iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vagyis nem elvont, csak jelenleg terhelve van a kártyán ez az összeg, de a levonás nem történt meg.
Ezt késõbb jóváírják, vagy csak ha levásárolom, vagy mi lesz ezzel a pénzzel?
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
PS3 ID: Csabesz82
run automatic itunes when iphone connected???
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Az itunest elindítod és ott be lehet pippantani egy csomó ilyesmit vagy ép kivenni a pipát.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
(Amúgy meg a transfer purschace...)
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Viszont kinézetre megszólalásig hasonlítanak az eredetire (azért kézben fogva meg lehet mondani, melyik az eredeti és melyik nem).
Én rendeltem régebben tõlük (ebay-en keresztül) pl adatkábelt, mini töltõt, azokkal semmi baj nem volt. De egy adatkábel talán nem olyan bonyolult szerkezet, hogy nagyon el lehessen rontani.
Füles az megint más kérdés, mert ott már azért jelentõs minõségbeli különbségek lehetnek, bár ha nem vagy vájt fülû akkor szerintem tökéletes lesz (fõleg, hogy ha az árát is figyelembe veszed).
Viszont ha megjön akkor megtennéd, hogy írsz róla egy rövid véleményt?
Ami 3G-hez van meghirdetve, az jó lesz a 3Gs-hez is? (Beírom itt a keresõbe, hogy "Iphone" és az elsõ találatok között vannak ezek a headsetek.)

@ Hellomarci
Vagy ez a program annyira nem is fontos? Az is elég, ha csak van egy mobileme fiókom a telefonon?
Elõre is köszi!
Tesztelve, nemrég rendeltem egy 20 tételes csomagot 10k-ért. Minden rendben volt, a minõséggel is. (vettem töltõkábeleket, dokkolót, autós tartót, szivargyújtótöltõt, stb.)
[merlinw.org]

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
@ Hellomarci
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A Bluetooth-ra van valami megoldás? Mármint, hogy tudjak képet, zenét küldeni másik telefonra?
Egyébkénmt már látom elõre a végtelen hosszúságú flame-tengert, aminek az lesz a témája, hogy "Androidon már évek óta vannak Widgetek" 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Úgy legyen!