iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az enyém bárhogy rázom nem zörög. Meg ismerõseimé sem. Ott valami para lesz, és ez szerintem nem általános jelenség.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
más: van-e tapasztalatotok, hogy az itthoni iphone-ok miért vastagabbak, mint az USA-ból hozatott?
az San Jose-bõl hozatott tokja nem illeszkedik jól az itthon vásároltra, egy kicsit vastagabb
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
esetleg hívjál mást is hátha nála rossz valami
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
vagy legalább hogy az albumokat hogy tudom syncronizálni-áttenni a telóra?!
köszi...
esetleg msn/skype segítségnek örülnék a legjobban... elõre is köszi
itt van elõttem a kicsike' 😊
Azt sem tudom hol kezdjem ? 😊
Mit érdemes feltenni ilyenkor?!
gondolom laptopra mehet fel az itunes...
xP
ezt az embert hülyék lennének kirúgni, eleve azért vették fel, hogy megszüntessenek egy problémaforrást
esetleg betonba öntik a lábát és folyóba dobják <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A hétvégén megérkezik az új laptopom, és azzal szeretném szinkronizálni az iPhone-t. Van olyan lehetõség, hogy ne az új gépen lévõ dolgokat szinkronizálja az iPhone-ra, hanem fordítva? Ami az iPhone-on van azt rakja a gépre.( App, zenék, képek, Outlook névjegyek...stb) Segítsetek mert ilyet még nem csináltam. Nem szeretném ha közel 500 névjegyem eltûnne. Köszi
Üdv: Zoli
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
esetleg naptárban lévõ dolgokat, emlékezetõket?
köszi
A virslis dolog meg volt asszem szifonon egy cikk, hogy japánban a hideg miatt kesztyûben vannak az emberek és akkor ugye nem lehet kezelni ezért virslivel nyomkodják. 😊
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Várhatod akkor is, teljesen tetszõleges az idõpont 😊
Hivatalos bejelentés nincs, tehát semmi nincs, a találgatáson kívül.
Én is kiveszem a részem: nem 2023-ban jön ki. (És ezzel sokkal biztosabbra fogadtam, mint bárki az októberrel)
annyit szeretnék kérdezni,hogy az új iphone valóban október körülre várható?
köszi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de hülyeséget félretéve ... firkálgatni szeretnék és kellene valami ami könnyen fut a felszínén, vékony és nem karcolja ...
(na ilyet vajon tud a konkurencia telefonja??? és vajon le van-e védve szabadalmilag?? 😊 )