45064
-
Solt #24617 Böngészőből próbálod? Opera alatt nekem tegnap ezt írogatta ki, Safari alatt meg semmi gondja nem volt. Telefonról meg simán elérem... -
iCloud-hoz rendelt @me.com-os cím nektek is szar? email szerverhez nem tud kapcsolódni...
"The iCloud IMAP server “p02-imap.mail.me.com” is not responding. Try checking the network connection, and that the server name is correct. Otherwise, the server might be temporarily unavailable. If you continue, you might not be able to receive messages." -
Neked bármit lehet leírni, úgyis kb. olvasatlanul a saját igazadat szajkózod, dehogy bizonyítok én semmit, értelmetlen lenne, mert véget nem érő vitába nem akarok veled kezdeni, de elég szar lehet neked így, egy kis problémával elbasztál napokat... -
Már kurvára unom, de azt nem bírom elviselni, amikor valaki ferdít. Ez a megoldási javaslat csak a 2 napos őrület(találgatás, fogalmatlan okoskodás) végére jött és egyből el is fogadtam, mint megoldási alternatívát.
Esélytelen, hogy bármi ellenkezőjét bebizonyítsd, de megpróbálhatod. -
Persze. Alkalmazások menüben jobb oldalt alul van a frissítések keresése. Azzal frissíted a programjaidat majd, ha kész, nyomsz egy szinkronizálást. Ugyanezt eljátszhatod telefonon is az AppStore app-al így szinkronizációkor a telefonról kerülnek át a friss programok a gépedre. -
Nem akart volna, csak értetlen voltál, maradjunk annyiban (törölsz mindent ami nem kell, marad a 2-3 app, majd UTÁNA backup és ennyi lett volna a megoldás, de ezt nehezedre esett felfogni). -
nem egy nagy cucc ez az IOS 5, kajak annak jobban örültem h az itunes magyar..
Amúgy olyant lehet nem tudja valaki, hogy a telefonon lévő alkalmazásokat itunesen keresztül frissítsem? -
Nekem 650MB-ot töltött fel, de ezt csak 1x kell, utána értelemszerűen csak pár KB-okat küldözgeti fel. Éjszaka töltőre dugva felküldte mindet. -
hali, nyugodtan rá tudod tenni :)
innen szedd le az ötös szoftver az iPhone-ra, és itunesban majd shift+restore gombbal tedd fel
többiek, most már normálisan lehet feltelepíteni a szoftvert, vagy még mindig szarrá van terhelve? -
mistermiskolcz #24608 Sziasztok!
Ha jailbreakelt iPhone 4-em van, arra rátudom tenni az IOS5-öt? Mit kell tennem ha megoldható?
Nagyon nem értek ehhez, ha hülyeséget kérdeztem, elnézést. -
mondjuk nekem 4.3.5 van rajta, nincs jb, tegnap kikapcsolt állapotig merítettem, utána wifi+teljes fényerőn 100%-ra, és még hagytam rajta... most megnyomkodtam egy kicsit, idáig bírta a 100%. egész szép teljesítmény :) (igaz, brightness 0 volt végig, de akkor sem rossz) -
Egyébként a backup természetesen a feltöltési sebességedtől függ, ami valóban akár százada is lehet az USB -nek. -
Ezek szerint még 3 nap után sem világos, hogy EGY-KÉT DARAB APPOT AKARTAM MINDIG BACKUPOLNI. 18 mega. Pont ezt volt a bajom, hogy ez a fos itunes backup minden szemetet meg akart tartani. Tehát nekem tökéletes.
Szólj, ha még nagyobb betűkkel írjam! ;)
-
Most ment el! :-) -
clio1616v #24603 nem jött meg :) -
Írtam privátot! -
clio1616v #24601 azért jó, mert fel tudom tenni a cydiás cuccaimat és a navigont :)
redsn0w-al nyomok egy újraindítást, ha nagyon muszáj -
Aspyrin #24600 köszi, már megtaláltam a helyét :) -
Asszon geperol frissitettem, de azon nem volt meg itunes. Tegnap letoltottem az ujat es alapbol magyar volt.
-
Háát nemtom, nekem a backup to icloud iszonyat lassú, ráadásul ha tényleg sok mindent backupolni akarsz akkor még sokat is foglal. szerintem a firmware update sem lesz olyan egyszerű, de ne legyen igazam, majd az 5.0.1-nél kiderül (vagy 5.1-nél :) -
Micsu #24597 pedig anno pont a képerő miatt választottad :D
nekem pont azért tetszett mert kényelmesen elfér a zsebben, nem bunkofon -
Az. Vagy Semi-Tethered. De mindenképpen gagyi. Mondjuk iPad-et talán még megéri JB-elni, meg igazából iPhone-t is, ha sosem kapcsolod ki. -
Ez miért is jó nekünk? Ha jól gondolom ez még nem untethered?! -
clio1616v #24594 redsn0w 0.9.9b4
-
polux #24593 http://napiapp.hu/icloud_control_panel_windowsra -
éjjel nem fogyott semmi az akksiból, kb 8 óra alatt. wifit kikapcsolom éjjel, de amúgy ez eddig csak repülőgép módban szokott sikerülni, remélem nem egyszeri csoda :) -
ha nem jön meg küldenek másikat, nekem is volt ilyen, valszeg az itthoni posta lopja amúgy:)
viszont a 2 hónapot amit ír sajna ki kell várni, mert innen-onnan még előkerülhet, de ezt korrekten szokták intézni, pl amit én rendeltem már nem volt belőle, és 1,5 év után jutott eszembe, hogy nincs meg, akkor már nem is volt ez a termék de vehettem egy hasonlót, és a maradék 0,3$-t visszautalták:) -
Jaja, MobileMe-vel már szinte ugyanez működött - az iCloud még jobb, mert sokkal több mindent tud, de ahogy látom, egyelőre még mintha nem 100%-osan azt csinálná mindig, amit szeretnék :D
-
Amúgy meg ezek nagy része nem "revolutionary" újítás, hisz a google szolgáltatásai is tudják (én már elég régóta használom szinkronizációra) de pl ahhoz fejlesztői API szerintem nincs és ebbe az iCloud-ba ez az igen nagy potenciál, hogy lehet rá írni alkalmazásokat. -
Hát ez mondjuk nem az iCloudnak köszönhető :)
Viszont ennek segítségével már megúszom az iTunes használatot, a firmware update mostantól sokkal gyorsabb lesz, hisz nem a teljes rendszert cserélik.
Minden szuper, csak lenne már nagyobb képernyővel a cucc. -
Az a lényege, hogy egy webes tárhelyen tárolhatod jópár adatodat, mint a telefonkönyv, levelek (@me.com fiók kell hozzá), naptár, fényképek (ezek csak ideiglenesen vannak tárolva amíg átsreameli őket egyéb készülékekre), dokumentumok, jövőben feljlesztett alkalmazások amit támogatják.
Így pl akár több készüléken (iphone, ipad, mac) is ugyanazok a naptárbejegyzéseid lehetnek (bárhol is módosítod) meg minden amit felsoroltam. Plusz pl ha egy játék támogatni fogja akkor ha iphone on nyomod majd utána átmész ipadra akkor ugyanonna tudod folyatani. Ez pl könyvek esetében is igaz. -
clio1616v #24586 hibátlan
most írtam magamnak remindert, hogy menjek 11kor ebédelni és ha odaérek GPS koordináta szerint ne felejtsek el ásványvizet venni :D -
Egyébként pont emiatt az iCloud miatt kötött magához még jobban az Apple, mert ez állati jó cucc. -
Én például épp most fejeztem be a segítségével a kontaktjaim rendberakását. Telefonon egy kínszenvedés átírogatni a neveket, ha valamit pl javítani kell, így meg szépen a gépen átírtam és a telefonon egyszer csak megjelent minden módosítás.
Alapvetően mentésekre tudod használni (programok, fényképek, stb), illetve arra, hogy másik iOS eszközről is elérd az adataidat. -
Ez a iCloud mire jó? Nem értem igazán az értelmét... -
#24582 Igénytelen egy cég ez a DealExtreme.
Másodszor, ismétlem másodszor kapom ezt a levelet válaszként amikor nem érkezett meg 3 hét után a csomagom :
"We apologize for this long delay in the delivery process.
Your order was shipped on 9/20/2011 8:33:04 AM without a tracking number.
Occasionally, it will take more than one month even two month for a package to arrive at its destination, especially a package without a tracking NO."
Az első csomagot még augusztusban adták fel, azóta sem érkezett meg. Persze a pénzt lehúzták a kártyámról, mind a két alkalommal. -
Aspyrin #24581 nyelv módosítását hol találtad meg? -
nekem nem rakta vissza az appokat.
frissítés előtt nyomtam transfer purchases-t és manuálisan kellett vissza rakni őket.
az itunes magyar nyelve elég viccesre sikerült. :) -
Vissza fogja tenni backupból (ha csak nem húztad le közben az usb-ról).
Csak először kicsit ijesztő, mert ugye most már nem írja, hogy sync in progress hanem tudod nyomkodni a telefont közbe is. -
zsííír.. kb. az össze alkalmazásom eltűnt.. direkt a visszatöltést nyomtam.. KÖSZÖNÖM APPLE!