iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nem hiszem el hogy nem látod....
<#circling>#circling>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

amúgy tuti ilyen lesz, ipad2 is így néz ki
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én már kikapcsoltam az alap FB app-ban a pusht az üzenetekre, és csak ezt használom.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
https://www.facebook.com/mobile/messenger
Még nincs kint az App Storeban, hamarosan várható.
Nem értem mondjuk mi ennek a lényege, ezt al alap Facebook app is tudta, vgy nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Tikal: Ha kifüggetlenítetted, akkor nem kéne bekavarnia a jailbreaknek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tudnátok olyan programot ajánlani,amivel gépen ringtonest tudok csinálni bármibõl,azaz átkonvertálja nekem az mp3-at ilyen m4r-é?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Bazinga!
Van egy 3GS-m 3.1.3 szoftver van rajta és JB-s teház fent van a cydia és az lenne a kérdésem hogy tudom megcsinálni azt hogy magyar legyen ??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A fehér és a fekete iphone 4 között mi a külömbség? Csak a színe? 😄😄😄
kellene egy másik, csak nehogy valami olyat vegyek ami aztán nem is mûködik, vagy csak elbassza a szifont<#nemtudom>#nemtudom>
http://9gag.com/gag/5135249

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem kell hülyeségeket beszélni, a Flash nélkülözése egyértelmûen üzleti döntés volt az Apple részérõl.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A flash hiányának örülök is.
1. kevesebb adatforgalom
2. nincsenek idegesítõ flash reklámok
3. játszani úgysem lehetne billentyûzet hiányában, a kattintgatósak pedig nagyrészt Androidon is körülményesek
4. flash alapú weboldalakat asztali gépen sem szívesen nézek
Baromira nem hiányzott soha a flash. Ha körülnéztek egyre kevesebb weboldal használja és akkor is max banner-ekhez.
[merlinw.org]
ez már 1 éves videó, azóta maga a frash fejlõdött elég sokat (pl már lehet cydiaból is egy klikkel telepíteni) és nézd meg magad, hogy hogyan megy a flash ipad -en
Bazinga!
a mostani telefonok már simán egy nem túl régi notebook szintjén vannak teljesítményben (gyanítom az új iphone is kétmagos lesz)... nehogymár ne tudják rá úgy megírni azt a nyamvadt flash plugint, hogy tisztességesen fusson rajta
Bazinga!