iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Magától nálam sose csinált ilyet. Ez user error lesz.

dzsegameló
Nálam is volt egy ilyen nem is olyan rég. Szerencsére csinál Backup-ot, ha onnan visszaállítod, akkor minden frankó lesz.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Aquir
ez csak úgy megtörtént vagy egyébként is szoktak ilyen szinkronizációs problémák lenni iphonnál?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szinkronizáltam az Iphone 4-emet és az összes kontakt elveszett,se a gépemen nincs rajta. Hogyan lehetne visszacsinálni??? Nagyon fontos lenne
Elõre is köszi mindenkinek.
Mi a neve annak az átalakítónak, amivel a telót össze tudom kapcsolni a kocsival(mondjuk szivargyújtóba bedugni vagy nem tudom), hogy tudjam a zenét úgy hallgatni?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ikegami2
Igen, mostmár annyira sokat olvastam a szifonon oda vissza, hogy lassan kezdem nagyon kicsit megérteni, hogy mivan.

Amit leírtál ezt felfogtam, és tök jó lenne, csak a kivitelezéssel van egy kis problémám. Pc-re -ahogy olvasom- nincs pwnagetool. Ezt lehet valamivel helyettesíteni? Vagy honnan lehetne szerezni egy ilyen customot?
És utána, ha ez meglenne, akkor a customot mivel tudom felrakni, és mikor megy fel a 4.2.1, és a Cydia? ekkor vagy azt külön kell telepíteni? Utána melyik progival tudom az unlockot megkapni? (eddig volt a blackra1n)
Bocsi a sok kérdésért, de asszem ezek hiányoznak a fejembõl..

köszi

GregSB
Na várj. ha teheted akkor ne tedd fel az iPad FW.t, az 5.11-es FW-t lehet függetleníteni. Csinálj pwnage toolal olyan customot (3G-re lehet), ami nem frissíti a basebandet. Így lesz olyan 4.2.1-ed, ami alapp 5.11-es BB lesz.

Sokkal jobb mint feltenni az iPad BB-jét, az rizikósabb.

ikegami2
Ebben a videóban, ha ez tényleg így megy link akkor ehhez #19982 megpróbálkozzak 4.2.1el a ipad-es basebandel+ultrans0w? Nem lesz gáz? (<#lama>)

GregSB
Ha végignézted volna a videókat, akkor tudnád, hogymég sehonnan. Még nincsenek fent appstoreban, a napokban várhatóak.

Ezeket én honnan tudom megszerezni? (gyári független iPhone 4, Angliából, vodás kártyával)
Ombika
Azert ez kicsit tulzas, IGO se leanyalom a szar kesesevel! 😊

GregSB
T-s telefonokban eddig is elérhetõ volt egy hasonló a Settings -> Phone -> Sim applicationsön belül.

Ott is volt már parkolás, autópálya matrica, lottó, stb.

De a Vodás megoldás kényelmesebb, mert elmenti a rendszámodat.

Arcor
Azért az iGonak is voltak elég overhead dolgai 😛

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Tikal
<#eljen>

ez eddig miért nem jutott eszébe senkinek??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsega
Bakker mennyire kis "szar" alkalmazások amik hihetetlen módon megkönnyítik az életünket (pl azok akik évente 1x vesznek autópálya matricát).
Megint az van, hogy viszonylag kicsi app kicsi munkával csak az ötlet az az ami hatalmas!<#nyes>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

ikegami2
"Ha jelenleg függetleníthetõ a készüléked, NE frissítsd gyári 4.1-re vagy 4.2.1-re semmiképp, sem NE használd a fent leírt módszert; hanem várd meg, hogy megjelenjen egy olyan custom, ami lehetõvé teszi a jelenlegi, függetleníthetõ baseband használatát 4.2.1 alatt is!" A szifonon ezt írták. Akkor nekem az iPhone 3G,3.1.2, 05.11.07 baseband,blackra1n.- ezzel is érdemes megvárni custom-ot, vagy hagyjam és gyári 4.2.1+iPad BB... (#19984).

thx

GregSB
Vodafone Appok 1

Vodafone Appok 2

Le a kalappal a Vodafone elõtt! Egész komoly Appokat fejlesztettek ki a magyar Launchra, és iGot adnak a teló mellé, ami mennyivel de mennyivel jobb mint a fos Navigon amit a T ad 😊

GregSB
Várd meg a Redsnowt, azzal frissítsd fel a BB-t 6.15-re, majd unlockold cydiából. Neked ez a legyegyszerûbb megoldás.

