos hûségnyilatkozattal" része
"Díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül", közben meg lefedi a táblázat "24 hónapos hûségnyilatkozattal" része
Egyébként ebben az árképzésben az is benne van, hogy ki akarják szórni a maradék 3GS-eket. Azokat most vinni fogják mint a cukrot, mert lejjebb megy az ára. (honlapon még nincs kint, de ismerõsöm most beszélt trével, és már 15e Ft-ért el lehet majd hozni a 3GS 8GB-ot, csak a honlapon még nem változtatták meg).
Vannak olyan kombinációk amik egész korrektek. Egyébként én is ezeket a részletfizetéses cuccokat szemeltem ki. Ugyanakkor ott a másik oldala, hogy én a 3G-t 30k-ért megkaptam, most pedig ugyan ezekkel a feltételekkel nagyjából háromszor annyiba kerül.
Értem én hogy jobb és drágább készülék, meg árfolyamok és társai, de kint nem vagy nem igazán emeltek árat egyik váltásnál sem, ez az esetenként 2x-3x árazás pedig nem túl szimpi. Viszont szerencsére többféle csomagból/feltételekbõl lehet választani, lehet találni nagyjából korrekt variációkat is.
Értem én hogy jobb és drágább készülék, meg árfolyamok és társai, de kint nem vagy nem igazán emeltek árat egyik váltásnál sem, ez az esetenként 2x-3x árazás pedig nem túl szimpi. Viszont szerencsére többféle csomagból/feltételekbõl lehet választani, lehet találni nagyjából korrekt variációkat is.
Sikerült kiragadni, az egyetlen értelmes konstrukciót, de a Zembereknek (a többségnek) korrekt áron kéne elõfizetéssel.
Egyébként sztem ez full korrekt:
"Díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül
39 970 Ft 4
+12 x 8585 Ft részlet"
Magyarul összesen 140e Ft-ot fizetsz ki egy év alatt egy hálózatfüggõ 4-esért (a függetlenek 170-180 körül mozognak külföldön).
Ez teljesen rendben van.
"Díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül
39 970 Ft 4
+12 x 8585 Ft részlet"
Magyarul összesen 140e Ft-ot fizetsz ki egy év alatt egy hálózatfüggõ 4-esért (a függetlenek 170-180 körül mozognak külföldön).
Ez teljesen rendben van.
Bolond aki ennyit kifizet érte.
Persze, megtudja oldani, mivel a Custom Firmware-nek még az a pozitív tulajdonsága illetve nem is a custom firmware-nek hanem magának a sn0wbreeze-nek, hogy nem frissíti a BaseBand-et. Így megmarad az a baseband amiket még az ultrasn0w még tud unlockolni. <#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Magyar storeban csak appok vannak. De egyáltalán nem vészes regelni az amcsiba, kb 10 perces mûvelet, itthon pedig már vagy 4-5 forrásból is be tudsz szerezni gift cardot, és nem vészes haszonkulccsal árulják.
Jó reggelt!
Nos új hír azoknak akik szeretnének Jailbreak-et iOS 4.1-re 3G-n. megjelent a Sn0wbreeze 2.0.1. Amivel ugye csak Custom firmware-t lehet létrehozni. Mûködik, én 4.0.1 rõl tértem át 4.1-re.
Az alábbi linken le van írva a módja miként lehet elvégezni a mûveletet.
http://www.redmondpie.com/download-sn0wbreeze-2.0.1-to-fix-itunes-error-37-on-ios-4.1-jailbreak/
Nos kell hozzá egy Jailbreakelt 3G, egy iReb, a legújabb sn0wbreeze és egy 4.1-es software. Sn0wbreeze-el elkészíted a neked megfelelõ firmware-t, majd iReb-el elõkészíted a terepet a telefonodon, hogy fogadja a custom szoffert. Majd iTunes-ban Shift+Restore a custom firmware-re amit elkészítettünk a buhera progival.
Dióhéjban ennyi az egész. Jó kísérletezgetést, nekem mûködik <#wave>#wave>
Nos új hír azoknak akik szeretnének Jailbreak-et iOS 4.1-re 3G-n. megjelent a Sn0wbreeze 2.0.1. Amivel ugye csak Custom firmware-t lehet létrehozni. Mûködik, én 4.0.1 rõl tértem át 4.1-re.
Az alábbi linken le van írva a módja miként lehet elvégezni a mûveletet.
http://www.redmondpie.com/download-sn0wbreeze-2.0.1-to-fix-itunes-error-37-on-ios-4.1-jailbreak/
Nos kell hozzá egy Jailbreakelt 3G, egy iReb, a legújabb sn0wbreeze és egy 4.1-es software. Sn0wbreeze-el elkészíted a neked megfelelõ firmware-t, majd iReb-el elõkészíted a terepet a telefonodon, hogy fogadja a custom szoffert. Majd iTunes-ban Shift+Restore a custom firmware-re amit elkészítettünk a buhera progival.
Dióhéjban ennyi az egész. Jó kísérletezgetést, nekem mûködik <#wave>#wave>