iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
az apple akkor keverte volna ossze ha a 4-nek 4g nevet adott volna annak ellenere hogy semmi koze a 4g halozatokhoz. mivel ez nem is tortent, kulonosebben nem kevertek ossze.

Bercy
A hülye Apple keverte jól össze ezt, amikor a második generációs iPhone-nak nagy kreatívan a hálózatból fakadó 3G nevet adta...
5c0rp330n
nem erted. ennyi erovel azt mondom iphone 3g. mire gondol mindenki? a masodik generacios iphone-ra. a te elved alapjan viszont a 3gs-re kene gondolni. minek osszekeverni a szart?

Sziasztok!!
Aki rendelt közületek webshopon keresztül I4-et leirná nekem a kiszállítás menetét arra lennék kiváncsi hogy a futár hozza a szerzõdét és a micro sim-et vagy nekem kell majd bemennem a T-mobilba elrendezni a paírokat?
elõre is köszönöm
theone91
Az is egy generáció volt. Ahogy a negyedik iPhone is egy generáció, méghozzá a negyedik. Mindegy kötekedés (ahogy az amit én is mûvelek épp 😄), így-is úgyis érti Õ.

pyrohun
nem.
A második iPhone-t is iPhone 3G-nek hívták, így ott sem volt mindegy, hogy iPhone 3-nak, vagy iPhone 3G-nek mondod.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

theone91
Ez mégis határozott kötekedés. 4 vagy 4. generáció. Nem tök mindegy?

Tikal
2GB van a csomagomban, és most az iPhone szerint még 1GB körül járok ki és bejovo forgalom együtt... Ez elég jelentõs eltérés...Nem szoktam túllépni, annyi hogy ebben a hónapban több volt a tethering... Mintha azt nem számolta volna a telefon...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sztoncsi
Hogy te milyen profi vagy a mobiltémában... 😊

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

LoDMaSt
Az iphone 1 kb-os, a T 10 kb-os egységben mér, ebbõl is lehet eltérés, de annyira jelentõs nem.

@ Hellomarci

Bercy
Miért mennyi az adatforgalmi korlátod?
A kimenõ és bejövõ forgalmat is nézted?
iphone 4 dock: 3500ft
autóst tartó: 2000 ft

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Tikal
Ma kaptam egy sms-t a tmobiletol hogy elértem a havi adatforgalmam 80%át... Kedves tõlük hogy figyelmeztetnek, csak azt nem ertem hogy akkor a telefon miert csak 1GB adatforgalmat jelez... Ennyire szarul mérne az iPhone?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ombika
I4 dokk mennyi lenne es autos tarto?

Tényleg nem kötekedésbõl, de nem létezik olyan iPhone, hogy 4G 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

sztoncsi
Csináltam egy kis internet speed testet a 4G-n, és akkor látom, hogy a 3G-adatai is megmaradtak...
Van egy kis sebesség különbség a kettõ között!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Apple cuccokat, kiegészitõket jó áron tudok vinni haza angliábol ha valakit érdekel !? Természetesen nem elõre utalós átbaszás ! Személyesen !

Privit irjatok

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

GregSB
Azt tudtam, hogy a dupla space az pontot rak, de azt nem ha 2 ujjal érintem meg akkor az = 2 spacel, ez is jó 😊

pyrohun
lol én sem tudtam 😊))))))))) pedig 3 éve van iphone-om 😊 kész.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

kispeki
Multitaskkal kapcsolatban - lehet hogy nem új, de amikor dupla home gombot megnyomva elõjõn a futó alkalmazások tömkelege, jobbra elhúzva az ujjadat megjeleníti az ipodot...

SoF II: C4z0rla

5c0rp330n
par honapja en arra jottem ra hogy ha lockolva van, dupla home gombra (mint multitaskingnal) elojon egy kis ipod kezelo (szamot lehet vele leptetni vagy szuneteltetni)

Bercy
Pl ha a spacet kétszer nyomod meg gyorsan akkor az tesz egy pontot és egy spacet is.
Vagy ha a spacet több ujjal érinted meg akkor annyi spacet tesz ahány ujjal érintetted meg.
passatgt
mármint apple remote - macbook párosításra gondolok😊

passatgt
most apple-hez kapcsolódóan tudtam meg, ha a play gombot hosszan nyomom, sleep-be megy a gép😄

GregSB
Ehh, mindig tanul valami újat az ember. Több mint 1 éve van iPhoneom, elõtte is használtam már hébe-hóba haverokét, de csak most jöttem rá, hogy szövegszerkesztésnél ha duplán érintem meg a shiftet az a caps lock 😄

