iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
vagy kémiai

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Prody
Ez a Cards aranyos 😊 Remélem itthonról mûködni fog, mert akkor ki is próbálom saját magamhoz! 😄 Tényleg fizikai állapotban kapom kézhez a levélkét?

clio1616v
iPhone for GeniuS <#hehe>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
miért ne érné meg?

jövõ héten már hozatom is a fekete 64gigás 4GS-t <#gonosz1>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Bocsi, nem akartam teletrollkodni a saját topicomat, de azért pár dolgon gondolkodjanak el a fanyalgók:

iPhone 3GS-rõl megéri váltani 4S-re? Igen.
iPhone 4-rõl megéri váltani 4S-re? Nem.

Ugyan ez volt eddig is a bevállt recept? Igen!

Akkor meg why so serious?

Teljesen jól látható, hogy ez egy nyárra betervezett kötelezõ frissítés volt, amit a már említett okok miatt (iPodok haldoklása) kitoltak õszre, és mostantól õsszel fognak frissülni az iPhoneok.

Én elhiszem, hogy sokan többet vártak, ez a hátránya ha egy vállalat titkolózó és nagy a hype körülötte. Hányszor hallottam már Apple keynote után, hogy "ez meg mi a szar, többre számítottam". Példának okáért az iPad bemutatója után. Aztán látjuk mi lett elõle.

De higyjétek el: ez a csalódás bele van kalkulálva a lépésükbe. Hülyék lennének ellõni a puskaporukat elõre, amikor ezzel a 4S-el is brutális eladásokat fognak generálni, és jövõre jöhet majd megint egy totálisan áttervezett szifon.

Ha meg többre vártatok, és csalódottak vagytok, akkor cselekedjetek! vegyetek valamilyen más telefont, Mondjuk egy Galaxy S2-t, vagy amit Október 11.-én bemutat a Samsung. Legjobban így tudjátok elégedetlenségeteket jelezni az Apple felé, így kaphat csak pofont, ha a vásárlói cserbenhagyják.

Ami engem illet, én hülye lennék váltani iPhone 4-rõl. iOS 5-el egy nagyon durva telefon lesz, az egyik legjobb szolgáltatásai lesznek a piacon. Jövõre, majd ha 2 éves lesz akkor meglátom hogy mi lesz a helyzet, de van egy selytésem hogy a következõ iPhonera fogok váltani.

rooney8
köszi a válaszokat, így márt azért nem találom teljesen feleslegesnek 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bercy
az ipadnal a felhasznaloi elmeny mas. a touch felulet az erre kihegyezett alkalmazasok, magazinok. ezert jo egy ipad (vagy akar az androidos tarsai).
passatgt
nekem macbookom volt, 2,5 év után határoztam el hogy cserélni kell, nagyobb kijelzõ kell munkához, így lett egy imac + laptop helyett egy ipad, és simán jó így

csak ipaddal nem lehet azért boldogulni, asztali gép mindképp kell mellé, talán majd az ios5-el már jobban lehet, illetva nagyon hiányzik, hogy nem lehet fájlokat mozgatni rajta, iphone-on még megértem, ott felesleges is, de itt azért jó lenne(mondjuk jailbreakelve ifile-al sima ügy, de azért jó lenne ha mondjuk lenne 2gb elkerített rész ahova lehet fájlokat rakni)

rooney8
azért egy netbook/notebook mégis csak szabadabb, de végül is ja 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
na egy ilyen válaszra vártam 😊
van benne igazság, ha sok pénzem lenne, lehet én is vennék 😄

precision
kár hogy nem jöttek más modellek, mint amirõl pletykáltak, hogy a középkategóriába szánt olcsóbb "lite" modellek

az iphone 4S pedig annyiba jó, hogy azért a hardver picit erõsebb lett, és nem utolsósorban leviszi majd a korábbi modellek (leginkább használt) árát

Bazinga!

pyrohun
Köszönjük. Én nem mosolygok rajtad...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt
ja és laptoppal ellentétben ez nem merül le😄

passatgt
amire én használom: netezés, email, magazinok olvasása, játékok(fifa és társai), filmnézés ágyban, airvideo-val(géprõl átstreameli), jegyzetelni, recepteket nézni, térképet nézegetni(kocsiban tök jó pl, de alapból a streetview állat rajta)

tudom, e zeket mind meglehet csinálni laptopon is, csak itt kényelmesebb

GregSB
Fenyegessük meg ez eppült közösen, hogy váltunk androidra vagy wp7-re, hátha akkor végre elkezdenek fejleszteni!

