iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Eladó T-mobilos Iphone 3gs 8gb (ÚJ! 3 hete vásárolt, NEM használt)
ár:94.999 Ft"
érdeklõdni PÜ-ben
/ON
Na jó, ez kész. Sikerült az IREB elindítása, többször próbáltam vele felrakni a customot miután tölti a dolgokat, elmegy a végéig, a teló nem írta ki, hogy kéri a firmwaret egyszer sem. Azért megpróbáltam az itunesból felrakni a firmwaret, a serial number sort már kiis töltötte, de aztán 2002error miatt megállt. A telefon nemmegy ugyanúgy, dfu/recoveryben ragadva. Majd azt próbáltam, hogy miközben nem fehéredik ki a kijelzõ-megy az IREB lehúztam a telefont, power+home gomb nyomva megjelent az alma,majd nyomva a home gomb rádugtam a telefont a gépre és vagy 1 percig nyomtam a home gombot - igaz a képernyõ nem lett fehér, az IREB nem omlott össze mint ahogy kellett volna- de bekapcsolt a telefon, és minden a régi. 😊
Igazából elment egy fél nap és nem vagyok elõrébb.
Most egy friss xp-re felteszem az itunest, és ott megpróbálom az iphoneal.
A Pwnage is csak gyári FW-t fogad el. Firmware letöltési segítség.
az a gondom hogy pont a jobb felsõ sarokban van egy rakat dead pixelem és nem látom hogy mennyire van feltöltve az akksi... ha kiírtam mellé a százalékos cuccot, az sem látszik, akkora a halott pixelek kiterjedése 😄
van erre vmi megoldás? régi "fos" megviselt 2G -m van, és még nem volt alkalmam lecserélni 😞 😊
Bazinga!
És még egy kérdésem lenne, hogy a pwnagetoolba egy a redmondpie-ról töltött elméletileg gyári 4.2.1bõl akartam customot csinálni de nem fogata el. Honnan töltsek 4.2.1et neki, hogy szeresse.
köszi
Van tippetek? thx
#20137 <#nezze>#nezze><#wave>#wave>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
nevû programot? Elvileg már Dec. 9-én bekerült az app store-ba, én mégsem találom sehol, még a neten is csak híreket találok róla. Apptrackr-en sincs fent.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(vagyis ki lehet csak nem fogad be utána semmilyen sim kártyát)
a probléma hogy ez megtörtént... esetleg még is valami megoldás?
Van olyan app amivel 3gs-nél videó felvétel közben lehet közelíteni?
Hallottam a MiTube nevû alkalmazásról, amivel elvileg le lehet szedni a youtube-os videókat. Azonban nem találom az appstore-ban.
Van valakinek ötlete hogy merre keressem vagy esetleg hasonló alkalmazás??
Üdv!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
A márik problémám h.roamingban nem mûködik!manuálisan sem tudom ráállítani a talált hálózatokra!másik telóban mûködik! :/ VALKI TUDNA ADNI TANÁCSOT,VAGY ÖTLETET?
Elõre is köszi!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha valaki tud valami magyar internetes oldalt ahol leírják hogy kell iphone 3g-t függetleníteni akkor az lécci linkelje be mert google-n nem találok😞
Köszi elõre is
de most nézem már van 120k 140 k közt.Akinek van légyszi irjátok már meg mitõl esett ekkorát,van valami bajuk?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
De azért nem rossz, csak csõjáték.
hívni nem tudtam senkit, de engem tudtak hívni...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ha valakinek van bármi ötlete azt megköszönném.
Vettem egy használt iphone 3g-t és rögtön küldtem is a haveromnak függetleníteni... aztán jöttek a gondok... nem tudta megcsinálni azt mondja az a baj hogy az a baj hogy akitõl vettem az csinált rajta egy visszaállítást... de úgy hogy az itunes-a iphon 4-re van frissítve és igy most a telefon azt "hiszi" hogy iphone 4 pedig csak 3g és most nem fogad be semmi kártyát... vagyis befogad meg minden csak nem talál hálózatot😞
Valakinek ötlete vagy bárminemû hozzászólása?
Légyszi irjatok... köszi elõre is