iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
erdekes reklam hozza

5c0rp330n
nem, iphone-os skype-rol van szo. elvileg tud videotelt, facetime minosegben, 3g halozaton is.

passatgt
ja, semmi, azt hittem az apple topikban vagyok, és a beta skyperól van szó😊

5c0rp330n
?

passatgt
nehogy felrakd

pyrohun
van skype 3.0? Hmm, check 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

5c0rp330n
skype 3.0-n a videohivasnak hogy kene mukodnie? csak sima call funkciot latok. mondjuk inditasnal megint kiirta h csak unmodified ios-en mukodik ez meg az, lehet h megint rahuztak a szopoalarcot a jailbreakelt telokra. vagy csak az nem tetszik neki h 3g-m van.. pedig a leiras szerint csak ios4 kell hozza.

SötétBarom
Ezek kifejezetten jól hangzanak. Furcsa, hogy nincs ilyen szoftver a storeban.

($.$)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Igen, tiszta vicc, hogy egy iBlacklist miatt kell törnöm..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
Én csak ezek miatt jailbreakelek:

-iBlacklist: híváslistákat tudsz vele csinálni, be is tudod idõzíteni õket, tehát meg tudod csinálni hogy pl szombat este 10-tõl reggel 8ig csak családtagok érjenek el, a többeik mennek hangpostára.
-Mobilelog: Az elõzményeket helyettesíti, tudsz egyesével törölni híváslistából belõle.
-intelliscreen: kirakja lockscreenre a következõ naptár eseményeket, meg idõjárás-elõrejezést.
-sbsettings: képernyõ tetején elhúzod az ujjadat, és megjelenik egy gyors menü, ahonnan tudod ki/be kapcsolni bluetoothot, wifit, 3G-t, tudsz fényerõt állítani, stbstb.

pyrohun
Ebben teljesen igazad van, de szeintem azzal senkinek nincs baja, hogy ha azért töri valami fel, mert mondjuk 1-2 szoftverrel még jobban testre tudja szabni a készüléket. Nekem azokkal van bajom, akik megveszik 130-150 ezerért és utána azért törik fel, mert "minek fizessek, ha letölthetem ingyen is". JB-re sokszor szükség van, ha igazán szabdon testre akarod szabni a telefont, de ettõl még nem kell 300 forintos - ár alapján vicc kategóriába tartozó - appokat lewarezolni.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
A teljes európatérképes iGo-ra nem adnék ki 20 ropit, de egyébként teljesen igazad van. Az ilyen 3-400 Ft-os appokat nem megvenni szarrágás.

Egy éve van 3GS-m, azóta nem jutott eszembe, hogy jb kellene rá, egészen pár héttel ezelõttig, amikor is egy nyomorult hívásszûrõ szoftvert kerestem.. Store-ban nincs.

Ui.: még nem törtem meg, de egyre többet gondolok rá.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

pyrohun
Mondjuk azért az 5-15 ezres játék nem egyenlõ a 280 forintos (!!!) appokkal.
Nem mondom, hogy normál PC-s játékot jogosak letölteni, de az még mindig jobban megérthetõ, mint az, hogy valaki képest ide járni és hetente órákat elb*szni kérdezéssel meg szenvedéssel, ahelyett, hogy a szaros párszáz forintot kifizesse -.-

SötétBarom
Megmondom õszintén szoftverekre én is sajnálom a pénzt, mert túlárazottak. De az appstore cuccai? Nevetséges összegért vannak kurva jó dolgok. EZ már szarrágás.

Amúgy nem csodálkoztam rá, tudom mi a helyzet.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ProGabe
pc-n is ez megy, nem?! sokan megveszik a 3-500ezres gépet, hetente teletankolják a kocsit, elszórnak szombatonként 30e-t, de nincs szaros 5-10ezerjük játékra, mert "azt le lehet tölteni". szóval erre felesleges rácsodálkozni

akinek pedig nem inge...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
Viccesnek tartom amúgy ezt a szarrágást, amit sokan csinálnak, mikor a legtöbb kurva jó app nincs egy euro <#whatever>

Szerencsére iphone-ra van pénz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kispeki
Nah jó 😄 Teljesen megbolondultam...

