iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
az iphone is otvar muanyagbol van osszerakva (3g es 3gs legalabbis), meghozza olyanbol ami egy ido utan magatol is elreped az aljan. a market nem magat a telot jellemzi, de egyebkent azzal sincs sok gond ott. es iphone 3gs-ben meg aztan qrvasok egyedi otlet van, foleg 2g es 3g-hez kepest, mi? 😊 gyorsabb proci, fuck yeah. ennel a galaxy s kicsit tobbet tud, vagy barmelyik felsokategorias android is.

pyrohun
Hát ez elég erõs túlzás.

Amik tények: a Galaxy gagyibb telefon érzetét kelti, recseg, ótvar mûanyagból van összerakva, a Android Marketet ugye még viccbõl sem akarjuk AppStore-hoz hasonlítani, mint ahogy iTunes store sincs Galaxy-hoz (OK: az egyelõre nálunk sincs).

Ami viszont szubjektív: jó-jó a Galaxy, csak ugyanazt érzem, amit a legtöbb Samsungnál: kb. nulla egyedi ötlet, lekoppintottak pár dolgot, összemosták és ha nem tudnám, hogy mi volt elõbb, akkor még tetszene is. Szerintem a GUI-ja rém gusztustalan - mondom ezt úgy, hogy az iOS felületét is baeromira unom már. Pl. hol van egy HTC Sense-hez képest bármelyikük is?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

5c0rp330n
egy galaxy s kb mindenben jobb egy jailbreakelt iphone 3gs-nel, es nem kicsit hanem sokkal.

azért az apple ennyi pénzért már a 3gs-be (is) bele rakhatta volna a vakut is...........

precision
mindent töröl, de amirõl van backup azt vissza tudja állítani

Bazinga!

ikegami2
A shift+restore 4.1 frissítésnél mi marad meg a telefonon? Mindent töröl contacts, sms...?

GregSB
Már hogyne lenne biztos, semmi köze az updatenek tudtommal a markethoz. Ha jön egy SW update, azt itthon is le tudod szedni. A Gúgli meg mindig a Nexus telókra adja ki legelõször az updateket, azok a "target hardware"-ek.

A haverod meg ezekszerint nincs tisztában a telfonja képességeivel, ha irígykedik, mert egy (jailbreakelt) 3GS mindent tud amit a Galaxy, annak csak a kijelzõje jobb (meg esetleg a kamerája, nem tudom, az az utolsó dolog amit telefonon nézek).

Na de ne offoljunk 😊

Ombika
Akkor nemtudja meg mire irigykedik! 😊

pyrohun
Na peace gyerekek. És ne szólogassatok be annak aki ide is belinkeli az eladó telcsijét, más is megtette már 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

ebbõl kiindulva próbáltam valami "jó" árat kitalálni
de úgy tûnik, itt nem segítséget kap az ember hanem beszólogatást
büszke lehetsz magadra te+clio

én a magam nevében beszélek csak
arról h ki vagy mi szánalmas, arról cseveghetnénk órákig, de nem célom szétoffolni a topikot

Ne csak az õ nevében beszélj. Sajnos itt csak átlagos, vagy annál magasabb iphone tapasztalattal bíró fórumozókat találsz, vagy a készülék után komolyabban érdeklõdõbbeket, szóval légyszi ne próbálj senkit etetni a hülyeségeddel, mert ez az ár mindent überelõen szánalmas

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

LoSA
Ez Magyarországon sajnos nem olyan biztos...

Én nemrég vettem Galaxy S-t, sokáig hezitáltam, hogy Desire vagy ez... És a sok teszt olvasása, stb meggyõzött, hogy Galaxy-t veszek inkább. Haver most a 3GS-el irígykedik rám. 😊

meg talán ott nincs ilyen birka mint te hogy csak belebégetni tudsz

GregSB
Viszont már 2.3-as Androiddal jön, és amikor megjelenik egy új Android verzió az másnap mér elérhetõ a Nexus telefonokon, az összes többi gyártó hetekig-hónapokig szokta húzni az updatet.

precision
ez is példa rá hogy nem minden a hardver meg a "papír" (specifikáció)

én motorola droid x -et vagy vmi htc -t vennék, ha androidot vennék

Bazinga!

LoSA
És a Google Nexus S belseje ugyanaz, mint a Galaxy S, Samsung gyártmány az is! 😉

GregSB
Nekem volt már a kezemben. Vegyesek voltak vele a tapasztalataim. Kijelzõje 3GS-nél sokkal jobb (bár érdekesek a színek rajta), könnyebb, de gagyibb anyagokból van (olcsó, recsegõs mûanyag a hátulja), maga a software meg néhol iszonyat bugos volt - ez állítólag a Samu touchwiz UI-jának köszönhetõ, rengeteg helyen akadt, szakadozott. Lehet ezt azóta már javították, nem tudom.

