iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tipikusan az installousról, vagy apptrackerrõl leszedett programokra jellemzõ, hogy egy bug folytán nem rendelõdnek hozzá a telefonon lévõ Apple ID-hez, és ezért hiába van beauthorizálva a gép az adott accra, törölni fogja az iTunes ezeket. Nehogy már az Apple legyen köcsög, mert ezzel az authorizálós rendszerrel próbál védekezni a warez ellen...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hihetetlen.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én nem vagyok ennyire finnyás, nekem sokkal többet jelent, hogy már úgy ismerem mint a tenyeremet, és pillanatok alatt el tudok intézni rajta mindent. Második telefonom egy Nokia 6230i, megvan lassan 5 éve, és csukott szemmel elnavigálok a menüjében.
Az iPhoneom springboardján is úgy vannak rendszerezve az alkalmazások és mappák, hogy az unlock után másodpercek alatt elérek mindent, ami a munkámhoz és életemhez szükséges, és ebben az iPhone 100%-osan kiszolgál, soha nem fagyott még le, vagy volt vele gond. Amíg ezt nyújtani tudja nekem addig tuti nem váltok.
Régebben szórakoztam winterboarddal, meg egyéb testreszabási lehetõségekkel, de nem hoznak lázba ezek - mint ahogy a haverjaim Androidos telefonjain sem hoznak lázba a live wallpaperek, meg többi ilyen csicsa. Számomra ezek felesleges dolgok.
+Greg: gondolom ahhoz is kell azért jo szakember, hogy összegyurjak az egeszet egy chipre es kapjon eleg energiat, ne melegedjen, stb, valamennyire siman lehet h testre is szabtak, de megtervezni azert mas dolog.
Ott a pont. Elsõ USA-ból behozatott iPhone-om GUI-ja ugyanúgy nézett ki - akkor álleesõs volt, most egy komolyabb Androidra írt GUI mellett nulla 😞
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
iPhoneból a legutóbbi negyedév alatt (Q3 - Március 30 és Június 30 között, 3 hónap alatt) 20.34 millió fogyott. Ebben benne van az iPhone 4, és a 8GB-os olcsósított 3GS. A statisztikákat elnézve viszont kijelenthetõ, hogy ebbõl legalább 15 millió iPhone 4 volt. A legutóbbi negyedév most zárult (Júni 30 - Szept 30 közötti), a keynote utáni héten fognak majd eladási adatokat közölni, de elemzõk szerint most is hozni fogják a legalább 20 milliós eladást. Mindezt egy másfél éves és egy 2 és fél éves telefonnal. Ezek után csodálod, hogy el vannak kényelmesedve? 😄
amikor egy vízlágyítót megtervezek és más cég által gyártott termékekbõl összerakok az a designolás
erre értik, hogy pl: egy Fleck vezérlõfejet terveztem bele a vízlágyítóba, pláne, ha igényekre kell szabni a standard vezérlõfejet, hogy adaptálni lehessen
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nekem egyébként csak a nagyobb kijelzõ kell az új telefonba. Anélkül feldughatják. Ja, meg esetleg egy nem hibás mûködésû kamera, mert a jelenlegit annak minõsítem a fehéregyensúly állítása miatt.
Ez egy óriási bázis, akik nem fognak váltani, lehet rájuk alapozni.
Ezek mellett persze fontos fejleszteni, új vevõket bevonzani... de ha Október 4.-én úgy érzed csalódni fogsz az újdonságokban (és valószínûleg fogsz), akkor az azt fogja jelenteni, hogy kibebaszott erõs bázist épített ki az Apple az iPhoneal és az Appstoreal, évekkel mindenki más elõtt.
Nemrég vettem függetlenül, újan (szürkeimport) egy Win7-es Omniát 56 ezer Ft -ért(nem magamnak). 4 col, 1 ghz, stb, fél nap alatt átköltöztem rá, a kísérlet kedvéért, úgy, hogy zéró Winmobil+market ismereteim voltak. Ha így elkényelmesedik az Apple, bajok lesznek.* Azt is nagyon hiányolom, hogy az IOS5 nem hoz a felületen legalább kozmetikai frissítést, ugyanis szarrá lehetett már unni 4 év alatt.
*A márkanév persze bármit elad majd, de nem a gondolkodó, józan embereknek
"The Apple A5 is a package on package (PoP) system-on-a-chip (SoC) designed by Apple and manufactured by Samsung to replace the Apple A4."
[merlinw.org]
az van az összes eszközén, igen, "ugyanaz" az OSX fut az iphone -on a mac -eken, macbookokon, ipadeken...stb.
az oprendszer emeli ki (vagy legalábbis különbözteti meg) az apple -t a konkurenciától
vegyük az iphone -t, bárki tud rendelni processzort a samsungtól, kijelzõt mittudomén az lg -tõl...stb. szóval alkatrészeket, és össze tud rakni egy hw -ben teljesen ugyanolyan telefont mint az iphone... nade attól még nem lesz rajta iOS meg appstore meg iTunes store meg iBook és ilyesmi
Bazinga!
Rajtuk kívül ajánlom még az Appsoluteot (link) õk is korrektek / jól dolgoznak.
Budapesten van még az iDoki, de nekem rossz tapasztalatom van velük.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Erre a mail címre írtam nekik legalább egy hete, de semmi válasz, lehet rossz ajtón kopogtatattam?
Ha végig olvastad volna, akkor rájöttél volna hogy egy dologról beszélünk: azért rakják át õszre az iPhone frissülését, mert ez a legfontosabb termékük.
