iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
Sziasztok! Most újítottam be egy 3G iphone-t,jelenleg tiszta 4.1es szoft van rajta,ezt lehet már jailbreakelni? Olvastam,h a 3G-re elvileg már van redsnow 4.1 jailbreak,de csak Mac OS-en,tehát akkor win7-rõl még nem lehet? vagy ha igen,akkor annak mi a menete? Elõre is THX a helpet! ^_^

kispeki
Hali! Egyik barátomtól szeretnék venni iPhone 3G-t, 2 éveset, a fõgomb mellett jobra a fekete részén (nem a kijelzõn) van egy kisebb karcolás. Mennyit adnátok érte?

Ui.: Nézegettem mindenhol, de sehol nem láttam, egy egyszerû magyar nyelvû leírásban, hogyan is kell feltörni a telót. (Egyedül a "JailBreakMe.com"-ot láttam, nem tudom ez tényleg feltöri-e, ha elhúzom a csúszkáz 😊

SoF II: C4z0rla

TopGun
Sziasztok. Ha valakinek 3Gs uj bootos teloja van es 4.1-re frissit az vigyazzon, hogy a winterboardot nehogy vissza tegye, mert sok bosszusaga adodhat belole. En is szivtam vele vagy ket napig, mire egy Cimboram kideritette mi a baj es leszedtuk winter-t.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Fail <#banplz>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Csibusz
Na most nagyrészt kamu volt amit írt a srác nem? Mert eléggé sántított a dolog, meg ugye mondtátok, hogy Párizsban nem lehet venni Iphone 3G már, még 2 hónapra visszamenõlegesen sem, nem?😄
Mert amúgy jó lett volna, HA szervizelték VOLNA... Meg a függetlenítés, hogy felrakom a legújabbat.. és akkor tiltás van.. nem OKÉ..
pyrohun
22 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

dzsegameló
ejj de fura<#fejvakaras>
Az a csati milyen csati az alján?
Meg a fehér hátlap körül mi az a fekete rész?
Mi pénz egy ilyen?

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Tényleg? De ez régen is így volt? De az Apple Store-t nem szokták App Storenak nevezni..😄 Vagy igen?:o
pyrohun
omg: 😊)))))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lacee
appLE store-okban viszont lehet venni külföldön iphone-t, mégpedig függetlenül 😊
a többiben egyetértek, nem hangzik jól a sztori.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csibusz
Köszönöm, szerintem is jó döntés volt, fõleg a neve utána Gmaileb:
Tele Nor xP
Olyan, hogy "világgari" nincs. Viszont Európában vásárolt készülékeket szervizelnek EÜ tagállamban. "App-store garancia" kifejezés eléggé fura nekem, az App Store Application Store-t jelent, tehát alkalmazás bolt-ot. Az hogy ad garanciát?😄 3G-t csak Olaszországban és Belgiumban adtak gyárilag függetlenben, ha jól tudom. Én nem hinném, hogy már akárhol is árulnának 3G-s iPhone-t, és szerintem két hónappal ezelõtt se volt ez másképp. Bár ebben nem vagyok biztos. De a franciáknál biztos nem lehetett kapni függetlenül, bár most az iPhone 4-et lehet. Na mind1. Jól döntöttél, hogy nemet mondtál. Szerintem.😊
Csibusz
Hali!
Lenne egy kérdésem, felkeresett egy tag, hogy cserélne velem mert árulom a telom..
Iphone 3g 8 gigás... de inkább bemásolom amit írt:

"Üdv. A Nokia 5530-ért cserébe lenne egy Iphone 3G 8gb-om. Gyári kártyafüggetlen. Összes gyári tartozékával. Gyönyörû állapotban. App-store garanciával. 2 hónapos a telefon,külföldrõl származik. Ha érdekel kérlek írj. "

Utána jöttek a kérdések felõlem, hogy honnan van meg garancia nem lehet rá, ekkor elõadta h Párizs és világgaris, ergo Mo-n is szervizelik, utánaolvastam és elméletileg 3g-nek pont h nincs ilyene-e... visszavontam, de azért kíváncsi vagyok a véleményre...
Ok,akk keresem.Kösz,majd írok mi volt.
LoDMaSt
ottvan az is.

@ Hellomarci

De a Cydiában nem csak 3.1 meg 3.0-hoz van Appsync? 4.1-hez nem látok
Elõször is nyissad ki a szemed mielõtt összevissza írsz. #19438-as hozzászólásban ott a válasz

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Huhh 😄

Na szóval van egy Iphone 3GS 32GB-m. Amin eredetileg volt egy 3.1.3-as szoftver. Azt frissítettem 4.1-re.Idáig minden oké megy minden.Utána Limra1n-el feltettem a Cydiát látszólag minden oké. De tenném fel az .IPA játékokat amiket az apptrakr-ról szedtem le.És akkor az Itunes kiírja hogy nem tudja feltenni. Ekkor nyomtam az Itunes-ban egy Restore-t és most visszaállította a 4.1-et Cydia mentesen tehát nincs Jailbreak-elve. Most is kipróbáltam hogy így nem mennek e fel a játékok de nem. Na és most itt vagyok. Most akkor mit csináljak, és mivel hogy menjenek a játékok?
Várom a válaszokat
Elõre is köszi
Üdv
LoDMaSt
kinek válaszolsz, mivel nem mennek, hol nem mennek a játékok, milyen játékok, honnan töltötted le õket.