GregSB
A "nem lehet vele jailbreakelni" alatt arra gondoltam, hogy nem tudod a gépre rádugott telót feltörni vele, csak custom FW-t tudsz vele csinálni - amit ha felteszel az már persze jailbreakelve lesz.

Az a rész viszont számomra is zavaros, hogy most akkor az új Pwnage toolal csinált BB frissítés nélküli custom 4.2.1-ek felmennek -e a telefonokra, vagy fennakadnak az apple ellenõrzésén?

pyrohun
ok, hagyom a francba 😊 csak már darabokra esik az õsrégi szar kagyló nokiám amibe a vodûs kártya van.

vagy elmegyek most és veszek a vodánál iphone 4-et looooooooool 😊))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

5c0rp330n
micsoda? pwnage tool mindig is tudott jailbreakelni nem? egy olyan cfw-t csinalsz vele, ami nem update-el bb-t, alapbol jailbreakelt es fel van teve a cydia ra. aztan dfu mode es itunes-bol shift-restore. legalabbis a 4.1-re valo frissites igy mukodott, gondolom most is van alapbol jailbreakelt es bb frissites nelkuli valtozat keszitesere, es a szovegbol az jott le hogy ajanlott is igy tenni annak akinek nem muszaj bb-t frissiteni, mert az ipad fw-jevel a tul friss verzioszam miatt kesobb lehetnek szopasok.

GregSB
Nem, 4.2.1-esFW-t csak 3G-re tudszcsinálni PT-vel.

3GS-re csak 4.1-es customot tudsz csinálni (ami frissíti a 6.15-ös BB-t)

Vagy csinálj egy 4.1-es FW-t 6.15-ös BB-vel, és arra restoreold a telefonod, vagy várd meg amíg megjelenik a redsnow, és azzal tudod majd frissíteni a 4.2.1-es FW BB-jét is. (kicsit kezdek én is belekavarodni 😊

pyrohun
Akkor csinálhatom-e így:

- iTunes-ból felrakom a 4.2.1-et
- Pwnage Tools-szal csinálok egy 4.2.1-es custom fw-t, amibe az iPad 6.15-ös BB-je fog kerülni
- Erre restore-olom a telcsit
- Majd Jailbreak
- Ultrasn0w letöltése

ennyi? 😊

Bár lehet, hogy tényleg érdemes megvárni.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Na tisztázzunk valamit: Pwnage Toolal csak custom FW-t lehet csinálni. Nem lehet vele jailbreakelni. A redsnowal viszont igen, és az is tudja majd frissíteni a basebandet. Tehát ha te nem akarsz restoreolni, akkor várd ki az új RS-t, azzal felfrissíted a BB-t 6.16-re, majd felrakod az új ultrasn0wt cydiából, és csókolom.

Pyro: Igazából átolvasva tökmmind1. Jobb ha te is kivárod a redsnow-t, és akkor jelen állapotában felfrissíted a telefonodon a BB-t, és simán unlockolsz cydiából.

Ha akarod felteheted a 4.2.1-et is, mivel régi bootromosa telód arra van untethered JB.

pyrohun

azaz old bootrom

ikegami2
Ez nagyjából menni fog, most úgy érzem. Köszi.
Legalább a menetét értem, és van remény. 😊

GregSB
Egyelõre ne csinálj semmit szerintem. ha eddig tudtál várni tudsz még pár napot 😊 Várd ki hogy mit lép az Apple erre.

Pyro: Gúgli a barátod 😊

5c0rp330n
nem 4.2.1-re gondolsz?
meg nem azt mondjak h inkabb ne upgradelj 6.15-re bb-t ha nem muszaj (=nem basztal mar ezelott ra a fuggetlenitessel) es inkabb hasznalj pwnage toolt?

pyrohun
Úristen, kezdünk visszamenni azokba az idõkbe, amikor a sima iPhone-okat 1,5 óráig kellett függetleníteni... 😞

pyrohun
van iPhone 4-em, azt használom fõleg, a 3GS-be csak vodás kártyámat akarom belerakni, azon nem fog érdekelni, hogy lehet-e frissíteni, stb, csak telefonálni tudjak vele 😊

