iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
bongeszos jatekokra gondol

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DanielT
Esetleg ilyet, háttérnek. De enélkül is kiválóan futnak a játékok, ugyanis nem flash alapúak. Azért vicces, hogy 2011-ben iPhone-ra Flasht vártok, most olvasztottak ki benneteket 5 év után, vagy mi? 😄

DanielT
Már ott rámondom, hogy fakeHEGY, hogy ugyanott vannak az antenna vágások mint a 4 esetében, amit erõsen kizártnak tartok, hogy a botrány után meglépnek.

Plusz ilyen gyorsan nem jön render hozzá, hogy a fotó feltûnéssel egyidõben jelenjen meg.
Tatyla
cinboram kerdezi hogy valamilyen flasht lehet telepiteni a telefonra flashalapu jatekok miatt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dzsega
Kár érte pedig jól néz ki.
(megjelent a cut the rope új része!😄)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
gondolom az apple-nél aki ellenõrzi, az se tudja hogyan néz ki, csak ha valami gyanús van, töröltetik😄

GregSB
Oh shit. Ez nekem akkor is gyanús.

Eddig bármelyik kamu fotóról kiderült, hogy nem igazi, azt nem törölték, hanem nyomtak egy "update" szöveget a cikk alá, hogy "bocsi, kiderült hogy kamu, nincs itt látnivaló, mindenki menjen haza"

Ezt viszont szó nélkül törölték.

robotnyk
*sóhaj*
passatgt
innen indult:
https://twitter.com/#!/rob1p/status/98859502052458497

fordítás:
A picture like this could drive some sites crazy...

rooney8
nem a méret a lényeg 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
twitterre posztolta ki valaki, hogy egy ilyen kép örületbe kergetne pár oldalt, szóval fake, de igaza lett😊

MerlinW
Hát.. elvileg 3,5-ös jack-nél vékonyabb nem lehet. Ha mini jack lesz benne, akkor meg jön majd a felháborodás, és fellendül az átalakító piac😊

[merlinw.org]

Zomil
nem tul vékony ez? 😊

szerk: nah nem csak nekem jutott eszembe 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passatgt
ez így elég vékonyka😄

GregSB
Dobpergés..... itt az iPhone 5:

Ezt a képet az RSS olvasómban találtam, és egy 9to5mac-en megjelent cikkben jelent meg. A cikk kb este 10-kor került ki, de most már nem található meg az oldalon, törölték. Az RSS olvasómban azonban megmaradt cachelve. Az oldalon már megjelent több "spyshot", render a telefonról, mégsem szedték le soha. Ez eltûnt. Nagyon erõs a gyanú, hogy az Apple felszólítására tûntették el -> ez nem kamu, tényleg így fog kinézni.

Render, amit a "kémfotó" alapján készült:

Zomil
Arra van esetleg valami 5letetek, h miért nem rendezi a telefon a zenéket betünként? vagyis ugye abc sorrendben van minden, de régebben külön-külön volt A, B, stb. most meg egybe van felsorolva abc sorrendbe az össze...és nemtudom miért.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passatgt
amúgy most az jutott eszembe, hogy lehet, hogy nagyobb kijelzõ lesz benne, de úgy, hogy csak magasságra változik és a felsõ/alsó rész nem a tényleges kijelzõ része lenne, hanem valami más gombok, infók lennének ott, pl a notificationbarnak😊

Dzsega
Nekem nincs gondom vele igaz csak 3Gs-em van...
Viszont komolyan gondolkodom, hogy ha nem lesz iPhone 5 Telenornál akkor koccanunk vodához vagy téhez...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

MerlinW
Én is telenoros voltam, egy hónapja mikor vettem az i4-et, azzal a lendülettel átruccantam T-hez számhordozással (1000Ft), Ikon 200-ba. Szerintem érdemes ezen elgondolkodnod, mert Telenor minden téren botrány.

[merlinw.org]

Egyre jobb!!! 😄😄😄 Akkor most érdemes gondolkodnom rajta vagy nem? 😄
höh, nekem semmi problémám vele 😄
Sziasztok!
Hétvégén beázott az iPhone 3G 8GB típusú készülékem. Pontosabban kb vasárnap hajnalban egy medencés buliban. Kb fél percet töltött a 38 fokos thermal medence alján. Hétfõ este már egy szervizben volt ultrahangos tisztításon. Szerda délután azt mondták nem tudták megcsinálni, valszeg annyi az alaplapnak.
Érdemes még elvinni más szervizbe, hátha életre keltik?
Mennyi az a maximum ár, amit kérhetek érte? Egy GSM bolt 15-ért bevenné. Vagy még érdemes várnom (valamire)?

