iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
szerintem az iPhone4 fényévekkel szebb mint a 3G/3Gs
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
na most kíváncsi lettem kinek lesz igaza. Csak ezért várom a bejelentést 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
másik kérdés, hogy menjen a tethered jb 4.3.5-re vagy várjam meg az ötös szoftver, amire elvileg lesz untethered? 😊
http://9gag.com/gag/5135249
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
És ha belekerül az A5-ös proci, akkor kb a legerõsebb telefon lesz a piacon, szóval egyáltalán nem esélytelen, hogy egy 3G-3GShez hasonló frissítést fogunk látni.
a software lesz új, a honlapjukon az van iOS 5
lets talk iPhone meg azt jelenti, hogy az új Assist fícsörtõl beszélni fog
nem kell aggódni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
átlag ember azt se tudja hogy most fog kijönni új iphone
ezeket csak a vevõk találták ki 😄
csak nem meri meghúzni ezt az apple 😄
Ha lesz egy teljesen újradizájnolt készülék, akkor azt vagy iszonyatosan titokban tartották eddig, és azért nem jelent meg eddig sehol a kódneve, vagy egész egyszerûen nem lesz most nagy változás, marad a 4-es designja és képernyõmérete.
És egy iTunes bétában is megjelent.
Szinte egyre biztosabb, hogy lesz egy iPhone 4S nevû készülék. Kérdés hogy csak ez jön, vagy lesz ezen kívül valami más?
Ezt akkor tudod feltenni ha van hozzá mentve SHSH-d.
Készíteni kell egy custom firmware-t, ez nem frissíti a basebandet, tehát késõbb ultrasn0w-al függetleníteni tudod. A leírás 4.2.1-es customról ír de 4.3.3-at is ugyan ezekkel a softverekkel lehet csinálni annyi hogy 4.3.3-as ipsw-t kell betallózni vele.
(Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek)
(Aranyszabályok ha jailbreakeltél)
Ha bármi kérdésed van jöhet akár privátban is.

Mindenkinek más a telefonálási, netezési szokása. Tessék ezt tiszteletben tartani...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Elég lenne de nem szeretnék fizetni telefonon az internetért szal maradok a WIFInél
nem látom értelmét a kérdésednek, de ha arra vagy kíváncsi akkor azért vettem gs-t mert gyorsabb.
szal ezt kihagytam Modem firmware 05.13.04
Konkrétan az lenne a kérdésem, h van egy 3gs 4.0.1(8A306) telefonom szoftveresen függetlenítve, és szeretném hogy legalább 4.1-es verzió vagy annál jobb legyen rajta, DE! mûködjön rajta a GPS továbbra is és szoftveresen továbbra is kártyafüggetlen legyen vagy is lehessen kártyafüggetleníteni
építõjellegû hozzászólásokat elõre is köszönöm!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#23717: igen, innen onnan leszedegedett appok, DE: nem is volt nagyon gondom par honapig az egesz elvoltam vele. Aztan ujratelepitettem a winfost es Azota egyszeruen nem akar rendesen mukodni. Raadasul aztan meg masik gepre is radugtam, igaz ott nem syncelem meg semmi, csak zeneket toltok at. Ja es mikor jo volt meg minden, akkor ugyanezek az appok voltak fent,
más: nemtom hogy kiderult e a vegleges alakja az iphone5nek, DE itt van nemi info rola: 3as hoz fog hasonlitani inkabb nem a 4eshez 😄 (tudom nagyon sok, ez alapjan par koncepciorajz jonak is tunik)
Gyújtogatás helyett meg inkább azt javaslom, hogy fogadd el, iOS alatt ha warezolni akarsz az mindig macerás, idõigényes, és szopó lesz. Ha ennyire nem tudsz / akarsz kiadni 200-500 Ftot alkalmazásokra, akkor vagy szokd meg és élj együtt ezzel, vagy válts át más platformra, ahol könnyebb a warezolás.