iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni. Erre a telóra hogy lehet feltelepíteni a navig.programot? Összedugtam a géppel telepítette is a drivert-használatra kész. IPhone 4 8Gb-os. A gépen Win Xp van.Ha bemegyek a Saját gépbe akkor csak annyit látok van egy ikon Appla Iphone és ha abba is belemegyek csak képek. Hogy mûködik ennél a telepítés? Elõre is köszönöm a segítséget. <#worship>
MerlinW
Brutto ~1300 dollár (~8 dollár óránként) a minimál jövedelem, tehát ebbõl lejönnek a járulékok.

[merlinw.org]

A jailbreak önmagában nem lassítja a telefont csak az ész nélkül felpakolt egymással ütközõ csomagok.

Jailbreak tények és tévhitek

&#63743;

narumon
1000 dolláros havi bér?? Na ilyet még nem láttam nem is hallottam. Biztos vagy te benne? A 2000 USD az már oké olyat már láttam.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

köszönöm ismét a válaszokat

Zomil
én leginkább a winterboard miatt jb-zem, már tulságosan megszoktam a kinézetet amit használok régota 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
16GB-os telóra több, mint 200 albumot másolhatsz fel és még úgy is marad 4-5GB szabad helyed. Csak nem fogsz naponta többször csereberélni😊

Ha a haverodnál próbálsz zenét másolni a telefonra, akkor minden addig rajta levõ zene eltûnik és csak az lesz rajta amit ott másoltál fel.

Appstore-ban vannak "Flashdrive" alkalmazások, amivel másolhatsz adatot a fenti problémák elkerülésével, viszont azt meghallgatni nem fogod tudni az iPod alkalmazással.

Ha jailbrake-elve van attól nem lesz háttértároló, pusztán kapsz egy Cydia nevû programot, amivel olyan programokat telepíthetsz, amiket az Apple nem hagyott jóvá/illegális. JB-nek van rengeteg hátránya (lassítja a készüléket, külsõ veszélynek teszi ki) és pár elõnye (van pár kellemes program, illetve warezolhatod a 2-300Ft-os programokat..)
Én speciel a i4-est már nem JB-elem, mert nincs rá szükségem.

[merlinw.org]

köszi az infót, na ezt sem tudtam...
de akkor ha jól értelmezem, ha csak saját laptopról teszem fel napjában akár többször is többféle albumot, akkor a már feltett zenék nem fognak elveszni alapból?!
csak akkor ha mondjuk havernál próbálok rá zenét feltenni...?!

és még arról kéne némi infó, azt hallottam ha jailbreakelve van akkor elvileg úgy mûködik mint pl: e52 azaz mint egy sima háttértároló, tehát akkor simán lehet fel-le rakni-törölni zenéket?

köszi még1x

Ability
iTunes kell hozzá és nem dughatod rá csak úgy akármelyik gépre. Az Apple azt az elvet követi, hogy mindenkinek megvan a személyes számítógépe, szóval az azon tárolt adatokat teszi a telefonra. Ha nem a saját gépedre csatlakoztatod a telefont, akkor azzal indít hogy töröl minden adatot és az újakat teszi a helyére. Csak úgy "hozzátenni" a meglévõhöz nem tud. Egyébként nem olyan nagy tragédia ez, végülis logikus ez a "legyen minden szinkronban, minden eszközön ugyan az az adat" elv. Elsõre furcsa, néha nem lenne rossz megkerülni ezt a korlátozást, de igazából együtt lehet élni vele.
köszi 😊
csak mintha valaki írt volna arról hogy a nem jail'-elt telókra kínszenvedés a zenéket rátenni...
de akkor ezek szerint vaklárma volt 😊

Yoda001
gyakorlatilag is elég, nekem appokkal volt teleszarva mindig a telefon, amik mindig sok helyzet foglaltak, ilyen 500-700 megásak (asphalt, assasins creed, szóval ilyen nagyobbak), és ezekkel sem telt meg sok kép, pár videó mellett a négyesen, ami sajnos szintén nem 1-2mb. nekem az élõ közvetítésbõl felvett 200-400megás mixek gyorsan rajtavannak, bár nem 5-10 másodperc... nem számoltam, belehalni nem fogsz, addig elfoglalod magad

http://9gag.com/gag/5135249

akkor elvileg-gyakorlatilag elég a 16os...
még annyi hogy mondjuk egy sima 100mb-os körüli albumot mennyi idõ alatt lehet feltenni (nem jailbreakeltre) ?

ezt csak azért kérdezem mert én szinte naponta más albumot hallgatok, teszek-veszek fel-le a telómra... ami pár másodperc jelenleg az e52-n.

köszi ismét a válaszokat.