Honnan érdemes megrendelni, ha kártyafüggetlent szeretnék mivel Telenoros vagyok!? Én xxlgsm-re gondoltam és szeretnem megvárni a szeptember-októbert mivel talán esik az ára ha megjön az iphone 5.
az iphone sokkal egyszerûbb, mint az androidos telefonok
passatgt

ez azért korrekt lenne😊

robotnyk
van hozzá millió tok, tartó, vagy fólia.
És az üveg hátlap, hogy bírja a strapát?
MerlinW
iPhone a jó választás. Térerõ problémák nincsenek itthon, illetve fel volt fújva már tavaly is a dolog. Ha négy marékra fogod a telefont alufóliaruhában, akkor sem veszít annyi térerõt, hogy ne tudj telefonálni😊

[merlinw.org]

rooney8
iphone a jó döntés 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nekem volt már mind a kettõ a kezemben. Tetszik is mind a kettõ. Csak mivel nem volt még nekem se adnroid se ios ezért nem tudom melyik az egyszerûbb. Lényegében nekem arra kell a telefon hogy bármikor bárhonnan tudjak netezni, ha kell gps, telefonálás és sms. Bár egy ideje érlelõdik bennem a dolog és hajol iphone 4 re, de ez a térerõs dolgok kicsit vissza tart amiket irogatnak mostanában.
MerlinW
Egyszerûség, kényelem, megbízhatóság, elegancia = iPhone
Támadhatóbb nyílt rendszer, flash támogatás, több alapfunkció (blutooth adatátvitel/infra), picit lassabb és komplikáltabb OS = SGS

Az normális alkalmazások többnyire fedik egymást, árban is, minõségben is.
Azt javaslom, sétálj el egy bemutatóterembe és nyomogasd mindkettõt. SGS2- nem volt még a kezemben, viszont iPhone 4-et bátran tudom ajánlani.

[merlinw.org]

elõször döntsd el, hogy az ios vagy az android tetszik jobban
Sziasztok!

Szeretnék venni egy okos telefont. Iphone 4 és SGS 2 között gondolkodok. Hallottam már mind a kettõrõl hideget meleget. Annyi lenne a kérdésem mire számítsak iphonenál és a véleményweteket kérném, szerintetek melyiket érdemes venni? Habár tudom, hogy ez egy iphone fórum! 😊 köszönöm a válaszotok 😊
dzsegameló
<#hehe>

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Jim Morrison
mert akkor te lennél a menõ faszacsávó.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Egyébként miért is lenne jó a 3D kojelzõ 1-2 játékot leszámítva? 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

MerlinW
MMarkt-ban vettem év elején Sennheiser-t (5000 volt kb) nekik van pár konkrétan iPod/iPhone jelzésû fülesük, de mint írtam én csak fülbedugósat láttam akkor.

[merlinw.org]

keresel vágy 2-t 3-at, ami mikrofonos és összehasonlítod az adataikat a hátoldalon, nagyrészt úgyis egyforma mind, de azt vedd meg, amelyik adatok alapján többet tud, meg figyelj arra, hogy 3.5-ös dugóval legyen
Zomil
az 6990 Ft azért ennyit sokallok egy apple fülesért annyira azért nem jo... 😄

MerlinW
Hát.. körül kell nézni, biztos van mikrofonos is... lövésem sincs😊
Alternatíva, bemész egy Voda/T studióba és veszel Apple fülest, ha normális áron van. Tesco-kban ezeket is megtalálod😊

[merlinw.org]

Zomil
köszi 😊
azért ide irtam, mert mikrofonos kéne, nem csak sima fülhallgato. a dobozt meg hiába nézem, ha nem értek hozzá 😄
de mondjuk gondolom, az általad felsorolt márkákkal nagyon nem nyulhatok mellé 😊

MerlinW
Philips, Panasonic, Sony-t többnyire 2-6000Ft-ért láttam a Teesco-kban.
(Sennheiser-bõl sajna csak agybadugóssal találkoztam az utóbbi idõben).
Nézd meg mi van a dobozukra írva (frekvencia, ohm, stb), nézd meg a kialakításukat és válassz😊

Egyébként van fülhallgató topik valahol, anno belefutottam.

[merlinw.org]

Zomil
hát marad az, csak nem nagyon tudom, h mi számit jonak és gagyit meg nem akarok venni 😊

akkor mediamarkt, vagy tesco
Zomil
az ilyen dolgokért szeretek inkább elmenni és megvenni 😊
meg most szombatig kéne, mert utazok el és amit adtak anno a telefonhoz már eléggé lehasznált állapotban van 😄

MerlinW
Ingyen kiszállítják neked😊

[merlinw.org]

Zomil
jo lenne, de olyan kéne amit Mo.-n be lehet szerezni 😊

passatgt
ez?

Eredeti shuffle fülhallgató, mikrofon, hangerõszabályzó, postával együtt 1200 Ft, szóval vehetsz négyet is akár

kispeki
Viszont a konkurensek csak azért tették be a telefonjukba 2 évvel késõbb, mert az Apple szerzõdést kötött a gyártókkal, hogy 2 évig csak nekik adhatnak el ilyesfajta cuccot.

SoF II: C4z0rla