iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
de akkor ezek szerint, más különbség nincs? sw verzio, vagy vmi ilyesmire gondolok...
[merlinw.org]
melyik szolgáltatónál érdemesebb megvenni?
köszi
Legújabb iOS.
Megbolondulok... 😞
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
http://9gag.com/gag/5135249
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
---
öö télleg most jut eszembe hogy ha bemegyek az "általános" menübe, akkor ott van hogy infó és azon belül ki írja összegezve hogy mennyi szabad helyem van stb stb és van ott hogy "videók" és nekem 4 db ot jelez, de azok hol vannak mert a fényképek mappába csak fotók vannak... ?!
hm?😄
Ilyet sose mondj, mert gyönyörû helyek vannak ott is. Mindenkinek kívánom, hogy jusson ki pár hétre. Más világ, más kultúra, és amit a természet adott nekik az pazar, mind a partokon, mind a szárazföldön.
[merlinw.org]
USA-t nemtom, sose voltam (remélem sose leszek ott.)
OFF:
Van egy szociológiai közhely, miszerint a társadalmi osztályok csak minimálisan érintkeznek egymással. Vagyis a középosztály nem nagyon forog az alsó osztály között, a felsõ még kevésbé, valamint a közép és felsõ sem annyira. A középosztálynak túlnyomórészt középosztálybeli ismerõsei vannak, középosztálybeli helyekre járnak, ahogy a másik két osztály is hasonlóan él.
Te Németo.-ban, valószínûleg nem egy kisvárosban/faluban jártál, hanem a jellemzõen nagyrészt közép-felsõ osztály lakta nagyvárosban. A hazai nagyvárosokban is sok luxuscikkel rendelkezõ ember van, míg az ország másik 80%-ban örülnek, ha meg tudják venni a napi betevõ kenyeret.
Máshol, és USA-ra is ugyanez igaz, azzal a különbséggel, hogy ott a nagyvárosokban is vannak komoly méretû szegénynegyedek. Pl NY melletti alsó-közép osztály lakta Bronx-ban sem sok ember járkál 100 dolláros cipõben, iPhone-al a kezében, de nem kell elmenni Bronx-ig sem.
Mint minden országnak Amerikának is vannak kirakatvárosai (Miami, LA, NY, Seattle, stb), amelyek elfedik a valóságot. Ha olvastok/néztek híreket hallhatjátok, hogy USA sohasem látott sz@rban van. Nem tudja fizetni az államadósságait Kínának (sem), jó példa, hogy többek között ezért is lõtték le a napokban a NASA-t, emberek tízezrei váltak munkanélkülivé, folyamatosan romlik a dollár, csökken a minimálbér, a külvárosokban emberek/családok költöznek össze, mert nem tudják fizetni a lakbért stb, stb. Detroit pl. már-már szellemváros volt tavasszal, mikor kint jártam.
[merlinw.org]
@ Hellomarci
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Max a filmekben😊 Ne hidd, hogy a 1000-1200 dolláros havi bért kapó alsó réteg, ami az államok 70-80%-át teszi ki, megengedheti magának a 2000+ dolcsis Mac-eket. (Köztudott, legalább 2 annyi kiadásuk van havonta mint nekünk, miután gyakorlatilag mindenki bérli a lakását, ezer különbözõ hitelt fizetnek - ezért is a válság, stb). Igaz én csak Michigan és Manhattan-ben jártam, de távolról sincs kolbászból a kerítés a másik világban sem.
[merlinw.org]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[merlinw.org]
Visszatérve a Krisztiam kérdésére, az Apple termékek mindig luxustermékeknek számítottak (USA-ban is), azt pedig mint tudjuk meg kell fizetni. Ha nem futja rá/nem éri meg nekünk, lehet kapni 50-80k között hiperszuper Androidos csodákat (Samu-k pl egész jók mostanában), amelyekkel szinte ugyanott vagy, mint egy iPhone-al, bizonyos téren többet is kapsz tõlük.
[merlinw.org]
Rászántam magam nagy nehezen egy amcsi store-ba való regisztrálásra, mert van olyan szükséges app, ami csak onnan érhetõ el.
Biztos vagyok benne, hogy én vagyok a hibás, de nem tudok rájönni, hogy miért nem indul el 1(!) alkalmazás se , amit onnan töltöttem le?!?
(Másik dolog, hogy a magyar store-ból vett és a telefonon lévõ, szépen könyvtárakba rendezett cuccokat szétdobálta vagy 10 oldalra és legalább kettõt (ennyire emlékszem biztosan) le is törölt. Értem én, hogy nem több accountra van a rendszer kitalálva, de ez akkor is elég kultúrálatlan megoldás.)
Mi lehet a megoldás??? <#help>#help>
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
az miért van, hogy már megjelent az Iphone 4 és a 3 az még mindig 130K?
csak azért mert iphone?? nem értem
ha megjelenik az 5, akkor a 4-nek sem fog esni az ára?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Én annó próbáltam haver telefonján, de nem igazán tetszett. Idegesített ez az erõltetett, automatikus elõrehaladás, nem tudok szétnézni, ha nem veszek fel idõben cuccokat lemaradok róluk stb...
De ingyen van, egy próbát megér, nameg nagyon szép a grafikája. 700+ Mb, nekem most el se fér a telefonomon, betárazom a gépemre 😊
[merlinw.org]
azt tudom, hogy a 2g-nek egybe van ragasztva mindene (üveg, digitizer, lcd), de a többinél hogy van? valami olyasmire emlékszem, hogy 3g-nek már csak 2 része van összeragasztva, de már nem emlékszem pontosan. a 3gs, és a 4rõl pedig semmit nem tudok 😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
távrögzítõ
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?