iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Na, most látom, hogy az iOS5 kompatibilis lesz a hármassal még? w00t \o/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Azokat mennyire utálom, te jó ég 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

robotnyk
jól van, szerintem elég volt a hisztibõl, visszakapod a pénzt.
de mielõtt attól is pánikba esel majd, jelzem hogy bizonyos idõnként újra és újra ellenõrzik a kártyát így.
remélem azért olyat nem csináltál, mint néhányan (láttam már magyar itunesban több példát), hogy vesznek egy programot, és panaszkodnak, hogy egy €val többet vontak le a vásárláskor az ellenõrzés miatt, micsoda lehúzás, és ezért gyenge értékelést adnak...
Szerinted akkor habira érdekelne, hogy mikor adják vissza a pénzt, mert nincs, vagy mi?😄

vsly
és pont ezért nem lesz neked egy sem,mert 'lemaradtál a transzportról'-tipus vagy..még kajára is sajnálod a pénzt...de ha te ebben leled örömöd...h
át hajrá,csak azért büszke ne legyél rá...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Aki a kicsit nem becsüli... Ezért szaladgálok én 2-3 ezer ft-ért is néha és ezért tudnék akár 30 iphone-t is venni ha akarok 😄
És igenis zavar még hogyha 500 ft-ról is van szó, hogy kidobom feleslegesen.

robotnyk
majd megnézem mindjárt neked <#zavart1>
Kb 1 hónap a jóváírás illetve hó végén szokták jóvá írni de ha ennyire fáj 1000 pénz akkor minek neked iPhone? ennél még egy menü is több a mekibe😊
passatgt
a music appra azért kiváncsi lettem volna, sehol nem mutatják

robotnyk
NDA vajon miiii?
GregSB
kispeki
esetleg valaki erre nem tud megoldást? 😊

SoF II: C4z0rla

Vissza.
App store os regisztrációnál megterhelt 1100 ft-al mi lesz?
Több, mint 1 hete függõben van az az összeg, ezt visszakapom egyáltalán?

robotnyk
a userneved 😊
GregSB
Szeptemberben - októberben az új telefonnal együtt. Kíváncsi leszek iphone 4-en hogy fog kinézni a fícsörlista, remélem mindent megkapunk abból amit ma bemutattak.

GregSB
Én a notification rendszernek nagyon örülök, kellett már nagyon, ezt már régóta hangoztattam. Androidra nagyon hasonlít, ez valszeg elég sokáig táptalaja lesz a flamenek a két tábor között. Lockscreen értesítèsek + widgetek is üdvözlendõek.

Instagramot használok, bár újabban nem túl sûrûn, mi a kérdés?

rooney8
hmm van pár finomság 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

oneal1
oooooooh

!Forza Ferrari!

LoDMaSt
õsszel.

@ Hellomarci

oneal1
jól hangzik?

mikor jelenik meg nemtudod?

!Forza Ferrari!

kispeki
Akik nem látták volna az élõ közvetítést, vagy lemaradtak a fejlesztésekrõl, azoknak bátorkodtam összeszedegetni, mik is a fontosabb fejlesztések az iOS 5-ben:

Új Notifications - Az Androidhoz nagyon hasonló "Értesítések Rendszer"-t kapott az iPhone az iOs 5 alatt. Az új értesítések a status barnál lesznek megtalálhatóak, amelyet lehúzva megjelenik az összes Notification. A Lockscreen-en is megjelennek, ahonnan közvetlenül be tudunk lépni az adott alkalmazásokba. (Hasonló a Cydiás Intelliscreen-re)

News Stand - Magazin, újságolvasó alkalmazás, saját store-al.

Safari - A Safari megkapta a desktop verziójában már elérhetõ "Reading List"-et, a "Reading"-et, illetve a tabokat. A Reading List olyasmi, mint az Instapaper, vagy a Read IT Later alkalmazás,

Emlékeztetõ alkamazás - Az Apple csinált egy emlékeztetõ alkalmazást, ahol egy asztalon(?) különféle cetlikre vannak ráírva a közelgõ események. Továbbá iCal és WinCal szinkronizációra is képes lesz, valamint a helyzet hozzáadás sem lesz probléma.

Kamera - Új fejlesztések a kamerában is! A hangerõszabályozó felsõ (+) gombjával készíthetünk fotót, két ujjas digitális zoom-ot kapott az alkalmazás, valamint a már elkészült fotókat tudjuk szerkeszteni a készüléken! Továbbá a Kamera alkalmazás indítható lesz Lockscreenrõl is.

Rich Text Formatting - Email írásánál lelhetõ fel a fejlesztés, formázni lehet a szöveget, egyszerre több üzenetet is olvasottnak jelölhetünk, vagy flaggelhetünk.

Kettéváló billentyûzet - Valószínûleg csak iPadnél lesz, hiszen iphone-nál semmi értelme nem lenne, lényege, hogy az iPad jobb és bal oldalán megjelenik a billentyûzet fele-fele, megkönnyítve(?) így az írást.

Cable Free (PC Free - Over The Air Sync) - Az iPhoneunk a dobozból kivéve használhatóvá válik, nincs szükség aktiválásra. Továbbá WiFi-n keresztül lehet szinkronizálni a telefont iTunesal, és szoftvert is lehet frissíteni rajta kábel nélkül.

Software Updates OTA - Az 5.1-es rendszertõl felfele, azaz annál magasabb verziószámú operációs rendszerektõl nincs szükség szoftverfrissítésnél az egész oprendszer letöltésére, csupán a változtatásokra. (Ezentúl iPhone-ról is lehet majd frissíteni az OS-t)

Beépített szótár - Bárhol használható lesz a telefonon.

iMessage - Az Apple végre megcsinálta az iOS eszközök közötti
fájlcserét, üzenetküldést. (Szöveget, fotókat, videókat, valamint kontaktokat lehet megosztani egymással.)

robotnyk
how do you like them apples? 😊
tetszettek az újdonságok iOS témakörben, notifications, delta updates fõleg - nem kell majd egy fél megás bugfixért 2 gigás oprendszert töltögetni. kiváncsi vagyok azok mit szólnak, akik régebben használják a rendszert, én még viszonylag újnak számítok, és egy újszülöttnek minden vicc új ugye...

más: valaki esetleg instagramozik innen?
kispeki
Hali!

Nem ismertek esetleg olyan weboldalt/alkalmazást, vagy bármi ilyen jellegû cuccot, aminek segítségével PC/iTunes nélkül tudok a telómra zenéket rakni?

Elõre is köszi! 😊

GregSB
Hallani az akcentusán is, hogy ez az anyanyelve. Aki Mo.-on nött fel, és kiköltözött az nem beszéli így az angolt, még sok év után sem. (szerintem)

I.C.ram
Miért ne? Szerencsétlen amerikaiak összezavarodnak, ha máshogy kell ejteni egy nevet, mint ahogy õk ejtenék.
Jim Morrison
cool

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Magyar származású. Ha magyar lenne, akkor nem "Héjdzsesz"-nek ejtené a vezetéknevét 😊

clio1616v
a youtube videón csak nekem tûnt fel, hogy az óraikonon a másodperc mutató mozog?

tudjátok mi a neve, ami ezt csinálja?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

I.C.ram
ez az ürge magyar?
GregSB
Minden jel arra mutat, hogy a Cydiás MobileNotifier fejlesztõjét felvette az Apple dolgozni.

Remélem ez nem azt jelenti, hogy az iOS5-ben lévõ multitask egy az egyben olyan lesz, mint a MobileNotifier:

Nem rossz, de ettõl többre számítok. Valami elegánsabbra, ami nem takarja ki a képernyõ tetejét, vagy ha igen, akkoregyszerûbb eltûnteni mint a fenti videóban.

Dzsega
jó lesz az!<#finom> (a gangstart is imádtam ha ez is lesz olyan jó...)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Max Payne, GTA hibrid 😄

Dzsega
nem pont olyan mint a max payne?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Jim Morrison
atyaeg 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB

Csabesz100
Köszi!

PS3 ID: Csabesz82

LoDMaSt
igen

@ Hellomarci

Csabesz100
Van különbség a 3G és a 4-es adatkábel között? Mármint a 4-eshez is használható a 3-as kábele?

PS3 ID: Csabesz82

precision
egyszerre kettõt nem fog használni, úgyhogy nyugodtan kikapcsolhatod a 3G -t ha wifizel

Bazinga!

Jim Morrison
tudtommal csak mobilnetnel.

Ha wifivel netezek telóról akkor van értelme bekapcsolni a 3G-t, vagy az nem gyorsít ilyenkor, csak mobilnetnél?

passatgt
+vám+áfa+posta és a garid ugrott, mert nem hordozható gép

JaSoN HuNTeR
Jó most már én is láttam. De akkor is sokkal olcsóbbak a MAC Pro gépek mivel nálunk a Pro 1 millió fölött van és ott meg 500e forint.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Aceton
"iPhone 3GS works only with AT&T wireless service and requires a new two-year AT&T contract."

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Prody
szifonhoz jó lesz :p a fülhallgató remélem nem robban fel a fülemben majd 😄

Bercy
Én tegnap "robbantottam" fel egy onnan rendelt "mini" töltõt. Rádugtam egy amazon kindle-t és kb 10 mp töltés után kidurrant a töltõ 😊 Pedig elötte az iphoneomat rendszeresen avval töltöttem.
A gyári iphone töltõvel tökéletes tölt a kindle.
rooney8
pedig nekem régen azzal mûködött... akkor nem tudom :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kispeki
nektek is szarakodik az installous? nekem minden filedude meg fileape-s linkhez "500 Internal Server Error"-t ír..

lehetséges, hogy van újabb verzió?