iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
van. A vodafonnál vásárolható csak voda kártyával megy míg a t-s nem vodás hanem t-s kártyával megy<#idiota>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Köszi!

de akkor ezek szerint, más különbség nincs? sw verzio, vagy vmi ilyesmire gondolok...

MerlinW
T-nél olcsóbb a készülék. Egyébként mindegy, az ügyfélszolgálat mindkettõnél magyar minõség, ergo sz@rnak a fejünkre😊 Én is vacilláltam júniusban, aztán a T-t választottam, mert 30k-val olcsóbb volt a telefon az általam választott csomagban.

[merlinw.org]

Valakinek van azzal kapcsolatban infója hogy a T-mobile vagy Vodafone -os Iphone4 között van-e valami lényeges különbség?

melyik szolgáltatónál érdemesebb megvenni?

köszi

Aceton
Semmi buhera, minden gyári.
Legújabb iOS.
Megbolondulok... 😞

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Yoda001
szétdobálásra én csak a saját tapasztalat alapján tudok mondani bármit, nekem akkor dobált szét (ki a mappából, meg összevissza törölt ikonokat is, pl. kameráét) mikor cydia-ból olyan csomag után ment a respring ami nem teljesen támogatta a szoftvert...

http://9gag.com/gag/5135249

Aceton
#23290-ben senki sem tud segíteni, hogy vajon miért nem indulnak el az USA store-os alkamlmazások?

Dzsega
Ha te készítetted a videókat akkor azok a képek között vannak.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

kispeki
ipod appban, asszem

SoF II: C4z0rla

rooney8
én MLS-ben fogok futballozni ezáltal ott is fogok lakni<#whatever>

jó is lenne 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

datango
az mondjuk igaz lehet... 😊
---

öö télleg most jut eszembe hogy ha bemegyek az "általános" menübe, akkor ott van hogy infó és azon belül ki írja összegezve hogy mennyi szabad helyem van stb stb és van ott hogy "videók" és nekem 4 db ot jelez, de azok hol vannak mert a fényképek mappába csak fotók vannak... ?!
hm?😄

MerlinW
"remélem sose leszek ott"
Ilyet sose mondj, mert gyönyörû helyek vannak ott is. Mindenkinek kívánom, hogy jusson ki pár hétre. Más világ, más kultúra, és amit a természet adott nekik az pazar, mind a partokon, mind a szárazföldön.

[merlinw.org]

datango
vidéki falucskában voltam, épp ez a vicc az egészben. hozzáteszem az a falu csak amiben voltam kinézetre, fejlettségre, tisztaságra, milliárdszor különb mint az itthoni 3. legnagyobb vagy 4. legnagyobb (bocsi nem tudom most hol áll) magyar (nagy)város amiben most jelenleg élek...
USA-t nemtom, sose voltam (remélem sose leszek ott.)

MerlinW
A lenti "vita" nem az iPhone-ról szólt, hanem arról hogy nincs minden második embernek 2000 dolláros Mac-je. Iphone az 5-600 dolláros árával nem olyan vészes.

OFF:
Van egy szociológiai közhely, miszerint a társadalmi osztályok csak minimálisan érintkeznek egymással. Vagyis a középosztály nem nagyon forog az alsó osztály között, a felsõ még kevésbé, valamint a közép és felsõ sem annyira. A középosztálynak túlnyomórészt középosztálybeli ismerõsei vannak, középosztálybeli helyekre járnak, ahogy a másik két osztály is hasonlóan él.

Te Németo.-ban, valószínûleg nem egy kisvárosban/faluban jártál, hanem a jellemzõen nagyrészt közép-felsõ osztály lakta nagyvárosban. A hazai nagyvárosokban is sok luxuscikkel rendelkezõ ember van, míg az ország másik 80%-ban örülnek, ha meg tudják venni a napi betevõ kenyeret.

Máshol, és USA-ra is ugyanez igaz, azzal a különbséggel, hogy ott a nagyvárosokban is vannak komoly méretû szegénynegyedek. Pl NY melletti alsó-közép osztály lakta Bronx-ban sem sok ember járkál 100 dolláros cipõben, iPhone-al a kezében, de nem kell elmenni Bronx-ig sem.

Mint minden országnak Amerikának is vannak kirakatvárosai (Miami, LA, NY, Seattle, stb), amelyek elfedik a valóságot. Ha olvastok/néztek híreket hallhatjátok, hogy USA sohasem látott sz@rban van. Nem tudja fizetni az államadósságait Kínának (sem), jó példa, hogy többek között ezért is lõtték le a napokban a NASA-t, emberek tízezrei váltak munkanélkülivé, folyamatosan romlik a dollár, csökken a minimálbér, a külvárosokban emberek/családok költöznek össze, mert nem tudják fizetni a lakbért stb, stb. Detroit pl. már-már szellemváros volt tavasszal, mikor kint jártam.

[merlinw.org]

datango
3 hetet voltam kint most németben és szinte minden 2 ember kezében iphonet láttam... (persze lehet hogy luxus milliomos környéken jártam mindig.. hát hogyne...)

LoDMaSt
Nyilván nem minden 2.-nak, de jóval nagyobb az arány, mint itthon. Elég Genfig elmenni, ahol tényleg mindenki, még a villamosvezetõ is iPhoneval mászkál, és nem a 16 évesek veszik, hogy menõzzenek vele a plázában.

@ Hellomarci

MerlinW
Te is éltél kint? Merre jártál?