GregSB
De. 3G-re felteszeda gyári 4.1.2-t, utánna redsnowal feltolod rá az iPad BB-t és jailbreakeled, majd cydiában feltelepíted ultrans0wt és máris független a telefonod. Egyszerû, nem? 😄

pyrohun
ÉS a bootrom az honnan derül ki? A megjelenés napján vettem a 3GS-t itthon a T-nél. Akkor még régi bootromosak voltak. És akkor ez mit jelent: Feltehetem a 4.2.1-et? És utána? Komolyan nem vágom, most az iPad basebandjét kellene ráhekkelni a telefonra? de azt meg hogy? 😊

azt írja Version 4.1 (8B117)

ikegami2
Akkor én is kérdezek:
iPhone 3G,3.1.2, 05.11.07 baseband,blackra1n, Telenor, Windows - röviden.
Gondolom várni kell akkor nekem is a Redsnowra. És aztán... (iTunes 4.2.1+redsnow= 😊 vagy nem..)

5c0rp330n
ha fontos az unlock, gondolom akkor erdemes frissitened 6.15-re, legfeljebb kimaradsz 1-2 ujabb fw-bol mindenesetre annal h ne tudj telefonalni jobban sztem nem baszhatsz ra..
nekem sem tetszik ez, azt hittem h lesz egy uj ultrasn0w amivel minden szep es jo lesz, erre csak uj pwnage az ajalnlott, ahhoz meg megint restore kell, amit nem tulzottan szeretek.

GregSB
Nem basztál rá. Tudni kéne hogy régi vagy új bootromos a telód. Ha új, akkor csak 4.1-re fog felmenni a 6.15-ös BB. Ha régebbi, akkor 4.2.1-et is felteheted.

A helyedben várnék pár napot, ahogy írják a blog postban az Apple látni fogja hogy neked az iPad BB-je vana telefonodon. Érdemes lesz kivárni, hogy hogy reagálnak erre a jelenségre 😄

pyrohun
Akkor rábasztam? 😊

GregSB
Egyelõre még csak Macen elérhetõ (Pwnage Tool), kásõbb jön az új Redsnow Win-re is.

Eléggé kacifántos, az 5.14 és 5.15 baseband továbbra sem unlockolható , fel kell frissíteni a telót az iPad 6.15-ös BB-jére.

Ez csak azért para, mert basebandet ugye visszafelé nem lehet frissíteni. Ergo ha egyszer felteszed a telefonodra a 6.15-öt a Pwnage toolal, vagy RS-el, akkor többet nem tudod visszatenni a stock 4.2.1-et, mert van már benne BB ellenõrzés. Arról nem írnak hogy mi a helyzet ha ki van mentve SHSH-d régebbi firmware-re, az gondolom visszamegy.

Továbbá ha az Apple kiad egyúabb firmwaret, 5.xx-es basebandel, akkor az az update nem fog fellenni, az elõbb említett BB ellenõrzés miatt.

pyrohun
Én ezt elolvastam végig de annyit írnak összevissza, hogy kb. elveszek benne. Most ha van egy 3GS-em05.14.02-es Modem Firmware-rel és 4.1-es szoftverrel, akkor ebbõl hogyan lesz független 3GS?

5c0rp330n
lassuk 😊

5c0rp330n
link rossz

GregSB
pyrohun
Igen, de azért a Voda elég durva akciókat meg nyereményeket tolt az emberek képébe 😊

GregSB
Ebbõl is látszik, hogy 3 a magyar igazság. Csóri ámerikaiak csak 1x álltak sorba érte, mi háromszor fogunk 😄 😄 😄

GregSB
Még nem. Ellenben van megint sorbanállás a Westendben a Vodafone start miatt. Röhej, majd amikor a Telenor elkezdi árulni akkor meg lesz egy 3. sorbanállás? 😄

pyrohun
No, nem gyütt még ki a függetlenítés? 😊

Köszönöm sikerült. Ezer hála😊
GregSB
Na visszaértem.

Így tudsz létrehozni ad-hoc wifi hálót a gépedrõl.

Ha jól emlékszem miután lérrehoztad rá fog kérdezni, hogy meg akarod e osztani az internetet rajta. Pipáld k, okézd le és elvileg mennie kell.

Dzsega
Aham. Mellé raksz egy lámpát, amit bekapcsolsz.<#eplus2>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Forza Italia
srácok Iphone 3GS re valahogy megoldható h legyen fényképezésnél fény??? (vaku)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa