iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kispeki
Hali!

iTunes 9.2-esem van, és amikor az albumoknál "Get Album Artwork"-re kattintok, nem talál egyet sem. Szeretném megkérdezni, hogyan lehet manuálisan hozzáadni a képeket 😊

SoF II: C4z0rla

5c0rp330n
a masik a mikrofon, csak 1 hangszoroja van.

CoD23
csõ all!
most vettem 1 iphone 3g-t és arra lettem figyelmes, hogy alul csak a jobb oldali( ha a kijelzõ felfelé néz) kis nyíláson szól a zene, nem tudod a másikon is kellene neki, vagy így van megcsinálva?
kössz!<#wave>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Falkon
Ezek a játékok! <#merges>

Akinek Iphone4 van, és szépen megkérem, tudna csinálni egy képet este?
Csak hogy milyen hatása van a lednek!

Elõre is köszönöm!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

precision
nem igazán
vagy 4.x kell a folderekhez (akkor gyárilag benne van)
vagy kell jailbreak és categories app a cydiából

Bazinga!

Sziasztok!

3GS telóra 3.1.2-es, jailbreak nélküli oprendszerrel lehet valamilyen mappa/folder appot szerezni?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

wolfaud
Régen volt errõl szó én ezt használom fél éve!! az a jo hogy pár hete volt update és belekerült a Szundi üzem is!!

Kérdés magyar Storeba hogy lehet kartya nélkül regisztrálni?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Sziasztok!
Volna egy még mindig megválaszolatlan és megoldatlan problémám!a 3G telómon 3.1.2es fw van telepítve(elõtte a gyári 3as),és külföldön nem mûködik a roaming..keresi a szolgáltató hálózatát,de semmi!manuálisan sem akar ráállni egyikre se...????...
A másik probléma az h.nem tudok tört appokat feltelepiteni,pedig a mobileinstall is fent van,free game telórol+appstorebol is..de nem akarja feltelepíteni a többi app.okat...???...
Segítenetek?vagy ötlet esetleg h.mi lehet a baja?
Köszönöm elõre is mindenkinek!
clio1616v
test modeot nézted?

nekem bejött

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Bercy
Nekem ez a sleep cycle alarm colok ( a free verziós, mert több fajta is van app storeban) egyszerûen nem ébreszt 😞
Ha csak sima ébresztést állítok be ami nem monitoroz akkor sem ébreszt fel...
Másnál nem volt ilyen hiba?
Na, ez egy jó dolog. Sokszor van olyan hogy csak zenét rakok be onnan és közbe semmit nem tudok csinálni. Már csak jailbreak kéne 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Jaja, sokáig toplistás volt AppStore-ban. Nekem valamikor bejött, valamikor nem. Mindig az alap ébresztõvel kombinálva használtam vészesetre 😊 Mindenesetre az ébresztõdallamok jók benne nagyon.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

pyrohun
Azt amúgy vágjátok, hogy 4.2.1-en meg van oldva a youtube háttérben lejátszása? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
omg, pedig az egy sem csúnya 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

clio1616v
találtam egy nagyon jó ébresztõt... lehet ismeritek, de ha nem akkor megosztom

Sleep Cycle - alarm clock

figyeli azt, hogyan forgolódsz az ágyban az elõszöri szolíd rezgés ébresztõre 😊 és nem azonnal ébreszt, hanem fél óra alatt, tehát hagy pihenni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
NOVA 2

Durva, iPhone 5-ös játékok már úgy fognak kinézni, mint a konzolos játékok? 😊

GregSB
Real Racing 2. Durva a grafika 😊

Gondolom csak iPhone 4-en néz ígyki, de akkor is szép 😊

wolfaud
Hogy tudom az Iphonba beallitani a freemail level cimet hogy kuldeni is tudjak? mail.t-online.hu server port 25 es nem megy 😞

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

clio1616v
már megtaláltam közben a settings és utána naptár mail contact

Bercy
Azt hiszem valahol a beállításoknál létezik egy ilyen funkció ami átpakolja a neveket, de megmondom õszintén én sose tároltam sim-en kontaktokat, így ezt sose használtam.
clio1616v
a sim kártyáról, hogyan tudom a contactokat a telefonra másolni?

Bercy
1. A cydia csúnyán (és erõsen) fogalmazva az app store alternatívája. Rengeteg hasznos dolgot lehet onnan leszedni (van fizetõs és ingyenes is) de jailbroken iphone kell hozzá.

2. App Store -> search igo -> kiválasztod a megfelelõt -> buy it
clio1616v
segítséget kérnék

a cydiával mit tudok csinálni?

igo-t mivel tudok feltenni?

clio1616v
😉

passatgt
csak azt ne mond, hogy lealkudtál 230$-t😊

clio1616v
erre való a Best offer opció

passatgt
hát 759.99$ az nem 530😊

clio1616v
enyémre a tom tomot tette fel az amerikai gyerek, de még nincs hozzá magyar térképem majd otthon letöltök hozzá és elmondom milyen az igohoz képest

clio1616v

Sziasztok!
Melyik navigációt ajánljátok a jópár közül négyesre?
Köszi
passatgt
linkt

clio1616v
San Jose-bõl jött

Yen Gnuyen a neve srácnak

Mi az ebay seller neve? Új, gyári független iPhone 4(ilyen a kontinensen csak Kanadában létezik), jóval a bolti ár alatt. Hmm...

clio1616v
nem is akarom függetleníteni, ugyanis gyári független

már megy is a szétvagdosott telenoros simemmel 😄

még szokatlan se ergonómikus a GUIja, majd írok még meló van

pyrohun
Ez még csak elmegy, mert mondjuk valahogy kivárja. De ha nem gyárliag független és még van hozzá tartozó aktív hûségszezõdéses elõfizetés, aminek esetleg abbahagyják a fizetését, akkor annyi. IMEI lock egész világon az összes szolgáltatónál és csókolom. Én is kockáztattam még a legelsõ iPhone-nal (de akkor még csak az USA-ból lehetett behozni), de most már nem tenném.

GregSB
Azt nem fogod tudni unlockolni. Ha AT&T-s és nem gyárilag független, akkor kapsz egy szép iPod Touchot 😊

Persze idõvel majd tuti lesz rá megoldás, de idén már szerintem nem.

clio1616v
4.1-es

Sziasztok!

Mi lehet a probléma? Az iPhone rossz dátumot mutat. Kikapcs bekepcs már megtörtént, szinkronizálás is volt, manuális idõbeállítás is, de akkor is november 13. mutat. Valaki tud segíteni?

Üdv: Zoli30
Gyanúsan olcsó ez az 500 dollár. A full retail price $599 és gondolom az eladó sem a két ropi áráért bajlódott vele.

pyrohun
És használni hogy fogod? Mármint... 4.2.1-hez nincs unlock, stb. Az USA-ban pedig - ha jól tudom - nincs független, vagy lehet, hogy már van?

clio1616v
kíváncsian várom 😊

ez az elsõ apple termék amit veszek

clio1616v
nem titok...

ebay.com keresel egy elfogadható árút leellenõrzöd az eladót, hogy hiteles-e

és paypallal fizetsz a telefonért és a express mailért

3 nap alatt magyarországon van a csomagod giftként és mindenféle ár megjelölés nélkül

majd ha a vámosok a telefonos érdeklõdésed után kérik a számlát csinálsz egyet az ár megjelölésével és utána azután fizeted a vámot és az áfát a postásnak aki kihozza

én most itt tartok... a napokban kell megkapnom a csomagot

Ability
Nekem pedig tegnap érkezett meg az új darab, egybõl cserélték, õk is tapasztalták a hibát. 😊 Fasza cucc, minden porcikája igényes, eddig semmilyen hibát nem tapasztaltam alatta. Sem a térerõvel, sem a proximity sensorral nincs baj, tehát eddig tényleg semmilyen általános jellegû probléma nem lépett fel.

3G után pedig igazi megváltás, de hát ez nem kell részleteznem úgysem. Részben biztos a saját örömmámorom is rátesz egy lapáttal, de így az új kütyü után határozottan állítom, hogy biztos nem vennék más telefont. Lehet a konkurencia olcsóbban árul hasonló modelleket, lehet túlárazott, de ennek ellenére igényes, szép, minõségi. Aki nem sajnálja rá a többlet kiadást, az csak jól jár vele. Mások pénztárcájával meg szerintem senki se akarjon bánni. Nem olcsó, ez tény. Túlárazott? Lehetséges. Ennek ellenére jobb cuccok kapsz a kezedbe. Ezt üzenném 5c0rp330n-nak. (Nem vita céljából!)
Hát igen, az az érzés amikor gagyi telefon után elõször tud az ember magáénak 1 iphone-t, az fél orgazmus 😄 tavaly decemberben egyszerûen hetekig alig bírtam letenni a 3GS-em 😊

USAbol hozatod? Mert ha igen leirhatnad a pontos menetet, meg honnan, priviben persze, koszi!

clio1616v
így voltam vele én is

párom vett samsungot kezelhetetlen és sok hibája van, tesóm úgyszintén és tesóm párja is

3as iphoneokat használ pár kollégám és õket faggattam

így lett a 4-es kiválasztva már csak napok kérdése és saját tapasztalatom is lesz róla

Voltan
Pusztán csak az a tény, hogy nem vagyok egy mobil guru, nagyon nem. Egy "õsi", 5 éves Motorolám adta be a kulcsot, és úgy döntöttem, hogy ideje lépnem egyet. Az Apple-lel megbarátkoztam már 3 évnyi IPod használat alatt (1db IPodról van szó természetesen, végig 😄). Szóval igazából meg sem nagyon néztem a piacot, csak pár IPhone-os ismerõst kérdeztem meg, és faggattam ki. Fel sem merült más. Csak kíváncsi voltam, hogy jól döntöttem-e. Lényeg, hogy nagyon elégedett vagyok a 3GS-sel, pusztán utólag körbenéztem, ha már a kezembe került ez a Samsung.
Mellesleg személy szerint ma már nem vennék Samsungot (általában, NEM telóról van szó). Régen jó volt, de manapság sok rosszat hallok felõle. Általában, nem a mobilokról beszélve.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

clio1616v
nem is értem miért merült fel benned az összehasonlítás...

iphone 4et hasonlítsd össze a galaxissal és máris nincs kérdés és vita

Voltan
Hát én akkor ezúton kérek elnézést az off miatt, én indítottam a dolgot az összehasonlítás kérdéssel. Továbbra is boldog 3GS új tulaj vagyok, és nem bántam meg egyáltalán. Csupán egy kollégám mutatta az új Galaxy S-t, megnézegettem kicsit, az lejött rögtön, hogy elég komoly IPhone koppintás a kezelõfelülettel, stb. A kezemben tartva kicsit "gagyi" érzésem volt, de végülis akkor is az van, ha egy AK 47-est fogsz,pedig hát 😄
Csak azért tettem fel a kérdést, mert nagyon nagy divat az IPhone-t fikázni és elfogulatlan véleményekkel nem találkoztam a neten. Gondoltam, itt is felteszem a kérdést. Én úgy tartom, hogy a Galaxy S lehet jobb kijelzõs (sztem különben a touchscreen még mindig nem olyan érzékeny és sima, mint az IPhone-é), a kamera is lehet jobb (nem izgat, nem szoktam használni) de az App Store-t és az IPod funkciót nem nagyon verheti.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"