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
hülyeség.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
"Minden 2. diáknak macje van"

Max a filmekben😊 Ne hidd, hogy a 1000-1200 dolláros havi bért kapó alsó réteg, ami az államok 70-80%-át teszi ki, megengedheti magának a 2000+ dolcsis Mac-eket. (Köztudott, legalább 2 annyi kiadásuk van havonta mint nekünk, miután gyakorlatilag mindenki bérli a lakását, ezer különbözõ hitelt fizetnek - ezért is a válság, stb). Igaz én csak Michigan és Manhattan-ben jártam, de távolról sincs kolbászból a kerítés a másik világban sem.

[merlinw.org]

GregSB
USA-ban nem számit luxuscikknek. Minden 2. diáknak macje van, itthon hol látsz ilyet? 😄

rooney8
értem, köszi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MerlinW
Pár hónap után után, de nem sokkal (általában annyival, amennyivel drágább az új modell).

[merlinw.org]

rooney8
az viszont engem is érdekelne, ha megjelenik a szifon 5, akkor lejjebb megy a régebbi modellek ára?

MerlinW
Jó persze, mert ott forgalmazzák/gyártják õket. Nem pakolnak rájuk egy rakás adót.

Visszatérve a Krisztiam kérdésére, az Apple termékek mindig luxustermékeknek számítottak (USA-ban is), azt pedig mint tudjuk meg kell fizetni. Ha nem futja rá/nem éri meg nekünk, lehet kapni 50-80k között hiperszuper Androidos csodákat (Samu-k pl egész jók mostanában), amelyekkel szinte ugyanott vagy, mint egy iPhone-al, bizonyos téren többet is kapsz tõlük.

[merlinw.org]

GregSB
Ez igy ebben a formában nem igaz. Nem drágább nálunk semmi, mint az EU-ban. De pl USA-ban, és Ázsiában is olcsóbbak az Apple cuccok mint itthin / EU-ban.

MerlinW
Semmi sem drágább nálunk, mint máshol, csak a keresetek alacsonyabbak.

[merlinw.org]

Aceton
Segíccség! <#nemtudom>

Rászántam magam nagy nehezen egy amcsi store-ba való regisztrálásra, mert van olyan szükséges app, ami csak onnan érhetõ el.
Biztos vagyok benne, hogy én vagyok a hibás, de nem tudok rájönni, hogy miért nem indul el 1(!) alkalmazás se , amit onnan töltöttem le?!?

(Másik dolog, hogy a magyar store-ból vett és a telefonon lévõ, szépen könyvtárakba rendezett cuccokat szétdobálta vagy 10 oldalra és legalább kettõt (ennyire emlékszem biztosan) le is törölt. Értem én, hogy nem több accountra van a rendszer kitalálva, de ez akkor is elég kultúrálatlan megoldás.)

Mi lehet a megoldás??? <#help>

Krisztiam
hát jah a magyaroknak mindent drágábban kell adni..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

robotnyk
Mert Magyarországon vagyunk.
ilyen a piac, vegyél használtan, lehet jó állapotban kapni 30-40 körül
Krisztiam
sziasztok
az miért van, hogy már megjelent az Iphone 4 és a 3 az még mindig 130K?
csak azért mert iphone?? nem értem
ha megjelenik az 5, akkor a 4-nek sem fog esni az ára?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

GregSB
1 hétig ingyenes a Rage!

Én annó próbáltam haver telefonján, de nem igazán tetszett. Idegesített ez az erõltetett, automatikus elõrehaladás, nem tudok szétnézni, ha nem veszek fel idõben cuccokat lemaradok róluk stb...

De ingyen van, egy próbát megér, nameg nagyon szép a grafikája. 700+ Mb, nekem most el se fér a telefonomon, betárazom a gépemre 😊

MerlinW

[merlinw.org]

drater
sziasztok. IOS 4.3.5-öt lehet hacktiválni? Vagyis telót aktiválni gyári kártya nélkül?

rooney8
köszi

Zetorg
szombaton brazilok egy parkolóban akartak rámsózni ájfón négyen 40é 😄

GregSB
rooney8
valaki írna egy kis ismertetõt az iphone kijelzõirõl?
azt tudom, hogy a 2g-nek egybe van ragasztva mindene (üveg, digitizer, lcd), de a többinél hogy van? valami olyasmire emlékszem, hogy 3g-nek már csak 2 része van összeragasztva, de már nem emlékszem pontosan. a 3gs, és a 4rõl pedig semmit nem tudok 😊

MerlinW
Akkor az bizony iPhone, nem hamisítvány. Próbáld másik USB 2 porton, esetleg másik gépen. Valamint sikáld le az iTunes-t és telepítsd újra. Lehet az Apple Mobile Device szervíz nem fut rendesen.

[merlinw.org]

atenza
Semmit sem csinál az itunes ha bedugom... Valószínû kínai

GregSB
iTunes miért nem ismeri fel, mit ir ki?

atenza
4.0(8A293) van a verziónál és MC610LL a modelnél

MerlinW
Írd ide a beállítások - általános - info - modell és verzió értékét, és megmondom.

[merlinw.org]

atenza
Hát a menü ugyanolyan, de az itunes nem ismeri fel...
Androidos akkor?

GregSB
Nem iOS fut rajta.

atenza
Laikusként hogy tudom kiszûrni a hamisítvány iphone 4-et? Mi a különbség?

UPC-sek figyelmébe ajánlom. 😊
távrögzítõ

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Még egy dolog lenne. Iphone 4-en 4.3.3-at lehet függetleníteni?
egyesek milyen drágán dolgoznak 😄
MerlinW