iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
De ha az nem, akkor talán ez a keresési tipp majd segít.

theone91
Talán így? Hátha.

ProGabe
szerintem a legegyszerûbb, ha rákattintasz a bal alsó sarokban lévõ "négyzetben felfelé nyíl" gombra. ezzel feljön az artwork viewr. kijelölöd a szám(oka)t, amiknek nincs borítójuk (term. többet csak akkor, ha egy albumon vannak) és behúzod a képet a kis ablakba. le sem kell menteni, egybõl mehet a böngészõbõl is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Légyszíves akkor leírnád nekem röviden hogytudnám ezt megcsinálni elég fontos mert 2 hétig nem lesz wifis routerem. És addig net nélkül elég szar lenne.
GregSB
Igen.

Sajnos már néztem a googlet stb. egyszerûen nem találtam megoldást. Ha jól értettem az lenne a megoldás hogy a laptop kábelen kapja a netet és továbbítja wifibe?
GregSB
Hálózati beállítások, elég egyértelmû. Ha nem megy akkor gúgli a barátod. (sry, nincs most idõm leírni, csak fél szemmel nézem a fórumot).

Hogyan tudom leírnád mit kell csinálnom ? mert kábeles routerem van csak. És laptoppal vhogy tovább tudom adni ezt iphonenak?
GregSB
Tudsz, Windows Vista, Win7, és Max OSX-el is meg tudod osztani a kábeles internetet Wifin keresztül.

Prody
Köszi!!! Végre színesebb a library.

Tudnék vhogy netezni a gépem netével wifis router nélkül fontos lenne.,
LoDMaSt
jobbgomb - get info - artwork fül be másold bele.

@ Hellomarci

Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy Usb kábelen kereszült vagy bleutothon keresztül tudnék vhogy netezni az iphone telefonommal ? Csak addig kéne ameddig nincsen wifis routerem csak kábeles. Mellesleg winroute lite progiról hallotam ami wifis laptoppal képes wifit sugározni. Lapotopom van wifis ha esetleg azzal meglehetne oldani.
Prody
Sziasztok!

iTunes-ban, a music library-ben nem mindegyik albumhoz van artwork hozzárendelve magától... Szerintem nem találja az iTunes ezt a zenét vagy valami kavarodás van. Hogy tudok manuálisan hozzárendelni képet az albumokhoz?

Get Album Artwork-re nem csinál semmit.

Arcor
@Jaanamc I mean the update badge on top of Cydia 😊

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Lenne pár kérdésem,kérem aki tudja rû a választ írja le feltétlen. A 4.2-t is lehet limera1n-el törni? Hogyan kell függetleníteni?Felteszem a cydiából az ultrasn0w és már kész is? Azt tudom hogy a iOS4-be már van magyar nyelv de az ami régebben jelent meg azt hogyan és mivel kell magyarítani?
Várom a válaszokat
Elõre is kösz mindenkinek
Üdv
Dzsega
Ha minden igaz régi boot-os 3Gs.

Várjuk...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Milyen telód van?

Ha minden jól megy hétfõn felfrissítem haver 3G-jét 4.2.1-re, feltöröm + függetlenítem is. Majd írok ha van valami gáz.

Dzsega
Jaja erre gondoltam a "rendes" alatt, hogy nem kell csinálni semmit.
Ez elég jó hír bár nem leszek az elsõ, várom míg kiderül, hogy tényleg jó-e. Nehogy valami szarba fussak (mint pl annó egy csomóan belefutottak a 4.0-ás lassulásba <#eplus2>)

GregSB

GregSB
Új bootos 3GS is, csak annyi a kellemetlenség vele hogy minden egyes újraindítás után le kell futtatni rajta RS-t. Elvileg lesz majd rá új JB, ami ezt megoldja.

Dzsega
Nah az jól hangzik.
Akkor most elvileg, törhetõ és függetleníthetõ lesz rendesen a 3G és a 3Gs (régi bootos)?

GregSB
Na, kész a függetlenítés 4.2.1-re, 3G-n és 3GS-en. Várható megjelenés ma este - holnap.

A 4-es tulajoknak még váriuk kell jövõhéteig.

