iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
akkor most mi a specifikációja ennek az s4-nek? vagy majd holnap?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

MerlinW
Természetesen AT&T-s elõfizus árak, mint mindig.

[merlinw.org]

5c0rp330n
ilyesminek meg szerintem sincs itt az ideje, de csak mutatom, hogy amugy semmi akadalya a dolognak, es ebbe az arkategoriaba boven bele is ferne, bar akkor a 60-70%-os haszon egy jo reszerol le kene mondaniuk, amivel dolgoznak altalaban: link

ThugEdge
egyébként én szívem szerint összegyúrnám a samu gs2 belét az androiddal együtt, a szifon4 nagyon ízléses házát és még hajintanék a hátára egy 3D kamerát, mert lehet vele azért bohóckodni

Bercy
Tuti valami amcsi elofizus csomagok...
GregSB
Ennzi nincs one more thing, nincs iPhone 5. Vege, az Applenek befellegzett!

rooney8
iPhone 4S, fehér és fekete, 16Gb 199$, 32Gb 299$, 64Gb-os is lesz, 399$-ért.

ezt hogy lehet? ezek elõfizetéses árak? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
2:38PM Sorry folks, no iPhone 5... yet....

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bercy
meg az is megeshet...
Gladiator
minek? majd egy év múlva kiadják azt, amit most kéne és ugyanúgy megveszik. amúgy meg most komolyan? én nem vagyok apple buzi, egy ipodom volt eddig, amit utáltam, de komolyan mire nem elég ez a teló?

5c0rp330n
"3GS free"
lol valaki hozzon mar nekem egyet ingyer' 😄

passatgt
nekem a 3gs kell, az ingyen van<#bohoc>

ThugEdge
és még jobbat is csinál belõle😊

passatgt
ennél erõsebb hogy lenne? 4 magos processzor? 20megapixeles kamera? 4 giga ram? vagy mire gondolsz

clio1616v
400 dollár a 64GBos 😄 lecserélem mind a kettõt 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ThugEdge
így van

Bercy
Hmm ezzel a siri kommunikacoivalmugy erzem egy korszak alkoto dolog van szuletoben...most meg kezdetleges de majd eljon az ido amikor az android amjd ezt fogja eszetlenul masolni 😊
Andr0
Nem csak azért. Az Apple alapjáraton megbízható dolog, de nekem az nem fekszik, hogy többet remélnek a "Hú mi Apple vagyunk" dologtól, mint mondjuk egy kicsit erõsebb telefont összeraknának, mert megtehetnék.

Armin & Ayu fan

MerlinW
Én lesz@rom a piacot, mindenre bõven elég a 4 és a 4S... Ha egyszer nem lesz elég, veszek mást. Nem értem ti min stresszeltek...

[merlinw.org]

GregSB
Igen, csak azert lesz sikeres, mert sok a birka apple fan. Semmi mas miatt. Rohatt apple$!

Andr0
Nekem kevés a 4S, szerintem is a piachoz mérten gyenge, viszont a sok Apple fan meg fogja venni.

Armin & Ayu fan

GregSB
"It will have support for English, French, and German."

Bercy
Nekem egyelore tetszik hogy nem lett belole egy valoszerutlenul nagy keszulek, hogy a kijelzot noveljek (mint a galaxy s2 felteglaja). Eros proci, gyors videovezerlo (lehet hogy ghz teren nem a legmagasabb de a leggyorsabb a tesztek alapjan) sztem egy tokeletes forma...nekem bejon
rajtam kívül egy ember mondta szinte ugyanezt, de elnézést kérek a nevében is... részemrõl téma zárva

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
Ennyi, vege. Lehuzhatjak a rolot 😞

GregSB
De meg mielott meglincselnetek, meg mindig lehet one more thing 😄

5c0rp330n
jobb vas? epphogy eleg h felzarkozzon a piachoz ami az elmult idoben ugy elhuzott mellette mint a gyorsvonat.
fotok komolyan? kozeleben nem er egy tobb, mint 1 eves nokia n8-nak a 12 megapixeles kameraval, amibol alig fogyott barmi.
most meg hangfelismeres, komolyan? meg az uj notification rendszer? ami minden android teloban alap >3 eve?
ha nem lesz tenyleg mas, ugy tunik megint kizarolag a hype-ra alapoztak az egeszet, hogy az majd eladja. ami eddig persze mukodott, de a vegtelensegig biztosan nem fog.
az eddigiek alapjan nem ugy tunik hogy nagyon felkeszultek volna arra h pont 1 het mulva jon az Android 4.0 + a Nexus Prime..

GregSB
Bocsanat, nyugodtan elegedetlenkedjetek tovabb, mondjatok el 20x hogy a konkurencia hogy le fogja nyomni az iPhonet. Be my guest.

rooney8
jól hangzik ez a cuccos 😄 lesz belõle magyar változat? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
hát ha csak angolul fog tudni, akkor eu-ban nem lesz valami sikeres😄
egyébként én csak akkor szoktam a telefonomnak beszélni, amikor hívok valakit, nemhiszem, hogy ezen sokan változtatnának, hülyén néz ki maga a szituáció

GregSB
Hahahaha. Kurva jot fogok nevetni, ha nem lesz iPhone 5, es mindeki jon majd elasni az Applet meg ay iPhonet. Aztan erdekes modon megis tobbet fognak belple eladni, mint a 4-esbol, es az emberek vinni fogjak mint a cukrot az Assistant miatt. (nem nalunk, hanem a nagy piacokon / USA, Anglia, Nemetorszag, stb)

Gladiator
az mi?😄

ne oktass, nem kértelek rá, köszi
esetleg zavar, hogy nem tetszik az, amit látunk? ez van

GregSB
A Siri Assistant el fogja adni a 4S-t, figyeljetek meg.

robotnyk
clio1616v
beszélj iphone ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Gladiator
és mikor volt ez máshogy iphone esetében? soha sem a telefon adta el magát, hanem a marketing.

passatgt
minek lenne két telefon?
annyi lenne a különbség hogy fél centivel nagyobb a kijelzõ? semmi értelme két telefonnak😊

GregSB
Valtsal. Vegyel mast. Ennyi, nem kell itt sirni.

nem értek az üzlethez, de egyszerû vásárlóként azt látom, hogy másfél évet vártam egy készülékre, ami éppen csak hozza a jelenlegi készülékek szintjét - legalább is hardver terén. két pillanat múlva már fényévekkel többet fog nyújtani mindenki

GregSB
De meg mindig sok ido van hatra. Az Assistantot tuti bemutatjak, meg lehet one more thing egy iPhone 5.

GregSB
Nem kell hinni nekem, majd a negyedeves eladasokat erdemes lesz megnezni...

GregSB
Dede.

clio1616v
kizárt, hogy lesz 5ös

ezt Te sem gondolhatod komolyan

Andr0
xD igen 😄

BTW LTE-t hiányolom, a nélkül nem veszek mobilt!😄

Armin & Ayu fan

GregSB
Mondtam, hogy ne varjatok sokat... ha csak ennyi lesz, igy is piacvezetok maradnak.

gyász lenne...

GregSB
Mondjuk a maradek ido lehet az Assistantra fog elmenni.

GregSB
Meg csak 1 oraja tart a keynote, ezek 2 orasak szoktak lenni.