iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
November 4.-én jön a Skyfire browser.

Röviden amit tud: flash videókat átkonvertálja html5-be, így azok a videómegosztók is elérhetõek lesznek általa, amelyek videói még csak flashel elérhetõek.

Játékokkal nem fog mûködni. $2.99 lesz az Appstoreban.

Szerintetek 3gs elmenne a 4-es kijelzõjével?
Arcor
Navigációs programmal elég a GPS, az alap googlemapsnek pedig kell a mobilnet is a térképek letöltéséhez.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Tikal
én biztos a négyest venném, de menj el és nézd meg õket... szerintem a 3Gsnek jobb a fogása, de a négyes meg gyonyoru, a telefon, a kijelzõje, massziv cucc... meg persze az extrák is mellette szolnak: gyorsabb, HD video felvétel... ha ezek nem kellenek akkor elég lehet a 3Gs is, az is gyors...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

illetve a gps csak telefonról mûködik vagy igénybe veszi a szolgáltatót is ami pénzbe kerül?
Hello! Iphone vásárlás elõtt állok és ha segítenétek tennék fel pár kérdést. Ha valakinek volt már szervízbe a telója miért vagy vannak tipikus hibák? Szerintetek bõven elég egy 3gs vagy az új 4-est érdemes megvenni?
Mert pannonos vagyok és 4.1-re nincs unlock.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TopGun
Miert nem 4.1-et tettel fel a telodra?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sephi
Koszi!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Oda biztos nem visszi vissza mert a vilag masik felen van...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én már nagyon várom, f*szom kivan ezzel a nyomorult 4.0-val olyan szerencsétlen lett tõle a teló 😞

zsír 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Arcor
Valaki aki jobban ért hozzá világosítson fel légyszi.

Jailbreakelt 4.0.1 van most fent és fontos lenne, hogy megmaradjanak a beállításaim. Ha a késõbbiekben frissíteni szeretnék akkor mostmár jailbreakhez vagyok kötve, hogy a backupot visszatehessem? Vagy nem akasztja össze a nem jailbreakelt OS-t?

Köszi

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

sziasztok!
nekem van egy 16gb 3G..a kérdésem az lenne h. tudok e fissiteni 4.0ás, vagy annál ujabb ipsw? ha igen..függetlenségét elvesztíti?..ha ign mivel tudom ujbol függeltleníteni?
elöre is köszi
Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

somdav95
Oda vigye ahol vette mert így elveszíti a garit...

Sephi
Ismer valaki egy olyan szervizt Budapesten, ahol meg aznap meg tudjak nezni mibaja...?

Tikal
mit ivott tegnap? 😊

Sephi
De varjal. Most hivott, hogy most meg semmi baja. Hiaba nyuzza huzza semmit nem reccsen....

Tikal
szerintem vissza a boltba és megmutatni... és amíg teheti kössön rá biztositást, havi 7-800 forint...

Sephi
Pontosan!

Vigyem el valami szakithoz szedje szet es nezze meg?

Budapesten ismertek ilyet?

pyrohun
Szerintem simán garanciális, ha nincs jól összerakva 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
recseg mintha mozogna a váz vagy mire érted a kattogást? lehet az illesztésekkel van probléma?

pyrohun
OMG nem kell "negyedik generációs ájfónnak" hívni és azt (hibásan (mert nem az a neve) iPhone 4G-nek rövidíteni) hanem talán esetleg az ennél is rövidebb HIVATALOS nevén kellene nevezni, iPhone 4-nek. Ennyi.

A Túró rudit sem hívod: fehér alapon piros pöttyös csomagolásban lévõ csokival bevont túrószeletnek. -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sephi
Kerdes :

Ismerosom most vett iPhone4-et.

Ket het utan elkezdett kattogni a kulso vaz.

Ezt ugy ertem, hogy peldaul a asztalra teszi a telot es ujjal nyomogatja barhol, akkor kattog a vaz, vagy valami.

Ez mi a banattol lehet???

neevous
Richard Lai megunta a várakozást:

theone91
De minden "balfasz" tudja, hogy az iPhone 4 nem képes a 4G-re. Innentõl felfogja, hogy a 4-rõl van szó.

Summázva tehát: Mindenki egy rõfös pötsh aki a negyedik iPhone-t negyedik generációs iPhone-nak hívja, és 4G-re lerövídíti...

pyrohun
igen, jogos. De a második akkor is a 3G volt, pedig akkor elvben annak kellett volna 2G-nek lennie 😊

neevous
...vagy még az ingyen bumperbõl maradt.

GregSB
Egyébként iPhone 2G-t soha nem hivták hivatalosan iPhone 2G-nek, ez csak a köznyelvben terjedt el. Az csak simán iPhone volt.

Hivatalos nevek:

iPhone - iPhone 3G - iPhone 3GS - iPhone 4

GregSB
A tiéd se lehet túl eredeti, mivel az Apple nettó $29-ért árulja, ami barátok köz is legalább 5600 Ft. Te meg 4000-ért árulod haszonnal... Ez vagy kamu, vagy lopott cucc.

Egyébként meg hirdetni a topicban tilos. Most meghagyom, mert a többiek elpoénkodták az egészet, de már korábban is töröltem ezeket, és továbbra is fogom.

pyrohun
Ahaigen, Akkor az elsõ iPhone miért iPhone 2G, a második iPhone miért iPhone 3G? a "G" az nem az iPhone l generációra utal, hanem a mobil adatátvitel, a hálózat "generációjára".

sztoncsi
nyád a balfasz! 😄

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

5c0rp330n
nem mindegy, mert 4g iphone nincs, tobbnyire csak olyan balfaszok nevezik annak a 4-et, akik azt sem tudjak mi fan terem a 3g, 4g.

theone91
De a négyrõl van szó, egyáltalán nem a korábbi iPhone-okról, légy oly' kedves fogd fel. 😄

Ott már tök mindegy, hogy 4 vagy 4G. 😄

PLackó
üdv!
Cydiabol valamit le tudok tölteni ahhoz, hogy enyhe vibrálás történjen pl üzenetirás, sms-ezés közben amikor beütöm a karaktereket?

Tikal
Tudod ezért van az apró rovat, meg hasonlo hirdetési oldalak, szívesen várnak. <#wave>

Nagyon viccesek vagytok...<#mf1>
pyrohun
Hali.

Eladó bumberek, eredetik.
10ft/db
e-mail: [email protected]

Üdv,
Ekaf

passatgt
😄
mi van itt

mivan?
Tikal
<#falbav>

Hát ezek amiket ti árultok az biztos nem eredeti,mivel ennyiért lehetetlen beszerezni. max az a szilikon utánzat.
Tikal
Hali.

Eladó bumberek, eredetik.
1000ft/db

Üdv,
Tik

Hali.

Eladó bumperek, eretik.
2000ft/db

Üdv,Tamás

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Hali.

Eladó bumperek, eredetik.
4000ft/db

Üdv, Dani
passatgt
régebben olvastam, hogy az 1080i-s videót is lejátsza😊

Yoda001
A 3GS is képes “HD”-ban felvenni!
ki nézte, milyen? 😊
unstable szifon repóban van rá csomag, esetleg azt próbáltátok?

http://9gag.com/gag/5135249