iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy

Dzsega

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Ott...!
Nem hiszem el hogy nem látod....
<#circling>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

hol? 😄

GregSB
Ja most nézem, a tok van ilyen alaklban kivágva a home gombnál. Szóval innen jön.

DanielT
Az az 1 plusz gomb inkább összezavarná a usereket.
passatgt
pedig jó ötlet lenne, pl a bal és a jobb része játékokban külön gombként üzemelne, vagy mint a palm pren, ott lenne pár gesture

amúgy tuti ilyen lesz, ipad2 is így néz ki

GregSB
Fingom sincs, az szerintem sem lesz olyan.

az ovális gombot mibõl következtették ki?
GregSB
Még pár render, a kiszivárgott tok alapján (csak hogy legyen valami az uborkaszezon alatt 😊

Tikal
ok, kösz.. közben sikerült az unlock, csak várni kellett reggelig 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Ezért adják ingyen <#idiota>

[merlinw.org]

GregSB
Ja, ez jónak tûnik, meg lehet külön némitani benne beszélgetéseket, ami nagyon hasznos 😄

Én már kikapcsoltam az alap FB app-ban a pusht az üzenetekre, és csak ezt használom.

rooney8
de az alap fb app-nak a messenger-je 1 forintot nem ér 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Facebook Messenger iPhonera és Androidra

https://www.facebook.com/mobile/messenger

Még nincs kint az App Storeban, hamarosan várható.

Nem értem mondjuk mi ennek a lényege, ezt al alap Facebook app is tudta, vgy nem? <#fejvakaras>

Tikal: Ha kifüggetlenítetted, akkor nem kéne bekavarnia a jailbreaknek.

Tikal
jailbrakeeltem a telot, de nem jött össze (3G és a legujabb szoftverhez csak jailbraket találtam, unlocokot nem, meg nem akartam hogy beszarjon a gps stb ) szoval hivatalosan is unlockoltam, de nem akarja elfogadni az uj kártyát, bekavarhatott a jailbrake?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

iTunes is alkalmas erre.

&#63743;

GregSB
www.audiko.net

Zan
Sziasztok!

Tudnátok olyan programot ajánlani,amivel gépen ringtonest tudok csinálni bármibõl,azaz átkonvertálja nekem az mp3-at ilyen m4r-é?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

precision
persze

Bazinga!

Soldiers
de minden megfog maradni gondolom??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

precision
cydia, manage, add source, oda beírod hogy http://stable.szifon.com és onnan telepíted a magyarítást

Bazinga!

Soldiers
Hali

Van egy 3GS-m 3.1.3 szoftver van rajta és JB-s teház fent van a cydia és az lenne a kérdésem hogy tudom megcsinálni azt hogy magyar legyen ??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

robotnyk
fehérben mélyebben ül a kamera, és egy hangyafasznyival vastagabb, de lényegében amúgy csak a színben különbözik
ebayen 1$ ingyen postával, vegyed nyugodtan
DanielT
Az Apple-nek hátrány, hogy nem köphet arcon az árcédulával. Egyébként tökéletes, van vagy 6db-om, vettem mindenhova.
DanielT
Meg a szaga.
Sziasztok!

A fehér és a fekete iphone 4 között mi a külömbség? Csak a színe? 😄😄😄
MerlinW
Nincs hátránya, ugyanabból a 3 alkatrészbõl áll😊

[merlinw.org]

Yoda001
miben hátrány az utángyártott töltõ?
kellene egy másik, csak nehogy valami olyat vegyek ami aztán nem is mûködik, vagy csak elbassza a szifont<#nemtudom>

http://9gag.com/gag/5135249

MerlinW
c:\Users\neved\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

[merlinw.org]

Tikal
ha az iphone backupomat egyik pc-rõl a másikra szeretném vinni, mit keressek? egyáltalán megoldható?

MerlinW
Érzed vele a törõdést <#zavart1>

[merlinw.org]

nem igazán értem a funkcióját 😄
ProGabe
<#banplz><#banplz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DanielT
Nekem is volt 1 órája pont egy ilyenem 😄
robotnyk
DanielT
Én nem a flash kapcsán kritizáltam õket. Az még asztali gépeket is két vállra fektet, vesznie kell.
GregSB
Jah, ezért lehet majd pl a multi-touch gestureöket is ki-be kapcsolni iPaden az iOS5 alatt, meg a hangerõ gomb feletti switch-et is te állíthatod be, hogy némítson vagy a forgás lockolja...

Nem kell hülyeségeket beszélni, a Flash nélkülözése egyértelmûen üzleti döntés volt az Apple részérõl.

DanielT
Ja, pl ne legyen már fullscreen módja az alkalmazásoknak meg a többi kibaszott baromság, amit erõltetnek. Aztán meg "kijavítják" és eladják fícsörnek.

solo
Jöjjön egy fehér belõle, és akkor futok mint a gyalogkakukk: D Ez így nagyon jónak nézne ki, ha igaz lenne: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

MerlinW
A júzer bármikor dönthet úgy, hogy vált. Millió alternatíva van. Nekem speciel semmi bajom az Apple döntéseivel, teljesen elégedett vagyok a termékeivel, legyen itt szó telefonról, Macbook, iMac vagy OSX-rõl.

A flash hiányának örülök is.
1. kevesebb adatforgalom
2. nincsenek idegesítõ flash reklámok
3. játszani úgysem lehetne billentyûzet hiányában, a kattintgatósak pedig nagyrészt Androidon is körülményesek
4. flash alapú weboldalakat asztali gépen sem szívesen nézek

Baromira nem hiányzott soha a flash. Ha körülnéztek egyre kevesebb weboldal használja és akkor is max banner-ekhez.

[merlinw.org]

DanielT
Apple filozófia: A user csak egyszer hozhat döntést, amikor megveszi valamelyik Apple eszközt, utána mindent mi döntünk el helyette.
precision
hát nemtom... ha nem tudják megírni, akkor nyomorékok... ez van 😊 ha az apple ennyire félti az image -ét, hogy egy mikroszaggatás sem lehet a scrollozásban, akkor legyen a settingsben kikapcsolható a flash plugin illetve a flash plugin telepítésénél óriási betûkkel, fényhatásokkal, hangjelzéssel...stb. adják az idióta user tudtára, hogy a flash belassíthatja a készüléket...

ez már 1 éves videó, azóta maga a frash fejlõdött elég sokat (pl már lehet cydiaból is egy klikkel telepíteni) és nézd meg magad, hogy hogyan megy a flash ipad -en

Bazinga!

DanielT
LOLtornádó.

Rommá korlátozott tákolmány szutykok vannak.
passatgt
nem próbáltam ugyan, de appstore tele van flashre képes böngészõkkel

DanielT
Márpedig nem tudják. Egy rohadt flash link, vagy beágyazott videó simán cafatokra szaggatja egy nyolcszáznegyvenmagos atomerõmûben is a böngészõ scrollozását.
precision
hát ja, de néha jól jönne a flash, nem játék miatt, hanem vmi flash tartalom miatt a weboldalon
a mostani telefonok már simán egy nem túl régi notebook szintjén vannak teljesítményben (gyanítom az új iphone is kétmagos lesz)... nehogymár ne tudják rá úgy megírni azt a nyamvadt flash plugint, hogy tisztességesen fusson rajta

Bazinga!

MerlinW
Az embereknek mindig az kell, ami nincs😊 Ez normális😊

[merlinw.org]

DanielT
Nincs és nem is lesz Flash iPhone-on. És okostelefonon nem böngészõs játékokkal kell nyomni, amikor tízezrével vannak direkt rá írt cuccok.