GregSB
De. Hordozható gépek már tökéletes, mert iOS5.

rooney8
de én komolyan kérdeztem, hogy mire jó az ipad 😄
hordozható gépnek nem, mert ios... tehát konkrétan egy nagy zenelejátszó, kiterjesztett funkciókkal 😄

MerlinW
Én csak mosolyogni tudok rajtatok😊

[merlinw.org]

pyrohun
IPHONE FOR ASS! 😊))))))))) (iPhone 4S)

Ennyi, nem is kell többet mondani. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
A mai napon történtekrõl ez a véleményem:

rooney8
kivételes eset... 😄
te pl. mikor használnád erre? 😄

kb a 10. perctõl kezdve wifin keresztül élõben modulálja ipaddel a zongora hangját

Yoda001
estét, történt valami érdekes dolog a "nagy napon"? 😊
hazaértem Veszprémbõl, leutaztam, és elhoztam a fehér két hetes négyesemet fóliával, tokkal, mindennel... mintha könnyebb lenne a feketénél<#vigyor5>

http://9gag.com/gag/5135249

Bercy
Hát pont errõl beszél mindenki, semmire, egy szar 😊
Nem is értem miért kezdte el a többi gyártó másolni...tök hülyeség az egész.
rooney8
am tényleg mire jó az ipad? 😄
egy felnagyított ipod touch 😄

Bercy
És amilyen hülye vagyok még vettem is egyet. Jól megvezettek evvel a hype-al. Azóta se használom semmire, csak pohár alátétnek 😞(((( Bárcsak elõbb szóltál volna...
5c0rp330n
ez amugy igaz is. csak a megszokottnal kellemesebb ara es a hype miatt tobb nem is kellet a nepnek 😊

Bercy
Mert az egy szar ami semmit nem tud csak nagyra nõtt itouch, nem is tudtad? 😊)))))))))))))
Bercy
Semmi baj, örülök, hogy neked tetszik, ebben egyet értünk 😊
Tikal
pontosan.. akokr is itt irogatták hogy huu mi ez a szar, zuhannak az apple részvények.. pár honap mulva meg csak pislogtak hogy hova repült az ár 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
most kell venni apple részvényt😊

emlékeztek amikor ipadot bemutatták, mennyit zuhantak a részvények?😄

robotnyk
BREAKING NEWS : APPLE SUES HIMSELF FOR COPYRIGHT INFRIGEMENT !
ThugEdge
mondom a szifonnak csak a háza értékes számomra..bocs

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Tikal
hát akkor én most vásárolnék, év végén ugyanis 400 felett lesz 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

schumimodells
iPhone-om se lesz egyhamar.
Azt hittem,hogy kijön egy 4.3-as kijelzõjü pengevékony teló,erre meg kicsit kicsinositsák a régit.
Azt hiszem a következõ telóm is a Galaxy S valamelyik jövõbeli változata lesz.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

DanielT
Megérdemelnének egy tartós 30% os esést a nyomorultak 😊 Nagyobb képernyõt akartam.
Bercy
Ha beletettek volna egy masikmtokozasba (mint pl az ipad2) es elnevezik i5nek akkor az lett volna a nagy szam?
Vagy mi kellett volna? Sztem amugy ez a siri dolog a nagy szam csak meg fel se fogjak sokan mekkora potencial van benne hosszuntavon.
hát ez gigaégés...

ez minden csak nem innováció... gyakorlatilag kapott egy erõsebb processzort, meg bepótolták a lemaradásukat az androiddal szemben, és ennyi. hát ez ciki

de amiért viszont tényleg röhögök kínomban, hogy az ipod touch egyetlen újítása hogy fehér... most akartam venni egy újat, mert a régi megadta magát, dehát ez az új széria nem fogja lejjebb nyomni a régi árát...

legalább olcsóbb lenne itthon vmivel, de hát itthon tuti nem lesz.

nem hiszem el, hogy tényleg csak ennyi

5c0rp330n
Ezekszerint nem csak mi számítottunk többre 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

passatgt
Bercy
Ez nekem egyenerteku azzal, mint windowst tenni egy macpro-ra
rooney8
havi 20ezer 2 éven keresztül 😄
nem olyan jó az 😄

Andr0
2 év elõfizetéses szerzõdés.

Számomra LTE nagyon hiányzik, kamera nem érdekel Proci 2 magos, de órajel az hagy kívánni valót maga után. Nem tudom kijelzõ minõségérõl esett-e szó (bár az az Apple-nél nem gond)Aksi is jó az Apple-be. Antenna, azt hagyjuk. RAM-ról nem tudok, de abból szerintem egy dual core-hoz kéne vagy 2-3 Giga és pl SSD-bõl kéne kevesebb mint 64, hisz jön az iCloud...

Armin & Ayu fan

pyrohun
Na ez eléggé szánalmas, de a 3GS FREE (elõfizetéssel), ha itt is behozzák, ráadásul iOS 5 megy rajta, az nem is lenne rossz...

ThugEdge
ugye?😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Bercy
Most a hideg is kirazott :C
rooney8
ja értem
azért csodálkoztam 😄