Egyébként nem értem a felháborodásodat, nem tudom hova ez a nagy sietség😊 iPhone 4 mire nem elég? Miért kell neked rögtön az 5-ös?😊 Égeti a zsebedet a pénz, vagy ennyire beszippantott a kapitalista tervezett elavulás?😊 Netalántán neked dolgozik az Apple és csúszik a határidõvel? Kötbéreztesd meg akkor õket😊)
[merlinw.org]
Le(se)szarom az összes többi Apple cuccot, ciklust, meg bármit.
Az iPhone a legfontosabb terméke a cégnek, brutálisan erõsödõ konkurenciával, ezért már nyáron ki kellett volna jönnie az új, nagyobb képernyõs készüléknek, teljesen függetlenül a többi marhaságuktól.
1 évente szokott az Apple hordozható cuccokat frissíteni. Ez így megy 2001 óta az iPod-dal, és újabban az iPhone-al és az iPad-del is. Az iPhonet mindig nyáron frissítették.
Két tényezõvel tisztában kell lenni, hogy megérts, miért õsszel jön most az 5-ös:
Az egyik az az, hogy az õszi termékbemutató a legfontosabb. Nem csak az Applenél, hanem minden cégnél. Ezután jön USA-ban a hálaadás, és nem sokkal utána nagyon sok helyen a karácsonyi szezon. Amelyik terméket itt mutatják be, az kapja a legnagyobb lendületet az ünnepekre, annak lesz a legnagyobb újdonság-ereje, vinni fogják mint a cukrot.
Eddig az õszi termékbemutató elõkelõ helyén az iPod volt. Nem hiába, ez volt az a termék, ami feltámasztotta a céget a halál torkából, és éveken át ez volt az Apple fejõs tehene, ez vitte elõre a céget.
Az iPod azonban elérte termék-életútjának az utolsó, hanyatló szakaszát. Évek óta esnek az eladásaik, az iPhone és iPad átvette a fejõstehén szerepét. Várható volt már, hogy vagy az iPhone, vagy az iPad termékfrissülési ciklusát átrakják õszre, az iPod helyére. Innen van a keletje azoknak a pletykáknak is, hogy esetleg lesz egy iPad HD bemutató is most õsszel.
Mint látható az elõzõé (iPhoné) történik éppen, az iPad frissülése egyelõre marad tavaszra.
Minden jel ezt támasztja alá. Tegnap pl kivették a clickwheel játékokat az iTunes Storeból. iOS 5-ben a zenelejátszót nem iPod-nak, hanem Musicnak hívják már. Nagy kaszálások lesznek iPod vonalon, teljesen átveszi az iPhone a szerepét, a helyét, azon se csodálkoznék ha magát a brandet is megszûntetnék: "iPod élt 2001-2011-ig".
Szóval röviden ennyi a történet. Ez persze kicsit rizikós játék volt, mert így nagy teret hagytak a konkurenciának, de a fehér iPhone 4 beindítása tavasszal elegendõ volt, hogy fenttartsák az érdeklõdést. Az elmúlt hónapokban is k sok iPhone fogyott, egyáltalán nem estek az eladások.
Ööööööööö... csak szerintem felejtettek új telefont bemutatni MÁSFÉL ÉVE?!
Az OS-ek pedig nem szoktak megjelenni az új készülék bejelentésének napján hanem akkor amikor maga a készülék is forgalomba kerül, szóval hülyeséget mondtam amikor azt mondtam 1 hetet csúszik. Nem csúszik, jövõhét utáni hétre várható. Pl. iPhone 4 2010 Június 24.-én került forgalomba, a végleges iOS 4 Júni 29.-étõl volt letölthetõ.
Kedden még csak bejelentik az új készülék(eket), várhjatóan azutáni héten forgalomba kerülni, és az új OS is akkor fog megjelenni. Jövõhéten még csak a GM fog jönni.
Nincs itt semmi tökölés, minden megy a menetrend szerint.
Még a 6-7 es béta release notes-ban is olyan egetverõ bugokat olvastam, hogy hihetetlen.
sajtburger: optimális esetben jövõhét kedd este - szerdán már elérhetõ lesz. Mondjuk ennek ellent mond, hogy még nem jelent meg a GM (Golden Master), amit péntekre vártak a fejlesztõk. Lehet csúszni fog 1 héttel a megjelenés.
Jó lesz az új notification rendszer, meg az összes új fícsör, de az az igazság hogy most is tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonnal.
Ami miatt jó lesz az iOS 5, hogy tud majd OTA updateket, nem kell végre gépre kötni majd ha jön ki sw frissítés.
Azt nem tdujátok hogy nagyából uj ipod ot mikor szoktak bejelenteni?
Mármint hogy most okt 4 ikén van esély rá vagy eleve máskor szokták?
Elõre is köüszi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Viszonylag ritkán syncelem mert 1 app van aminek fontosak az adatai de nem életbevágó, a névjegyzék amitõl pedig rosszul lennék ha elveszne, az a google oldalán van tárolva...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Havernál ugyanaz volt a jelenség mint nálad, szinkronizálás elõtt azt jelezte ki, hogy leszed minden appot, pedig. E volt authorizálva a gép. Neki nem voltak olyan fontosak a már rajta lévõ appok, ezért rányomott a sync gombra, aztán kiderült hogy csak bug volt, nem törölt le semmit. Esetleg te is próbálj meg szinkronizáln, de készítsd be az eeret a fenti status bar jobb szélére, ahol megjelenik a kis "x", amivel leállítod az aktuális folyamatot. Ha kiírja hogy "removing xy", akkor feküdj rá és semmit nem fog törölni.
Õszintén én ezért várom már baromira az iOS 5-öt. Soha többet nem fogok géppel syncelni utána, a számomra fontos appok adatait kimentem majd iCloudba, a gépemre meg max a névjegyzéjet fogom kimenteni.