iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
ez lenne a jó 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

pyrohun
A 4S az hasonlítani fog a mostani 4-re, pár dologban jobb lesz (pl. A5), de esetleg 1-2 dologban meg szarabb (memória, stb). Az 5 pedig 4" kijelzõ, jobb kamera, még jobb hardver, stb.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Lesz iPhone 4S ÉS iPhone 5 is.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Bercy
Ugyvan! Ha a 3g formajat kapja vissza (nem fogja) akkor igen nagy hiba lenne. Szerintem ha uj forma lesz akkor az az ipad2 hoz fog hasonlitani.
precision
remélem nem térnek vissza a szappantartó formára
szerintem az iPhone4 fényévekkel szebb mint a 3G/3Gs

Bazinga!

Tikal
holnap megtudod...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
nem lesz új iPhone 😊 illetve lesz, csak attól lesz új, hogy rámegy az iOS 5 majd

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
"iPhone 4 dizájnú készülék"
na most kíváncsi lettem kinek lesz igaza. Csak ezért várom a bejelentést 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Yoda001
szerintetek ha nagyon jó áron, sõt még 15 ezer forint nyereséggel is, megéri venni most egy két hetes fehér i4-et, vagy várjam meg a 4S-t?
másik kérdés, hogy menjen a tethered jb 4.3.5-re vagy várjam meg az ötös szoftver, amire elvileg lesz untethered? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Tikal
nem a hardverrel van gondom... hanem a designnal, ugyan szép de örülnék egy frissitésnek

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB

rooney8
tegyük fel, hogy az új szifon a 3gs külsejét kapná vissza (na jó, egy-két nagyon pici változtatással)... ti mit szólnátok hozzá? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Szerintem meg nem. A kijelzõ most is k jó, szép a felbontása / kontrasztja, még ma is az egyik legjobb kijelzõ a piacon. Nagyobb méret nem sok embernek kell, max a lapátkezûeknek, és nem sok értelmét látnám egy 4"+-os kijelzõnek.

És ha belekerül az A5-ös proci, akkor kb a legerõsebb telefon lesz a piacon, szóval egyáltalán nem esélytelen, hogy egy 3G-3GShez hasonló frissítést fogunk látni.

Tikal
most viszont másfél év van a két teló között, így már az, ráadásul uj OS is, szerintem ciki lenne 😊

GregSB
Hja, 1,5 éve nem frissült, simán ki tudnak vele húzni még 1 évet. Noooot.

rooney8
azért az a szûk nem annyira szûk, de jogos 😄

clio1616v
Ti honnét veszitek, hogy lesz új iPhone?

a software lesz új, a honlapjukon az van iOS 5

lets talk iPhone meg azt jelenti, hogy az új Assist fícsörtõl beszélni fog
nem kell aggódni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

passatgt
"mindenki" = szûk internetes közösség aki képben van az apple mindennapjaival, és egyáltalán érdekli😄

átlag ember azt se tudja hogy most fog kijönni új iphone

rooney8
mondjuk ha tényleg csak a 4s jönne, akkor se lehetne az apple-t megkövezni, mert õk egy szóval se mondták, hogy itt most mikre is kellene számítani

ezeket csak a vevõk találták ki 😄

rooney8
jó, de most már mindenki úgy állt a dologhoz, hogy jön az új 5-ös, új dizájn, új belsõ, új minden, amivel forradalmat indít a mobilpiacon... 😄

rooney8
szerintem mindenki így gondolja
csak nem meri meghúzni ezt az apple 😄

passatgt
3gs-nél se volt ciki

Tikal
Ha marad a design az ciki lesz szerintem...

GregSB
<#miaz>

MerlinW
gigamega?😊 Az tera😊

[merlinw.org]

clio1616v
sokakat inkább majd a 8GB-os iPhone 4 fogja érdekelni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
izgul csak 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
64gm ram, az odabasz, szerverekben nincs annyi<#idiota>

GregSB
Eddig a kiszivárgott infók alapján ami biztos, hogy lesz egy iPhone 4 dizájnú készülék, A5-ös procival meg 64GM Rammal, erpõsebb VGA-val stb... ami N94 kódnévvel feltûnt már több adatbázisban is, és 4S lesz a neve.

Ha lesz egy teljesen újradizájnolt készülék, akkor azt vagy iszonyatosan titokban tartották eddig, és azért nem jelent meg eddig sehol a kódneve, vagy egész egyszerûen nem lesz most nagy változás, marad a 4-es designja és képernyõmérete.

GregSB
Német Vodafone rendszerében megjelent a 4S:

És egy iTunes bétában is megjelent.

Szinte egyre biztosabb, hogy lesz egy iPhone 4S nevû készülék. Kérdés hogy csak ez jön, vagy lesz ezen kívül valami más?

Jelenleg a 4.3.3 a legújabb sv ami jailbreakelhetõ untethered módon.
Ezt akkor tudod feltenni ha van hozzá mentve SHSH-d.
Készíteni kell egy custom firmware-t, ez nem frissíti a basebandet, tehát késõbb ultrasn0w-al függetleníteni tudod. A leírás 4.2.1-es customról ír de 4.3.3-at is ugyan ezekkel a softverekkel lehet csinálni annyi hogy 4.3.3-as ipsw-t kell betallózni vele.
(Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek)
(Aranyszabályok ha jailbreakeltél)
Ha bármi kérdésed van jöhet akár privátban is.

&#63743;

Tikal
whatever.. a lényeget nem vetted ki... nehogy már ne legyen pár ezer egy kis nete egy iphone mellé.. ért? tõlem lehet az 100mbos csomag is, ha neked elég.

használtan vettem és skót vagyok fizetni netért
Dzsega
Miért kéne 5000Ft-ot (vagy ennél többet) elkölteni elõfizura??? Ez valami kötelezõ dolog ha veszek 100eFt ért telefont akkor az a minimum, hogy legyen 1Gb-os adatforgalom? Nekem pl. 3-4eFt a havi számlám és van 100Mb net ami nekem elég a levelek meg az idõjárás frissítésére, meg ha kell valami azt meg tudom nézni...
Mindenkinek más a telefonálási, netezési szokása. Tessék ezt tiszteletben tartani...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
nem kötekedésbõl, de egy 100ast kiadtál a telefonért...de nincs havi 5000 elõfizura? ...

ja, azt hittem már kötekedni akarsz 😄
Elég lenne de nem szeretnék fizetni telefonon az internetért szal maradok a WIFInél
Tikal
a 3G hálózat nem elég az emailek lekéréséhez? 😊

köszi, másik kérdésre tudsz esetleg megoldást ?

nem látom értelmét a kérdésednek, de ha arra vagy kíváncsi akkor azért vettem gs-t mert gyorsabb.
clio1616v
ha nincs bekapcsolva se wifi se 3G Data, akkor rákérdez, hogy akarod-e beállítani

Tikal
3G nem elég? ...

Lenne még egy olyan kérdésem lehet-e olyat csinálni, h automatikusan ki/be kapcsolja a wifit az emailek lekérésééhez ?
nemvágom de lehet hogy ez az 😄
szal ezt kihagytam Modem firmware 05.13.04
clio1616v
mi a basebanded?

ebben a topicba szabad frissítéssel,jailbreakkel stbvel hasonló kérdéseket feltenni vagy tabu ? 😄
Konkrétan az lenne a kérdésem, h van egy 3gs 4.0.1(8A306) telefonom szoftveresen függetlenítve, és szeretném hogy legalább 4.1-es verzió vagy annál jobb legyen rajta, DE! mûködjön rajta a GPS továbbra is és szoftveresen továbbra is kártyafüggetlen legyen vagy is lehessen kártyafüggetleníteni
építõjellegû hozzászólásokat elõre is köszönöm!
Jim Morrison
most hogy letörölt pár appot, ráébresztett arra, hogy törölni ki azokat amiket egyáltalán nem is használok (csomó fölös app van, csak sosem töröltem mert minek, volt hely 😄)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
áá nem ismerõõs csak hallottam a buszon....

GregSB
Dolgozik haver Applenél, vagy honnan a tuti info? 😊

Jim Morrison
igen, ezt mi meg is beszeltuk (igazad is van), amig egy geppel synceltem nalam is jo volt.

#23717: igen, innen onnan leszedegedett appok, DE: nem is volt nagyon gondom par honapig az egesz elvoltam vele. Aztan ujratelepitettem a winfost es Azota egyszeruen nem akar rendesen mukodni. Raadasul aztan meg masik gepre is radugtam, igaz ott nem syncelem meg semmi, csak zeneket toltok at. Ja es mikor jo volt meg minden, akkor ugyanezek az appok voltak fent,

más: nemtom hogy kiderult e a vegleges alakja az iphone5nek, DE itt van nemi info rola: 3as hoz fog hasonlitani inkabb nem a 4eshez 😄 (tudom nagyon sok, ez alapjan par koncepciorajz jonak is tunik)

GregSB
Ha van backupod a készülékrõl, akkor ki tudod nyerni belõle a játék adatbázisát -> mentéseit, és vissza tudod azt állítani miután újra telepítetted a progit. Ha érdekel akkor este leírom hogy kell, most telefonról nem szívesen gépelnék be ennyit.

Gyújtogatás helyett meg inkább azt javaslom, hogy fogadd el, iOS alatt ha warezolni akarsz az mindig macerás, idõigényes, és szopó lesz. Ha ennyire nem tudsz / akarsz kiadni 200-500 Ftot alkalmazásokra, akkor vagy szokd meg és élj együtt ezzel, vagy válts át más platformra, ahol könnyebb a warezolás.