45063
10255461851509447102.jpg
  • Jim Morrison
    emlékszem, nekem butatelefonom volt (nagyon nem is volt más persze), az telefonálni pont elég volt, nem kellett naponta tölteni + mivel butatelefon volt az osztálytársaimmal játszottam, még véletlenül sem a mobilommal. Ezt csak azért mondom, mert ahogy ma látom, sok alsós gyerek csak nyomkodja a telefonját - persze ez amit csak én látok hetente, és örülök, hogy nekem nem ilyen gyerekkorom volt.
    válasz egy törölt kommentre
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.20. 09:55:20
  • dzsegameló
    Nem az a baj, hogy 11 évesen okos telefonjuk van, hanem az, hogy 4-5 évesen van tabletjük...
  • MerlinW
    Én nem adnék 11 éves lánynak okostelefont, főleg nem ilyen értékűt (nem tudom milyen típusról van szó), de hát ki vagyok én, hogy nevelési tanácsot adjak? :) Na ugye:)
    Használja egészséggel.
  • Botond #43212
    Ezekszerint mégis adunk. :D
  • gsg16
    a 11 éves lányom kapott egyet ajándékba a nővérétől.eddig androidos telefonja volt,arra szedtem le programot,ami korlátozta a kimenő hívásokat
  • MerlinW
    Nincs, de ha belegondolsz nincs is sok értelme. Max gyerek esetében, de gyereknek nem adunk iPhone-t:) Blokkolni tudsz hívásokat, illetve a Restrictions menüben tudod korlátozni a telefon képességeit.
  • gsg16
    Üdv!
    létezik olyan program iphon-ra,amivel a kimenő hívásokat lehet letiltani úgy,hogy csak az előre meghatározott számokat lehessen hívni róla?
  • passatgt
    40%-on volt, elindítottam waze-t, kikapcsolt egyből. Próbáltam bekapcsolni, de apple logó után egyből kikapcsolt. Beültem kocsiba, kb 15 perc után bekapcsoltam, simán elindult és 35% körül volt...
  • kamionosjoe
    Annyit vettem észre, hogy gyorsabban merül az akku kicsivel, de nekem egy nagyobbfajta tokban van szerintem az is védi a kihűléstől valamennyire.
  • rooney8
    nekem múltkor 10%-ról kikapcsolt. havernak nem tudom pontosan hány %-on volt - de már ő is a vége felé - és neki is kikapcsolt.
  • Rage47
    nekem még nem volt úgy lemerülve hidegben a 6s, de a 4s anno kikapcsolt
  • passatgt
    nektek is kikapcsol ez a szerencsétlen ha hideg van?
  • MerlinW
    Igen, ugyanakkorák.
  • Falabu #43202
    Sziasztok azzal kérdéssel fordulnék hozzátok, hohgy akarok venni tokot ( Spigen Neo Hybrid) 6s plushoz. Vajon a sima 6 plushoz valo tok rá fog-e menni a 6s plusra?
  • dzsegameló
    Miért az óra nem ua.?
  • Rage47
    én a BT-t naponta használom a Withings órám miatt, a wifik meg ugyanazok szerencsére :)
  • Jim Morrison
    Most a mentés helyett a lenyiloenuben a felvetel listara kell nyomni. Ott meg leokezod hogy uj playlist az albumnevvel es kesz.
  • Tikal #43198
    Amióta megszűnt a Star rendszer Spotify-n egy káosz ez a fos. Most ha lementek egy dalt megjelenik a Songs részben, ugye, de ha lementek egy teljes albumot is hogy majd később meghallgatom, az összes dal megjelenik a Songs részben.... azelőtt arra használtam a STAR-t hogy rögtön mehetett kedvencekbe egy dal egy albumról vagy rádióból, most meg szarakodjak playlistekkel...
  • GregSB
    A menübe akkor akarsz belépni, ha ki akarsz választani egy WI-FI / BT kapcsolatot. Lentről felhúzta csak ki/be kapcsolni tudod őket.

Wifinél még oké, oda én is sokszor lépek be (tekintve hogy még azok a helyek is rendszeresen váltanak jelszót amelyeknél szinte törzsvendég vagyok), de a BT-s eszközt jo ha évente 1x-2x csatlakoztatok onnan
  • csokalaci
    Sziasztok!
    Már elég régóta használok ios-t de ilyen még nem történt. Reggel fel szerettem volna szinkronizálni két új zeneszámot a telefonomra. Sikerült is a szinkronizáció, nem volt semmi hibaüzenet, majd utána vettem észre, hogy az összes szám eltűnt a music appból. Most nézem, hogy az összes zenét Other-nek ismeri fel. Valakinek volt már ilyenhez szerencséje? Nagyon nem szeretném restore-olni mert fel akarja rakni a legújabb ios-t.
  • MrDevil
    hát érdekes más telefonon, és régebbi iphone-n is jó a zene és nem recseg. Tuti megint valami olcsó hangszórót tettek a telefonba :D
  • Rage47
    sztem egyszerűbb alulról behúzni a kapcsolókat, mint settingsbe belépni. persze nem baj, hogy ez is 3D touchos végre
  • GregSB
  • kamionosjoe
    Ja ez nekem is szar i6-on. Ha felére visszaveszem a hangerőt akkor már nem recseg.
  • MerlinW
    Igen, de szerintem az audio van rosszul keverve, nem a telefon hibája. Más daloknál legalábbis nem jött még elő nekem.
  • passatgt
    Egymás mellett ocsmány. Ha nem látsz mellette másikat, akkor tök jó:)
  • dzsegameló
    Attól, hogy valami jó, még lehet ocsmány. Ki fogom próbálni (bár most valahol azt olvastam csak 5s-től lesz fölfele, nekem meg még mindig "csak" 5 van) ha lehetőségem lesz rá. Már csak a kíváncsiság miatt is.
  • GregSB
    Fasza!

Dzsega: en Macet is igy használom f.luxal. Sokkal pihentetobb a szemnek.
  • dzsegameló
  • ProGabe #43186
    Night shift
  • MrDevil
    Ha megnézed ezt a videót max hangerőn a telefonon akkor neked is torzít ? :S
    Teszt
  • MerlinW
    Jelen!
  • passatgt
  • Bercy #43182
    Tobbeknek is van a topikbol.
  • Jim Morrison
    Quick settings hosszan nyomas nincs?
  • MrDevil
    Hali,

Valakinek van iphone 6s-e?
  • GregSB
    Ők már a jövőre gondolnak, hasznos lesz az a BT gyors menü ha nem lesz jack csatlakozó :-))))
  • GregSB
    Gyors gomb csak ki-be kapcsolásra van, ezek meg a menüben visznek el ha csatlakozni akarsz
  • dzsegameló
    Így van, nekem inkább egy internet megosztás gyorsgomb kéne, vagy a qs-be egy ki be kapcs.
  • Jim Morrison
    meg azokra ha jól tudom van quick settingsben shortcut amit mindenhonnan elő lehet hívni.