Tudom és olyankor mindig kattog az agyam hogy miért nem tudnak olvasni az emberek... 😄
Annyi kérdésem lenne még, hogy az iPhone 3GS-emen a gomboknál több helyen is megrepedt a hátlap, pedig vigyáztam rá, tehát nem az én hibámból.
Ha beviszem a T-hez szervízbe, azt vajon kicserélik akkor egy újra, vagy kezdenek vele valamit? 😊
Elég idegesítõ egy ilyen drága telefonnál ez a gagyiság... 😛

Arcor
Mindenki így szokta 😄

Köszönöm, közben már megtaláltam. Sry hogy elõbb kérdeztem, utána olvastam. 😊

Arcor
A bannerban van a faq, ott le van írva.

Sziasztok!
Van egy régi pc-m amit eddig használtam, de most szeretnék átköltözni teljesen az új laptopomra. Átmentettem az összes adatomat a laptopra és az lenne a kérdésem, hogyan tudom megoldani, hogy az iphone-omat is a laptoppal tudjam szinkronizálni a jövõben? Tehát olyan megoldást keresek, hogy a laptopommal történõ szinkronizáláskor ne töröljön semmit az iphone-ról. Miket kell átmásolnom az itunes-ból a laptopra és hova, hogy ne vesszenek el az adataim? Remélem érthetõ voltam. 😊

És iPhone 4re?
kispeki
erre én is kíváncsi lennék 😊 (egyébként egy az alapoktól elmagyarázó leírás nincs, hogyan kell frissíteni a firmware-t, hogyan kell jb-zni, satb.?😊 - új iphone tulaj vagyok 😛)

SoF II: C4z0rla

JaSoN HuNTeR
4.2 megéri felrakni 3Gre?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kispeki

SoF II: C4z0rla

sztoncsi
Már most is csak hónapokra vagyunk az 5-tõl... 😄D

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

GregSB
Ja persze, mikor? Tavasszal? Akkor már csak hónapokra leszünk az iPhone 5-tõl.

Szerintem 4-esbõl már nem lesz gyárilag fehér, majd az 5-ösbõl.

chicco
fogja csak késöbb

GregSB
Futtasd le még1x a redsnowt, de most csak a boot tethered legyen kipipálva. Ezt minden egyes alkqlommal el kell játszani újra indítás után, ezért hívják tethered JB-nek.

Más: volt ma a kezemben egy fehérített iphone 4. Sokkal jobban néz ki élõben mint képeken. Kikapcsolt képernyõvel kicsit fura, de egyáltalán nem olyan rondának tartom, mint képrõl nézve. Azoknak akik szeretik a fehér cuccokat instant get, kár hogy az Apple nem forgalmazza :S

harlond
csak én vok balfasz (költõi kérdés ez a rész 😊 ) vagy tényleg nem megy 4.2.1 es OS jail break vadi uj iphone 4-en?? végig fut minden, ujraindul és a Cydia ikon csak egy szürke semmi, és el sem indul ha rákattintok... mit csinálok rosszul??? help plz :S

fsgh
Köszi!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Így van. System Manager a neve 😉

flac-ot meg nem tudtam felrakni. Azt konvertálni pedig speciel én nem szeretném, azért Flac 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

passatgt
szerintem az apple féle lossless-t lejátsza, az m4a-t
flac->m4a konvertáló meg sztem van elég sok

mila69en
van valami olyan app ami mutat mindenféle adatot? cpu, memoria, szabad hely, stb....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fsgh
loseless zenéket tudok felrakni iphonera? pl flac kiterjesztésût.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GregSB
Mármint a JB instabil.

GregSB
Infinite boot loop alatt arra gondolsz, hogy almalogó-reboot-almalogo-stb-zik?

Eléggé instabil még, próbáld meg restoreolni és újra. Ha megint csinálja akkor várd meg újabb redsnow megjelenését.

Sephi
Greg, raraktam az iPad-re az uj FW majd redsnow-al JB. Tethered reboot meg minden, rarakom a Cydia updateket majd reboot majd tethered megint majd Installous es aztan kikapcs es ujra be, es infinite boot loop-ba kerul... ezt mar masodjara.

Mit csinaltam rosszul?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mila69en
áááá nem szóltam:XD mûködik ez csak béna vagyok😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
4.2-t felraktam 3g-re és emergency call van csak tegnap is így jártam és nem tudom, hogyan sikerült megcsinálnom addig addig mahináltam míg egyszer csak jó lett a hálózat😄 olvasgatok itt valami lockdown-ról... mi a megoldás?😄

5c0rp330n
keccazhuszezer. magyarorszag, igy szeretlek.

Tikal
persze persze, my mistake

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''