iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
minek vetted ha nem kell?😄

bocs ha OFF...

"Eladó T-mobilos Iphone 3gs 8gb (ÚJ! 3 hete vásárolt, NEM használt)
ár:94.999 Ft"

érdeklõdni PÜ-ben

/ON

ikegami2
KIVETTEM A TELEFONT DFU/RECOVERY MÓDBÓL MINDENFÉLE SOFTWARE VÁLTOZÁS NÉLKÜL!
Na jó, ez kész. Sikerült az IREB elindítása, többször próbáltam vele felrakni a customot miután tölti a dolgokat, elmegy a végéig, a teló nem írta ki, hogy kéri a firmwaret egyszer sem. Azért megpróbáltam az itunesból felrakni a firmwaret, a serial number sort már kiis töltötte, de aztán 2002error miatt megállt. A telefon nemmegy ugyanúgy, dfu/recoveryben ragadva. Majd azt próbáltam, hogy miközben nem fehéredik ki a kijelzõ-megy az IREB lehúztam a telefont, power+home gomb nyomva megjelent az alma,majd nyomva a home gomb rádugtam a telefont a gépre és vagy 1 percig nyomtam a home gombot - igaz a képernyõ nem lett fehér, az IREB nem omlott össze mint ahogy kellett volna- de bekapcsolt a telefon, és minden a régi. 😊
Igazából elment egy fél nap és nem vagyok elõrébb.

ikegami2
Itt sem ment. Csak tölt az itunes, hogy restore firmware, és ez megy a végtelenségig. A hibaüzenet nem jött elõ.

ikegami2
Igen tudom, sorry. Igazából az itunesos problémát, ha sikerülne elhárítani akkor feltudnám rakni a customot és onnan már jó.
Most egy friss xp-re felteszem az itunest, és ott megpróbálom az iphoneal.

GregSB
Vazz, annyit kérdezel hogy fél napig lehete válaszolni rá 😄 Ami persze nem baj, de nekem szabadidõm vajmi kevés. Olvass utánna ezeknek, iclarified-on részletes tutorialok vannak.

ikegami2
Vagy az új pwnagetool unlock editionban van olyan opció ami megtartja a basebandet, vagy mindenképp frissül valamire?

ikegami2
A redsnow a gyári 4.1 firmwarebõl mit csinál? Meg lehet vele tartani a basebandet?

ikegami2
Értem. Abban a bajban vagyok sajnos, hogy a snowbreezel megvolt a custom 4.1 legyártás telefon dfu-ban, a snowbreez waiting for ibss, az itunesból pedig raknám föl a customot shift+restore-al elkezdi csinálni de megakad, és 1601es hiba miat nem folytatja. teló dfu-ban ragadt. Olvastam errõl a 1601hiba megoldásról de nem tudom mit tegyek?? (Aztis irták, hogy mindent letörölni:itunes,bonjour stb, és újratelepíteni mindent. De a backupom is elszáll akkor, vagy annak amugyis vége a restorenál?)

GregSB
Minden firmwaret, még a customot is itunesból kell feltenni. De az újaknál elõtte pwned DFU-ba kell tenni a telót pwnage toolal, vagy redsn0wal.

A Pwnage is csak gyári FW-t fogad el. Firmware letöltési segítség.

precision
a jobb felsõ sarokban lévõ akku töltöttség jelzõ ikont át lehetne valahogy helyezni máshová? gondolok itt vmi cydias megoldára, mert gyárilag tuti nem megoldható 😊

az a gondom hogy pont a jobb felsõ sarokban van egy rakat dead pixelem és nem látom hogy mennyire van feltöltve az akksi... ha kiírtam mellé a százalékos cuccot, az sem látszik, akkora a halott pixelek kiterjedése 😄

van erre vmi megoldás? régi "fos" megviselt 2G -m van, és még nem volt alkalmam lecserélni 😞 😊

Bazinga!

ikegami2
Akkor hogyan tudom ezt felrakni az iphone-ra? Pwnagetoolal mac-en?, a custom legyártás után engedjem tovább, hogy rakja föl?
És még egy kérdésem lenne, hogy a pwnagetoolba egy a redmondpie-ról töltött elméletileg gyári 4.2.1bõl akartam customot csinálni de nem fogata el. Honnan töltsek 4.2.1et neki, hogy szeresse.
köszi

GregSB
Ez nincs Appstoreban, szerintem csak jailbreakelt telókon van a cydiában.

GregSB
Azért, mert redsn0w csak gyári firmwaret kajál meg.

ikegami2
Szerintetek ez mitõl lehet, hogy a gyári 4.1bõl pwnagetool-al, vagy snowbreez-el legyártott customra így reagál a redsn0w?

Van tippetek? thx

A "haverom mondta" dolgokra nem lehet alapozni..😊😊😊
HD JOHNNIE
Valaki valamit a hozzászólásomra?

#20137 <#nezze><#wave>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

GregSB
Azért nem tudod letöteni, mert még nem jelent meg. Keress rá gúgliban, mindenhol azt írják, hogy hamarosan meg fog jelenni. De az a legegyszerûbb, ha rákeresel az Appstoreban, ott sincs még fent.

