iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amik tények: a Galaxy gagyibb telefon érzetét kelti, recseg, ótvar mûanyagból van összerakva, a Android Marketet ugye még viccbõl sem akarjuk AppStore-hoz hasonlítani, mint ahogy iTunes store sincs Galaxy-hoz (OK: az egyelõre nálunk sincs).
Ami viszont szubjektív: jó-jó a Galaxy, csak ugyanazt érzem, amit a legtöbb Samsungnál: kb. nulla egyedi ötlet, lekoppintottak pár dolgot, összemosták és ha nem tudnám, hogy mi volt elõbb, akkor még tetszene is. Szerintem a GUI-ja rém gusztustalan - mondom ezt úgy, hogy az iOS felületét is baeromira unom már. Pl. hol van egy HTC Sense-hez képest bármelyikük is?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A haverod meg ezekszerint nincs tisztában a telfonja képességeivel, ha irígykedik, mert egy (jailbreakelt) 3GS mindent tud amit a Galaxy, annak csak a kijelzõje jobb (meg esetleg a kamerája, nem tudom, az az utolsó dolog amit telefonon nézek).
Na de ne offoljunk 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
de úgy tûnik, itt nem segítséget kap az ember hanem beszólogatást
büszke lehetsz magadra te+clio
arról h ki vagy mi szánalmas, arról cseveghetnénk órákig, de nem célom szétoffolni a topikot
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Én nemrég vettem Galaxy S-t, sokáig hezitáltam, hogy Desire vagy ez... És a sok teszt olvasása, stb meggyõzött, hogy Galaxy-t veszek inkább. Haver most a 3GS-el irígykedik rám. 😊
én motorola droid x -et vagy vmi htc -t vennék, ha androidot vennék
Bazinga!
Jó telefon, de semmivel nem jobb mint egy iPhone, miután kipróbáltam nem éreztem késztetést arra, hogy lecseréljem rá a 3GS-em. Ebben persze benne van az is, hogy én már kötõdöm az iPhonehoz, van egy csomó programom rá, amit majd ha veszek 4-est vagy 5-öst, akkor gond nélkül át tudom vinni, tudom hogy azokon is jól fog mûködni. Ha holnap megszûnne az Apple, akkor valószínüleg egy Google Nexus S-t vennék.
kézbe kell venni és úgy megnézni hogy milyen 😊
nekünk erre nincs lehetõségünk, neked viszont igen
szóval hajrá 😊
Bazinga!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nagyon nagy majmot kell találni aki enyniért megveszi.reális ára most 85.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Október elején tudtam volna venni 3 hónapos 16 gigást 82 be😄 FEHÉRET!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
530USD volt szállítással
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
most szeretnék uj iphone-t venni. ötletek h hol éri meg a legjobban?
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619