iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Van egy 3GS-m és tegnap vettem észre, hogy a Labyrinth játéknál a gyroskop nem az igazi. Konkrétan balra húz nagyon. Ahhoz hogy a játékban a golyó megálljon középen, majdnem 45 fokban kell megdönteni az
iPhone-t. Szerintetek szoftveres játék hiba, vagy a gyroskopom adta meg magát?

Üdv: Zoli30
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Van egy 3G készülékem 3.1.3-al, jailbrake,szifonos mobilinstall is feltelepitve..de az appokat igy sem tudom feltenni..miért?..az ingyen app is megvan az itunes-rol is meg atelrõl is..de nem megy fel rá semmi..miért?

A másik problémám..h. ha külföldre megyek, nem müködik a roamingom..nem talál más hálózatot, még manuálisan sem tudok ráállni másikra..(tuti a telo miatt, mert másik telöban okés a roaming)..Valakinek valami ötlete?
Köszi elõre is!
precision
így van...

Bazinga!

Tökmind1, mindennek megvan az ára. Piramisjáték, meg ki gyûjt több embert faszság csak annak éri meg, aki elkezdi. Nekünk nem.😊
precision
én se hiszek az ilyenekben 😊 a referral kódodat az url végéról lehagyhattad volna 😊

Bazinga!

Nem ingyen, hogy ha figyelmesen olvastad volna 😉 Semmit nem adnak ingyen.

I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.

Köztudott, hogy a világ úgy mûködik, hogy ingyen osztogatnak 100es telefonokat.
Dzsega
Ez megvan nekem is csak nem tudtam, hogy több listát is lehet csinálni<#nemtudom>...
De így már szuper!

Arcor: Köszi a tippet, de ez is megfelel.<#eljen>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Bercy
Neked egy "bevásárló lista" kell tulajdonképp.
Van egy alkalmazásom, "shopshop" az ikon alatt a neve, emlékszem ingyen szedtem le appstore-ból.
Tulajdonképp bevásárló listát lehet benne csinálni (akár többet is) majd egyesével kipiálgatni õket. Az ikon mellett buborékban jelzi is, hogy mennyi van még vissza ami nincs kipiálva.
Arcor
Birthdays!
Ugyan nem erre találták ki, de személyenként tudsz jegyzetelni bele és importál a contactokból valamint facebookról.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Gondolom majd akkor. Biztos nem lehet összevissza authorizálni korlátlanul. Egyenként próbáltad már?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

AntiHero
Hogy tudom deuthorizálni az összes gépet? Mert azt írja majd csak 2011 jan 21-én lehet újra mindent deuthorizálni:S Ilyenkor mi van?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sziasztok, PÜ-ben (!!!) szeretnék válaszokat kapni

másfél hetes 3GS 8GB-st mennyiért érdemes meghirdetni ? (TRÉmobilnál vettem)

Voltan
Ok. Thx. Megnyugvas.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

passatgt
jegyzi

Voltan
Üdv! Új IPhone tulaj vagyok, de régi Itunes user, régi Ipod tulaj.
Kérdésem: vettem egy-két olcsó (0.75-1,25 eurós) játékot az IPohone-ra azon keresztül (appsStore). Minden teljesen töretlen, úgy is marad. Kérdésem, ha beszarik az Iphone, és új lesz helyette, akkor megmaradnak ezek, vagy újra kell fizetnem érte? WiFin keresztül szedtem le õket közvetlenül az IPhone-ra. Vadiúj a vas, de kiváncsi vagyok, hogy ezt a kb. 800 Forintot vajon újra el kell majd költenem, vagy jegyzi a nevem alatt az AppleStore. Kis összegekrõl van szó, de mégis...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsega
Ismertek olyan appot amivel lehet kívánság listát csinálni? Olyan kellene amivel a szeretteimnek tudnám felirogatni, hogy miket akarnak és ha megvan ki tudom húzni vagy pipálni.
Nem lenne baj ha ingyenes lenne. Keregéltem de nem találtam jót.

gagax
1:07 nél annoyng orange <#idiota><#idiota><#idiota>

sajtburger
Srácok van egy alkalmazás az NBA 2010-2011 Game Time, nálunk ez az alkalmazás fizetõs, de amerikában aki oda regizett, ott ingyenes, hogyan lehetne megszerezni ezt az alkalmazást ingyenesen a telóra?

Lacee
mekkora poén lenne ha tényleg 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bercy
Lassan tényleg kávét is fõz majd a telefon 😊
Dzsega
mik nem vannak...
Popcorn<#idiota>
(Bocs ha volt)

JaSoN HuNTeR
AnyRinget hogy tudom aktiválni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Amikor szinkronizálni akarom mindig újra indul és nem rakja fel a zenéket stb. Csak ha újra inditom elõtte a telefont.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
miért indul újra mindig a 3Gm hogyha felrakok rá új programokat?

clio1616v
bár még nincs meg a telóm a SAM appot próbálgatnám, ha ilyesmi problémám lenne

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ja most olvastok vissza... hol vetted az iphonet?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ebay.com

tegnap vettem meg én is...

