iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

azthogy? 😄
precision
Jobs lemondott!

Bazinga!

rooney8
ezt a csupaszított szifon 4et én is nagyon adnám 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LoSA
Nekem Galaxy S-em van, de... Ennyiért lehet, hogy még én is vennék! 😊 Második telefonnak jó lenne!

clio1616v
Beállítások - Általános - Infó - Modem firmware (04.10.01)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hol lehet megnézni hogy milyen baseband van a telefonodon?
Dzsega
LOL!
De a kivitelezés egész jó, le a kalappal.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"8 gigabájtos iPhone 4 érkezik egy héten belül (Reuters)"

egyik helyen azt olvasni hogy jobb lesz a kamerája meg a kijelzõje mint az Iphone 4-nek
máshol meg hogy mivel butított' alapból gyengébb minõség lesz...

most akkor melyik?! 😊

precision
http://index.hu/tech/2011/08/24/oktoberben_jon_az_iphone_5/

"Egyes hírek szerint az ötödik generációs telefon piacra dobásával egy idõben az Apple bemutatja a tavaly nyáron megjelent iPhone 4 leegyszerûsített, olcsó változatát is, amivel a piac közép- és alsó kategóriájába próbál betörni, illetve az olyan árérzékeny, de hatalmas piacokra, mint a kínai. Az árat a lélektani 200 dolláros (37 ezer forint) határ alatt próbálják tartani, úgy, hogy az ebben a kategóriában legnépszerûbb Nokia-modelleknél azért többet tudjon a mobil."

Én vennék egy ilyen olcsóbb iphone 4 -et, iphone 2G után biztos felüdülés lenne 😄

Bazinga!

Nagyon bosszantó... 😞

Lehet ezt valahol "jelenteni"? Van magyar support?

www.smart-bus.hu

De-de! Azt hittem, nálam van a hiba, azért nem is említettem...

Nektek nem fagyogat az iTunes? Gondol egyet én nem tudok görgetni... leteszem, vagy valami linkre kattintok, akkor utána megint jó... kezd dühíteni... 😞

www.smart-bus.hu

Zomil
Multkor ugyebár nézegettem fülhallgatokat mikrofonnal és végül egy Roccal Vire-re esetett a választás. Nemrég hozta mega futár és nagyon tetszik. Jo a hangja+mikrofon is nagyon jo müködik. Ha kell laptopra is rádughatom, mert adtak hozzá elosztot(mic+hang).

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nincs mit! Nagyon jó kezdeményezésnek tartom az árukeresõ app-ot, csak kár hogy senki nem bõvíti termékekkel. De hát ilyen ez az ország :-(
Zan
Köszönöm a válaszokat,az Árukeresõ volt az,amire gondoltam!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

pyrohun
lol a régi iphone appok ilyen szarul mûködnek? és ha nem 2x módban használod?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt
azért, emrt a kamera képét is duplázza és tiszta homály az egész kép

passatgt
ipadra? árukeresõs nem mûködik😄

pyrohun
Red laser

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
+1

[merlinw.org]

Árukeresõ! Az App store-ba megtalálod!
Kért PIN kódot? Ha igen beírod, lehúzod a kábelrõl, majd újra csatlakoztatod. Ezután már tudod aktiválni.



Zetorg
redlaser

Tikal
ebay progi tud valami hasonlot 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én ilyen progiról csak még kísérleti fázisban létezõ Google alkalmazásként hallottam, jó kérdés ki másnak van hozzá gépparkja, hogy ilyen "kis" adatbázist tartson fel?

Zan
Sziasztok!

Keresek egy olyan programot,amivel vonalkódokat lehet leolvasni és kiírja,hogy az adott termék hol a legolcsóbb! Tudjátok a nevét?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Jim Morrison
látom feltörtek 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
okcsá.

Bazinga!

clio1616v
próbáldd a mûájtúnszszal 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

rooney8
ilyen kajak van? azt hittem photoshop 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

okos telefon. 😄

DanielT
Nekem 3 napja volt ilyen elõször, a kocsiban az anyósülésen hagytam a tûzõ napon.
SötétBarom
Ilyet még nem basztam 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem lehetne valahogyan visszafele csinálni?
Sziasztok.Tudnátok nekem segíteni? Elolvastam amit MerrlinW is belinkelt.Telepítettem az iTunes progit a gépre összedugtam valamit felfrissített de most semmi nem jön be a telefonon csak az iTunes ikonja meg az USB ikon meg alól egy jobbra nyíl slide for emergency ha azt kinyitom akkor megjelenik a tárcsázó de azon kívül semmi. Mi történt? Telefonálni lehet vele de azon kívül semmi.Köszönöm a segítséget elõre.
max restore lehet, mert a mûájfónt az itunes nem ismeri fel ugye...háhá
így fogok megdögleni akkor : )))) tulképp anyám volt olyan ügyes hogy valamit törölt vagy áthelyezett, és eltûnt az összes õõõõõ valami ami a file nevezetû mappában volt, az a baj hogy nem értek az ájfónhoz....na és amióta eltûnt azóta írja a failed to opent
MerlinW
Passz, nemmûájfon nem ír hibaüzenetet ha valami gáz van, csak bezárul az alkalmazás. Általában programhiba (nem kompatibilis az aktuális OS-el), vagy OS hiba okozza. iTunes + program újratelepítés, végsõ esetben Restore a megoldás.

[merlinw.org]

LoDMaSt
Azon én még nem találkoztam ilyen hibával. 😊

@ Hellomarci

és nemmûájfúnnál hogy van a problema orvoslása? : )))))
MerlinW
Nem tudjuk milyen a mûájfon, itt csak igazi ájfon tulajdonosok laknak😊

[merlinw.org]

Nekem mondja meg valaki, hogy mûájfónnál, hogy lehet orvosolni azt a problémát, hogy ha meg akarok nyitni egy alkalmazást, mondjuk az operát, azt írja ki hogy failed to open..... ez vajon miért van?

köszi elõre is
MerlinW
4.3.5-re még nincs tudtommal. Valószínûleg 5-ösre lesz legközelebb.

[merlinw.org]

drater
Hali. Van valami módja hogy aktiváljam az iphone 4 em eredeti kártya nélkül. 4.3.5 van rajta.

MerlinW
Mután látszólag nagyon kezdõ vagy a témában, ajánlom, hogy olvasd el a telefon/iTunes használati útmutatóját. link

[merlinw.org]

Köszönöm-akkor iTunes program.<#worship>
MerlinW
Telepíts iTunes-t, és azzal tudsz telepíteni. Vagy telefonon az Appstore programmal.

[merlinw.org]

Bocsánánat iPhone 3G