iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit tudok tenni, ha féluton megállt a telefonon a progress indicator 4.3.1-re frissítés közben?
Köszi
😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Viszont szerintem van egy-két app, ami ha a háttérben fut hajlamos megkajálni az akksit. Amiket biztos, hogy nem kell bezárni, azok a gyári cuccok (tel, üzik, beállítások, ilyesmi..)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mégújabb kérdésem: Dupla Home-nál lévõ háttérben "futó" alkalmazások közül idõnként be kell-e zárni néhányat, vagy abszolút nem kell vele foglalkozni? Én kényszeresen nézem/zárom õket, pedig egyelõre nem adott okott rá, nincs lassulás, stb.
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kíváncsi vagyok mikor fog lebukni. Én ezt max haveroknak + megbízható ismerõsöknek mondanám, hardverapróra erõs volt ezt kitenni.
Multkor PH!-n 95 ért ment el egy letiltott vodás 32 gigás ip4.Valaki ezzel is jól járt: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kamera: Camera+
TODO: Wunderlist, Things, Evernote (amelyik a szimpibb, mindegyik jó)
Ezen kívül:
-GoodReader: szinte minden file formátumot beolvas. Tudsz vele letölteni is (ha tudod a file URL-jét).
-QuickOffice: kezei összes Office filet, és szerkeszteni is tudja.
-Dropbox: legegyszerûbb módja filemegosztásnak gépek, telefonok és haverok között.
-OPlayer: lejátszik szinte minden videó formátumot
-Reeder: legjobb Google Reader-en alapuló RSS olvasó
-Skyfire: Flash vieókat átkonvertálja és le tudja játszani.
Szóval elméletileg csak minimális forgalmat bonyolít és azt is csak a tmobilos változat csinálja.
kamera appra eddig még nem volt szükségem, de a Camera+ talán érdekes lehet.
az abszolút mászthev app számomra: iFiles. file manager, megnyitható vele olvasásra word, excel, audio fileok, filmek, pdf. filemegosztás wifin keresztül baromi egyszerûen, hozzáköthetõ a google docs, flickr, picasa, dropbox többek között.
másik ami tetszik, genius scan, ingyenes, kamerával scannelhetsz be dokumentumokat, jól mûködik, és az ingyenes is elég belõle.
navigonos dolgot észrevettem én is, elég nagy marhaságnak érzem, azt passzolom mennyi forgalmat generál.
Végre én is iPhone (4) tulaj lettem. Régóta olvasom ezt a fórumot, de mégis segítséget kérnék. Az alábbiakhoz keresem az általatok ajánlott legjobbnak vélt appot (nemcsak free jöhet).
- Fényképezõ (Nem utómunkálathoz, hanem ami jobb képek elkészítését teszi lehetõvé)
- Videófelvevõ (ugyanígy...)
- Valamilyen TODO alkalmazás (lehetõleg ne csak szimpla listás)
- WebCam funkció (az iPhone-t akarom kamerának használni és gépen nézni az "adást")
- Bármi más, nem közismert de hasznosnak vélt app.
(És egy (gondolom láma) kérdés: T-Mobile-os Navigont feltettem. Indításnál kikapcsoltatja a Wi-Fi-t, fenti menüben megjelenik a 3G. Ez azt jelenti, hogy a navigáció során rendszeresen (folyamatosan) használja a netemet? Ha igen, akkor egy 200 km-es, másfél órás út alatt kb. milyen adatmennyiséggel számolhatok?)
Köszönöm a segítséget!
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Itt van még, nagyon tetszik amúgy, csak hiányzott már a sok jó program...
meg ugye ez mégis csak iphone....😄
!Forza Ferrari!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
van ez akilkk akció a telefonrál. elküldöd a klikk szót smsben, 3 hónapig ingyér net van, utána havi 1k, és 100mb korlát van, ha átléped korlátoznak, nincs túlszámlázás.
de hiába küldöm el a klikk szót smsben, válasz smsben azt írják, hogy sikertelen, kérjük ellenõrizd a kódot újra, blablabla...
mi a probléma? az, hogy jailbreakelt a teló? iphone 3g-m van 3.1.3-as iossal és független... wifi+gps is megy... bb 05,12,01-es.
vagy nem is lehet iphone-nal telenor netet használni?