iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui.: Nézegettem mindenhol, de sehol nem láttam, egy egyszerû magyar nyelvû leírásban, hogyan is kell feltörni a telót. (Egyedül a "JailBreakMe.com"-ot láttam, nem tudom ez tényleg feltöri-e, ha elhúzom a csúszkáz 😊
SoF II: C4z0rla
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mert amúgy jó lett volna, HA szervizelték VOLNA... Meg a függetlenítés, hogy felrakom a legújabbat.. és akkor tiltás van.. nem OKÉ..
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Az a csati milyen csati az alján?
Meg a fehér hátlap körül mi az a fekete rész?
Mi pénz egy ilyen?
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a többiben egyetértek, nem hangzik jól a sztori.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Lenne egy kérdésem, felkeresett egy tag, hogy cserélne velem mert árulom a telom..
Iphone 3g 8 gigás... de inkább bemásolom amit írt:
"Üdv. A Nokia 5530-ért cserébe lenne egy Iphone 3G 8gb-om. Gyári kártyafüggetlen. Összes gyári tartozékával. Gyönyörû állapotban. App-store garanciával. 2 hónapos a telefon,külföldrõl származik. Ha érdekel kérlek írj. "
Utána jöttek a kérdések felõlem, hogy honnan van meg garancia nem lehet rá, ekkor elõadta h Párizs és világgaris, ergo Mo-n is szervizelik, utánaolvastam és elméletileg 3g-nek pont h nincs ilyene-e... visszavontam, de azért kíváncsi vagyok a véleményre...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Na szóval van egy Iphone 3GS 32GB-m. Amin eredetileg volt egy 3.1.3-as szoftver. Azt frissítettem 4.1-re.Idáig minden oké megy minden.Utána Limra1n-el feltettem a Cydiát látszólag minden oké. De tenném fel az .IPA játékokat amiket az apptrakr-ról szedtem le.És akkor az Itunes kiírja hogy nem tudja feltenni. Ekkor nyomtam az Itunes-ban egy Restore-t és most visszaállította a 4.1-et Cydia mentesen tehát nincs Jailbreak-elve. Most is kipróbáltam hogy így nem mennek e fel a játékok de nem. Na és most itt vagyok. Most akkor mit csináljak, és mivel hogy menjenek a játékok?
Várom a válaszokat
Elõre is köszi
Üdv
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Elõre is kösz
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Most mit tudok csinálni hogy menjenek a feltört app-ok?
Ki milyen ötlete?
Kérlek segítsetek,fontos lenne
Elõre is köszi
Üdv
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
@ Hellomarci
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ha jol veszem ki, ehhez a pwnage cucchoz is mindenkepp restore-olni kell, nem lenne sok kedvem egyenkent ujratelepiteni mondjuk 50 alkalmazast ami nem backupolodik..
Valaki megtudná nekem mondani hogy az iphone ban mire is jó a bluetooth, szal pl képet se lehet küldeni rá egy mezei telefonról? (3gs)
Elõre is köszi
Csak egy kérdés azzal kapcsolatban amit itt láttam. Kijött az angry birds haloowen. Vki írta hogy fent van az apptrackr-n. Ennek van köze most a JB-t telókhoz? Mmint hozzá lehet a JB által jutni alkalmazásokhoz ingyen, melyek egyébként fizetõsek ?
Thanks
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
-Szoftot nézz rajta. Ne 4.1 legyen, mert azt nem lehet függetleníteni.(persze ez csak akkor lényeges, ha nem tré-s karival akarod használni)
Próbálgass végig minden gombot, fõleg a halkító-hangosító-némíto gombot, azok néha megbolondulnak.
Tartozékok-papjrok listája fel van sorolva a doboz hátulján.Azt ott tudod check-olni.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE