iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok mondani jo minöségü fülhallgatot(a normál fajtát, nem amit tövig benyomsz a füledbe), mikorfonnal és lehetöleg max 5k-ért? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És, hogy kicsit meglepjelek, már több 3D kijelzõs telefon kapható, pl LG Optimus 3D.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Beszarok a kinaiakon 😊)
3D-s kijelzõ és UI 😊 (természetesen olyan, amit szemüveg nélkül látsz)
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A galaxy s most kb 50eFt használtan pedig 1 éves sincs a 3GS-em is ennyi kb ami már bõ másfél éves... Szal, hogy mi mennyit ér elég relatív. Egyébként osztom greg véleményét nem kell 4"-os kijelzõ jó ez ami van, max a készülék lehetne kicsit keskenyebb meg kicsit kisebb. Így optikailag nõne rajta a kijelzõ...
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Azt is letojom hogy mennyit fog esni az ára neki, úgyis családon belül oda fogom adni valakinek ha majd veszek egy újat.
Nálam az 4-es érte el azt a szintet amikor már érdemesnek tartottam megvételre és a következõ fogj kiküszöbölni az utolsó hibáját: a kis képernyõt. Nomeg a kamera javítást is várom (borzalmas a fehéregyensúly érzékelése).
A következõ (6-os) generációra már el sem tudom képzelni, hogy hardveresen mit javíthatnának, ami napi szinten érzékelhetõ fejlõdést hoz, ellenben ugye a most következõvel a képernyõ miatt.
Na jó, az akksin mindig tuningolhatnak 😊
De nem akarom, eddig is 2 évente érte meg iphonet váltani, szerintem most sem lesz ez másképp.
A mobil felbontás és méret nem fog jelentõsen változni, mert a fizikai határok sem változnak, úgymint kézméret és szem érzékelési képesség.
Bõõõven ipari sztenderd feletti így is, nincs egy okostelefon sem ekkora felbontással.
Szarnak a PPI-re, kisebb lesz, igen, de még mindig jobb mint a konkurencia és még mindig gyönyörû.
Ugyanakkora felbontáson lesz 4 colos kijelzõ, azt nem tudom, hogy nagyobb készülékkel, vagy belezsúfolják a mostaniba.
Ha az Apple meg akarja lépni, akkor 2 utat járhat:
1.: felnövelik a képernyõ méretét 4"-ra, de marad a retina felbontás (960x640). Ez józan paraszti ésszel is belátható, hogy mihez vezetne. Ugyanakkora felbontás nagyobb területen = szarabb ppi. Nem lenne olyan tûéles a kijelzõ, mint a 4-esen.
2.: felnövelik a képernyõ méretét 4"-ra, és picit növelnek a felbontáson is, hogy ne csökkenjen a ppi. Ennek viszont az lenne az eredménye, hogy az összes eddigi Appot (425.000-nél járunk) újra kéne írniuk a fejlesztõknek a megváltozott képarányra. Ugye iPhone 4-en us azért mûködnek a régebbi, nem retina appok, mert fel4x-ezték a felbontást, a képarány nem változott. Kizártnak tartom hogy ezt meglépnék, ki venne olyan iphonet amire 0 app van? Max azt tudom elképzelni, hogy több modellt mutatnak be most szeptemberben, egy 3,8"-os olcsóbbat, és egy 4"-os drágábbat, amire aztán jöhetnek az új appok. Ez mondjuk növelné az iOS eszközök fragmentáltságát, már most is ugye 3 különbözõ felbontás van.
A harmadik út lehetne, hogy megint 4x-ezik a felbontást, de nincs olyan cég ma a Földön, aki képes lenne tömeggyártásban szállítani 1920x1280-as felbontást 4"-on. Vagy ha tudna is, az irdatlan drága lenne, szóval ezt a lehetõséget kilõhetjük...

Milyen back gomb?
Felõlem a készülék maradhat ekkora, de a 3,5 colos kijelzõnek mennie kell és menni is fog.
Ezen kívül, ha eddig is T-s, vagy Vodás voltál, kaphatsz kedvezményeket, stb., beballagsz a legközelebbi termükbe és felvilágosítanak mindenrõl.
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A 4-est pont mintha az én kezemre méretezték volna, ha 1 kézzel használom (jobb kézben tartva) a hüvelykujjammal még pont kényelmesen el tudom érni a képernyõ bal felsõ sarkát (a back gomb helyét). Ha felnövelik ilyen tepsi méretûre, akkor csak a lapátkezûek tudják majd 1 kézzel kényelmesen kezelni a teljes képernyõt. Mondjuk pont ez szerintem egy erõs ellenérv a 4" ellen, az Apple mindig odafigyelt az ilyen dolgokra (pl hogy 1 átlagos méretû kézzel is normálisan lehessen kezelni a portable készülékeiket).
Hogy éri meg a legjobban venni 3GS-t vagy 4-et? Kp-ra vagy pedig valami elõfizetéssel?
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Ergo én nem örülnék neki, ha nõne.
De nem tudom mit rugózol ezen ennyire, van rá esély hogy így fog kinézni, ennyi, nem kell ezen tovább rágódni.
mielõtt félreérted, nem veled van bajom, csak baromira irritál hogy folyamatosan ezzel a lószarral pumpálják a blogokat, sokszor úgy hogy egy napon belül mondanak ellent saját maguknak.
Persze ettõl még lehet kamu, de van rá esély hogy hasonlóan fog kinézni, ekkora méretekkel fog rendelkezni.