Van még valami ehhez hasonló apró eldugott fícsör, amirõl nem tudok? 😊

pyrohun

Nincs olyan tok, amiben nem látod a színét, mert a fix tokokban ugye minimum az elõlapot látod. Az olyan tokoknál, amikbõl ki kell venni telefonáláshoz, azoknál meg ugye egyértelmû, hogy az egész telefon látszik, amikor éppen használod 😊

kispeki
Jó, csupán egy vélemény volt, én jobb szeretem biztonságban tudni a telót, és nem bumperben, hanem tokban tartom, ami több védelmet nyújt "egy vékony rétegnél". Ennek ellenére #19537 -> miért nem mind1, ha úgysem látod a színét?

pyrohun
Közel sem vesz az emberek 70%-a bumpert, eddig egy iPhone 4-en nem láttam bumpert élõben, mellesleg a bumpertõl csak a fémet nem látod, a telefon színét simán. És nem: nem mindegy, hogy hogyan néz ki attól, mert tokban van 😊

Tikal
A 3Gmet mar nagyon sokszor leejtettem... Semmi baja... Még egy karc se esett a kijelzõn... 4G-re meg majd kötik biztosítást, 800penz havonta...

Lacee
és a töréshez elegendõ erõhatástól pont egy vékony bõr/mûanyagréteg fogja megvédeni? 😊

amúgy érdekes ez a kijelzõtörés is, a 3g-met két év alatt egy csomószor ejtettem le változó magasságokból, és semmi baja nem lett. Eddig szerencsére a 4-es is bírja a strapát, igaz eddig csak kb 1m magasságból esett le, de egy karcolás sincs rajta.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kispeki
egy csomó haverom elejtette és fullra betürt a kijelzõ.. egyszerû másfél méteres eséstõl... pusztán védelembõl 😊

passatgt
hát nekem még egy telefonom sem volt tokban, idegesít

Tikal
jézusom, iPhone-t tokba?? <#conf>

aki nem építkezésen dolgozik az minek rakja tokba? 😊

Dzsega
nah annak sok értelme van...
Veszek egy SZÉP telefont amit berakok egy tokba, hogy még véletlenül se lehessen látni...
Akkor már inkább fólia (annó az Omniámon volt a telót megvédte de olyan gagyi tapintást adott neki...)
Egyébként meg a kijelzõ elég nehezen karcolódik, a hátlap meg cserélhetõ <#nyes>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
hát én posztokra nem vagyok feliratkozva rss-en... de ha azt állitotd be akkor minden posztrol kuld egy figyelmezttést, nem email-t... mintha kapnál egy sms-t...

Bercy
Hát ha benne van egy tokban folyamat, akkor de nyilván tök mind1.
Én nem használok tokot, nekem egy ezüst színû iphone-om van ugyan már elég ütött kopott, de hát egy használati tárgy. Nem fogom becsomagolni 😊
kispeki
Igen, azonban az emberek 70%-a vesz egy bumpert, és innentõl kezdve szart se lát a színébõl. Ha Te a másik 30%-ba tartozol, akkor oké, azonban aki úgyis tokba rakja, annak nem tök mind1, hogy hogyan néz ki kívülrõl?

Bercy
Nem, szerintem rohadtul nem mindegy, hogy néz ki egy telefon, amit naponta használsz. Legalábbis nekem számít az is.
Persze nem azt mondom, hogy csak ez számít, mert nyilván a belsõ értékek is nagyon fontosak.
kispeki
nem, sokkal fontosabb annál, hogy mit is tud valójában... -.- (sarkasm)

theone91
Nem rohadtul mindegy, hogy fekete vagy fehér? 😄

Bercy
Annyira éreztem, hogy valaki ezt fogja beírni...
Aki a fehér színt buzisnak véli annak komoly problémái lehetnek agyban (vagy titkoltan õ maga is homo).
(ne vedd személyeskedésnek, látom, hogy ott a szmájli, nem rád céloztam)
Dzsega
nekem a 4g tetszene fehérben a 3 valahogy nem jött be, hogy csak a hátlap fehér és ott a króm csík. Ha nem lett volna ott a króm csík talán akkor...
Egyébként meg ha rózsaszín lenne vagy lila akkor még oké a buzi, de a fehér...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

nekem is jobban bejön a fehér ( fehér az igazi apple szín, fehérbe franko minden apple )

solo
Kabbe xD
Nekem a fehér sokkal jobban teccik mint a fekete.
ezért is vettem fehér g3-t:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

5c0rp330n
de, felteve hogy buzi 😊

Bercy
Miért, fiú nem használhat fehér iPhonet?
lolSL
wolfaud felhasználói adatlapja
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: fiú

barátnõdnek veszed?

pyrohun
kérdés mennyire gyorsan futnak 😊

precision
várj mindjárt megszámolom neked...

komolyan ilyen kérdéseket 😊

az összes játék elfut rajta ami nem igényel 3.1.3 -as fw -nél újabbat

Bazinga!

TVelvet
Hali!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy 2g nincs 4.1 ugye, de 3g-n van. Érdekelne, hogy mennyi játék/program ami felmegy 2g-re és el is fut rajta rendesen?