Rákopiintottam a limera1n-re, letöltöttem a Cydiát, az felrakott pár pack-ot, és utána megpróbáltam rátenni az apptrackr-rõl letöltött appokat, de "Unknown error occured" hibaüzenettel nem települnek fel... 😞

SoF II: C4z0rla

kispeki
bár a cydiát még mindig nem látom, koppintsak a limera1n-re? 😊

(bocs a 3 post-ért 😊)

kispeki
háhh, kész, elkezdte felpakolni rá a tört appokat.. wááá 😊 köszönöm a segítséget 😊 örök hálám 😊

kispeki
Huh, hát nem tudom sikerült-e, felrakott rá egy limera1n nevû progit, és maga az ikonja egy fehér semmi.. nem akarom elrontani, mit csináljak? 😊 (cidya nincs sehol)

Akkor próbáld ezt:
http://www.limera1n.com/

Letölt, elindít, teló gépre dug, program utasításait követ 😊 Szótárazz ha nem megy, de nem kell nagy angol utdás hozzá.
kispeki
elolvastam, meg is próbáltam, de semmi sem történt... kikapcsoltam, dfu mode, jailbreak, lefutott egy csomó sornyi ellenõrzés, restart és nem történt semmi...

szóval nem tudom mit rontottam el...

Olvasd már el a hozzászólásomat... így aztán érdemes segíteni. :/
kispeki
ezt köszönöm, de ez csak megmondja, mivel tudom jailbreakelni, azt sajna nem hogyan 😞 angolul meg nem nagyon tudok, esetleg priviben tudsz segíteni nekem? 😊

GregSB
Jailbreak és függetlenítés info

Ezt ki fogom tenni bannerba is.

Tikal
Külföldön is ennyire megemelték az iPhone-ok árát? Tegnap nézegettem meg jobban az árakat, még a 16GB-s 3G-t 55ért vettem 2évvel, most az ugyanebbe a kategoriába esõ 4-est már 110ért tudnám elhozni... menjek a k.anyjába a T!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB

http://forum.iphone3gmobil.com/iphone-szoftver-toeres/2102-jailbreak-4-1-greenpois0n.html

Ajánlom a fórumot amúgy is, okos dolgok vannak leírva.
blory
Csak tort alap igo-t nem kapok ami alapbol tamogatja az iOS4-es multitaskot.

Dzsega
aham, így már vágom.
Elvileg ha letöltöd az új verziót akkor bele lehet rakni a magyar nyelvet, csak azt nem tudom, hogy milyen térképeket támogat az a verzió, de a nyelv szinte biztos hogy pótolható. (annó még az igo8-al csináltam ilyent és ott mûködött)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoDMaSt
igo cuccokat mobilepassion.org-ról szedek. lehet, hogy com, vagy net, nem vagyok benne biztos, de a mobilepassion az biztos. 😊

@ Hellomarci

blory
Jobban megerne, csak nekem mas orszagok kellenenek mind magyaro., romaniabol irok itt nincs ingyen semmi az iphonon sajnos😊
Megprobalom abba belemasolni a magyar nyelvet s mas terkepeket hatha...

kispeki
Ha végeztetek az iGo kibeszélésével, segítenétek nekem is kicsit? 😊 (fontos lenne)😊 Elõre is köszi!

GregSB
Csak azért mondom, mert iszonyat lassan kerül ki warezba magyar térképes iGo torrentre / apptrackerre. Már hónapok óta van az új (új térkép-adatbázissal és multitask támogatással), de még senki nem törte fel / töltötte fel valahova.

Ha T-mobilos vagy, akkor a Navigont ingyen tudod használni egyébként.

GregSB
"Megy e az ujjal"

Úristen, lassan pihennem kéne 😄 Természetesen az újjal.

GregSB
Bele lehet turkálni az ipa fileba, de honnan szerzel magyar nyelvet hozzá? Csak egy olyan ipából tudnál, amiben benne van, de pont az a baj hogy ilyen nincs, torrenten is csak olyat találtam mi még nem támogatja a multitaskot. Nemtudom, hogy a régebbi ipaban lévõ magyar file megy -e az ujjal.

