iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Lassan kéne megint egy FAQ-t írni, mert erre a kérdésre kb 8x válaszoltunk már az elmúlt 2 hónapban szerintem.

Be kell authorizálnod a gépedet arra az accountra, amivel felvannak rakva az alkalmazások a telefonra, és akkor nem fogja törölni.

rooney8
ja oké 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Yoda001
felkerestem mindet, megy is az üzengetés, miért ne alapon kérdeztem be ide is, azért köszönöm<#worship>

http://9gag.com/gag/5135249

rooney8
beszéljükmac, hardverapró, vatera... 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Yoda001
esetleg lenne itt valaki, akinek épp van eladósorban egy fehér négyese, vagy bárkinek az ismerõsei közül?

Jim Morrison
rádugtam a touchom a gépre, fel akarok tenni egy appot, beikszelem, hogy sync apps, apply, es kijon egy uzenet, hogy are you sure you want to remove 116 apps... . Hogyan tegyem fel ezt az appot anelkul hogy letorolne azokat amik fent vannak?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoDMaSt
Gondolom úgy vette, hogy szerzõdése marad, plusz a régi iphoneja, az újhoz meg aprópénzért lehet hozzájutni ilyen esetben, és eladja jópénzért. Szerintem, ha õ nem fizeti a havidíjat, akkor letilthatják simán.

@ Hellomarci

Sziasztok! Lehet nem ide illõ kérdés, de ha valakitõl veszek egy teljesen új doboza is bontatlan iphone4et, amit szerzõdéshosszabítás keretében vett, akkor azt tutira nem tiltják le?

ARSENAL&POKER

zsolti001
Köszönöm, számlát ,garanciát,adás-vézelit is kapok hozzá!

GregSB
Sajnos nincs rá egyértelmû mód, hogy megállapítsd, csak a jelekbõl, illetve favágó módszerrel tudod tesztelni.

Elõször is nézd meg milyen verziószámú OS és modem firmware van rajta. Ez utóbbi ha 1.59-es, és Cydiából fel van telepítve az ultrans0w, akkor több mint valószínû hogy nem gyárilag független.

Ha 1.59-esnél újabb BB van rajta, és megeszi a T-s kártyádat,akkor 2 lehetõség van: vagy T függõ, vagy gyárilag független. Az utóbbiról csak úgy tudsz megbizonyosodni, ha belepróbálsz egy másik kártyát (vodásat vagy telenorosat).

Sajnos más lehetõséged nincs.

zsolti001
Sziasztok!

Pénteken kapok egy gyárilag kártyafüggetlen iphone4 készüléket, hogyan tudok 100%-an megbizonyosodni róla hogy tényleg az , jelenleg csak t-mobil micro simem van , mit tegyek amikor meghozzák a telefont mit nézzek benne , esetleg rögtön egy restore az itunessal van már egy t-mobil függõ ,annál ez nem volt probléma!
imei számát már megkaptam ott ezt irta apple:

clio1616v
húha lehet átaludtál egy napot <#vigyor3>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Barátomnak ilyen olcsó kütyü miatt ment tönkre az iPod touchja. Olyat kell venni, ami jack dugós és legalább 5 rugó, azok jók..😄
MerlinW

[merlinw.org]

Olyan appot nem tudtok( asszem androidos telón láttam) hogy ami zene megy a telefonon, azt egy bizonyos rádiófrekvencián kisugározza a teló, és a kocsiban ha a rádiót arra a frekvenciára állítom, akkor hallani?

Vettem ilyen gagyi 3000 forintos szart a MM-ban, amit a telóval össze kell dugni meg be a szivargyújtóba és ugyan ilyen rádiós alapon mûködik, de egy hét után elromlott <#falbav>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Üdv Urak!

Van valami app, amivel meg lehet nézni, hogy éppen mi zabálja az aksit? Tegnap este 98%-s aksival tettem le a telefont, reggel 3-4 alkalommal lenyomtam a szundit, majd amikor magamhoz tértem, 22%-s volt...

www.smart-bus.hu

Dzsega
Felrakott mindent... Akkor ennyi...
A kicsomagolás eszembe sem jutott...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rooney8
én is arra várok, de még ha ki is adnak, akkor az is kb. 5ezerrel lesz olcsóbb, tehát ugyanott vagyunk 😄
szval nekem valszeg egy 3gs lesz majd... 3g után az is jó 😄

precision
nem a kinézetére gondoltam

Bazinga!

clio1616v
rabruhássat?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

precision
😄DD

én már cseréltem volna, ha lett volna rá keret 😊
az iPhone 4 az ami tetszene, de elég drága

jó lenne ha kidobnának valami, nagyon idézõjelbe téve "tescogazdaságos" verziót az iphone4 -bõl (vagy 5 -bõl) aminek nem lenne horror ára

Bazinga!

MerlinW
Én is ~4 év után váltottam 4-esre. Nem is adtam el a 2G-t, kineveztem ébresztõórának😊

[merlinw.org]

precision
nem is számolom már, de kb 5. éve, hogy a 2G -vel nyomom 😄

Bazinga!

