iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz100
Találtam hasonlót, de úgy sem volt jó!

PS3 ID: Csabesz82

rooney8
installous-ban a beálíltásokban ki kell venni vmi pipát, de már nem emlékszem hogy melyiket 😄 valami olyasmi h "szinkronizálás itunes-al"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
visszakapod, ha jól tudom

Bazinga!

Amikor regisztráltatok be az app store-ba és megadtátok a bankkártyát, nektek is levont 1100 ft-ot valamire?
Vagyis nem elvont, csak jelenleg terhelve van a kártyán ez az összeg, de a levonás nem történt meg.
Ezt késõbb jóváírják, vagy csak ha levásárolom, vagy mi lesz ezzel a pénzzel?

Prody
A review-ok 5/5 és jókat írnak róla. Ma rendelek két headsetet iPhone-hoz, 2-3 hét mire megjön kb. aztán írok =)

Csabesz100
Hiába veszem ki a pipát, így is letörli! Mindegy, megoldottam úgy, hogy mikor rádugom a gépre, megszakítom a szinkronizálást, utána csinálok egy Transfer purschace-t és utána szinkronizálom. Így nem törli le!

Mindenkinek köszönöm a segítséget!

Dzsega
autamic sync iphone when connected???
run automatic itunes when iphone connected???

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Csabesz100
És honnan kell kivenni a pipát? Keresem, de nem találom!

dzsegameló
de ki lehet.
Az itunest elindítod és ott be lehet pippantani egy csomó ilyesmit vagy ép kivenni a pipát.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Csabesz100
Utána onnan szedtem le és úgy raktam fel. A transfer purschace ilyenkor nem jó, mert mikor rádugom a telefont a notira, rögtön indítja az iTunes-t és már törli is a progikat. Nem kérdez semmit! Nem lehet valahogy ezt kikapcsolni?

dzsegameló
pl.: AppStore-ból szeded le...
(Amúgy meg a transfer purschace...)

Csabesz100
Miért van az, hogy ha úgy rakok fel egy app-ot, hogy Installous-on keresztül töltöm le és telepítem, akkor mikor bemegyek az iTunes-ba, akkor leszedi a gép és újra fel kell tennem?! Nem lehet valahogy ezt megcsinálni, hogy ne így legyen?

Bercy
Nézd ezek utángyártott termékek, nem eredeti Apple cuccok.
Viszont kinézetre megszólalásig hasonlítanak az eredetire (azért kézben fogva meg lehet mondani, melyik az eredeti és melyik nem).
Én rendeltem régebben tõlük (ebay-en keresztül) pl adatkábelt, mini töltõt, azokkal semmi baj nem volt. De egy adatkábel talán nem olyan bonyolult szerkezet, hogy nagyon el lehessen rontani.
Füles az megint más kérdés, mert ott már azért jelentõs minõségbeli különbségek lehetnek, bár ha nem vagy vájt fülû akkor szerintem tökéletes lesz (fõleg, hogy ha az árát is figyelembe veszed).

Viszont ha megjön akkor megtennéd, hogy írsz róla egy rövid véleményt?
Off:Sziasztok nemrég kérdeztem, hogy mit kell tenni,ha eladom a gépemet akkor, hogyan tudom leszedni róla a játékmentéseket és smseket meg kontakjaimat(képeket leszedtem már róla). És transfer purschace re rákattintotam de nemtudom, hogy ezek után mit csináljak, hogy majd az új gép ne töröljön le a szinkronizálásnál mindent a telefonról(meg amúgy ha eladom, akkor nyomjak rá a deathourize computerre?)Válaszotok elõre is Köszönöm.

robotnyk
mintha ezen is látható lenne kicsit, vagy csak odaképzelem? 😊
Prody
EZ akkor jó lesz 😊 Tényleg ennyire megbízhatóak és jó minõségûek a termékek?

