iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Hátõõ.

Az enyém bárhogy rázom nem zörög. Meg ismerõseimé sem. Ott valami para lesz, és ez szerintem nem általános jelenség.

Jim Morrison
úgy tûnik gyengül a gyerekmunka...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hááááát, biztos így is van, akkor. 😛 Én most megráztam a 3GS-t, de nem zörög benne semmi. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Na beleolvastam a PH topikba, azt írják általános jelenség... 😊

www.smart-bus.hu

Hátul az alma környékérõl jön a hang... :S

www.smart-bus.hu

nem hangzik túl jól! 😄

Srácok! Lehet hülye kérdés, de, ha megrázzátok a négyest, nektek is zörög benne valami? 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
Nem fehér az itthoni, és fekete a másik? A fehér pár mm-el kövérebb a feketétõl (a proximity szenzor és a hátsó vaku miatt kellett módosítani az üvegen), a fekete iPhone tokjai paszentosabbak rajta.

Lord Nomak
Az a baj hogy hasznaltan vettem. De kb egy getes lehet allapotat tekintve. A boltban meg csak bolti 6 havi garit adtak ra igy nem tudom a 3 napos szabaly mennyire lesz ervenyes :S az arat visszaadnak azzal ernem a legtobbet mert akkor inkabb melleteszek meg es ujonan veszem meg almanal.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

clio1616v
akkor vagy nagyon peches vagy vagy én vagyok szerencsés 3 iphone4-es is járt nálam, és egyikkel sem volt/van semmi problémám

más: van-e tapasztalatotok, hogy az itthoni iphone-ok miért vastagabbak, mint az USA-ból hozatott?

az San Jose-bõl hozatott tokja nem illeszkedik jól az itthon vásároltra, egy kicsit vastagabb

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Miért olyan fontos hogy installoussal tegyük fel? 😄

GregSB
ha 3 munkanapon belül viszed vissza, akkor kötelesek adni újat.

Lord Nomak
Talán erre már gondoltam.. Másnál is probléma, mindegy kit hívok. Holnap visszaviszem a boltba majd az a legegyszerûbb. Viszont szervizeltetni nem fogom. Inkább visszavetetem velük mert egy 2 napos iphone ha szar az alapból nevetséges.

clio1616v
talán kapcsold ki a mute-ot -.-

esetleg hívjál mást is hátha nála rossz valami

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Vissazvisz, csere. Minél tovább húzod, annál tovább szívsz.
Lord Nomak
Az megy, érdekes.. így végképp tanácstalan vagyok, hogy mi baja lehet. Most újrahúztam a szoftvert is rajta, az sem segített. Nem tudom mi lehet a gond így =(

MerlinW
Ha restart után sem megy, próbáld ki a hangrögzítõ alkalmazást, nézd meg mûködik-e a mikrofon.

[merlinw.org]

Készülék újraindítás, ha nem volt még a 3 nap alatt.

Lord Nomak
Sziasztok, friss 4g tulaj vagyok és lenne egy problémám. 3 napja vettem a telefont eddig semmi baja nem volt, most reggel óta próbálok telefonálni, hallom amikor a hívott fél beszél a telefonba vagy bármit csinál viszont engem nem lehet hallani egyáltalán. Próbáltam headsettel is de azzal sem hallani engem, esetleg valakinek van ötlete erre ?

Jim Morrison
nekem egyaltalan nem jon be, csak azert szedem le mert ingyenes<#zavart1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

crazyclone
emberek nem akarom lelõni a poént ... install0ussal húzzátok le az EDGE Extended játékot, picitt játszatok vele ... kíváncsi vagyok a reakciókra ... én beszartam ...(fontos hogy install0ussal tegyétek fel, egyébként mindenképpen megéri kipróbálni a gémet mert kuurva nagy...)

Köszi

&#63743;

GregSB
Ingyenes a hétvégén a Bejeweled 2,
Link

MerlinW

[merlinw.org]

pyrohun
Mennyire utálhatják majd a JB-es közösség 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

tud valaki segiteni lépésrõl lépésre hogy is kell használni az itunes-t? 😊
vagy legalább hogy az albumokat hogy tudom syncronizálni-áttenni a telóra?!

köszi...

esetleg msn/skype segítségnek örülnék a legjobban... elõre is köszi

na mától én is boldog tulajdonos vagyok 😊 remélem az is leszek mindvégig 😊

itt van elõttem a kicsike' 😊

Azt sem tudom hol kezdjem ? 😊

Mit érdemes feltenni ilyenkor?!

gondolom laptopra mehet fel az itunes...