Jó telefon, de semmivel nem jobb mint egy iPhone, miután kipróbáltam nem éreztem késztetést arra, hogy lecseréljem rá a 3GS-em. Ebben persze benne van az is, hogy én már kötõdöm az iPhonehoz, van egy csomó programom rá, amit majd ha veszek 4-est vagy 5-öst, akkor gond nélkül át tudom vinni, tudom hogy azokon is jól fog mûködni. Ha holnap megszûnne az Apple, akkor valószínüleg egy Google Nexus S-t vennék.

precision
nyilván nem használunk olyat, papíron meg lehet bármilyen bármelyik telefon
kézbe kell venni és úgy megnézni hogy milyen 😊
nekünk erre nincs lehetõségünk, neked viszont igen
szóval hajrá 😊

Bazinga!

GregSB
Ha megnézted és kipróbáltad akkor miért kérdezel minket? Te nem tudod eldönteni neked mi a jó? 😊

LoSA
Jobb, mint a 3GS! 😉 Én nekem az van.... <#finom>

Voltan
Egy kérdés. Én kb. két hete vagyok vodás 3GS tulaj, teljesen meg is vagyok vele elégedve. Egy kollega vett most egy Samsung Galaxy S-t. Megnézegettem, kipróbálgattam, de kváncsi lennék az itteniek véleményére is a Samsunggal kapcsolatban. Mennyire jó cucc az?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

solo
Kb mindenki leszarja,hogy új.
Nagyon nagy majmot kell találni aki enyniért megveszi.reális ára most 85.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

qrva szádat, köszönöm h spammeltél .hellószia

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB
Na, elég lesz ennyi a reklámozásgból, többi szpemet hanyagoljátok mert törölni fogok.

kvaszad megnéztem az oldalt felreggeltem és kaptam 10 kreditet😊 most azzal nyomulok. Majd meglátjuk😊
Utána kérdeztem ennek a bidlicit-nek, mert spanom valahogy lecsapott ingyé 200 kreditet, és azzal tolta. Ezek sztem mindent helyi garival, számlával küldenek ki, legalábbis a fényképezõt így kapta meg!
clio1616v
ez komolytalan valószínû airphone volt az 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TVelvet
én 75-be vettem a sajátom 10 hónap garival. 😊 16gb
Voltan
LOL

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a bidlicit-en pont elvittek egyet elõlem egy 4g-t €207.20-ért 😞
clio1616v
ebayrõl vettem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

magyar-külföldi aukciós oldalakon néztétek már?
clio1616v
190ért megkapod itthon is

clio1616v
az nem érdekel, csak már szállítanák ki

csak külföldrõl ilyen olcsó? mo-on nincs semmi?
passatgt
az áfa meg lesz rá 25%?
+ a vám 0-8%

wow! az tök jó! 😊 én még keresgélek, de köszi az infókat 😊
passatgt
de ez új
és fekete😊

solo
95 ért? Mivan veled?😄DDD
Október elején tudtam volna venni 3 hónapos 16 gigást 82 be😄 FEHÉRET!

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

clio1616v
én Californiából hozattam már magyarországon van, de még a vámon

530USD volt szállítással

fonton lenne, mert karácsonyra szeretnék egyet!! 😊
Barpi
Valóban, ezt láttam én is. DE. Minden egyes csatlakoztatáskor egyesével átnézni, mi is van az adott iPhene-on, elég macerás. És akkor még a zenékrõl, nem is beszéltem. Egyszerûbb megoldás nincs?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

sziasztok!
most szeretnék uj iphone-t venni. ötletek h hol éri meg a legjobban?
clio1616v
ne legyél felháborodva, tedd fel a vaterára ott talán van olyan hülye aki megveszi ennyiért

pyrohun
Külön-külön ki tudod választani az itunes-ban az aktuális készüléknél az Apps fülön, hogy mit szinkronizáljon.

Barpi
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, remélem van itt valaki aki tud segíteni. Adva van 2db iPhone, egy Pc, rajta egy iTunes. Hogy tudom megoldani, hogy mindkettõre más-más alkalmazást, zenét tegyek fel? Jelenleg, mindkettõre ugyan azt akarja feltenni az iTunes szinkronizáláskor. 😞

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

mé' ne fizetném ? a kártyát használom és fizetem, [/apro]arany és platina kártya is van a házban[/apro] ..... szóval a feltételezéseidet tartogasd meg magadnak

clio1616v
Kösz, de nem veszünk elõfizetéses telefont, amin most indult a hûségnyilatkozat, hogy majd letiltsák, ha már nem fizeted.

pont azért h beszólhass 😊