NAVIGON 1,66 GB

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Jim Morrison
amirõl én tudok legnagyobb az a fifa ~900mega

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
az appok nagyon kicsik. pl. 20 megánál nagyobbat nem is lehet telefon-alapú szolgáltatással leszedni. olyan 5-8 mega közöttiek. persze egy-két játék foglalhat sok helyet (6-700 mega), de szerintem 10-bõl 9 iphone-on a zene teszi ki az elfoglalt tárterület 80%-át

egy-két elvetemült persze filmet is néz rajta 😊 amúgy a max app-méret 2 giga. nem tudom van-e, ami ezt megközelíti

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

<#wink>

www.smart-bus.hu

bob
Solt,Aspyrin kösz mindkettötök segitségét már nálam is jó <#vigyor4>

ja és még valami!

igazából sok különbség nincs a 16 és 32 gigás között...mármint árban a T-mobilnál...

kérdésem az lenne hogy ezek az appok ált. mennyi helyet foglalnak?
igazából inkább csak zenét hallgatnék rajta (filmnézés elenyészõ számban szinte 0)

elég- a 16os vagy 32est érdemesebb?

Mindent újratelepítettem, biztos, ami biztos alapon. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bob
Köszi <#wave>
iTunes-s is ujraraktad vagy csajk javitottad ?

Az összes alma szoftvert, amit telepítve találtam (3-4 biztos volt), ha jól emlékszem pl. apple software updater, stb.

bob
Aspyrin

Milyen softvereket töröltél le ?

bob
Sajnos nálam is pont ugyanez a helyzet 😞 Pénteken még jó volt,Vasárnap már nem müködött.Ugy tudok eljutni csak ,ha a Store/Search funkciót használom ,és ott tudom csak kiválasztani melyik Kategóriát akarom megnézni.

Köszi, így már sikerült megoldani.

Nálam ugyanez volt. Letöröltem az összes apple szoftvert, újraraktam és azóta jó.

www.smart-bus.hu

Segítsen valaki! 😞

Két napja nem bírom "elõvarázsolni" a store-t iTunes-ban: próbáltam a view opciókat állítgatni, újratelepíteni, ki-, és belogolni, de semmi. 😞

Ötleteket szívesen fogadok. 😞

Jim Morrison
az lehet. mondjuk nekem szerencsem van, mert androidon az ingyenes soundhoundot limit nelkul hasznalhatom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nekem még új a kütyü, tart a lendület! 😊

Jut eszembe, valami outlook kiegészítõt használ valaki?

www.smart-bus.hu

Zomil
nekem még van flashlight, néha jol szokott jönni mikor elemlámpa nincs csak telefon kéznél 😊
meg van skype aki esetleg használ(mondjuk én nem), meg msn-re használok fring-et(bár erre lehet van jobb alkalmazás)
Rulerphone is jopofa alkalmazás bár nem nagyon használom
Graphcalc is jo grafikonok megnézésére 😊
limechat-et lehet használni irc-hez

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Na igen. Mondjuk én havi 1-2 alkalomnál többet sosem használtam, így nekem megfelel😊

[merlinw.org]

Az a baj vele, hogy van valami havi 5 felismeréses korlát vagy mi... :S

www.smart-bus.hu

Jim Morrison
ja bocs, most nézem hogy iOS re, csak fizetos verzio van. Akkor igen, az ingyenes shazam jobb.

MerlinW
Ezek mellett, a T és a Voda is automatikusan küldi a telefonra a szokásos autópálya matrica, lottó, stb SIM alkalmazásait.

[merlinw.org]

MerlinW
5,5€-ért nem veszem meg😊 Nem használok JB-t.

