iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
ezt hogy lehet? ezek elõfizetéses árak? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Armin & Ayu fan
[merlinw.org]
Armin & Ayu fan
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
fotok komolyan? kozeleben nem er egy tobb, mint 1 eves nokia n8-nak a 12 megapixeles kameraval, amibol alig fogyott barmi.
most meg hangfelismeres, komolyan? meg az uj notification rendszer? ami minden android teloban alap >3 eve?
ha nem lesz tenyleg mas, ugy tunik megint kizarolag a hype-ra alapoztak az egeszet, hogy az majd eladja. ami eddig persze mukodott, de a vegtelensegig biztosan nem fog.
az eddigiek alapjan nem ugy tunik hogy nagyon felkeszultek volna arra h pont 1 het mulva jon az Android 4.0 + a Nexus Prime..
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
egyébként én csak akkor szoktam a telefonomnak beszélni, amikor hívok valakit, nemhiszem, hogy ezen sokan változtatnának, hülyén néz ki maga a szituáció
esetleg zavar, hogy nem tetszik az, amit látunk? ez van
annyi lenne a különbség hogy fél centivel nagyobb a kijelzõ? semmi értelme két telefonnak😊