iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
jövõ héten már hozatom is a fekete 64gigás 4GS-t <#gonosz1>#gonosz1>
iPhone 3GS-rõl megéri váltani 4S-re? Igen.
iPhone 4-rõl megéri váltani 4S-re? Nem.
Ugyan ez volt eddig is a bevállt recept? Igen!
Akkor meg why so serious?
Teljesen jól látható, hogy ez egy nyárra betervezett kötelezõ frissítés volt, amit a már említett okok miatt (iPodok haldoklása) kitoltak õszre, és mostantól õsszel fognak frissülni az iPhoneok.
Én elhiszem, hogy sokan többet vártak, ez a hátránya ha egy vállalat titkolózó és nagy a hype körülötte. Hányszor hallottam már Apple keynote után, hogy "ez meg mi a szar, többre számítottam". Példának okáért az iPad bemutatója után. Aztán látjuk mi lett elõle.
De higyjétek el: ez a csalódás bele van kalkulálva a lépésükbe. Hülyék lennének ellõni a puskaporukat elõre, amikor ezzel a 4S-el is brutális eladásokat fognak generálni, és jövõre jöhet majd megint egy totálisan áttervezett szifon.
Ha meg többre vártatok, és csalódottak vagytok, akkor cselekedjetek! vegyetek valamilyen más telefont, Mondjuk egy Galaxy S2-t, vagy amit Október 11.-én bemutat a Samsung. Legjobban így tudjátok elégedetlenségeteket jelezni az Apple felé, így kaphat csak pofont, ha a vásárlói cserbenhagyják.
Ami engem illet, én hülye lennék váltani iPhone 4-rõl. iOS 5-el egy nagyon durva telefon lesz, az egyik legjobb szolgáltatásai lesznek a piacon. Jövõre, majd ha 2 éves lesz akkor meglátom hogy mi lesz a helyzet, de van egy selytésem hogy a következõ iPhonera fogok váltani.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
csak ipaddal nem lehet azért boldogulni, asztali gép mindképp kell mellé, talán majd az ios5-el már jobban lehet, illetva nagyon hiányzik, hogy nem lehet fájlokat mozgatni rajta, iphone-on még megértem, ott felesleges is, de itt azért jó lenne(mondjuk jailbreakelve ifile-al sima ügy, de azért jó lenne ha mondjuk lenne 2gb elkerített rész ahova lehet fájlokat rakni)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
van benne igazság, ha sok pénzem lenne, lehet én is vennék 😄
az iphone 4S pedig annyiba jó, hogy azért a hardver picit erõsebb lett, és nem utolsósorban leviszi majd a korábbi modellek (leginkább használt) árát
Bazinga!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
tudom, e zeket mind meglehet csinálni laptopon is, csak itt kényelmesebb
hordozható gépnek nem, mert ios... tehát konkrétan egy nagy zenelejátszó, kiterjesztett funkciókkal 😄
Ennyi, nem is kell többet mondani. 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
te pl. mikor használnád erre? 😄
hazaértem Veszprémbõl, leutaztam, és elhoztam a fehér két hetes négyesemet fóliával, tokkal, mindennel... mintha könnyebb lenne a feketénél<#vigyor5>#vigyor5>
http://9gag.com/gag/5135249
Nem is értem miért kezdte el a többi gyártó másolni...tök hülyeség az egész.
egy felnagyított ipod touch 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
emlékeztek amikor ipadot bemutatták, mennyit zuhantak a részvények?😄
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt hittem,hogy kijön egy 4.3-as kijelzõjü pengevékony teló,erre meg kicsit kicsinositsák a régit.
Azt hiszem a következõ telóm is a Galaxy S valamelyik jövõbeli változata lesz.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Vagy mi kellett volna? Sztem amugy ez a siri dolog a nagy szam csak meg fel se fogjak sokan mekkora potencial van benne hosszuntavon.
ez minden csak nem innováció... gyakorlatilag kapott egy erõsebb processzort, meg bepótolták a lemaradásukat az androiddal szemben, és ennyi. hát ez ciki
de amiért viszont tényleg röhögök kínomban, hogy az ipod touch egyetlen újítása hogy fehér... most akartam venni egy újat, mert a régi megadta magát, dehát ez az új széria nem fogja lejjebb nyomni a régi árát...
legalább olcsóbb lenne itthon vmivel, de hát itthon tuti nem lesz.
nem hiszem el, hogy tényleg csak ennyi
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nem olyan jó az 😄
Számomra LTE nagyon hiányzik, kamera nem érdekel Proci 2 magos, de órajel az hagy kívánni valót maga után. Nem tudom kijelzõ minõségérõl esett-e szó (bár az az Apple-nél nem gond)Aksi is jó az Apple-be. Antenna, azt hagyjuk. RAM-ról nem tudok, de abból szerintem egy dual core-hoz kéne vagy 2-3 Giga és pl SSD-bõl kéne kevesebb mint 64, hisz jön az iCloud...
Armin & Ayu fan