MerlinW
Tõled nem is vártam értelmes reakciót😊

[merlinw.org]

clio1616v
nekem eddig az 5G a fav

MerlinW
Nálam máig a 2G a favorit😊

[merlinw.org]

rooney8
én ha iphone-ra gondolok, akkor nekem mindig a 3gs ugrik be vizuálisan, így tudat alatt biztos az tetszik jobban, de tudatosan pedig én is a 4esre szavazok 😄

LoDMaSt
Csak, hogy ne legyen ilyen nagy az egyetértés, nekem jobban tetszett a 3gs, mind kinézetre, mind fogásra. Hozzá kell tenni, hogy a 4-es is szép, meg minden, de azért amikor megfogok egy 3gs-t, akkor nah. 😄

@ Hellomarci

GregSB
Engem sem zavarna ha maradna a forma, szerintem a 4-es még mindig az egyik legszebb telefon ma a piacon.

Nekem az összes eddigi teló közül a 4-és kinézete jön be a legjobban. Kár, hogy a Gsnek szappantartó alakja van. Még a gyengébb vasat sem bánnám ha így nézne ki 😊

&#63743;

GregSB
Uhh kemény vagy, én nem bírnám ki a 3G-t már 😄 Pár hete kezembe került haveromé, azt hittem földhöz vágom olyan tetûlassú volt a 4-es után 😛

ProGabe
én most egy "már majdnem feladta az akksi" 3G-vel szenvedek, szinte azonnal beruházok majd egy ötösre. persze majd várok egy kicsit, hogy kiderüljenek a fatális hibák - már ha lesznek

íme a legjobb anti-theft iphone tatyó <#hehe>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

clio1616v
<#vigyor3><#eljen>

már rendelem is meg azonnal

GregSB
És ami a lényeg (és engem jobban érint, mert a 4-est úgyse cserélem le még legalább 1 évig): jövõhéten iOS 5 ! 😊

SötétBarom
Az összes appot meg a firmware-t is lehet frissíteni itunesban...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

passatgt
szerintem lesz itt több iphone is, lesz kicsi ipod nano helyett

ProGabe
tehát jövõ hét kedden este 7-kor, fasza!

remélem nem az lesz, hogy bejelentik a 4s-t, amiben az s a speedet jelöli és semmiféle külcsínváltozás (1-2 milliméteren kívül) nem lesz, "csak" beledobják az A5-öt a 4-es tokjába

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Okt 4. mostmár hivatalos:

Ombika
<#eljen>

A legjobb ez.
Ombika
De ahhoz kell net! 😊

MerlinW
Google translate😊

[merlinw.org]

sajtburger
Létezik olyan megoldás, hogy az iphone-t össze kötöm a géppel és a gépen lévõ netet megosztom az iphonnal? Sajna nincs wifim, kábeles a netem.. és jó lenne frissíthetni.. :S

Ombika
Udv. Tudnato mondani angol-magyar ill. magyar-angol szotar progit?!

precision
hát elvileg a torrent kliens telepítésénel a cydianak fel kellett volna tennie a safari download plugint, nézd meg, hogy fent van e, ha nincs akkor rakd fel... ha fent van, akkor ennyi, nem tudsz ellenne mit tenni

de pc nélkül kb esélytelen, hogy kirakd tv -re a filmet... már a rarokat kicsomagolni is fejfájást fog okozni 😊

Bazinga!

GregSB
Feketén fehéren le van írva az Ultrasn0w descriptionjában(amit telepítés elõtt látsz), hogy milyen verziószámú BaseBandek függetlenítését támogatja.

iPhone 4 esetében az 1.59-es az utolsó BB, ami függetlenítetõ, kb tavaly november óta nincs függetlenítés újabb BB-kre, és tekintve hogy a hacker, aki az ultrasn0wt fejleszti 2 hete járt bent az Applenél pacsizni, én nem rá reális esélyt, hogy a közeljövõben lesz Cydiás függetlenítés iPhone 4-re (persze soha nem lehet tudni, mindig van új a nap alatt, bármikor felbukkanhat egy 16-17 éves GeoHot-utód, aki felforgat mindent).

Marad a Gevey SIM, vagy a szolgáltató általi unlock. (vagy amit már ezer éve mondok minden ismerõsömnek: gyári független telefont kell venni).

Yoda001
valakinek függetlenítésre tipp, ha "nem támogatja a basebandet" az ultrasnow? átgondolva akkor ez felejtõs, gevey simmel nem próbálkoznék, rebel simet esetleg ismerni valaki, valami tapasztalat?
+ van itt eredeti fehér iPhone 4 tulaj, aki esetleg megválna a telefonjától? 😊

Dzsega
Nem állandóan csak egy rövid ideig akarnám használni.

MerlinW
Nem tudom tisztában vagy-e vele, de a torrentezés ki fogja nyírni a memóriát egy idõ után. Nem ilyen mértékû I/O-ra vannak kitalálva.

[merlinw.org]

Dzsega
Van aki torrentezik a telefonon keresztül?
Találtam egy Torrenttula nevû cydiás appot de sajna nem megy sem az nocore sem pedig a microbit. Mind a 2 nél egy phpt akar letölteni így nem tudom elindítani magát a torrentet. Valakinek esetleg van ilyenben tapasztalata. (laptop hiánnyal küzdök ezért kéne a telefon, bár azt még nem tudom hogyan fogom a tv-re kirakni a telefonra letöltött filmet)