@ Hellomarci

Ok,kösz de azzal már próbáltam és nem mentek a játékok.
5c0rp330n
ja, tenyleg 3gs-e van ahogy latom, arra limera1n a jo.

LoDMaSt
Abban nem vagyok biztos, de a #19419-ben még egy 3gs-rõl volt szó, de tényleg tisztázzuk elõtte, hogy milyen teló is ez. 😊

@ Hellomarci

5c0rp330n
3g-re az nem jo nem? redsn0w kell oda.

LoDMaSt
akkor törd fel. limera1n-el.

@ Hellomarci

De most egy nem jailbreak-elt 4.1-em van.
Ombika
hackulo.us repobol kell feltenni a sync app-ot es mar mehet is!

Restore-oltam és most akkor van egy nem jailbreak-elt 4.1-em. Most akkor hogyan és mivel törjem?

Elõre is kösz
Pár oldallal vagy még talán ezen az oldalon van a megoldás, hackulo.us repobol kell letölteni a mobileinstallaton crack-et, vagy valami ilyesmit, keress vissza.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Frissítettem 3.1.3(jailbreakelt)-ról 4.1-re. Azután feltettem Limera1n-el a Cydia-t,látszólag mûködött. Most tettem volna fel a jailbreakelt app-okat de nem engedi,csak a free-ket.

Most mit tudok csinálni hogy menjenek a feltört app-ok?
Ki milyen ötlete?
Kérlek segítsetek,fontos lenne
Elõre is köszi
Üdv
HD JOHNNIE
Ezt láttátok? Szerintem teljesen jó ötlet!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

LoDMaSt
de mintha olyat már láttam volna valamely apple-s blogon, hogy youtuberól viszont tudja, hogy letölti, és belerakja a zenékhez. persze cydiás app.

@ Hellomarci

Atika :o)
gondoltam koszi 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

precision
nem tudsz ilyet csinálni sajnos

Bazinga!

5c0rp330n
most nem vagyok benne biztos hogy mi a kulonbseg a szinkronizalas es backup kozott, sztem en eddig szinkronizalasrol beszeltem backup alatt. szoval amikor szinkronizalom a telomat, a tort appok nem masolodnak at (installous-ban kapcsoltam be anno asszem azert mert kulonben minden szinkronizalasnal kerdes nelkul torolgetni kezdte ez a barom a progikat esz nelkul. bar mintha lenne 1-2 tort progi amit fel tudtam szinkronizalni, szoval innentol teljes kaosz a dolog..)

Arcor
Akkor mindenféle appon belüli adat odalesz?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Atika :o)
Sziasztok iphonnal meg tudom azt csinalni, hogy netrol lehuzok egy mp3-mat es hogy automatikussan az ipod konyvtarba berakja ugy, hogy nem kell gepre kotnom?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

oneal1
jó mind a kettõ!😊

!Forza Ferrari!

GregSB
Autós kihangosítókhoz, BT headsetekhez, játékokhoz (multiplayer).

GregSB
Programok soha nem backupolódnak, gyári (nem JBs) telón sem. Szinkronizáld ki õket iTunesba, majd vissza a restore után.

gagax
jah,cydiából kell leszedni asszem : )

5c0rp330n
a tort appok egyebkent nem backupolodnak nem? van valami mod hogy azok is backupolodjanak es visszatoltodjenek utana?
ha jol veszem ki, ehhez a pwnage cucchoz is mindenkepp restore-olni kell, nem lenne sok kedvem egyenkent ujratelepiteni mondjuk 50 alkalmazast ami nem backupolodik..

És ahoz törni kell a telót?

Limera1n-al vagy greenp0ison-el jailbreak-eljek egy Iphone 3GS 4.1-et?
gagax
Gyárilag ha jól tudom akkor csak Headset el lehet használni...de van már rá program amivel tudsz képet zenét miegymást küldeni.(hajóltudom!?!?!)

Waczkor
Igen.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani hogy az iphone ban mire is jó a bluetooth, szal pl képet se lehet küldeni rá egy mezei telefonról? (3gs)

Elõre is köszi

HD JOHNNIE
Hello folks!

Csak egy kérdés azzal kapcsolatban amit itt láttam. Kijött az angry birds haloowen. Vki írta hogy fent van az apptrackr-n. Ennek van köze most a JB-t telókhoz? Mmint hozzá lehet a JB által jutni alkalmazásokhoz ingyen, melyek egyébként fizetõsek ?

Thanks

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Köszi szépen,akk ma délután megpróbálom feltenni meg JB-z ni
solo
-ne legyen letiltva: Kéj valami papírt ami igazolja, hogy vagy nem részletre vette, és nem fogják letiltani, vagy egy papírt írjatok, amin az szerepel, ha részletfizetés elmaradása miatt letiltanák akkor XY történik.
-Szoftot nézz rajta. Ne 4.1 legyen, mert azt nem lehet függetleníteni.(persze ez csak akkor lényeges, ha nem tré-s karival akarod használni)
Próbálgass végig minden gombot, fõleg a halkító-hangosító-némíto gombot, azok néha megbolondulnak.

Tartozékok-papjrok listája fel van sorolva a doboz hátulján.Azt ott tudod check-olni.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE