iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be kell authorizálnod a gépedet arra az accountra, amivel felvannak rakva az alkalmazások a telefonra, és akkor nem fogja törölni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://9gag.com/gag/5135249
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
@ Hellomarci
ARSENAL&POKER
Elõször is nézd meg milyen verziószámú OS és modem firmware van rajta. Ez utóbbi ha 1.59-es, és Cydiából fel van telepítve az ultrans0w, akkor több mint valószínû hogy nem gyárilag független.
Ha 1.59-esnél újabb BB van rajta, és megeszi a T-s kártyádat,akkor 2 lehetõség van: vagy T függõ, vagy gyárilag független. Az utóbbiról csak úgy tudsz megbizonyosodni, ha belepróbálsz egy másik kártyát (vodásat vagy telenorosat).
Sajnos más lehetõséged nincs.
Pénteken kapok egy gyárilag kártyafüggetlen iphone4 készüléket, hogyan tudok 100%-an megbizonyosodni róla hogy tényleg az , jelenleg csak t-mobil micro simem van , mit tegyek amikor meghozzák a telefont mit nézzek benne , esetleg rögtön egy restore az itunessal van már egy t-mobil függõ ,annál ez nem volt probléma!
imei számát már megkaptam ott ezt irta apple:
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[merlinw.org]
Vettem ilyen gagyi 3000 forintos szart a MM-ban, amit a telóval össze kell dugni meg be a szivargyújtóba és ugyan ilyen rádiós alapon mûködik, de egy hét után elromlott <#falbav>#falbav>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Van valami app, amivel meg lehet nézni, hogy éppen mi zabálja az aksit? Tegnap este 98%-s aksival tettem le a telefont, reggel 3-4 alkalommal lenyomtam a szundit, majd amikor magamhoz tértem, 22%-s volt...
www.smart-bus.hu
A kicsomagolás eszembe sem jutott...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
szval nekem valszeg egy 3gs lesz majd... 3g után az is jó 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
én már cseréltem volna, ha lett volna rá keret 😊
az iPhone 4 az ami tetszene, de elég drága
jó lenne ha kidobnának valami, nagyon idézõjelbe téve "tescogazdaságos" verziót az iphone4 -bõl (vagy 5 -bõl) aminek nem lenne horror ára
Bazinga!
[merlinw.org]
@ Hellomarci

íme a legjobb anti-theft iphone tatyó <#hehe>#hehe>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
már rendelem is meg azonnal
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
remélem nem az lesz, hogy bejelentik a 4s-t, amiben az s a speedet jelöli és semmiféle külcsínváltozás (1-2 milliméteren kívül) nem lesz, "csak" beledobják az A5-öt a 4-es tokjába
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de pc nélkül kb esélytelen, hogy kirakd tv -re a filmet... már a rarokat kicsomagolni is fejfájást fog okozni 😊
Bazinga!
iPhone 4 esetében az 1.59-es az utolsó BB, ami függetlenítetõ, kb tavaly november óta nincs függetlenítés újabb BB-kre, és tekintve hogy a hacker, aki az ultrasn0wt fejleszti 2 hete járt bent az Applenél pacsizni, én nem rá reális esélyt, hogy a közeljövõben lesz Cydiás függetlenítés iPhone 4-re (persze soha nem lehet tudni, mindig van új a nap alatt, bármikor felbukkanhat egy 16-17 éves GeoHot-utód, aki felforgat mindent).
Marad a Gevey SIM, vagy a szolgáltató általi unlock. (vagy amit már ezer éve mondok minden ismerõsömnek: gyári független telefont kell venni).
+ van itt eredeti fehér iPhone 4 tulaj, aki esetleg megválna a telefonjától? 😊
[merlinw.org]
Találtam egy Torrenttula nevû cydiás appot de sajna nem megy sem az nocore sem pedig a microbit. Mind a 2 nél egy phpt akar letölteni így nem tudom elindítani magát a torrentet. Valakinek esetleg van ilyenben tapasztalata. (laptop hiánnyal küzdök ezért kéne a telefon, bár azt még nem tudom hogyan fogom a tv-re kirakni a telefonra letöltött filmet)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!