[merlinw.org]

huuu nagyon köszi, pont vmi ilyesmi listára gondoltam 😊
játék nem igazán érdekel... bár lesz 1-2 amit ki akarok próbálni

(furi lesz nokia e52rõl átszokni 😊 de már várom, nagyon várom)

Jim Morrison
szerintem shazamnal jobb a soundhound.

MerlinW
Appstore-ban😊

Amit ajánlott telepíteni és ingyenes a szolgáltató által adott navigációs program és a Wikitude.

Ezen kívül rajtad áll, mi érdekel😊 Én ezeket használom:
- facebook,
- OTP Bank (online bank),
- BPMenetrend (BKV menetrend),
- Call a Cab HU (Taxi adatbázis),
- Hírolvasó (T-mobilos RSS olvasó),
- Mozimûsor,
- Google Translate,
- appbzr + HotAppDeals (ezek mutatják az aktuális appstore akciókat),
- Skype,
- IM+ (MSN, AOL, Yahoo, stb csevegõ),
- R. Hungary (online magyar rádiók)
- Televíziós (online magyar TV adás)
- Árfolyamok
- Shazam (dal felismerõ)
+ pár szakmaspecifikus dolgot.

Ami pénzbe került és jó dolog az az
- Autostitch (panorámaképeket vág össze szépen és gyorsan)
- Convertbot (tuti kis mértékegység átváltó)
- Camera+ (fényképezõ szoftver effektekkel, idõzítõvel, stb)

Játékok terén pedig nézz körül.

[merlinw.org]

jaja én is csak azért gondoltam mert 50dolcsi 😊 annyit simán adnék érte 😊
bár egyelõre még a teló sincs meg 😊 de ez már csak napok kérdése...

egyébként hol találok olyan oldalt ahol úgymond alap dolgok-programokat találok amiket mindenképp érdemes feltenni?

u.i.: soha nem volt még iphone-om ill. még csak kezemben sem volt tesztelni...

DanielT
Ne rendelj. Semmi értelme a telefonos irányításnak, ötvenkilencmilliárdszor (kereken) szarabb mint a normál távirányító.
MerlinW
Ah tényleg. Most nézem HELO TC-t, nem is drága, $50.. (~9000Ft) Ha lesz készleten lehet én is rendelek egyet...😊

[merlinw.org]

dzsegameló
Õ nem a Parrot-ot kérdezte, azt csak én mondtam, hogy inkább azt választanám...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

MerlinW

[merlinw.org]

Urak!

Használ valaki opera minit-t? Hiába állítom be az opera linket, nem hajlandó szinkronizálni... 😞

www.smart-bus.hu

dzsegameló
Inkább ez:

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

ilyen van valakinek? 😊
Itthon lehet ilyet kapni?

ProGabe
szerintem meg a "kimondhatatlanul faszság" az, ha valaki nem a boltossal kapcsoltat be/teszteltet egy 200e Ft-os mûszaki cikket

na nem azért, mert ha szar, akkor legalább egybõl cserélik. egyszerûen azért, mert így egyetlen szó nélkül adnak egy másikat, nem tudnak semmivel meggyanúsítani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nekem eddig mindenhol kibontották a telefonokat, bár egyszer volt egy nõ, aki mondta, hogy nem bontja ki, mert én biztos jobban értek hozzá...

ettõl már csak az a jobb, hogy elmagyarázzák még most is, hogy elsõ alkalommal kikapcsolt állapotban 12 órát kell tölteni -.-
Ez kimondhatatlanul faszság, hogy kibontják a kurva témobilba a telefont. Azt hiszik olyan gyökér vagyok, hogy nem tudom aktiválni? Mondjuk sokan tényleg nem tudják...
MerlinW
Mindkettõnek ugyanaz a repülõ szállítja a készülékeket, így mindkettõnél ugyanaz van. Júniusban amit vettem 4.3-as volt. Ez a szolgáltatótól független, ott fogják felnyitni elõtted a gyári fóliás dobozt.

[merlinw.org]

direkt nem írtam bele még a legelsõ kérdésnél ezt... vártam ki lesz az aki legelsõnek leírja 😊 LoL <#guluszem1>