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sajtburger
Srácok, valaki letudná írni, hogyan tudok letölteni olyan alkalmazást iPhone-ra ami pénzbe, fontba kerül? Tudom, hogy fel kell valamiféle pénzt tölteni, de mi ennek a módja?

GregSB

Bercy
Szerintem kérj egy sima sim kártyát és vág szét ollóval...
Amúgy nekem is néha elõfordul, hogy alig akarja felismerni a sim kártyát de sztem nálam valami kontakt hiba van ( 3 éves iphone)
Ability
Köszi a válaszokat!

Visszavittem. A pultos hölgyemény meggyõzõen magyarázta, hogy iTunes kell neki, teljesen normális a kiírt hibaüzenet, csak õ maga nem tudja aktiválni, mivel nincs feltelepítve nekik a legújabb. <#idiota> Én meg ugyan ilyen meggyõzõen magyaráztam, hogy fel sem ismeri a SIM kártyát, így az iTunes sem tudja aktiválni. Miután megunta a térítést, kijelentette hogy egyébként sem tudják cserélni, mert õk csak egy partnerüzlet, menjek Szegedre a hivatalos T-Pontba.

Szóval most itt tartok, remélhetõleg újabb egy hónapot kell várnom az újra, mivel a várólisták azóta csak hosszabbak lettek. -.-"
GregSB
Ha nem ismeri fel (más teló viszont igen), akkor tuti a telefonnal van a baj. Vidd vissza, ezt gariban kell javítaniuk!

ProGabe
nem mondtam, hogy most azonnal tesztelje, bár nekieshet ollóval egy "simának" 😛

gondoltam egyértelmû, hogy mindenképpen be kell menni t-pontba, azért ott csak lesz egy elfekvõbe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pyrohun
Gondolom nincs sûrûn másik microsim kártyája -.- 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

ProGabe
ha nem a kártya rossz, akkor a telefon. ki kell próbálni egy másik kártyával is, ha nem jó, csere

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
Miért nem a T-Mobile-t kérdezed? Hívja a 1430-at!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ability
Sziasztok!

Megjött az iPhone4-em, de egy eléggé egyedi probléma lépett fel vele kapcsolatban. Már túrtam a netet válasz után, de semmi használhatót nem találtam. Bármilyen ötletet, tippet szívesen veszek.

A hiba: nem érzékeli a SIM kártyát, még aktiválni sem tudtam a telefont. A SIM karit most kértem a T-Mobile-tól, teljesen új, normális microSIM, mûködnie kellene. Mérete ellenére beletömtem egy másik telefonba, ott gond nélkül üzemelt is. Az iPhone4 pedig látszólag nem is érzékeli a kártya jelenlétét, nem azt írja hogy nem támogatott és társai, hanem egyszerûen "nincs benne".

DFU módban aktiválás nélkül is sikerült egy restore + szoftverfrissítés párost elintézni, de a probléma még mindig fennáll. Semmilyen más ötletem nincs. A kártya jó, mûködik, teljesen új, direkt iPhone4-hez lett kérve, le is teszteltem másik telefonban. A telefonba is tuti jól teszem be (máshogy nem is lehetne szerintem), látszólag minden jónak tûnik, de folyton azt írja ki hogy nem található simkártya.

Bárkinek bármilyen ötlete lenne? Vevõ vagyok mindenre ezek után. 😄 A segítséget elõre is köszi!
Bocsi hogy megint ezt kérdem de nem kaptam választ:S Kérdésem az lenne hogy Iphone 3Gs fülesre is 1 év a gari a T-MOBILENÉL?
TVelvet
1
Soldiers
Hali srácok áprilisban vettem egy 3gs-t s az Iphona hány év garancia van??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

mila69en
szívesen meghallgatnám😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lacee
ha valaki esetleg jó minõségû fülest keresne a drágább árkategóriában, ezt csak ajánlani tudom. Sajnos itthon még nem árulják tudtommal (írtam a Phonaknak, hogy mi az ábra, de még kialakítás alatt a magyar webshop), de a cég elég jó névnek számít a hallókészülékek forgalmazásában, szóval értenek hozzá 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ohhoo, nem szarral gurigázol baxod 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

mila69en
Sony MDR-EX 500LP annyira azért nem gagyi😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
azért mert rengeteg zeném van lossless ben és nincs kedvem konvertálgatni😄

Ezt a programot ismeritek? Érdemes megvenni?
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy az iphone füllhallgatóhoz is 1 év garancia jár vagy ahoz csak fél év? (t-mobile)
ProGabe
na jó, de a fejhallgató teljesen más kategóra. összehasonlíthatatlan a kettõ, fülhallgatónál nagyon kevés helyen kell "csodát" mûvelnI

(és ebben a pllanatban romlott el a bllem: nncs ks I betû 😄)