iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4-esrõl 5-ösre updatelni még iTunesból kell 5.0 felett viszont már Wifin keresztül is tudunk majd újabb verziókat felpakolni.
Jó lenne ha igaz lenne, ez pl mindig is tetszett az Androidban.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
D vszínû az vlt, h régebbit megjegyezte magának.
Úgyh gépen kitöröltem összes history-t, eltûnt.
Kösz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem vagyok bent skype-ban, és be se vok jelentkezve, úgy mutatja.
Ha rámegyek, bejelentkezik, akk ott nm mutat semmi oat, h lenne bármi is.
Ha most rámírnak, rendesen megjelenik a piros 1-es jelzés (Chats-nél), h írtak, d ha rámegyek, megnézem, eltûnik a jelzés, ahogy kell. Aztán kimegyek/kilépek home gombbal, és ott van a Skype ikonon a jelzés, h 4 vmi érkezett.
Betöltettem a beszélgetéseket, hátha el van késve, d nm, és gépen se mutat semmi értesítést, v h lenne bármi új.
Mitõl lht szerintetek, h tudom kiszedni?
Szedjem le, aztán újra fel, v van vmi egyszerûbb megoldás is?
heineken csinalt appot a bl meccsekhez, interaktiv tesz fel kerdeseket, hogy mi lesz mondjuk a szabadrugasol, es ha eltalalod, akkor kapsz pontot !
Baromi jo, mig megy a meccs probaljatok ki ! 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szilikon, meg a hasonló mûanyag burkok nem jönnek be, ráadásul szenvedés kiszedni belõlük a telefont. Kocsiban a holderbe meg nem mennek bele, így eleve ki vannak lõve.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
meg is õrülnék ha leesne ^^
Pont kivettem belõle, mert lõttem be a zenét, a füles meg beakadt a kilincsbe, és kirántotta a kezembõl. 😄
milyen case-ed volt hozzá?
T-ben azt mondták amúgy, hogy kapok újat 😄DD Kíváncsi leszek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Addig kérek cserébe valami droidot. 😄DDD
Két utat járhatsz ilyenkor: az egyik az az, hogy elviszed hivatalos szervizbe. Kb 1-1,5 hétig nélkülöznöd kell a telefont, és ha nincs biztosítás rá, akkor fizetned kell majd a javítást, de a garanciád megmarad.
A másik út, hogy elviszed egy unoffical szervizbe, ott megcsinálják pár nap alatt és olcsóbban mint a hivatalosban, viszont a garit így elveszted.
Vagy ha be van akkor tartsd hosszan lenyomva a home+lock gombokat, az újraindítja a rendszert.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
felvettem a szifoncentert de nem látok mást és az eredményeimet sem adja hozzá... meg kell lenni az eredeti játéknak, vagy alapból ilyen?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Miért ér többet egy darab szén, amit valahol kibányásztak, mint egy ötlet, majd az ebbõl megvalosulo termék. Mindkettõért meg kellett valakinek dolgozni, az egyikért fizikálisan, a másikért az agyával. Azok a fizikai kémia változások, amik a memorikártyádon létrejönnek, nem maguktol történnek, a nullák meg egyesek nem maguktol rendezõdnek sorba, azt valaki kitalálta.
A mobiltelefonod is loptad? az egyik része fizikai a másik része, ami az egész telefon mukodését irányitja viszont szellemi termék. vagy lealkudtad a vodafoneban az árát, azzal az indokkal hogy az OS csak egy másolhato valami? Az autodat magad raktad össze vagy vetted szalonban/ valakitõl. szerinted az hogy az autod el tud vinni A-bol B-be csak annak köszönhetõ hogy kibányászták az olajat meg a vasat aztán magátol összeépült autonak... az is szellemi termék hogy ez létrejohetett... valójában minden termék szellemi termék, minden egy gondolatbol indul, egy ötletbõl aztán anyag lesz belõle vagy épp egy szoftver.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
anyagért, szolgáltatásért szívesen fizetek pénzzel, de egy szellemi termékért, ami a memóriakártyámon egy változás semmi több azért csak akkor, ha másképp nem tudok hozzájutni és valóban szükségem van rá...
Persze milyen jo lenne a te utopisztikus világodban élni, ahol a bringákat is fénymásoloval lehetne másolni... na akkor mindjárt más lenne a helyzet, persze akkor nem is ilyen társadalomban élnénk 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Te elveszel egy szoftver terméket amire szükséged van, de mit adsz érte cserébe? Semmit. A fejlesztõ is szeretne valamit látni cserébe, de neki senki nem ad, mégpedig azért mert technikailag rohadt könnyu tõle lopni, õt mindenki leszarja. Csokit miért nem lopsz?
Szóval te rendelkezel egy ismerettel, amit megszereztél az egyetemen, akkor miért nem adod át ezt ingyen a munkaadódnak? Neki nem akarsz jót? 😊 Vagy mondom, alapits egy céget, ahol ingyen átadod mindenkinek a tudásod, amit ingyen kaptál tulajdonképpen te is az államtól 😊
Csak azért mert az informácio nem mérhetõ le kilora, attol még annak is értéke van.
Viszont csak annyiban különbözik a szellemi termék "ellopása" a fizikaitól, hogy az elõállítási költségekkel (+járulékos költségek, pl szállítás raktározás) pluszban nem rövidíted meg õket, de a haszontól amit a termék értékesítésén szereznének azzal igen!
Amúgy ugye nem minden fejlesztõ(cég) akar mindenáron profitálni a termékeibõl, mint ugye láthatunk sok ingyenes app-ot is, de ettõl függetlenül amelyiket pénzért árulják azt ne akard megmagyarázni, hogy nem szégyen ellenszolgáltatás nélkül használni...
ha én rendelkezek valami ismerettel, amivel könnyebbé tehetem az életet, akkor azt a kollégáimnak vagy ismerõseimnek vagy akár neked ingyen átadom
ezt elvárom viszont is
ha valaki a fõtéren ingyen osztogatná a samsung galaxy telefonokat te vennél belõle el?
mert én csak akkor ha arra szükségem van és továbbértékesítés címén nem hoznék el egy darabot sem
remélem elég világos volt a példa