iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy 3GS-m és tegnap vettem észre, hogy a Labyrinth játéknál a gyroskop nem az igazi. Konkrétan balra húz nagyon. Ahhoz hogy a játékban a golyó megálljon középen, majdnem 45 fokban kell megdönteni az
iPhone-t. Szerintetek szoftveres játék hiba, vagy a gyroskopom adta meg magát?
Üdv: Zoli30
Kellene egy kis segítség! Van egy 3G készülékem 3.1.3-al, jailbrake,szifonos mobilinstall is feltelepitve..de az appokat igy sem tudom feltenni..miért?..az ingyen app is megvan az itunes-rol is meg atelrõl is..de nem megy fel rá semmi..miért?
A másik problémám..h. ha külföldre megyek, nem müködik a roamingom..nem talál más hálózatot, még manuálisan sem tudok ráállni másikra..(tuti a telo miatt, mert másik telöban okés a roaming)..Valakinek valami ötlete?
Köszi elõre is!
I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.
De így már szuper!
Arcor: Köszi a tippet, de ez is megfelel.<#eljen>#eljen>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Van egy alkalmazásom, "shopshop" az ikon alatt a neve, emlékszem ingyen szedtem le appstore-ból.
Tulajdonképp bevásárló listát lehet benne csinálni (akár többet is) majd egyesével kipiálgatni õket. Az ikon mellett buborékban jelzi is, hogy mennyi van még vissza ami nincs kipiálva.
Ugyan nem erre találták ki, de személyenként tudsz jegyzetelni bele és importál a contactokból valamint facebookról.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
másfél hetes 3GS 8GB-st mennyiért érdemes meghirdetni ? (TRÉmobilnál vettem)
Kérdésem: vettem egy-két olcsó (0.75-1,25 eurós) játékot az IPohone-ra azon keresztül (appsStore). Minden teljesen töretlen, úgy is marad. Kérdésem, ha beszarik az Iphone, és új lesz helyette, akkor megmaradnak ezek, vagy újra kell fizetnem érte? WiFin keresztül szedtem le õket közvetlenül az IPhone-ra. Vadiúj a vas, de kiváncsi vagyok, hogy ezt a kb. 800 Forintot vajon újra el kell majd költenem, vagy jegyzi a nevem alatt az AppleStore. Kis összegekrõl van szó, de mégis...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem lenne baj ha ingyenes lenne. Keregéltem de nem találtam jót.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
tegnap vettem meg én is...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amúgy nekem is néha elõfordul, hogy alig akarja felismerni a sim kártyát de sztem nálam valami kontakt hiba van ( 3 éves iphone)
Visszavittem. A pultos hölgyemény meggyõzõen magyarázta, hogy iTunes kell neki, teljesen normális a kiírt hibaüzenet, csak õ maga nem tudja aktiválni, mivel nincs feltelepítve nekik a legújabb. <#idiota>#idiota> Én meg ugyan ilyen meggyõzõen magyaráztam, hogy fel sem ismeri a SIM kártyát, így az iTunes sem tudja aktiválni. Miután megunta a térítést, kijelentette hogy egyébként sem tudják cserélni, mert õk csak egy partnerüzlet, menjek Szegedre a hivatalos T-Pontba.
Szóval most itt tartok, remélhetõleg újabb egy hónapot kell várnom az újra, mivel a várólisták azóta csak hosszabbak lettek. -.-"
gondoltam egyértelmû, hogy mindenképpen be kell menni t-pontba, azért ott csak lesz egy elfekvõbe
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Megjött az iPhone4-em, de egy eléggé egyedi probléma lépett fel vele kapcsolatban. Már túrtam a netet válasz után, de semmi használhatót nem találtam. Bármilyen ötletet, tippet szívesen veszek.
A hiba: nem érzékeli a SIM kártyát, még aktiválni sem tudtam a telefont. A SIM karit most kértem a T-Mobile-tól, teljesen új, normális microSIM, mûködnie kellene. Mérete ellenére beletömtem egy másik telefonba, ott gond nélkül üzemelt is. Az iPhone4 pedig látszólag nem is érzékeli a kártya jelenlétét, nem azt írja hogy nem támogatott és társai, hanem egyszerûen "nincs benne".
DFU módban aktiválás nélkül is sikerült egy restore + szoftverfrissítés párost elintézni, de a probléma még mindig fennáll. Semmilyen más ötletem nincs. A kártya jó, mûködik, teljesen új, direkt iPhone4-hez lett kérve, le is teszteltem másik telefonban. A telefonba is tuti jól teszem be (máshogy nem is lehetne szerintem), látszólag minden jónak tûnik, de folyton azt írja ki hogy nem található simkártya.
Bárkinek bármilyen ötlete lenne? Vevõ vagyok mindenre ezek után. 😄 A segítséget elõre is köszi!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive