iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
redsn0w hasznalata.
ezt olvasd el, ha jol emlekszem ez irja le jol a dolgokat.
szerintem erdemes mindig frissiteni, de nem kotelezo, kerdezz meg egy iphone tulajt itt erdemes e. most mennem kell, de majd meg irok 😄 bocs
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
not authorized-t ír ki és nem telepíti.
minden más programot enged de ezt nem.
mi a megoldás?
!Forza Ferrari!
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100


SoF II: C4z0rla
Itt is minden mellett írja, hogy mennyibe kerülnek.
Bocs, ha hülyéket kérdezek, most fogom másodjára csinálni! :-)
PS3 ID: Csabesz82
Érdemes ezt újabbra cserélni? Ha igen akkor mi a sorrend? Hogy tudom visszatenni a gyári 4.3.1-et?
Tudnál benne segíteni? Meg honnan tudom letölteni a szükséges dolgokat?
Sziasztok!
3GS-em van, 4.2.1-es oprendszerrel, JB nélkül. A GameCenter-ben nem jelenik meg a Friend Request fül. Mi lehet a probléma?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Iphone 4-et akarok, 4.3.2 van rajta, de sehonnan nem tudok letölteni Redsn0w 0.9.6rc14-t :/
Más: lehet olyat hogy olvasol és egy szót kijelölve azonnal lefordítja? (Akár magyar szótár, akár angol lexikon megnyitva új weblapon)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
@ Hellomarci
"Eldar Murtazin, editor-in-chief of Russian mobile phone blog Mobile-Review today reported in a Tweet (via MacStories) that iOS 5 will not be compatible with the iPhone 3GS, limiting the next-generation operating system to the current iPhone and of course new models yet to come as far as the iPhone is concerned."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Robotnyk: Akkor most azt vonom le, ha cserénék velem a ZTE Bladet egy Iphone 3Gre (3g nem 3sg) Akkor az nekem megérné? Cut the rope fan vagyok xD és még nincs rendes átírás, de ez csak egy töredéke az okoknak :$😄
az operációs rendszer miatt nincs szükség erõsebb hardverre az iphonenál, bár tény hogy a 3G lassabb mint a 3GS, és a 4.
Most kérjél bocsánatot, hogy egy mondatban említetted a kettõt. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyik ismerõsömnek 2x, v 3x is kicserélték (T-nél), elõször meghalt képernyõ alja, nm érzékelt, egyszer meg hátlapnál vlt vmi törés, nmtom õ okozta-e, v más, v stb, de kicserélték.
Persze azóta most is megtörte, d má nincs gari... 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
i-doki
itt 14500nak írják magát a hátlapot és 3000 a kicserélés...
@ Hellomarci
Kb. mennyi lenne egy ilyen mûvelet?
Eddig nem akartam rá tokot venni, de elhatároztam, hogy veszek. Úgyis jön a "rövidgatyás" idõszak, biztos többször is elõfordul még, bármennyire is vigyázok rá! Tudnátok ajánlani valami jó tokot?
Amúgy külsõt tokok, házat lehet valahol cseréltetni a telefonon? Ha esetleg jobban leamortizálódna?
Egyébként megkérdezi elsõ alkalommal, hogy szeretnél-e szinkronizalni és figyelmeztet hogyha igen, akkor a telefonodon levõ dolgok le lesznek cserélve az iTunes Libraryban lévõkre. Magyarán új gép új iTunes eseten le töröl mindent az iPhonerol. Ha a nemet választod akkor csak backupot csinal.
Ha szinkronizalas elott nyomsz egy backupot és egy transfer purchasest akkor nem kurja szét a telodat viszont a transfer eltart egy darabig.