Most egy merészet fogok mondani: a magyar térképes iGo 5300 Ft az Appstoreban. Nem érné meg jobban megvenni? Utánna örökké kapod hozzá a frissítéseket ingyen.

LoDMaSt
de, lehet, winrarral belepakolod, ami kell.

@ Hellomarci

blory
Olyan iGo kellene, ami támogatja az iOS4-es multitaskot. Backgrounder eseten is ujraindul a program, az iOS4-es multitasking is tudja amit a Backgrounder, s nekem Igo kellene ami alapbol tamogatja az iOS4-es multitaskot.
Kosz a segitseget

blory
S nem lehet terkepet meg nyelvet cserelni esetleg benne ?

GregSB
Olyan iGo-t keres, ami támogatja az iOS4-es multitaskot.

Az Apptrackerest visszavonom, most néztem meg és csak görög nyelv van benne. (hogy rohadjanak meg! 😊

kispeki
Hali!

26.-án, kaácsonyra kaptam meg az újdonsült iPhone-omat (3gs, 32gb) 4.1-es szoftverrel (magyarul). Szeretném JailBreak-elni, de nem akarok semmit elrontani, angolul meg csak kicsit értek. Kerestem magyar nyelvû leírást, hogy mit hogyan csináljak, de sajnos nem találtam.

Tudna nekem valaki segíteni? 😊

Dzsega
Hogy mit?!
Arra gondolsz, hogy az Igo fusson háttérben? Ha igen akkor a backgroundert ajánlom.
Ha nem akkor nem értem a kérdést.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Apptrackeren van.

blory
Valaki nem tud multitaskinget kezelo Igo-t ?

GregSB
Aki fõgépnek vesz olcsó netbookot, annak egészségére! Nem lehet normálisan csinálni rajta semmit, még egy excel táblát is kínszenvedés szerkeszteni rajta a nyomorodott trackapddel és billel. Fényévekkel jobban használható az iPad arra, amire a kicsi, atomos netbookokat kitalálták.

pyrohun
Szerintem a netbook-ot tökéletesen helyettesíti. Sõt! Kisebb, könnyebb, jobban lehet kezelni, felhasználóbarátabb, több ideig bírja az akksija, stb. Internetezésre, email-ezésre, rss olvasásra, youtube és egyéb filmek nézésére szerintem jelenleg közel sincs ennél jobb mobil eszköz. Pontosan egyébként erre a helyre (netbook) pozícionálták a terméket, de azoknál bõven jobb az AppStore és egyéb okosságok miatt.
Már az sem igaz, hogy "de a netbook-ra telepíthetek mindent, az iPad-re meg nem" - ott a 300 ezer AppStore-os alkalmazás, azért ennyi közül nem megtalálni a megfelelõket... 😊

precision
jó cucc az ipad, csak egy drága "játékszernek" tartom
netbook -okkal versenyzik elvileg, amit 2. gépnek szántak a gyártók eredetileg, pc vagy notebook mellé ugye
namármost a magyar átlag meg az, hogy nincs pénze második gépre, sokan csak egy olcsó netbook -ot engedhetnek meg maguknak mint "fõ gép" nincs cash második gépre

szóval ezen a piacon az ipad a jelenlegi állás szerint énszerintem életképtelen... mivel azzal együtt hogy kib*szott jó cucc, nem igazán tud _helyettesíteni_ egy netbookot... sok mindenben jobb, mint egy netbook, de van amiben rosszabb
persze ha van az embernek az ipaden kívül más "pc -s" eszköze akkor no problem, de egyedüli gépként netbook helyettesítésre alkalmatlan
ráadásul drága is 😞 😊

nekem van pc -m és notebookom is, és nem biztos, hogy a notebook helyett vennék ipadet... notebook mellé meg luxus
ezért is mondom hogy ez az amcsi piacra lett készítve, ott nekik aprópénz az ipad ára, viszik is mint a cukrot

Bazinga!

Neked ember súlyosan szabit kell kivenned 😄 (mondom ezt én aki semmilyen ünnepi/hétvégi pótlékot nem kap), de tényleg, lazuljál vaze 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD