iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Évi 100 dodót.

Tikal
hát most erre mit mondjak.. eddig ez a mobilme része volt, mások fizettek érte havi 100dodot, most meg ne sajnáljalak már mert ingyenessé tették 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Szia!

Ja, csak a legújabb készülékeiken ingyenes!

Üdv: kukimester2000

Sziasztok!

Most néztem, nem ingyenes 3GS-re!
Gratulálok Apple!

Üdv: Zoli30
Sziasztok!

A Find My iPhone szolgáltatás 3GS-n is mûködik?

Üdv:zoli30
GregSB
Ja, kemény 1000 Ft-al olcsóbb VitaMax-szal a 16-os 4-es, mint a Ténél az ugyanilyen Dominos 😊

passatgt
Smart 500-as elég korrekt

Tikal
Azta, a Vodafone hogy aláment a T-Mobilenak... <#ravasz1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Nem ennyire egyszerû a helyzet 😊

Jelenleg az összes készülék jailbrakelhetõ 4.2.1-en, DE

- Csak a 3G, és régi ibootos 3GS-en untethered, azaz újra lehet indítani a telót gond nélkül.
- Új ibootos 3GS-en, 4-esen és iPaden tethered, azaz ha újraindul a készülék, akkor recovery módba fog kerülni a készülék, és addig abban is marad amíg gépre nem kötöd és nem futtatod le rajta újból a JB-t.

Továbbá függetlenítés nincs az új basebandhez, és nincs rá mód, hogy 4.2.1-re felfrissítsünk BB update nélkül.

Elvileg mindenre lesz megoldás idõvel, dolgoznak már rajta, hogy az összes készüléken untethered legyen a JB, és a függetlenítés is úton van már.

GregSB
+

GregSB
Bocs, elírtam!

JB nélkül NEM is mûködne!

Más: Vodafoneos árak:

Vazze, összezavarsz. 😛 Szóval, akkor JB kell, hogy legyen Cydia? :S Francba.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
Nyugodtan felteheted, nem fog bekavarni.

Aspyrin: Jailbreak utánjelenik meg a Cydia a telón. JB nélkül is mûködne 😉

Keresztkérdés: ha Cydiat telepítem, az alkalmazásai egybõl elérhetõvé válnak, vagy jailbrakelni is szükséges a kütyüt? Egyáltalán van összefüggés a kettõ között?

oneal1
itunes- akar valami carrier settings-t frissíteni
szabad ilyet csinálni ha JBelve van a telóm?

!Forza Ferrari!

Dzsega
ha szinkronizálsz képeket akkor azokat külön könyvtárba rakja

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Iphone 4-nél külön csak az elsõ üveget lehet cserélni, vagy az egészet kell cserélni lcd-vel? Mert youtubeon ahogy láttam csak egybe cserélgetik, hiába mûködik az lcd. Ebayen viszont lehet kapni külön csak üveglapot. Most akkor hogy van ez?😊
crazyclone
Ja és még valami ... lehet az Albumba újabb könyvtárakat létrehozni?

crazyclone
Hello emberek!
Egy olyan applikácíót keresek ami képes lockolni az elfordult képeket lehet nagyítani azokat stb ...
Valójában kellene egy app amivel rendesen lehet fotóról puskázni ...
Várom az ötleteket ...

ZoRaL
windows 7, compatible XP és administrator
és minden okés... 😊

GregSB
Milyen verzioju RS-t használsz?

ZoRaL
na a négyes iphonemmal is uploading ramdisk, pár kék négyzet felfut és áll…..mi lehet a gond hogy ezt csinálja?

ZoRaL
..valamikor csak egy kék négyzet fut fel uploading ramdisknél...mi a f@sz ez? 😊

ZoRaL
sziasztok,

3G-s iphonom van és uploading ramdisknél megáll (6. kék kockánál 😊 a telefonon meg downloading jailbreak data….
várjak sokat vagy megreptessem az ablakból? 😄
köszi

Lacee
😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ikegami2
Köszi! Akkor nem aggódom, azt hittem az Iphonenal van valami. Köszi.

ikegami2
de

ikegami2
ok, vezetékes hálózat lehet hívne, de mobilt tmobil, telenor nem..

Ugye nem vagy Telenoros? 😛

ikegami2
Segítsetek!
Egy pár órája még telefonáltam a telefonommal. iphone 3g. Azóta semmit nem csináltam vele és nem tudok telefonálni és smst küldeni. Azt irja ki a hívásnál hosszú idõ után, hogy Hívás hiba. A simet márkevettem betettem, meg újraindítottam, és semmi, térerõ full. Most ilyenkor mit tudnék tenni?? thx

pyrohun
Ennyi volt? Akkor a JB már megy minden eszközön?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
"Update #1: redsn0w version 0.9.6b4 is now available for your 4.2.1 jailbreaking pleasure. Please read all the above to understand what this jailbreak currently entails."

Sephi
Pont ezt mondtam neki.

De ha nem az, akkor hogy lehet megtudni, megis mire van lock-olva?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
Ha leszedi az ultrans0wt, akkor látni fogja hogy felismeri e a kártyáját vagy sem. Mondjuk az már alapból gyanús hogy minek van feltelepítve, ha gyárilag független?

Sephi
Ismerosom kerdi itt, hogy ha van JB a telefonjan es Ultrasnow telepitve, akkor 100% hogy nem gyari fuggetlen a telo?

Van mondja megtudni ezt, vagy csak ugy, ha unistall US?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
"... expect the unlock for the 3G and 3GS to be coming this week. The i4 unlock is taking more effort though, and no further concrete info is available about that yet."

Dev Team blogról.

Tikal
?? Az airplane moddal tulajdonképpen kikapcsolod... egyébként 4-5% sok? vagy sporolni akarsz az árammal? 😊

pyrohun
Nekem a 3GS és az iPhone 4 is 5-7%-ot merül le egy éjszaka alatt (7-8 órát alszom általában), pedig 3G, WiFi, email ellenõrzés meg még csomó minden be van kapcsolva...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

ProGabe
nem azt akarom elérni, hogy ne keressenek (céges mindig be van kapcsolva, nem tudom a pin kódját 😄), hanem azt, hogy ne merüljön az aksi

utánaolvasva az airplane mód erre is úgy-ahogy gyógyír, mert csak 4-5%-ot vesz le egy este alatt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vmvr
hali!

elsõ generációs iphone-t érdemes venni? eddig egy 2. generációs ipod touchot használtam. az iphonnal telefonáláson kívül mekkorát ugranék elõre?😊

köszi

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5c0rp330n
3g-re azert johet az untethered jb..

pyrohun
Nem arról volt szó, hogy "hú, ahogy kijön a 4.2, egybõl lesz hozzá JB de még baseband törés = függetlenítés) is"?

GregSB
Fakk 😞

"until @comex can pull another trick out of his hat, the 4.2.1 JB is tethered on all except 3G, older 3GS, & non-MC ipt2g"

Jéé hogy téged is látni erre 😊 goa topicban nagy a pangás 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Passz, megszakadt 99% kornyeken es ujra kezdte a letoltest😊

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
3G-n tapsztalat? Goyrsult tõle a teló 4.1-hez képest?

Hm, nem találtam új üzenetjelzõ hangokat. 😞

fél órája immár😊

http://gaborszantai.co.uk/

Lehet tölteni..

Tikal
állitsd be az ébresztõt, és kapcsold airplane modeba... csak igy lehet tudtommal...