iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt írtad újra lett telepítve a géped. Ilyenkor mindent újratesz a gépen meg a telón is lesz egy csomó változtatás.
Néhány napja volt szó róla és egy kicsit pontosabban le is lett írva. Nem kell sokat visszaolvasni...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
És az appok (amik eléggé nyomnak a latban ahogy tudom) rátételénél nincs gond, mindegyik egyszerûen használható/telepíthetõ?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szóval igazából ízlés / igény kérdése hogy kinek melyik a jobb. Ha szeretsz bütykölni, turkálni rendszerekben akkor az Android talán egy picit nagyobb szabadságot ad (még a jailbreakelt iPhonehoz képest is). Ha viszont nem ilyen vagy, és csak egy stabil, gyors, jól mûködõ rendszerre vágysz, aminek óriási szoftveres támogatottsága van, akkor az iOS jobb lehet.
Egyébként Júni 6.-án fogják bemutatni az 5-ös verzióját az iOS-nek, sok újítás várható.
A legnagyobb különbség a használatban szerintem az, hogy nincsenek Widgetek iOS alatt. Ez valakinek hátrány, valakinek meg nem, ez is egyén függõ.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Szinkronizálást? Vagy a 6 lépést? Vagy a back up-ot?
Gondolkodtató játékok:
Beyond Ynth
Burn the rope
Rolando (1,2)
Slice it!
Fling
Geared
újratettem a gépet és ezt hogy a francba lehet kikapcsolni hogy ezt ne csinálja
KATT
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

thx
2 dolgot tudok említeni ami mellette szól:
1: jó menü
2: magyar (nálad ez nem lehet szempont hiszen "lopod")
az épületek engem nem érdekelnek de lehet ez is fontos szempont valakinek
van pár hiányossága is:
-nem használja az iránytût gyalogos módban (zavaró 20m menni a rossz irányba...)
-pontatlan (érdekes módon más naviknál a 200m az 190-200m míg az igónál 140-170m, bp-en pláne rossz a nagy házak miatt ott akár többet is tud tévedni)
-nekem nem tetszik, hogy csak 1 utasítást ír ki, gyakran mire bekanyarodik utánam már el is hagyom a keresztezõdést ahol megint kéne kanyarodnom (igaz van vagy volt legalábbis valamilyen igo tuning csomag abban benne volt, hogy a második utasítást is kiírta... hangutasítást nem használom, csak nézem)
-a régi verzióban nem volt forgalom, trafipax valamint lezárás jelzés (sygic-ben navigonban van)
hirtelen ennyi jutott eszembe...
Köszi a segítséget!
PS3 ID: Csabesz82
Most akciós 12,99€ a center eu, ami valljuk be elég olcsó az igo 16,99€ hu & ro-hoz képest.
Haverom androidon használja már hónapok óta és õ is csupa jó tapasztalattal bír.
Akkor így várok, amíg megjelenik az iGo!
Szektoridõk, pályán is láthatjuk ki merre jár élõben.
Aki nem tudja tv-n nézni annak hasznos lehet😊
!Forza Ferrari!
Kerestem mindenhol, de sehol sem találom. Még egy fizetõs oldalra is beregeltem, de nagy átb***ás, mert valami Adobe program van benne!
e szerint csináltad? (nem vodás vagyok de a telenor megy rendesen...)
Bazinga!
valakinek 3G 4.2.1 jb-s telon sikerült már megváltoztatnia a vodafone-s logot a szinesre?felraktam ami kell,benn is van a helyén ahol kell,de nem jeleniti meg..valaki erre tud valami ötletet?köszi!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bar ugy latszik a zeneket igy bukom.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
van egy iphone 3gs-em
anno mindent rendesen itunes-al a gepemmel osszeszinkronizaltam jol ment minden rendben. am kozbe csereltem egy gepet. gondoltam eljott az ido hogy az uj geppel is legyen osszekottetes a telefonnal. itunest szepen feltelepitettem radugtam a telcsit a gepre es probaltam volna rendezgetni az appokat etc. de valami olyasmit irt ki a gep hogy ez a telefon mar egy masik itunesszal szinkonizalva lett es meg vlamit amit nem ertettem. amikor ra mentem az app-okra ugy mutatta mintha ures lenne a telefon igy nem mertem megnyomni a szinkronizacio elindito gombot. tehat nincs arra lehetoseg hogy a telefonrol szinkronizaljon a geppel az itunes eloszor es ne forditva?
elor is koszi a valaszokat
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A felszinkronizált képeket nem lehet lementeni alapból (mondjuk minek amikor úgyis géprõl tetted fel, átmásolod az új gépre és onnan megint felszinkronizálod), de ha minden kötél szakad akkor Macen a PhoneView-al azokat is le tudod menteni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Poén hogy pl gugliznom kell a Home és a Delete gombot 😄

Igazából az appok és a beállítások fontosak, a zenéket filmeket tényleg nem nagy macera visszatenni manuálisan. Megy is az authorise, transfer purchases, backup <#smile>#smile>
Kicsit úgy érzem magam mint exem nagymamája az elsõ laptopja elõtt, rohadtul nem találok semmit 😄


Zenéket / filmeket sajna törölni fogja ha az új géppel szinkronizálod (másolásvédelem...), de ezt egyszerûen meg lehet oldani: dobd át a Win-es gépedrõl az összes zenét / filmet / csengõhangot, Macen iTunesban Add to library, és vissza tudod tenni õket.
@ Hellomarci
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hogyan tudnám szinkronizálni vele az iPhonet, hogy ne akarjon töröljön róla mindent az iTunes?
