iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem mikor a GPS pontatlan az mitõl fordulhat elõ? Tegnap Nyíregyháza belvárosába nem volt gond vele.Itthon meg 30 km távolabbi helyet mutatott.Telefonom egy iPhone 3G.A választ elõre is köszönöm!

robotnyk
millió ilyen szar, alaptalan kamu volt már. van egy site amit már ezért nem követek rendszeresen, mert egy nap 3 ilyen marhaságot postoltak...
GregSB
Lehet kamu, de ne felejtzsd el, hogy az iPad 2 tokja is kiszivárgott még januárban - februárban, és az végül kiderült hogy valós volt.

huhbaszki 😄 egy noname kínai tok alapján... 😄
GregSB
Én nem örülnék neki, ha ekkorára nõne... a 4-es pont pont jól elfér még a kezemben.

GregSB
Feltûnt a neten egy állítólagos iPhone 5 tok:

A tok alapján készült fotosoppos koncepció:

GregSB
A végleges iOS5 szeptemberen jön ki.

meg még egy nagyot és lesz jailbreak is 2 kattintással
Oké,de kb. mikor jön ki a teljes?
Mi a szarnak törsz fel egy félkész oprendszert? Alszol egy nagyot, és beköszönt a teljes verzió.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Értem köszi,csak valaki amikor írtam ezt korábban azt mondta hogy szopni fogok vele ha feltöröm :S
Dzsega
Nem.
Nem értem miért kell minden nap beírni... Nem véletlen, hogy nem válaszolt eddig senki sem.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

hát, ha azt írják, akkor csináld meg
Kérlek válaszoljatok!

Lehet jailbreakelni az iOS 5 beta 4-et? Itt azt írják hogy elméletileg meg lehet csinálni:

http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-5-beta-4-on-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-using-redsn0w-0.9.8/

Elõre is köszi
MerlinW
Lehet jailbreakelni az iOS 5 beta 4-et? Itt azt írják hogy elméletileg meg lehet csinálni:

http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-5-beta-4-on-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-using-redsn0w-0.9.8/

Elõre is köszi
GregSB
Szerencsére az iOS5 alatt ezek az updatek már delta-frissítések lesznek, azaz nem kell leszedni a teljes 6-700 megás ROM-ot egy X.X.001-es frissítés miatt, hanem csak tizen-huszon pár megát.

MerlinW
Jah, néztem én is. Valamelyik tanúsítványt foltozza. Én már nem frissítek az 5-ös elõtt többet😊

[merlinw.org]

GregSB
Van 4.3.5. WTF?! (állítólag ez is egy biztonsági hibát orvosol 😊

Dzsega
Csak a fifa az ami nekem annyira nem de a többi atom jó!
Navi pedig az említett 2 vagy a sygic néha akciós 14,99€-ért. Sztem annyiért nagyon jó.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

JaSoN HuNTeR
Am köszi a választ.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
van már olyan program amivel Bluetoothon tudok fogadni és a küldeni képeket?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
Telefon bedug, start menü, my computer, portable szekció, telefonon jobb klikk, import pictures and videos.

[merlinw.org]

MerlinW
Jaja, pont ebben a pillanatban találtam rá😊

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
Hogy tudom felmásolni az összes saját készitõsû képem a gépre Iphoneról?

GregSB
T-mobile a Navigont, Vodka az iGo-t adja ingyér.

MerlinW
No, bevásároltam iTunes-ban. Angry Birds 3 része, Converbot, Cut the rope és Fifa 11😊

Gondolkodtam a JB-en, de rájöttem, hogy ~200Ft-os programok mellett tök felesleges. Max navigációs szoftver (tud valaki olcsót vagy ingyenest?) miatt kellene, mert 30€-ót nem adok érte, inkább használom a PDA-mat😊

[merlinw.org]

De itt azt írják hogy meg lehet csinálni? És miért szopatnám magam?

4.3.4rõl van valami tapasztalat? Valaki azt írta beszéljükmac-en, hogy az iPod toucha gyorsabban merül.
Csabesz100
Érdemes használtan venni iPhone 4-est? Mi van akkor, ha letiltják? Meg lehet valahogy csinálni, hogy ne csak papírnehezék legyen?

PS3 ID: Csabesz82

SötétBarom
Innen puszilom azt, aki jailbreakelt beta oprendszerrel szeretné szopatni magát 😄DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

iOS 5 beta4-et lehet már jailbreakelni?
MerlinW
Sajnos csak JB megoldás létezik. Apple nem engedi használni az ehhez tartozó API-t.

Jelszavazd le a teljes telefont (lock screen passcode) és akkor csak te látsz mindent. Én is ezt csinálom, még asszony sem tudja a jelszót😊

[merlinw.org]

rooney8
hát ezt viszont nem tudom. már nincs iphone-om...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

sajtburger
és a nem JB-s telókhoz nincs valami? Vagy itunessel nem tudom lementeni az sms-t valahogy gépre?

rooney8
na közben google-ba utánanéztem, találtam is egy ilyet, de nem tudom, hogy az újabb rendszereken mûködik-e.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
van vmi cydia-s okosság, amivel le tudod jelszavazni az app-okat (ezért gondolom az sms-t is) de már nem tudom mi a neve...

sajtburger
iphonon az sms üzenetet-beszélgetést el lehet rejteni valahogy? Van valamilyen mód rá? Hogy csak mi láthassuk valahogy, akié a telefon?

MerlinW
JB+Unlock, vagy ha nincs már hûséged, akkor bemész a T-hez és függetlenítteted x ezer Ft-ért.
Egyébként használhatod USA-ban a T-mobilos kártyáddal, csak hát drága a roaming😊

[merlinw.org]

nightsucker
Sziasztok az miért lehet hogy géprõl akarom felrakni itunesal a játékot egy Ipohne 4 re eddig ment de most mutatja hogy felrakja teló kiírja hogy szinkronizálja is Itunesban ott a játék ikonja de a telefonon sehol nem találom ez miért lehet?

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

akkor jailbreak után függetlenítés és meg van oldva
LoSA
Le lehet valahonnan tölteni (MP3-ba), az Iphone SMS hangját? Havernak van 3GS-e, és tetszik az üzenet hangja. 😊

WuFraZselic
nem sajnos, t-mobilenál vettem anno

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
ha független akk ott hasznéolod ahoél akarpod 😄 (bocsui a heélyesíráslért csak mopstr izé mind1 😄D)

ha független, akkor szerintem igen, de majd nyilatkozik valaki okosabb
az ára meg olyan 60-65 körül lehet talán
WuFraZselic
Sziasztok!

tudom, hogy nincs köze igazából a topikhoz a kérdésemnek, de itt biztos kapok választ 😊

az lenne a kérdésem, hogy itthon vásárolt iPhone-t használhatok-e kint az USAban?

ha nem, akkor kb mennyit érhet egy szinte napra pontosan 2 éves, 16gb-os 3GS, hibátlan állapotban?

köszi, és bocsánat az offért

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ability
Mégis megy. Fáradt vagyok. 😄 Csak hülyén írja ki, mert egy random elõadót betesz oda, de csoportban maradnak.
SötétBarom
Bah. Apple. Utálom.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ability
Megnéztem telón, ott nem valóban nem megy. iTunesban mûködik.