iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Jailbreak tények és tévhitek

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha a haverodnál próbálsz zenét másolni a telefonra, akkor minden addig rajta levõ zene eltûnik és csak az lesz rajta amit ott másoltál fel.
Appstore-ban vannak "Flashdrive" alkalmazások, amivel másolhatsz adatot a fenti problémák elkerülésével, viszont azt meghallgatni nem fogod tudni az iPod alkalmazással.
Ha jailbrake-elve van attól nem lesz háttértároló, pusztán kapsz egy Cydia nevû programot, amivel olyan programokat telepíthetsz, amiket az Apple nem hagyott jóvá/illegális. JB-nek van rengeteg hátránya (lassítja a készüléket, külsõ veszélynek teszi ki) és pár elõnye (van pár kellemes program, illetve warezolhatod a 2-300Ft-os programokat..)
Én speciel a i4-est már nem JB-elem, mert nincs rá szükségem.
[merlinw.org]
de akkor ha jól értelmezem, ha csak saját laptopról teszem fel napjában akár többször is többféle albumot, akkor a már feltett zenék nem fognak elveszni alapból?!
csak akkor ha mondjuk havernál próbálok rá zenét feltenni...?!
és még arról kéne némi infó, azt hallottam ha jailbreakelve van akkor elvileg úgy mûködik mint pl: e52 azaz mint egy sima háttértároló, tehát akkor simán lehet fel-le rakni-törölni zenéket?
köszi még1x
csak mintha valaki írt volna arról hogy a nem jail'-elt telókra kínszenvedés a zenéket rátenni...
de akkor ezek szerint vaklárma volt 😊
http://9gag.com/gag/5135249
még annyi hogy mondjuk egy sima 100mb-os körüli albumot mennyi idõ alatt lehet feltenni (nem jailbreakeltre) ?
ezt csak azért kérdezem mert én szinte naponta más albumot hallgatok, teszek-veszek fel-le a telómra... ami pár másodperc jelenleg az e52-n.
köszi ismét a válaszokat.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
egy-két elvetemült persze filmet is néz rajta 😊 amúgy a max app-méret 2 giga. nem tudom van-e, ami ezt megközelíti
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.smart-bus.hu
igazából sok különbség nincs a 16 és 32 gigás között...mármint árban a T-mobilnál...
kérdésem az lenne hogy ezek az appok ált. mennyi helyet foglalnak?
igazából inkább csak zenét hallgatnék rajta (filmnézés elenyészõ számban szinte 0)
elég- a 16os vagy 32est érdemesebb?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
www.smart-bus.hu
Két napja nem bírom "elõvarázsolni" a store-t iTunes-ban: próbáltam a view opciókat állítgatni, újratelepíteni, ki-, és belogolni, de semmi. 😞
Ötleteket szívesen fogadok. 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jut eszembe, valami outlook kiegészítõt használ valaki?
www.smart-bus.hu
meg van skype aki esetleg használ(mondjuk én nem), meg msn-re használok fring-et(bár erre lehet van jobb alkalmazás)
Rulerphone is jopofa alkalmazás bár nem nagyon használom
Graphcalc is jo grafikonok megnézésére 😊
limechat-et lehet használni irc-hez
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
játék nem igazán érdekel... bár lesz 1-2 amit ki akarok próbálni
(furi lesz nokia e52rõl átszokni 😊 de már várom, nagyon várom)
Amit ajánlott telepíteni és ingyenes a szolgáltató által adott navigációs program és a Wikitude.
Ezen kívül rajtad áll, mi érdekel😊 Én ezeket használom:
- facebook,
- OTP Bank (online bank),
- BPMenetrend (BKV menetrend),
- Call a Cab HU (Taxi adatbázis),
- Hírolvasó (T-mobilos RSS olvasó),
- Mozimûsor,
- Google Translate,
- appbzr + HotAppDeals (ezek mutatják az aktuális appstore akciókat),
- Skype,
- IM+ (MSN, AOL, Yahoo, stb csevegõ),
- R. Hungary (online magyar rádiók)
- Televíziós (online magyar TV adás)
- Árfolyamok
- Shazam (dal felismerõ)
+ pár szakmaspecifikus dolgot.
Ami pénzbe került és jó dolog az az
- Autostitch (panorámaképeket vág össze szépen és gyorsan)
- Convertbot (tuti kis mértékegység átváltó)
- Camera+ (fényképezõ szoftver effektekkel, idõzítõvel, stb)
Játékok terén pedig nézz körül.
[merlinw.org]
bár egyelõre még a teló sincs meg 😊 de ez már csak napok kérdése...
egyébként hol találok olyan oldalt ahol úgymond alap dolgok-programokat találok amiket mindenképp érdemes feltenni?
u.i.: soha nem volt még iphone-om ill. még csak kezemben sem volt tesztelni...
[merlinw.org]
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
[merlinw.org]
Használ valaki opera minit-t? Hiába állítom be az opera linket, nem hajlandó szinkronizálni... 😞
www.smart-bus.hu
Itthon lehet ilyet kapni?
na nem azért, mert ha szar, akkor legalább egybõl cserélik. egyszerûen azért, mert így egyetlen szó nélkül adnak egy másikat, nem tudnak semmivel meggyanúsítani
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ettõl már csak az a jobb, hogy elmagyarázzák még most is, hogy elsõ alkalommal kikapcsolt állapotban 12 órát kell tölteni -.-
[merlinw.org]