iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
privátba keressetek
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Az az igazság, amit elhiszel.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A backupot meg most mindennél jobban tudtam értékelni. 😊 Két klikk, aztán 20 perc install, és ugyan olyan minden, mint a telefoncsere elõtt. 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Írtam privátot, nézd már meg légyszi!
Köszi!
PS3 ID: Csabesz82
@ Hellomarci
Nagy gondom van, remélem valamelyikõtök tud segíteni! Van egy iPhone4-em. Az elõbb akartam vele hívást kezdeményezni, de nem ment. Kikapcsolt magától, és azóta sem tudom visszakapcsolni! <#ijedt>#ijedt> Elõször azt hittem, hogy csak lemerült, de nem. Rádugtam a gépre, hogy feltöltsem, de semmi! Most beszéltem tesómmal, azt mondta, hogy próbált hívni rajta és kicsörög! Szerintetek most mi van?! S.O.S., mert sík ideg vagyok!!!
PS3 ID: Csabesz82
1. Olyan programot keresek ami feltudja olvasni magyarul az irt szoveget, pl. Pdf-et, vagy doc-ot.
2. Olyan progi kellene amivel egyenkent lehet torolni az elozmenyekbol a hivasokat.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Legál: Passsz talán a JB miatt
Illegál: Installous legújabb ver. és pipa az app sync mellé.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Lenne egy olyan gondom, hogy tegnap óta nem tudok az iTunes-al semmilyen programot feltelepíteni az iPhone-ra. Elkezdi szinkronizálni utána mikor elkezdené telepíteni átugorja a telepítést és ezt írja ki: determining apps to sync.
Mi lehet szerintetek a gond?
iPhone 3G, 4.1-es jailbreakelt.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv.
Márk
iPhonera tudtok valami olyan programot amivel gyorsulást lehet mérni?
0-100km/h, 0-200km/h, 0-201m, 0-402m, 0-1000m, max sebesség, ilyesmi.
WindowsMobile-ra volt a RaceChrono nevû program, de az sajnos nincs iphonera.
Tudtok valami tippet?
redsn0wban kiválasztani a gyári 4.2.1-es fw-t, majd csak a legalsót pipálni, hogy betegye DFU módba, majd pedig iTunes-ban shift+restora-al egy 4.2.1-es CUSTOm FW-t betenni.
http://www.ifixit.com/Guide/Repair/Installing-iPhone-3GS-Rear-Panel/1551/1
köszi elõre is
Kicsit bonyolulttá vált a helyzet, vázolom:
Kaptam egy nem független iPhone 3G-t, mellé egy vodás kártyát, hogy hozzam össze. Eddig nem is volt gond ezekkel. Restore, upgrade (4.2.1) jailbreak, cydia, ultrasn0w. Csak közben elfelejtettem, hogy a redsn0w telepítõnél kellett volna telepítenem az IPAD baseband-et, ahhoz, h mûködjön az ultrasnow. Idõ hiányában, ezért csak szimplán újra végigfuttattam a redsnow-t, immáron bepipálva az IPAD basebandet is. Végig is futott, de utána bemondta az unalmast a cydia. Gondoltam a dupla JB betett neki, szal inkább szánjuk rá az idõt és újra elõrõl az egész.
A gond csak az, hogy most a restore végefelé kidob egy hibaüzivel, hogy valamilyen oknál fogva nem tudja megcsinálni. Hiába recovery mód, stb, nem viszi végig.
Ötlet?
Elõre is köszi!
valaki tudna leírást adni, hogy ios 4+ ban, hogy lehet egy winterboard témában lecserélni az ikonokat. bundles mappában csináltam com.apple.mobilemail mappát benne egcon.png képpel, respriong után tökéletes megy. csinálok ugyanitt egy com.apple.mobilemusicplayer mappát, megy bele egy icon.png fájl, és nem történik semmi. de ugyanez a helyzet a facebookkal, és minden egyéb progival. hogyan kell elnevezni a mappákat hogy az uj ikonok jelenjkenek meg? régebben 3+nál nekem ezzel nem volt gondom, és most nem tudom befejezni a témámat.... 😞
aki tudna adni/írni egy jó leírást, hogy mit hogyan tegye már meg. googleban minden lehetséges írást elolvastam, de semmi...