Prody
Most fogok rendelni in-ear headsetet vagy simát 😊
Ami 3G-hez van meghirdetve, az jó lesz a 3Gs-hez is? (Beírom itt a keresõbe, hogy "Iphone" és az elsõ találatok között vannak ezek a headsetek.)

passatgt
passatgt
töröld le a lencsét, hátha valami olajos folt van a szélén

robotnyk
csináltam egy sample fotót most a 4esemmel. már a korai fotókon is látszik, de így észrevehetõbb ami érdekelne. a kép bal szélén az a kicsit lilába átmenõ árnyalat normális? tudom hogy nem canon 5drõl van szó, csak érdekelne 😊
GregSB
Eddig is lehetett sejteni, de mostmár hivatalos:
Júni 6.-án bemutatják az iOS 5-öt!

robotnyk
nem kell.
LoDMaSt
szerintem fenn kell lennie, de nem tudom, mivel nekem fenn van, letörölve meg még nem próbáltam. 😊

@ Hellomarci

Csabesz100
Meg is nézem! De a Find my iPhone programnak fent kell lennie a telefonon, igaz? Nem elég az, ha csinálok egy MobileMe fiókot?

LoDMaSt
meg tudod nézni, ha nem fut a program, akkor is a me.com-on.

@ Hellomarci

Csabesz100
Még pár kérdés! Feltettem a telóra ezt a Find my iPhone programot. Bejelentkezek vele az Apple ID-vel és a jelszavammal. Itt is látom a telefont. Viszont ha kilépek a telefonnal a menübe (úgy, hogy nem jelentkezek ki a programból) egy idõ után kilép magától. Kérdésem az lenne, hogy ha nem megy a program, akkor is meg tudom nézni hol van a telefon?

Vagy ez a program annyira nem is fontos? Az is elég, ha csak van egy mobileme fiókom a telefonon?

Elõre is köszi!

Csabesz100
A Find my iPhone-t fel lehet tenni jailbreak-elt telefonra is? Nem lesz belõle bajom? Mit kell még feltenni ezen kívül, hogy tudjam használni?

Leszedtem Navigation for Hungary-t, amit kidobott installous keresõ, csak angol meg román nyelv van rajta :S

GregSB
iGo, TomTom, Navigon - mindegyikben van magyar nyelv.

Valami magyar nyelvû GPS progit tudtok, amit le lehet tölteni jailbreakeltre?

passatgt
dealextreme olcsóbb😊

MerlinW
Jah, azt elfelejtettem említeni, hogy ingyenes a szállítás😊

[merlinw.org]

MerlinW
iPhone tartozékok (többek között) szinte ingyen, kínából, 2 héten belül.

Tesztelve, nemrég rendeltem egy 20 tételes csomagot 10k-ért. Minden rendben volt, a minõséggel is. (vettem töltõkábeleket, dokkolót, autós tartót, szivargyújtótöltõt, stb.)

[merlinw.org]

Ha egy éjszaka alatt 13%-ot megy le az akksi 4g telóról, az normális?

Nálam ezt akkor írta ki amikor másik apple ID-vel voltam bejelentkezve szinkronizáláskor, nem azzal amivel az appot leszedtem.



mila69en
cydia.. ibluenova

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

oneal1
erre valaki tud megoldást?

!Forza Ferrari!

LoDMaSt
"iPhone 4 Beszédhangszóró csere 8.000 Ft" i-dokinál, ha a hangszóró romlott el, és nem a kábel, vagy valami más.

@ Hellomarci

JaSoN HuNTeR
elszált a telefonom hangszoroja. Nem add ki hangot :S Mennyi lehet megjavitani?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Csak ha az a másik telefon iphone. Vagy Cydia-ban van tudtommal erre megoldás, de az meg fizetõs.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Csabesz100
Köszi a linket! Közben sikerült megcsinálnom! Pont ez alapján, amit Te linkeltél!

A Bluetooth-ra van valami megoldás? Mármint, hogy tudjak képet, zenét küldeni másik telefonra?

robotnyk
az az igazság, ha maga a rendszer jó, teljes mértékben lesza... nem érdekel hogy mi hol volt elõbb. 😊
GregSB
Az a rész engem sem érdekel, az új notification rendszer viszont igen 😊

Egyébkénmt már látom elõre a végtelen hosszúságú flame-tengert, aminek az lesz a témája, hogy "Androidon már évek óta vannak Widgetek" 😄

legalább nem vagyok egyedül 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

robotnyk
a widget szótól kiráz a hideg.
GregSB
A TechCrunch azt állítja (cikk végén), hogy teljesen újratervezett notifikációs rendszer, és Widgetek lesznek az iOS 5-ben.
Úgy legyen!

oneal1
nem 25 ropiért?

!Forza Ferrari!

dzsegameló
ha jól emlékszem akkor a T 20eFt-ért függetleníti a sajátjait ha lejárt a hûségidõ.