D4nY
Sziasztok! Ha kihangositom az iphone 4 et akkor a másik nem hallja ha beszélek. Én hallom. Ha nem hangosítom ki akkor õ is hallja és én is! De nekem kell, hogy ha kihangositom akkoris halljanak! Valakinek vmi tipp ötlet?!A Facetime hanggal is baj van és ha ez megoldódik szerintem a FT is!

xP

ProGabe
így is "szopatta" a céget, most hogy felvették olyan dolgokba is belelát, amikrõl eddig nem tudott, tehát még hatékonyabb lenne

ezt az embert hülyék lennének kirúgni, eleve azért vették fel, hogy megszüntessenek egy problémaforrást

esetleg betonba öntik a lábát és folyóba dobják <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
internship az olyan mint nálunk a gyakorlat, szóval ha nincs szerencséje még pénzt se kap😊

Jim Morrison
az igen.

GregSB
Comexet felvette az Apple 😊 aki nem ismerné: neki köszönhetõ a jailbreakme.com, és a 4.3.3-as jailbreak. Ja és 19 éves. Úgy látszik megéri jaolbreakeléssel foglalkozni 😊

Sziasztok!
A hétvégén megérkezik az új laptopom, és azzal szeretném szinkronizálni az iPhone-t. Van olyan lehetõség, hogy ne az új gépen lévõ dolgokat szinkronizálja az iPhone-ra, hanem fordítva? Ami az iPhone-on van azt rakja a gépre.( App, zenék, képek, Outlook névjegyek...stb) Segítsetek mert ilyet még nem csináltam. Nem szeretném ha közel 500 névjegyem eltûnne. Köszi
Üdv: Zoli
dzsegameló
kézzel tuti nem kell. Azért annyira nem hülye telefon az e52. Valahogy biztos ki lehet szinkronizálni outlookba, ha meg nem akkor exel táblába tuti azt meg megeszi a gmail azt meg lehet szinkronizálni névjegyekkel együtt iphonera. 😊

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Köszi, ellenkezõ esetben meg gondolom marad a kézzel beírás...

Dzsega
Ha tudod szinkronizálni a nokiát az outlookall akkor tedd azt, itunes ban pedig állítsd be, hogy a kontaktok a jegyzeteket onnan szinkronizálja. Ennyi, minden jó lesz.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

arra van valami megoldás hogy nokia e52-bõl hogy tudom a leggyorsabban "átmásolni" iphone4-re a telefonkönyvem?
esetleg naptárban lévõ dolgokat, emlékezetõket?

köszi

crazyclone
beszartok mit találtam virsliemberek ...
homemade stylus

Dzsega
Ebay vagy vatera??? Azok nem online portálok??? Azzal hogyan nyomkodja?<#idiota>

A virslis dolog meg volt asszem szifonon egy cikk, hogy japánban a hideg miatt kesztyûben vannak az emberek és akkor ugye nem lehet kezelni ezért virslivel nyomkodják. 😊

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DanielT
Szia!

Várhatod akkor is, teljesen tetszõleges az idõpont 😊

Hivatalos bejelentés nincs, tehát semmi nincs, a találgatáson kívül.

Én is kiveszem a részem: nem 2023-ban jön ki. (És ezzel sokkal biztosabbra fogadtam, mint bárki az októberrel)
sziasztok
annyit szeretnék kérdezni,hogy az új iphone valóban október körülre várható?
köszi

rooney8
vagy vatera

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ebay
crazyclone
tesztelve ... most valami kézzel foghatóbb, merevebb eszközre lenne szükség ...
de hülyeséget félretéve ... firkálgatni szeretnék és kellene valami ami könnyen fut a felszínén, vékony és nem karcolja ...

Bercy
<#wilting>

(na ilyet vajon tud a konkurencia telefonja??? és vajon le van-e védve szabadalmilag?? 😊 )
LoDMaSt
Egy jól sikerült este tanulsága. 😊

@ Hellomarci

van hozzá érintõ ceruza is már, de egyébként valami olyan kell, ami rövidre zárja a kijelzõ felületén az elektromos teret
Bercy
Erre hogy jöttél rá? 😊)))))))
LoDMaSt
Mûbõrös virslivel is mûködik. 😊

@ Hellomarci

crazyclone
bõrön kívül létezik még olyan felület amire reagál a kicsike?