Valaki nem tudja honnan lehet letölteni a 'Bear Grylls: The Bear Essentials'
nevû programot? Elvileg már Dec. 9-én bekerült az app store-ba, én mégsem találom sehol, még a neten is csak híreket találok róla. Apptrackr-en sincs fent.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

GregSB
Sziasztok... most olvastam egyik oldalon hogy nem lehet kifüggetleníteni egy 3g-s i-phont ha frissítve lett az i-tunse-al....
(vagyis ki lehet csak nem fogad be utána semmilyen sim kártyát)

a probléma hogy ez megtörtént... esetleg még is valami megoldás?
GregSB
Soha nem ígértek semmit. 1-1,5 éve pedig nyíltan ignorálják a flasht.

chicco
Dehogynem.Adobe flash player-t

LoDMaSt
mármint kicsoda? az apple sosem ígért flasht.

@ Hellomarci

chicco
3 éve ígérgetik.

GregSB
Nem.

chicco
fiuk.Az iphone 4 már használ flash dolgokat??

torrent ha fel van törve a telód.
Van olyan app amivel 3gs-nél videó felvétel közben lehet közelíteni?
HD JOHNNIE
Sziasztok!

Hallottam a MiTube nevû alkalmazásról, amivel elvileg le lehet szedni a youtube-os videókat. Azonban nem találom az appstore-ban.
Van valakinek ötlete hogy merre keressem vagy esetleg hasonló alkalmazás??
Üdv!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

😄 nem is tudtam h ingyenes,akkor nem is szóltam 😊
Sziasztok!van egy 3g-m, 3.1.3fw!valami miatt nem tudok appokat feltenni rá,pedig mobileinstall is meg van,free game telorol ,s appstorebol is.,s mégsem megy!ezelõtt 3.0fw-en ment,de amiota ez van fent,nem okés!
A márik problémám h.roamingban nem mûködik!manuálisan sem tudom ráállítani a talált hálózatokra!másik telóban mûködik! :/ VALKI TUDNA ADNI TANÁCSOT,VAGY ÖTLETET?
Elõre is köszi!
jogos... köszi
Arcor
App Storeból <#idiota>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

köszi a vlászokat. Van egy olyan "játék" aminek a neve Epic Citadella azt honnan tudnám letölteni esetleg tudna vki adni egy linket??? Kíváncsi vagyok rá. igazából ha jól tudom az csak egy ilyen bemutató h mit tudnak kihozni az iphoneból 😊
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TVelvet
Jó lett, nagyon ellehet vele bohóckodni. 😊

Grafja is szép, nem szaggat.
Hello.
Ha valaki tud valami magyar internetes oldalt ahol leírják hogy kell iphone 3g-t függetleníteni akkor az lécci linkelje be mert google-n nem találok😞
Köszi elõre is
chicco
Sziasztok.3 éve Iphone tulaj vagyok.(2g)Mikor kijött a 4es elkezdtem nézegetni az árakat ,gát 1000 euro borsos volt.

de most nézem már van 120k 140 k közt.Akinek van légyszi irjátok már meg mitõl esett ekkorát,van valami bajuk?

fsgh
Na most már mûködik! 😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GregSB
iPaden le van butítvaa grafikája iPhone4-hez képest ,szal szerintem 3GS-en se fog úgy kinézni mint a screenshotokon.

De azért nem rossz, csak csõjáték.

valaki letöltötte már az infinity blade címû játékot ma jelent meg és kíváncsi vagyok h 3gs-en hogy fut a game ?? esetleg írhatna valaki aki birtokolja a gamet h milyen lett 😊
Dzsega
múltkor a pannonal volt tök ue.<#fejvakaras>
hívni nem tudtam senkit, de engem tudtak hívni...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

fsgh
De ez azért fura mert hívni meg tudnak...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Ja az vagyok. Nekem se megy semmi... se net se sms se hívás

Voda rulez..<#hawaii>
GregSB
T-s vagy?

Haldoklik most mindenkinek.

Nálam nem csak a 3G, hivások se mennek.

fsgh
Nekem is lenne egy problémám. Nem tudok se telefonálni se sms-t küldeni a telefonomról... 2éve van meg és eddig semmi baja nem volt. Pénz is van még rajta bõven, szóval nem értem. Ilyen alap dolgokat h újraindítani, már próbáltam nem segített. Arra gondoltam h az lehet a baja h nem tudta levenni a hónap elején a pénzt a netre, mert nincs rajta annyi. de ilyen eset volt már régebben is és akkor csak netezni nem tudtam, addig amíg több pénzt nem tettem rá, a többi funkció még attól mûködött...
Ha valakinek van bármi ötlete azt megköszönném.

Sziasztok... egy nagyon nagy gondom lenne.
Vettem egy használt iphone 3g-t és rögtön küldtem is a haveromnak függetleníteni... aztán jöttek a gondok... nem tudta megcsinálni azt mondja az a baj hogy az a baj hogy akitõl vettem az csinált rajta egy visszaállítást... de úgy hogy az itunes-a iphon 4-re van frissítve és igy most a telefon azt "hiszi" hogy iphone 4 pedig csak 3g és most nem fogad be semmi kártyát... vagyis befogad meg minden csak nem talál hálózatot😞
Valakinek ötlete vagy bárminemû hozzászólása?
Légyszi irjatok... köszi elõre is
Ez gyors segítség volt! Mûkszik! köszi
precision
nincs fent nekem a játék így nemtom van e benne settings és azon belül kalibrálás
ha igen akkor kalibráld be

ha nincs ilyen, akkor próbáld meg más giroszkópos játékkal is
ha ott is szar, akkor teljes firmware restore -t próbálj

ha ez sem segít akkor valszeg hardveres lesz a gond

Bazinga!