iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
iTunes-ban, a music library-ben nem mindegyik albumhoz van artwork hozzárendelve magától... Szerintem nem találja az iTunes ezt a zenét vagy valami kavarodás van. Hogy tudok manuálisan hozzárendelni képet az albumokhoz?
Get Album Artwork-re nem csinál semmit.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Várom a válaszokat
Elõre is kösz mindenkinek
Üdv
Ha minden jól megy hétfõn felfrissítem haver 3G-jét 4.2.1-re, feltöröm + függetlenítem is. Majd írok ha van valami gáz.
Ez elég jó hír bár nem leszek az elsõ, várom míg kiderül, hogy tényleg jó-e. Nehogy valami szarba fussak (mint pl annó egy csomóan belefutottak a 4.0-ás lassulásba <#eplus2>#eplus2>)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Akkor most elvileg, törhetõ és függetleníthetõ lesz rendesen a 3G és a 3Gs (régi bootos)?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
A 4-es tulajoknak még váriuk kell jövõhéteig.
Annyi kérdésem lenne még, hogy az iPhone 3GS-emen a gomboknál több helyen is megrepedt a hátlap, pedig vigyáztam rá, tehát nem az én hibámból.
Ha beviszem a T-hez szervízbe, azt vajon kicserélik akkor egy újra, vagy kezdenek vele valamit? 😊
Elég idegesítõ egy ilyen drága telefonnál ez a gagyiság... 😛
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Van egy régi pc-m amit eddig használtam, de most szeretnék átköltözni teljesen az új laptopomra. Átmentettem az összes adatomat a laptopra és az lenne a kérdésem, hogyan tudom megoldani, hogy az iphone-omat is a laptoppal tudjam szinkronizálni a jövõben? Tehát olyan megoldást keresek, hogy a laptopommal történõ szinkronizáláskor ne töröljön semmit az iphone-ról. Miket kell átmásolnom az itunes-ból a laptopra és hova, hogy ne vesszenek el az adataim? Remélem érthetõ voltam. 😊
SoF II: C4z0rla
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Szerintem 4-esbõl már nem lesz gyárilag fehér, majd az 5-ösbõl.
Más: volt ma a kezemben egy fehérített iphone 4. Sokkal jobban néz ki élõben mint képeken. Kikapcsolt képernyõvel kicsit fura, de egyáltalán nem olyan rondának tartom, mint képrõl nézve. Azoknak akik szeretik a fehér cuccokat instant get, kár hogy az Apple nem forgalmazza :S
flac-ot meg nem tudtam felrakni. Azt konvertálni pedig speciel én nem szeretném, azért Flac 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
flac->m4a konvertáló meg sztem van elég sok
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Eléggé instabil még, próbáld meg restoreolni és újra. Ha megint csinálja akkor várd meg újabb redsnow megjelenését.
Mit csinaltam rosszul?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive